via Twitter

E-commerce gigant Amazon verkocht levensechte kindersekspoppen. Nadat dit op social media was opgemerkt en bekritiseerd, heeft Amazon ervoor gekozen de kindersekspoppen van haar website te verwijderen.

De sekspoppen werden onder andere verkocht op de Franse website van Amazon, en als men nu op de link naar de producten klikt, krijgt men het antwoord dat de productpagina niet meer bestaat.

De schokkende ontdekking heeft onder andere de aandacht getrokken van twitteraar Martina Markota die haar verontwaardiging in een Twitterbericht uit.

“Dit wordt verkocht op Amazon. Wie produceert, verkoopt en koopt deze producten? Is daar iets aan te doen? Mensen daarbuiten willen vechten tegen schurken, zullen ze hier iets aan doen?”, vraagt Markota zich af in de post.

Volgens de productbeschrijving moeten de sekspoppen er zowel uitzien als kinderen als ongeveer even groot zijn als een kind.

“Onze poppen zullen je een nieuwe en exotische ervaring geven die u een opwinding zal geven die u nog nooit eerder hebt gehad. Het zal uw sterkste verlangens bevredigen en u vermaken”, staat in de productbeschrijving van de kindersekspoppen op Amazon.

Verder wordt beschreven dat de poppen zijn gemaakt van zachte siliconen om het te laten voelen als de huid van een echt mens. Ook wordt beschreven dat de poppen “realistische gezichten, zachte billen” hebben en dat de kunstvagina van de pop aan de binnenkant getextureerd is. “Je kunt alles krijgen wat je van een echt meisje verwacht”, concludeert de productbeschrijving.

Frankrijk: Franse kinderen in minderheid in veel steden volgens nieuwe statistiek

Volgens het profiel van de verkoper op Amazon, worden de kidersekspoppen geproduceerd door een bedrijf in de stad Lüliang in China. In een productrecensie op de pagina zegt de signatuur Florian M dat hij erg blij is met de kindersekspop.

Schokkende video: 9-jarig meisje wordt gedwongen te trouwen met een 60-jarige moslim

2 REACTIES

  1. Op Bol.com zijn ze ook te koop: de smeerlappen. Blanke baby-opblaaspopjes. J e moet er toch niet aan denken. Boycotten dus. Ik ga wel weer gewoon naar winkels als ik wat moet hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here