De Verenigde Naties hebben christenen gewaarschuwd dat als zij de legalisering van pedofilie niet volledig omarmen, zij uitgesloten zullen worden van deelname aan de samenleving, bericht Thepeoplesvoice.

In een verontrustende nieuwe verklaring zegt VN-expert Victor Madrigal-Borloz dat godsdienstvrijheid alleen kan worden getolereerd als religieuze mensen de globalistische agenda, inclusief de radicale LGBTQ+ ideologie, volledig omarmen.

De LGBTQ+ ideologie die de VN promoot komt voort uit een rapport dat eerder dit jaar werd uitgegeven en waarin wordt opgeroepen tot het decriminaliseren van seks tussen volwassenen en minderjarigen.

Madrigal-Borloz rapporteerde aan de 53e zitting van de Mensenrechtenraad van de V.N. dat godsdienstvrijheid alleen kan bestaan als het “verenigbaar” is met de LGBTQ+ agenda als christenen en andere religieuze groepen zich schikken naar de radicale extreem-linkse ideologie.

“Aandacht besteden aan de stemmen en praktijken van inclusieve gemeenschappen kan helpen om narratieven te veranderen die beweren dat de uitoefening van de vrijheid van godsdienst of overtuiging onverenigbaar is met het gelijke genot van mensenrechten door LGBT-personen,” vertelde Madrigal-Borloz aan de VN.

Slaynews.com meldt: Madrigal-Borloz verklaarde dat de oplossing voor religies die “onverenigbaar” zijn met de radicale ideologie is om religieuze gemeenschappen hun eigen doctrines te laten herinterpreteren om aan zijn voorkeuren te voldoen.

Volgens Madrigal-Borloz moeten religieuze overtuigingen en tradities ondergeschikt worden gemaakt aan de LGBT-ideologie en de VN-agenda.

“In sommige gevallen zijn religieuze verhalen opzettelijk gebruikt om geweld en discriminatie te rechtvaardigen – vaak in strijd met de leer van die geloven, en ook buiten de reikwijdte van het recht op vrijheid van godsdienst of overtuiging,” klaagde hij.

  Britse regering biedt gunningscontract aan voor AI-systeem dat de verwachte vloed van Covid-19 vaccinatie slachtoffers kan verwerken 

The Stand legtuit dat het aanhangen van de ideeën van Madrigal-Borloz zou betekenen dat we onze belangrijkste religieuze overtuigingen opgeven.

“Dus als we nu vasthouden aan de Bijbelse waarheid, interpreteren we onze eigen doctrines blijkbaar gewoon verkeerd,” merkt het nieuwsorgaan op.

Hij insinueert dat religieuze gelovigen die de LGBT-ideologie niet omarmen, hun eigen religie verkeerd interpreteren.

Madrigal-Borloz uitte ook zijn bezorgdheid over mensen die religieuze doctrines interpreteren die homoseksualiteit “binnen een discours van immoraliteit en zonde” plaatsen.

Hij suggereerde dat dergelijke opmerkingen over LGBT-levensstijlen en zonde “beschouwd kunnen worden als haatzaaien of zelfs aanzetten tot geweld.”

Hij haalde uit naar landen, zoals Hongarije, die duo’s van hetzelfde geslacht hebben verboden om kinderen te adopteren.

Madrigal-Borloz vervolgde: “Het concept van een ‘natuurlijke’ orde als het leidende principe van het menselijke en sociale bestaan is ook aanwezig in de conservatieve doctrine.”

In wat een openlijke aanval op de godsdienstvrijheid lijkt te zijn, hekelt Madrigal-Borloz in zijn rapport “vrijstellingen” voor organisaties zoals pleegzorg- en adoptiebureaus die hen toestaan om hun Bijbelse geloof te volgen in hun voogdijbeslissingen.

Hij legde de wereld “verplichtingen” op om zich te onderwerpen aan het LGBT-geloofssysteem.

“Het is niet toegestaan voor individuen of groepen om zich te beroepen op ‘godsdienstvrijheid’ om discriminatie tegen … lesbiennes, homo’s, biseksuelen, transseksuelen en intersekse personen te bestendigen als het gaat om het leveren van goederen of diensten in de publieke sfeer,” aldus het rapport van Madrigal-Borloz.

Hij wees op verschillende gevallen in de V.S. waar verkopers van bruiloften niet ingingen op verzoeken om hun geloof te schenden door het promoten van verbintenissen tussen personen van hetzelfde geslacht.

  Hoe koningin Maxima in Davos alle lastige vragen ontwijkt

Madrigal-Borloz dringt er ook op aan dat LGBT-mensen moeten kunnen deelnemen aan religieuze gemeenschappen, ondanks hun “uitsluitingspraktijken”.

“Het is ongepast dat een deskundige van de V.N. suggereert dat religieuze gemeenschappen hun overtuigingen en praktijken moeten veranderen ten gunste van mensen die religieuze voorschriften willen schenden en zich toch met een bepaald geloof willen identificeren,” stelt The Stand.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Voormalig VN-directeur slaat alarm: Wereldwijde Elite zijn allemaal pedofielenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNanotechnologie gevonden in zowel gevaccineerden als ongevaccineerden
Volgend artikelRegelgevende gezondheidsautotireiten over de hele wereld negeren de Covid-vaccinschade dat hen recht in het gezicht staart
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

65 REACTIES

 1. “dat godsdienstvrijheid alleen kan worden getolereerd als religieuze mensen de globalistische agenda, inclusief de radicale LGBTQ+ ideologie, volledig omarmen.”

  Dat is niet aan jou om te bepalen, corrupte harvard law school-soros-imbeciel.
  Wij aanbidden geen afgoden. Wij richten onze gebeden niet tot gouden kalveren. Wij verheerlijken geen personen die voor God op aarde willen spelen.
  Dus stop je radicale ideologie maar in je reet en ga ergens anders de boel ophitsen.

  • Ik kan je reactie begrijpen, maar iemand een “corrupte harvard law school-soros-imbeciel” bouwt niemand op. Zegenen in plaats van uitschelden(vervloeken)is één van de moeilijkste dingen om te leren, omdat het totaal ingaat tegen onze menselijke natuur. Ik strijd hier persoonlijk nogal mee, maar als Jezus degenen die Hem aan het kruis nagelden, kon vergeven , “Vader vergeef het ze want ze weten niet wat ze doen”, dan vraagt God denk ik van ons om de Here Jezus daarin na te volgen.

   Persoonlijk wordt ik altijd erg opgebouwd door verhalen van vervolgde christenen die in staat waren om hun vervolgers/folteraars (bv. Richard Wurmbrand) niet alleen te vergeven maar ook werkelijk lief te hebben, waardoor deze mensen tot bekering zijn gekomen. Laten we voor elkaar bidden dat we in staat zijn (en waardig geacht worden) om iets van deze grote vergevende Liefde van Hem te mogen laten zien. Ik geloof dat we dit alleen kunnen met hulp van de Heilige Geest, die Hij een ieder die daarom bidt overvloedig wil schenken.

   • That’s true but we can say with the Psalmists that God will punish those who defile the earth and humanity with their Satanic garbage, if they do not repent, and if they do, the carnage is immense, right now more than 20 million people have been murdered through the jab alone. And all the missing and murdered children, we’re talking millions.

 2. En roep nu dat jihad extreem is…Islam
  is het enige systeem die compleet een maatschappij kan draaien. Alle wetten zijn er ondanks er geen draaiende Khalifa is hebben ze het niet kunnen uitwissen. Dit is omdat Allah het beschermt.

  Zoals Khalid bin Walid tegen de perzen: ik heb soldaten meegebracht die meer vd dood houden dan jullie het leven….

  Begin dan te vechten

 3. Christenen verketteren is van alle tijden.
  Dit roepen alleen de linkse pedofiele satanisten, dus laat ze vooral links liggen.
  Wat ik nu echt niet begrijp, hoe duidelijk moeten deze criminelen nog worden voordat de mensen het zien?
  Of je nu wel of niet gelooft, maar dit wordt ondertussen ONgelooflijk.

  • Inderdaad. Dit is langzamerhand toch zelfs voor de meest rabiate vaccin-liefhebber en MSM-verslaafde niets anders dan de agenda om iedere vorm van zelfstandigheid en inidviduele vrijheid, in welke vorm dan ook, uit te roeien. En ook dit mannetje is er wéér in in de categorie Quasimodo’s zoals al die NWO/WEF-kneuzen.
   Hebben die lui niet begrepen dat mooie, gezonde mensen veel efficienter beter produkten verkopen dan onaantrekkelijke, misvormde trollen?

   • Je naam is fout en je statement is fout. Maar jij bent OK. 😉

    Deus creator et liberator, recreator meus est.
    Het is Gods taak niet om ons te beschermen. Of andersom. Het is Gods belofte om de schepping in stand te houden en onze keuze om dat in liefde te aanvaarden. Daarna komt het herstel.

    De vijandigheid geldt God de Schepper van aarde en hemelen, en zijn Woord. Daarvoor komt het oordeel.

    Wat de kop van het artikel aangeeft is dat de UN een orgaan is van elite die de God van Israël haat, en dus de God van de christenen.

    De afgod van Mohamed is geen probleem want die was toch al pedosexueel, overspelig, bestiaal, necrofiel, een rover, een massamoordenaar, een leugenaar, een godslasteraar en valse profeet ingezet door de Babylonische Rooms katholieke priesters. En al die andere religies zijn ook afgeleiden van de Babylonische oer-religie.

    Zij willen de hemel veroveren en God van Zijn troon stoten. Alle moraal en wet omkeren en zelf god zijn. Dat was de eerste leugen van in den beginne.

    • Disciplus Simplex
     augustus 7, 2023 at 16:51
     Deus creator et liberator, recreator meus est.
     Ik kan me hier prima mee vinden, ik ben het trouwens ook eens met je verhaal.
     Mijn collega’s die moslim zijn, gaan steeds weer met mij in discussie.
     Ondanks dat ik mijn mening over hun mohamed niet echt onder stoelen of banken steek.
     En ook over het gevaar van de sharia, verschrikkelijke ideeën.
     Ik pas mijn naam aan, dankjewel.

    • ……..Babylonische Rooms katholieke priesters…….

     Als u echte historische kennis had van de Europese geschiedenis, beste Simplex, vanaf het allereerste begin der kerstening, enkele jaren na Golgotha, in de jaren 40, zou u weten dat het unieke karakter van Europa, de creatie is van de katholieke Kerk van altijd. Vanuit het barbarendom der Romeinen, Franken en Allemanen, heeft zij een geografisch gebonden, God gegeven geestelijke creatie opgezet, die zelfs door de vervloekte revoluties der Reformatie (1517), de Franse Revolutie (1789) of de Russische Revolutie (1917), of het Nationaal-Socialisme van Hitler (1933), niet vernietigd kon worden. Italië, Spanje, en vooral het hartland Frankrijk, zijn gekerstend door de Apostelen en Leerlingen, St. Petrus en St. Paulus, St. Jacobus, St. Nicodemus, St. Martial, St. Lazarus (de eerste bisschop martelaar van Marseille) met zijn zussen Ste. Maria Magdalena en Ste. Martha, St. Linus (de eerste bisschop martelaar van Besançon) en nog duizenden andere opvolgende geestelijken, ondersteund door de honderden, eeuwenoude kloosters in Franrijk, Italië en Spanje ??

     Geef eens een voorbeeld, beste Simplex, ter onderbouwing van uw bewering, dat ik hierboven citeer ??

 4. Generatie Z, Generatie Zombie?!?

  Generatie Z, in de volksmond bekend als Zoomers, is het demografische cohort dat de Millennials en de voorgaande Generatie Alpha opvolgt. Onderzoekers en populaire media gebruiken het midden tot het einde van de jaren negentig als beginnende geboortejaren en de vroege jaren 2010 als de eindigende geboortejaren

  Dit bovenstaande bericht is van fakepedia, maar was de laatste menselijke generatie wezens met enige grijze stof generatie Z? voordat alles in de digitale modus ging en later in de wereld van Virtual Reality?

  https://youtu.be/vHpTYs6GJhQ

  Als de hersenen de ontvanger zijn en de ogen op VR zijn ingesteld, waarom heb je dan nog een vals apparaat nodig, zoals VR … je wordt opnieuw bedrogen en je niveaus van domheid worden vermenigvuldigd met factoren x 2?

  Het enige dat je tegenwoordig kunt horen, is angst voor AI, angst voor robots en stille overname van de “mensen” die termen hebben bedacht als zoomers, boomers, waarnemers..etc, etc.

  Eén denkrichting vond een manier om het menselijk ras nog verder te verdelen.

  Er zijn geen mensen meer die ouder zijn en de nodige levenservaring hebben, het zijn slechts etiketten, en volgens die gedachte kunnen ze onmogelijk het verdriet van je jeugdige, opgewekte geest begrijpen.

  Hetzelfde geldt voor de oudere generatie, ze zeggen wat zouden deze jongere generaties ons ooit kunnen vertellen, welk levensmysterie of welke ervaring hebben ze die wij niet meemaken op onze levensreis?

  Als niemand naar de andere kant luistert, denkt iedereen dat ze het allemaal hebben uitgevogeld, ze zijn allemaal rijp om gemakkelijk geplukt te worden. >>>

  https://jackheartblog.org/wp/2023/08/generation-z-generation-zombie/.html

 5. Het voordeel van de omvolking/islamisering van Nederland is dat de hele gender ideologie met hun wanstaltige misdadige uitwassen afgelopen zal zijn.

  • henry augustus 7, 2023 at 10:56

   Het zijn nuttige idioten van het globalime Henny, ze voelen zich uiteindelijk serieus genomen, door de overheden die de maatschappij nog meer verdelen, Divide et impera.

  • De hele gender ideologie is een middel tot een doel. Het middel is de LGBT maar het doel is de 2s en de + van pedo. Met beide doelen heeft islam geen problemen.

   De doelen zijn ook geheim. Occult en stiekem. Two spirits is gewoon bezetenheid. Kindermisbruik en offers zijn het hoogst haalbare en ‘effectieve’ ritueel in satanisme om tot two spirits te komen. Of meer.

   Mensen moeten dood, vernietigd, uitgeroeid, verrot. Eerst de joden, dan de christenen en daarna de rest. En dan de elite. Islam is daar voor opgetuigd.

   De agenda is namelijk letterlijk onmenselijk.

 6. Een bekende lakmoesproef is de uitkomst tussen het verbranden/verscheuren van de Bijbel en koran, dan zie je gelijk wie de korte lontjes hebben en schreeuwen gelijk dat de profeet zeer is ontstemd en wraak wil nemen door een blanke christen een mes in zijn nek te steken, terwijl de controlerende overheidsdienaars beweren dat de moslim dader een té laag bloedsuikerspiegel had op het moment van zijn blinde woede aanval.

  • Islam is geen probleem want Moh was óók een MAP.

   En CAP (camel)
   En GAP (goat)
   En HAP (hole) eigenlijk alles waar maar een gat in zat.

 7. Ik zie hier een spartelende VN clown die koste wat het kost probeert vast te houden aan zijn ‘machtspositie’ en zijn ‘inkomstenbronnen’, terwijl hij door heeft dat het eens zo gerespecteerde bolwerk aan het afrafelen is.

 8. Hopelijk gaan er nav dit bericht heleboel ogen open om te kunnen zien hoe extreem de globalistische agenda is en welke, van oorsprong zuivere bewegingen, opgeslokt zijn.

 9. Indien dit op waarheid berust dan is mijn betoog ook nu weer, ik kan het niet eens zijn over sommige van hun standpunten maar blijf mij sterk maken voor het feit dat je als minderheid gewoonweg een afwijkende mening moet kunnen hebben zonder enige vorm van sanctie, dit kan gaan om verschillende dingen, de corona, de oorlog of de transgenderpersonen, gewoon een mening, dit is een dictatuur als we daar aan toegeven en is zeer beangstigend en gevaarlijk, de gewone media heeft al zijn kant gekozen dus daar hoeven we niks van te verwachten, doch zijn er velen die andersdenken ook al denken we van niet, ik heb op mijn werk ook bijvoorbeeld met reformatorische collegae een hele andere band gekregen en ik denk zeker anders maar de overeenkomsten daar gaat het nu om, beleidsmakers moeten geen dictators zijn en zeker geen elite vormen!

  • De zich filantropen noemende Rockefellers hebben in hun oneindige goedheid de grond geschonken waarop het VN-hoofdkantoor in New York is gebouwd. Los van het VN-hoofdkantoor staat een methodistische kapel, dat als spiritueel centrum voor VN-medewerkers dient en het adres luidt 777 United Nations Plaza. Hier komt het meestergetal 77 om de hoek kijken.
   De uitlatingen van die pafferige VN-chef moet je zien als de allerlaatste stuiptrekking om de New World Order tot stand te brengen of liever gezegd proberen door te drukken, want op 11.09.1962 hebben de duistere krachten achter de schermen de oorlog verklaard aan het christendom.

 10. V.N.-rapporteurs, V.N.-commissarissen, of dichter bij ons De Raad van Europa en dat soort Farizeeërs zijn even erg als de Paus. Hebben niet meer gezag dan Emiel, mijn keffende Jack Russel. Als ze eerst de onrechtvaardigheden in Palestina hebben recht gezet mogen ze nog eens komen kefferen over de Janetten.

 11. Veel selectieve verontwaardiging men wist dat overal christenen (Goyims) vermoord werden/worden vooral in de moslimlanden, uw democratisch gekozen regering importeert deze lieden met circa 1000 per week, veel succes met uwen levens.

 12. Van geen enkele van de 3 grote religie’s kan gezegd worden dat het iets is om naar uit te kijken en op een redder te wachten. Moslims worden kwaad afgeschilderd dat weten nu wel. Maar Christenen dan, waar de katholieken vanaf stammen met die pedofielie, tja die basis begint dus bij Christenen. Prachtig versierde kathedralen, maar het eerste wat opvalt is de negatieviteit, leed en trieste huichelende afhankelijkheid van een soort onzichtbare almachtige wezen. Prachtige schilderijen maar alleen maar angst, straf, witte mensen, leed en veel psychisch geweld beelden ze meestal uit, dat zijn enkele van de fundamenten waar het Christendom BS op draait, wat weer is overgenomen door het Islam BS.

  • Wat een onzin zit jij te herkauwen. Ga je eens werkelijk verdiepen in wat Jezus zei. Jezus was ontzettend fel TEGEN religie. Alle religie. Religie is wetten van mensen volgen, afhankelijk van priesters worden om op te kunnen stijgen tot (een) god.

   Jezus zei: “Ik ben Weg, de Waarheid en het Leven, niemand komt tot de Vader dan door mij.”
   En ook: “Noem niemand paus (patros=vader=papa) want u heeft maar één Vader in de hemel. Laat u geen meester/rabbi/dominee noemen want u hebt één meester namelijk Christus en jullie zijn allemaal broers.”
   En nu even plakken ipv typen

   “Maar de belangrijkste van u zal uw dienaar zijn [dat zei Jezus over zichzelf dus] . En wie zichzelf zal verhogen, zal vernederd worden; en wie zichzelf zal vernederen, zal verhoogd worden. Maar wee u, schriftgeleerden en Farizeeën, huichelaars, want u sluit het Koninkrijk der hemelen voor de mensen; u gaat er immers zelf niet binnen, en hen die er binnen willen gaan, laat u er niet binnengaan.”
   Mattheüs 23

   Zo, dan weet je wat Jezus van de joodse religie vond. En van de Paus en de Roomse kathedralen. Om maar niet te spreken van het door het Vaticaan opgezette islam verering van de maangod.

   Jezus is ook heel duidelijk over kinderen. Zijn volgelingen wilden ze bij hem weg houden, maar hij zei: “laat de kinderen bij me komen. Als jullie niet worden zoals deze kleintjes kun je het koninkrijk van God niet binnengaan”. En: “Voor een ieder die deze kleintjes wat aandoet, voor hem is het beter met en grote steen om zijn nek in zee te worden geworpen”.
   De ‘katholieke’ Roomse kerk is een voortzetting van de heidense romeinse religie van de keizers (vandaar het gebruik nog steeds van de Latijnse taal door de elite/priesters), wat weer voorkomt uit Griekenland, Egypte en uiteindelijk Babylon. Daar waren kinderoffers en misbruik van kinderen allemaal geen punt. En al die heiligenbeelden zijn omgelabelde afgoden uit Griekenland en Turkije. Maria is Astarte, Astarot, Artemis, Semiramis.

   Dus je waarneming klopt wel. Je hebt alleen geen idee wat de echte christenen zijn, volgers van Jezus. En wie Jezus is.

   Al die VN instituties en NGO’s opgezet door ‘filantropen’, de katholieke èn de satanskerk zijn allemaal in opstand tegen God en zijn zoon Yeshua de Messias.

   • Groot gelijk heb je er is geen andere naam onder de hemel gegeven dan de levende jezus Christ’s die aan de rechterhand van de Vader zit waardoor een mens zalig kan worden!Breed is de weg die naar de hel leid en velen zijn er die daardoor heengaan en smal is de weg die naar het eeuwige leven leid dus zou ik zeggen gelijk die oudere ridder die in de grot war de drinkbekers stonden in de film de readers of the lost arc de ridder zegt chose whisly of kies verstandig

   • Disciplus Simplex

    AMEN

    100% gelijk er wordt niet nagedacht over wie de christenen zijn en worden gelijk gesteld met de rk .
    Het vaticaan is de leverancier van de anti christ en niet de christenen!
    En wat mohamed betreft dat is een leugenaar/pedofiel/moordenaar en heeft zijn eigen god geschapen.

  • Rechtsboven mogelijkheid tot vertalen.
   Koningin Elizabeth II Is Directe Afstamming Van De Romeinse Caesars Door Bloed
   https://humansbefree.com/2015/05/queen-elizabeth-ii-is-direct-lineage-of-the-roman-caesars-by-blood-proven-fact.html

   De Lofrede Van Koningin Elizabeth II Die Je Niet Op Je Tv Zult Zien
   https://humansbefree.com/2022/09/the-eulogy-of-queen-elizabeth-ii-that-you-wont-see-on-your-tv.html

   Juffrouw B. heeft geschreven over het satanische borstkruis dat door tegenpaus Bergoglio wordt gebruikt als hij over de antikerk regeert. Nadere inspectie van dat kruis onthult met de dag meer interessante details.
   https://nonvenipacem.org/2021/02/19/visibility-god-is-not-a-jerk-the-signs-are-literally-everywhere-wake-up/

   https://www.britannica.com/place/Roman-Britain
   https://www.britannica.com/biography/Alexander-the-Great/Evaluation

 13. Feitelijk verklaart de VN ook de oorlog aan de islam want ook zij zullen net als de christenen die satanische LGBTQ+ agenda niet accepteren.

  • Oh? Mohamed trouwde op 50 jarige leeftijd met 9 jarige Aisha. Met de + van pedo zullen ze geen moeite hebben hoor. Hij is hun grote voorbeeld; de perfecte man.

 14. Omdat het gerecht volledig de mist is ingegaan zal ik de eerste pedo die aan mijn kleinkinderen raakt persoonlijk tot stof en as doen wederkeren.

 15. Psychotherapeuten zijn het er doorgaans over eens dat mensen die in hun kinderjaren seksueel misbruikt zijn geweest (door pedofielen dus) het moeilijkst te behandelen zijn, en hun leven lang nooit zullen weten wat de woorden “gelukkig zijn” betekenen.
  De seksueel gestoorde machthebbers en volksvijanden horen achter de tralies, en de regeringen die hun gestook toestaan hebben geen democratische rechtmatigheid.
  Kinderschenders zijn misdadigers, zware misdadigers.

 16. Markus 13 openbaart zich. En hier vooral vers 17 Het zal een afschuwelijke tijd worden voor vrouwen die in verwachting zijn of een baby hebben.

  • John,
   De overgrote meerderheid van de mensheid ongeacht of zij een religie aanhangen verwerpen pedofilie en terecht, we begrijpen toch allemaal wel dat we kinderen dienen te beschermen tegen dit tuig, noem alle religies maar op, misschien is het tijd om allen samen tegen die VN in te gaan, Rusland baant zich al een weg met die BRICS landen, enkele Aziatische landen ook en ik dacht een andere ook en we vergeten de Afrikaanse landen niet, dit zou toch hoop moeten geven, alles zou opzij gezet moeten worden eigenlijk om kinderen wereldwijd te beschermen ongeacht hoe je denkt als mens, is mijn bescheiden mening,groet aan U van mij!

 17. Het intetessante aan dit bericht is dat ophande zijnde arrestaties nu heel gericht en efficient kunnen worden uitgevoerd omdat een (klein) deel van de daders bekend zijn.

 18. Wat heeft Christendom met pedophilie te maken.
  Atheïsten willen ook niet dat hun kinderen worden verkracht.
  Dus wat is de sanctie tegen atheïsten die tegen deze maatregelen zijn.
  Ik vind het een gek verhaal en geloof er geen zak van

 19. De vn verteld christenen hoe ze moeten geloven.
  De fda verteld de artsen welke medicijnen ze wel of niet mogen voorschrijven
  De politiek verteld de boeren wanneer ze mogen oogsten
  Het is wel duidelijk dat onze bestuursorganen volslagen idioot zijn ofwel corrupt
  De banken bepalen hoe je met je geld om moet gaan anders ben je een witwasser
  De winkels bepalen straks of je als klant nog gewenst bent.
  Het uwv bespioneert de uitkeringsgerechtigden
  De belastingdienst bepaalt wanneer u een fraudeur bent
  De aivd en de politie bepalen wie extreem en geradicaliseerd worden afgestempeld
  TOP ROT BEVOLKING IN HET SLOP

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in