Dominantiedwang waarbij zwarten blanken dwingen te knielen om zich te verontschuldigen voor “hun blanke voorrecht” gaat in video’s online viraal.

Na de recente wijdverbreide verwoestingen in de Verenigde Staten zijn er veel evenementen georganiseerd om de situatie van de Afrikanen in het land te ondersteunen. Politici, beroemdheden en grote bedrijven profiteren van de marketing door op verschillende manieren aan te geven dat ze de voortdurende “bevrijdingsstrijd” van de zwarten en de rassenopstand steunen.

In gebeurtenissen bestaande uit twee groepen, respectievelijk zwart en blank, vallen de blanken op hun knieën voor hun aangewezen zwarte meesters en verontschuldigen zich voor hun “blanke voorrecht” en enkele “eeuwen van blanke onderdrukking tegen de zwarten”.

Op deze manier worden de blanken ertoe aangezet om de schoenen van hun zwarte meesters te kussen en hun armen te strekken in gebaren die laten zien dat ze hun “onderdrukking” opgeven en zich daarvoor verontschuldigen.

Ook incidenten waarbij blanken zich moeten onderwerpen aan het bevel van een zwarte om voor hem te knielen, worden gefilmd en online verspreid.

De volgende video werd opgenomen door de zwarte Smooth Sanchez die beweert te behoren tot de racistische organisatie Black Lives Matter.

Smooth Sanchez creëert livestreaming in de straten van New York waar hij contact opneemt met blanken, vaak vrouwen, en “daagt” hen uit om voor hem te knielen in een verontschuldiging voor blank racisme en politiegeweld tegen zwarten.

In veel gevallen is het onduidelijk of deze onderwerpingsscènes zich afspelen met de dreiging van geweld als de blanken niet gehoorzamen, of dat de blanken door hun zelfverloochening en angst gehoorzamen, zich bewust van het wijdverbreide geweld dat de zwarten in de Verenigde Staten blijkbaar snel gebruiken.

  Hoofd VS Federale Verkiezingscommissie: als Sidney Powell beweert bewijs te hebben van verkiezingsfraude, dan geloof ik haar

De commentaren op social media zijn voornamelijk verdeeld in twee kampen: degenen die hun sympathie tonen voor het zwarte voorrecht om op blanken racisme te uiten en te vernederen, en degenen die de trend walgelijk vinden.

Sommigen merken op dat het ondenkbaar is om het tegenovergestelde te zien gebeuren: Zwarten die knielen voor de blanken om vergeving te vragen voor het omvangrijke zwarte geweld in het land.

Statistieken uit 2013 laten zien dat Afrikanen extreem oververtegenwoordigd zijn in het praktiseren van geweld. Niet alleen tegen blanken, maar tegen alle rassen, inclusief hun eigen.

Golf van vernederingsovervallen in Noorwegen zet schrik in autochtone jeugd

Vorig artikelSlovenië lanceert grens veiligheidsoperatie nu het aantal illegale migranten toeneemt
Volgend artikelWie betaalt voor de EU en wie krijgt het meeste geld?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Knettergek, die grieten, mooit buigen voor niemand en zeker niet voor aggressieve figuren met zo’n laag IQ!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in