Het VN-project Nieuwe Wereldorde (NWO) heeft nu haar doelstellingen voor het jaar 2050 gepubliceerd. Onder meer zal het hulpgeld zo sterk worden verhoogd dat alle 10 miljard inwoners van de wereld zich “financieel gelukkig” voelen, belooft NWO.

Foto: Fotocollage Frontnieuws

Het NWO-project van de VN beschrijft zichzelf als een “globaal initiatief op topniveau dat in 2008 is opgericht om een nieuw economisch paradigma, een nieuwe politieke orde en meer in het algemeen een nieuwe wereldorde voor de mensheid te lanceren, die de globale doelstellingen van de VN voor duurzame ontwikkeling [UN’s Global Goals for Sustainable Development] in 2030 en het geluk, het welzijn en de vrijheid van al het leven op aarde in 2050 bereikt.

Globalist Nicolas Sarkozy, een van de oprichters van de organisatie, sprak al in 2008 dat “een grote revolutie voor de deur staat” en dat de toenmalige financiële crisis ons zou “dwingen” om de wereldeconomie ten gunste van de derde wereld te hervormen. Nu is het schijnbaar slapende project nieuw leven ingeblazen tijdens de Coronacrisis, die weliswaar vooral de westerse wereld heeft getroffen, maar die vaak wordt gebruikt door globalisten die de crisis willen aangrijpen om belastinggeld te sturen naar de minder zwaar getroffen landen in de wereld.

NWO schrijft op haar website dat de rijke landen naar verwachting 30.000 miljard dollar zullen besteden aan het creëren van “happytalisme” in de derde wereld en het bereiken van de 17 globale doelen van de VN in 2030. Happytalisme is een nieuwe “toekomstige ideologie” die NWO heeft gecreëerd, gericht op die derdewereldmensen die zoveel mogelijk geld moeten krijgen en zo veel mogelijk plezier moeten hebben.

VN dringt bij regeringen aan illegale migranten vrij te laten – “Toegang bieden tot gezondheidszorg en huisvesting”

Sommige samenzweringstheorieën zijn echt

1 REACTIE

  1. Diverse instellingen, zoals de VN, WHO maar óók de EUSSR lijken totaal krankzinnig geworden.
    Ze goochelen met miljarden euro’s die ze niet hebben. Oh, ik begrijp het al : de miljarden waarmede zij willen gaan strooien moeten eerst van ons, de bevolking, worden geroofd.
    Dat soort instellingen zijn gewoon criminele organisaties waar een fatsoenlijk land NIET bij wil horen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here