Het VN-project Nieuwe Wereldorde (NWO) heeft nu haar doelstellingen voor het jaar 2050 gepubliceerd. Onder meer zal het hulpgeld zo sterk worden verhoogd dat alle 10 miljard inwoners van de wereld zich “financieel gelukkig” voelen, belooft NWO.

Foto: Fotocollage Frontnieuws

Het NWO-project van de VN beschrijft zichzelf als een “globaal initiatief op topniveau dat in 2008 is opgericht om een nieuw economisch paradigma, een nieuwe politieke orde en meer in het algemeen een nieuwe wereldorde voor de mensheid te lanceren, die de globale doelstellingen van de VN voor duurzame ontwikkeling [UN’s Global Goals for Sustainable Development] in 2030 en het geluk, het welzijn en de vrijheid van al het leven op aarde in 2050 bereikt.

Globalist Nicolas Sarkozy, een van de oprichters van de organisatie, sprak al in 2008 dat “een grote revolutie voor de deur staat” en dat de toenmalige financiële crisis ons zou “dwingen” om de wereldeconomie ten gunste van de derde wereld te hervormen. Nu is het schijnbaar slapende project nieuw leven ingeblazen tijdens de Coronacrisis, die weliswaar vooral de westerse wereld heeft getroffen, maar die vaak wordt gebruikt door globalisten die de crisis willen aangrijpen om belastinggeld te sturen naar de minder zwaar getroffen landen in de wereld.

NWO schrijft op haar website dat de rijke landen naar verwachting 30.000 miljard dollar zullen besteden aan het creëren van “happytalisme” in de derde wereld en het bereiken van de 17 globale doelen van de VN in 2030. Happytalisme is een nieuwe “toekomstige ideologie” die NWO heeft gecreëerd, gericht op die derdewereldmensen die zoveel mogelijk geld moeten krijgen en zo veel mogelijk plezier moeten hebben.

VN dringt bij regeringen aan illegale migranten vrij te laten – “Toegang bieden tot gezondheidszorg en huisvesting”

  Het lijkt erop dat de gasafsluiting van Polen door Poetin werkt
Vorig artikelBisschop onthult: Achter de schermen werd besloten de Europeanen uit te roeien
Volgend artikel“Wie haar wil neuken, mag haar neuken”: 14-jarig Zweeds meisje grof groepsverkracht in park
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Diverse instellingen, zoals de VN, WHO maar óók de EUSSR lijken totaal krankzinnig geworden.
  Ze goochelen met miljarden euro’s die ze niet hebben. Oh, ik begrijp het al : de miljarden waarmede zij willen gaan strooien moeten eerst van ons, de bevolking, worden geroofd.
  Dat soort instellingen zijn gewoon criminele organisaties waar een fatsoenlijk land NIET bij wil horen.

 2. Ik welk land was het dat de leider 15 rolls en 120 BMW kocht voor zijn 120 vrouwen?
  Zullen we er maar 60.000 miljard van maken.
  Ze moeten tenslotte ook regelmatig kunnen tanken.
  VN, WHO, WEF alle grote ngo’s totaal de weg kwijt en treden ver buiten hun kerntaak, grijpen meer macht en corrumperen meer en meer.

 3. de Rothschilds hebben zoveel geld
  als ze dat zouden verdelen over alle inwoners van de wereld hoefde niemand zich meer financiele zorgen te maken….maar nu moeten de belastingbetalers weer geld op zien te hosten????

  • An , dat is het rare van geld , geld is vertrouwen in digitale overdracht , dan wel papier , wat zou er met de waarde van het papier gebeuren , als niemand niets meer hoefde te doen ,, omdat we allemaal miljonair zouden zijn , dan kost het brood al snel honderduizend euro , het zijn cijfers An , en daardoor is het systeem verneukeratief . hun verschuiven het gewoon naar triljoenen , triljarden , tot de volgende aanduiding verschijnt , voor het verschil te behouden tussen ,, mensen .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in