De waarheid in 11 minuten: Kyle Rittenhouse’s advocaten geven een gedetailleerde analyse van de schietpartij

2

De advocaten van Kyle Rittenhouse hebben op dinsdag een gedetailleerde analyse met een tijdlijn van de schietpartij tijdens de rellen op 25 augustus in Kenosha gepubliceerd, met extra beeldmateriaal en verklaringen van wat precies die noodlottige nacht is gebeurd.

De video van de FightBack Foundation benadrukt hoe de meervoudig veroordeelde kinderverkrachter Joseph Rosenbaum – die schreeuwend wed gezien “schiet me neer nigger!” – schijnbaar zijn woede op een jonge man concentreerde die bijna identiek aan Rittenhouse tijdens een ruzie bij een benzinestation was gekleed, die hij was begonnen omdat er containerbrand was geblust.

Men verklaart dat de “brandstichter” Rosenbaum kort na het incident werd gezien “meer branden te stichten”, met videobeelden die schijnen aan te tonen dat dit het geval was.

“Rond die tijd werd Kyle Rittenhouse gespot met een brandblusser”, zegt de video.

Rosenbaum werd vervolgens gezien terwijl hij Rittenhouse in de straat achtervolgde, een voorwerp naar hem gooide en hem aanviel alvorens te worden neergeschoten.

De Kenosha County rechtbank heeft een borgtocht toegewezen van 2 miljoen dollar. Kyle Rittenhouse, een badmeester die zijn veiligheid riskeerde om zijn gemeenschap te beschermen en hulp te geven aan gewonde demonstranten, was de enige die met een misdaad werd belast – niet een van zijn aanvallers zag één enkele aanklacht onder ogen.

Een 17 jarige Amerikaanse burger wordt opgeofferd door politici… maar het is niet Kyle Rittenhouse waar ze achteraan zitten, hun eindspel is om het grondwettelijke recht van alle burgers om onze gemeenschappen, onze persoonlijke eigendommen, ons leven en het leven van onze geliefden te verdedigen, weg te nemen, zegt de video.

Procureur L. Lin Wood, die het juridische verdedigingsteam van Rittenhouse en zijn juridische verdedigingsfonds bij FightBack.Law heeft opgezet en georganiseerd, voorspelde dat de video waarschijnlijk zal worden gecensureerd door YouTube en dat daarom extra kopieën van de video zijn geüpload naar hun website en op LBRY.

Rittenhouse heeft niets verkeerd gedaan!

  Gekleurden ontglippen gedwongen mondkapje in Amerikaanse gemeente
Vorig artikelFilmbeelden bodycam door politie vrijgegeven na racismebeschuldigingen op social media   
Volgend artikelTrump ontmoet Biden in drie debatten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Die jongen is een held!
    Dat hij zich daar levend uit heeft weten te redden mag een wonder heten!
    Ik hoop voor hem dat het bewijs hem vrij zal pleiten of anders dat de president hem gratie verleend en uitroept tot nationale held.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in