Een plan om de etnische en religieuze identiteit van Europa te ondermijnen. Mgr. Athanasius Schneider doet een alarmoproep aan alle christenen: Een plan, zegt hij, is “al lange tijd voorbereid”. Hij sprak er met de journalist Bozi over.

Het fenomeen van de zogenaamde immigratie is een plan dat al geruime tijd door internationale machten wordt uitgevoerd en voorbereid om de christelijke en nationale identiteit van de volkeren van Europa radicaal te veranderen. Deze machten gebruiken het enorme morele potentieel van de Kerk en haar structuren om hun antichristelijke en anti-Europese doelen effectiever te bereiken. Hiervoor wordt het ware concept van het humanisme en zelfs het christelijk gebod van de naastenliefde misbruikt, zegt Schneider in het interview met Ilgiornale.it.

Begrijpt u het? Hij heeft het over het Kalergi-plan (PDF). Het is geen toeval dat Merkel, enige tijd geleden de gelijknamige prijs kreeg. De Kerk is een bewust of onbewust instrument geworden van het grote plan van etnische substitutie.

Wat vindt u van de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini?

Ik ken hem en de Italiaanse politieke situatie niet, dus ik kan er niets over zeggen. Maar als een regering van een bepaalde Europese natie zou proberen haar soevereiniteit en haar historische, culturele en christelijke identiteit te behouden tegenover het totalitarisme van een soort van nieuwe Sovjet-Unie, die vandaag de dag de Europese Unie met een ideologie wordt genoemd, die onmiskenbaar een vrijmetselaarsideologie is, dan moet dat zeker worden geprezen.

Kortom, zelfs in de kerk is er een oorlog tussen goed en kwaad. Voorlopig is het kwaad op de bevelpost.

  In de trein: "Duitsland is niet langer jullie land, vergeet dat niet"

Ras, evolutie en gedrag… Vrijmetselaars en orden, Kalergy en Hooton… de plannen en uitvoering voor de vernietiging van het Europese volk bestaan al 150 jaar (en langer).

Duitsers binnenkort vreemden in eigen land: migrantenaandeel onder kinderen in grote steden loopt op tot 75 procent

Vorig artikelHoe de massa’s worden gemanipuleerd en gestuurd
Volgend artikelVN’s doelstelling: rijke landen doneren 30.000 miljard dollar om alle 10 miljard inwoners van de wereld zich “financieel gelukkig” te laten voelen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. In Nederland doen het CDA en de CU hier van harte aan mee. Zogenaamde weeskinderen binnen halen. Ze roeien hun eigen religie uit. De vraag is waarom. Of is het waar wat ze zeggen dat de duivel het zichtbaarst is in de kerk. Ik ben dan ook voorstander om politieke partijen met een religieuze achtergrond te verbieden.

  • Wat een lulkoek…je kraakt een Katholieke of Protestantse gelovige persoon toch ook niet af op hetgeen er gebeurt (wereldwijd) in naam van de Katholieke of Protestantse Kerk . JUIST de politiek partijen met een Christelijke achtergrond , zijn van oorsprong en in principe goede organisaties. De leiders van deze organisaties (individuen) DIE zijn FOUT …vanwege ’t feit dat ze CORRUPT zijn , in de eerste plaats en ten tweede , de Christelijke leer , verkeerd interpreteren en toepassen dmv hun stemmers , te BELIEGEN en BEDRIEGEN en verkeerde uitleg van Bijbelteksten . Over het HOE en/of WAAROM …dat moet je aan de betreffende PERSOON / individu vragen , wat zijn / haar motieven zijn.

  • Misschien even bedenken dat Keltische stammen door Caesar uitgeroeid werden en de overblijvenden tot bekering tot het Christendom middels martelingen en doodsbedreigingen gedwongen werden. Om vervolgens gedwongen te worden het Keltisch te dumpen en te vervangen voor Germaanse stammen. In een tijd dat Germania een ministaat was ten noorden van Parijs, door Caesar aan huursoldaten geschonken. Nu bewezen is dat vaccins nanotechnologie zijn, in staat om emoties aan te sturen, kun je inschatten hoe die raciale, religieuze oorlogen aangewakkerd zullen worden. De UN kerk, gebaseerd op New Age, dus Illuminati, dogmas/memes bestaat al decennnia met de intentie alle wereldreligies te vervangen. Vrij Metselaar ordes zijn al decennia geleden overgenomen door een specifieke groep. Het Vaticaan inmiddels ook. Het boek Openbaringen, het script voor wat nu gebeurd. later toegevoegd aan de bijbel, door mensen geschreven. Bestaat niet in de veel eerdere Aramese vertaling. De Thora gebaseerd op babylonische heilige teksten. Wij hebben geen idee van onze echte menselijke geschiedenis. Noch aan welke valse goden volken hun onderwerping hebben toegezegd. Moge de waarheid zegevieren en alle leugens verschrompelen.

 2. Als artikel een niet word gewijzigd , zullen we zonder meer overlopen worden , door de linkse instelling , kerk en staat is niet meer gescheiden , geloof maakt steeds meer de dienst uit , het ongebreideld bouwen van moskeeën , met ook nog hun versterkte gebedsoproep , met twee verschillende wetten moslims kennen geen pedofilie , want van af 9 jaar mag je zo,n kind gebruiken , terwijl het hier gelukkig strafbaar is , maar dat botst dan in de wet .al die jonge mannen die vluchten , zijn volgens mij 90 % homo of transgender , want er zijn 70 landen waar de dood straf staat of lange gevangenis straffen voor homo,s ,zelfs bij ons in de tweede kamer zitten 16 homo,s en transgerder , om dat de kamer een doorsnee van de bevolking moet zijn daarom .en gaat het maar door met de instroom .

  • Je bent al geprogrammeerd lees ik. Laat me je uit de droom helpen. De leeftijd van Aicha was dezelfde als waarmee engelse royals in die tijd trouwden. Het verkrachten van alle feodalen door de landheer een erkende traditie, die ook toegepast werd. Isaac echter trouwde met Rebecca toen ze 3 jaar oud was. En itt Aicha werd dat huwelijk direct vlgs joodse religieuze wetten direct geconsummeerd. hetgeen eindelijk voor mij verklaard waarom zij eerst niet zwanger kon worden, maar later weer wel. Waar jij van beschuldigd is voor nog veel jonger te lezen in de Talmud. In de Sunni Koran moet een vrouw toestemming geven voor een huwelijk. Er is ook een hadith die aangeeft dat in latere tijden vele moslims geen moslim meer zullen zijn. NL behoort tot het niet islamitische deel van de wereld, waar moslims indien zij kiezen daar te wonen zich aan heersende wetten dienen aan te passen. Ook een streng gebod is het Geen haat tegen Allah oproepen. Jij bent haat aan het zaaien. Bij NL wet verboden. Een oude islamitisch geschrift, onderzoek, stelt dat een huwelijk tussen man en vrouw een maatschappij tegen oorlog beschermd. Ook oude chinese wijsheid spreekt over die energetische band tussen man en vrouw. Die gelijkwaardig zijn maar niet hetzelfde. Er is ook amerikaans onderzoek waardoor die gender verwarring al in de baarmoeder ontstaat. Vrouwen die gedwongen werden op volle kracht ook in de zwangerschap te werken hebben vaker het HELP syndroom. De strategie zit heel slim in elkaar. De Rockefeller scenario for the future is niet voor 1 mens te bevatten en ws allemaal op basis van Need to know. Veel betrokkenen die het uitvoeren hebben geen flauw idee van de echte intenties, wat duidelijk is als je leest wat sommigen als waarheid zien. Oeganda verbrand idd homosexuele mannen. Het vernietigen van alle familie structuren doel van de WEF. Subliminale boodschappen sporen aan tot scheiden. Films over weesjes programmeren kinderen dat dat normaal en geweldig is. Annie bijv. Ook die instroom heeft niets goeds te verwachten van die kleine elite. Als we de cohesie zouden herstellen, hebben we meer kans tegen die elite dan als we braaf gehoorzamen haat te zaaien en als de nanotechnologie door vacs compleet is ons aan te laten sturen tot oorlogen waarbij we elkaar letterlijk uitroeien. Dus het principe dat de Ziel niet mag moorden voor sommigen, wordt hiermee omzeild. Toestemming wordt gegeven door de genomen acties. Mijn advies Geef geen toestemming en gehoorzaam niet aan de door hen geplande strategie. Transformeer je eigen haat. 25 millioen Afrikanen gepland om te laten immigreren in de EU. Constante hersenspoeling dat er te weinig arbeidskrachten zijn om de economie te laten functioneren.

   • Please, read carefully and de-program yourself:
    https://www.thereligionofpeace.com/

    The ONLY person who was prophecised earlier was Jesus Christ – there are about 300 fragments in the Old Testament describing future Messiah, which are fulfilled by Jesus, and only by Jesus. Islam was invented and financed by the Jews about 700 years after Christ, when they realized that crucifixion of Jesus did not cause christianity to disappear. They needed a false messiah. I recommend reading the book “the jewish foundations of islam”

    There is no age given for Rebekah at the time of their marriage. Any age given would be a guess. Now, because of life expectancy, etc., it was not uncommon for daughters to be married off at an earlier age then we would do it today. An “age of constant” is something that society has developed. And it various from country to country (and even from state to state in the US.)
    What we do know from the account in Genesis 24 is that Rebekah was old enough to be going to the well to draw water on her own. That would go against her being 3 years old. She had enough understanding to realize that Abraham’s servant was a man of importance and so she offered to draw water for him. That goes against the idea of her being a 3 year old. They would not have the social understanding to do that.
    And she was “old enough” then when the servant ask for her had, the parents brought her in and sought her wishes before promising her in marriage to Isaac.
    Nothing in that indicates that she was a 3 year old. Or even a child of 12–14. She was someone old enough and mature enough to understand the world around her and to know her own mind on the subject of marriage.

 3. Leger inzetten en iedereen doden die illegaal grens oversteekt, beperk geloofsvrijheid,.iedereen in eigen land, enkel reizen met visum.

  • Prima. Naar welk land van jouw voorouders ga jij terug??? Jij wil vast de controle opleggen waar het WEF voor staat. Nee dank je. Friezen waren de eersten hier in de lage landen en ook die kwamen niet van hier. Uiteindelijk is niemand hier autochtoon.

 4. Om ons nog te kunnen weren, moeten we de zionisten aanpakken en de moslims er uit gooien! AH waarschuwde toen al voor de vernietiging van het blanke ras en het communisme, maar wordt alleen verketterd en voormassamooedenaar uitgemaakt, terwijl de groepen die hij bestreed, totaal 1 miljard slachtoffers gemaakt hebben, waarvan 66 mil. in Rusland! Als we dit niet willen inzien , zijn we voorgoed verloren!

  • AH was een patsy getraind in de voorloper van het Tavistock instituut in de UK. Hij is met die eerste fotos ook te zien in een bolsjevistische communistische demonstratie. Hij is bovendien van joodse afkomst en liet zijn andere joodse familieleden uitmoorden toen die discussie in Duitsland begon. Had een Joods leger, en talloze joodse mensen in dienst. Chauffeur, dokter etc. Kreeg 120 injecties per dag. Oa 1 vergelijkbaar met Chrystal Meth. Zijn tremor vergelijkbaar met die van psychiatrische patienten. Bewezen dat hij geen Parkinson had. Die drug werd overigens ook door US militairen genomen. De moord op generaal Patton is interessant. Hitler en zijn Transfer agreement, die door de betalingen van naar palestina geemigreerde joden kon zorgen dat Duitsland economisch floreerde. De bolsjevistische revolutie vid van Juri Lina ms nog op YT is interessant. De Holodomor ook. Het zijn allemaal strategieen. Niemand maakt of maakte promotie tenzij zij door een bepaalde, specifieke elite geselecteerd zijn. Albert Heyn verkoopt alleen produkten die aan Monsanto gelieerd zijn, vol met additieven, die ons ziek maken en programmeren. Vid over Bnai Brith is ook interessant. Ashkenazi joden hebben normaal regulier europees DNA. Een volk geisoleerd in de Rijnvallei. Vraag is dus ook zijn zij belazerd en geprogrammeerd als een sekte. Kissinger zei het al. Joden in Israel niet wenselijk. Hebben zij uiteindelijk niets te verwachten. Qua vaccinaties lopen zij voorop, qua slachtoffers ook. Pfizer hoofdkantoren en ook alle hoofdkantoren van US Veiligheids diensten zijn in Israel. Boek Openbaringen voorspeld 1000 jaar regering vanuit Jeruzalem. Plus millioenen of miljarden doden. God heeft het zo beslist. Achter de schermen zijn al die wereldleiders Vrij Metselaars. mr H was lid van 2 geheime ordes, fan van Blavatsky en de genocide op Native Americans. Helaas kunnen we niet weten wie tot de Gecontroleerde Oppositie behoort of wie voor het gewone volk nog te vertrouwen is. Het systeem lijkt dichtgetimmerd. Rechters van Europeese Rechten van de Mens gelieerd aan George Soros die de vlg US verkiezingen aan het opkopen is. Kunnen voldoende van ons wakker worden en nog een verschil maken. M.i. in ieder geval niet door jouw soort haat te zaaien. En nee ik vind het ook niet leuk meer. Maar ben me bewust dat jouw weg precies is wat ze willen.

 5. Er is een veel simpele oplossing, geef en gun ze niets! Geen geld, geen voeding, geen onderdak, geen medische ondersteuning, geen juridische ondersteuning, geen vooruitzicht om hier te mogen blijven op kosten van ons, geen enkele hulp (aan)bieden of ondersteuning, geen gezinshereniging aanbieden, geen voorrechten geven, helemaal niets geven en hen helemaal niets te gunnen. Want alleen dan haal je de voedingsbodem bij hun weg, dit kun je ook doen bij het linkse gedachte goed, zoals het socialisme of het communisme en wat we overheden noemen. Want zolang linkse overheid en moslims kunnen parasiteren op de gemeenschap, zullen zij net zolang doorgaan totdat alleen zij nog de gemeenschap zijn. Maar dan verhuizen zij weer naar de volgende gebieden, waar zij weer van voor af aan kunnen parasiteren op de gemeenschap. Het zijn net sprinkhanen vreten alles kaal en verhuizen vervolgens weer, naar groenere oorden om vervolgens weer alles kaal te vreten enz.. enz…Dat gebeurt nu al eeuwen. Vroeger was het midden oosten christelijk. Gebieden die hen niet goed gezind zijn, zie je dan ook geen enkele moslim of linkse gedachte goed.

 6. Beste Mensen

  Denk heel Goed en Diep
  Hoe zien die mensen er hoofdzakelijk uit ?
  Die al deze rare ideëen uitbroeden ?!
  Heeft het iets te maken met de All Alien De Doorzichtigen De infiltrator Het KwallenRas in en via een zwakke belichaming
  Welke belichamingen zijn het meest kwetsbare gevoelig voor deze slechte Geesten welken verbloemd schuil gaan onder de benamingen God Duivel ?
  Een mens hoort altijd een begin te maken met het zoeken naar de bron van ellende bij zichzelf
  In hetzelf bevind namelijk alles
  Ja echt alles
  Alles wat word gezien buiten zichzelf is de Weerspiegeling van het innerlijke Zelf
  Dus alles is of Slecht
  En alles is of Goed
  Maakt de keuze en leeft dat leven
  Beste mensen
  Het beste zou zijn
  Proberen verlost te raken van het Ego anders gezegd ik

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in