Drie jonge immigranten uit het Midden-Oosten hebben een 14-jarig Zweeds meisje in het Trädgårdsföreningen park in Linköping vastgehouden en in groepsverband verkracht. Nu zijn twee van hen, beide 16 jaar, veroordeeld tot jeugddetentie voor grove kinderverkrachting.

Ik zei alleen maar “Wie haar wil neuken, mag haar neuken”, verklaarde de leidende verkrachter achteraf.

Foto: Een van de verkrachters dreigde het meisje neer te steken na de verkrachting in het Trädgårdsföreningen park © Linkoping.se

De drie jonge mannen het ontmoetten het meisje in de McDonald’s en kregen het voor elkaar het meisje mee te lokken naar het Trädgårdsföreningen park in het centrum van Linköping, schrijft Fria Tyder.

Een van de 16-jarigen begon het meisje te verkrachten en verklaarde tegen zijn kameraden dat ze mochten “doen wat ze wilden” met het meisje. Waarop ze hielpen door het meisje vast te houden en haar in groepsverband verkrachtten.

Het meisje beschreef achteraf hoe ze “overal mensen en vingers voelden”.

Na de verkrachting telefoneerde de leidende 16-jarige verkrachter naar het meisje en dreigde haar dood te steken als ze de verkrachting bij de politie zou aanmelden.

Het meisje nam het gesprek op met haar mobieltje, wat later als bewijs is gebruikt.

Het meisje wilde in eerste instantie niet de verkrachting aanmelden, maar haar ouders werden achterdochtig omdat ze die nacht niet kon slapen en veel huilde. Na ongeveer tien dagen werd er een proces-verbaal opgemaakt en daarna werd het meisje getroffen door paniekaanvallen en had moeite met ademhalen. Ze wilde in het bed van haar ouders slapen en nam zowel kalmeringsmiddelen als slaappillen, haar schoolprestaties verminderde aanzienlijk.

  De bittere realiteit van Europa: Waarom de bevolkingsuitwisseling wordt afgedwongen en wie er aan de touwtjes trekt

Een van de verkrachters beweerde dat hij dertien jaar oud was en ontloopt daarom geheel straf. De twee 16-jarigen zijn voor hun aandeel ieder veroordeeld tot zes maanden jeugdhechtenis voor grove kinderverkrachting. De “leider” is ook veroordeeld voor sabotage van juridische procedures en misbruik van een alarmapparaat, hij had het brandalarm op zijn school aangezet als ‘wraak’ omdat hij na het bekend worden van de verkrachting niet mee mocht op schoolreisje.

Vorig artikelVN’s doelstelling: rijke landen doneren 30.000 miljard dollar om alle 10 miljard inwoners van de wereld zich “financieel gelukkig” te laten voelen
Volgend artikelWikipedia oprichter: Linkse activisten hebben de site vernietigd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. De spionnen van de aivd zagen dat het goed om voor SATAN te werken ,o wat zijn ze toch intelligent ,wij breken alle codes ,breek deze :
    DE TIEN GEBODEN

  2. Net zoals ze dat deden–met succes- tot 1990: sexmisdadigers naast gevangenis, gedwongen castreren; kleinere midadigers steriliseren.

    Het werkte goed; in1990 was Sockholm practisch vrij van criminaliteit.

  3. Heel Europa is al vergiftigd met al die kinderverkrachters en koppensnellers uit het M.O. en Afrika. Onze kinderen gaan barre tijden tegemoet. Een keiharde omslag op korte termijn is de enige oplossing. Zo niet, dan vervalt de hele bevolking in bittere armoede en omgekeerde slavernij. Zie de blanken in Zuid Afrika.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in