FENIXX KLASSIEKEN

Een plan om de etnische en religieuze identiteit van Europa te ondermijnen. Mgr. Athanasius Schneider doet een alarmoproep aan alle christenen: Een plan, zegt hij, is “al lange tijd voorbereid”. Hij sprak er met de journalist Bozi over.

Het fenomeen van de zogenaamde immigratie is een plan dat al geruime tijd door internationale machten wordt uitgevoerd en voorbereid om de christelijke en nationale identiteit van de volkeren van Europa radicaal te veranderen. Deze machten gebruiken het enorme morele potentieel van de Kerk en haar structuren om hun antichristelijke en anti-Europese doelen effectiever te bereiken. Hiervoor wordt het ware concept van het humanisme en zelfs het christelijk gebod van de naastenliefde misbruikt, zegt Schneider in het interview met Ilgiornale.it.

Begrijpt u het? Hij heeft het over het Kalergi-plan (PDF). Het is geen toeval dat Merkel, enige tijd geleden de gelijknamige prijs kreeg. De Kerk is een bewust of onbewust instrument geworden van het grote plan van etnische substitutie.

Wat vindt u van de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini?

Ik ken hem en de Italiaanse politieke situatie niet, dus ik kan er niets over zeggen. Maar als een regering van een bepaalde Europese natie zou proberen haar soevereiniteit en haar historische, culturele en christelijke identiteit te behouden tegenover het totalitarisme van een soort van nieuwe Sovjet-Unie, die vandaag de dag de Europese Unie met een ideologie wordt genoemd, die onmiskenbaar een vrijmetselaarsideologie is, dan moet dat zeker worden geprezen.

Kortom, zelfs in de kerk is er een oorlog tussen goed en kwaad. Voorlopig is het kwaad op de bevelpost.

West-Europa ervaart dagelijks 'low level' terrorisme van overzeese immigranten

Ras, evolutie en gedrag… Vrijmetselaars en orden, Kalergy en Hooton… de plannen en uitvoering voor de vernietiging van het Europese volk bestaan al 150 jaar (en langer).

Duitsers binnenkort vreemden in eigen land: migrantenaandeel onder kinderen in grote steden loopt op tot 75 procent

8 REACTIES

  1. In Nederland doen het CDA en de CU hier van harte aan mee. Zogenaamde weeskinderen binnen halen. Ze roeien hun eigen religie uit. De vraag is waarom. Of is het waar wat ze zeggen dat de duivel het zichtbaarst is in de kerk. Ik ben dan ook voorstander om politieke partijen met een religieuze achtergrond te verbieden.

    • Wat een lulkoek…je kraakt een Katholieke of Protestantse gelovige persoon toch ook niet af op hetgeen er gebeurt (wereldwijd) in naam van de Katholieke of Protestantse Kerk . JUIST de politiek partijen met een Christelijke achtergrond , zijn van oorsprong en in principe goede organisaties. De leiders van deze organisaties (individuen) DIE zijn FOUT …vanwege ’t feit dat ze CORRUPT zijn , in de eerste plaats en ten tweede , de Christelijke leer , verkeerd interpreteren en toepassen dmv hun stemmers , te BELIEGEN en BEDRIEGEN en verkeerde uitleg van Bijbelteksten . Over het HOE en/of WAAROM …dat moet je aan de betreffende PERSOON / individu vragen , wat zijn / haar motieven zijn.

  2. Als artikel een niet word gewijzigd , zullen we zonder meer overlopen worden , door de linkse instelling , kerk en staat is niet meer gescheiden , geloof maakt steeds meer de dienst uit , het ongebreideld bouwen van moskeeën , met ook nog hun versterkte gebedsoproep , met twee verschillende wetten moslims kennen geen pedofilie , want van af 9 jaar mag je zo,n kind gebruiken , terwijl het hier gelukkig strafbaar is , maar dat botst dan in de wet .al die jonge mannen die vluchten , zijn volgens mij 90 % homo of transgender , want er zijn 70 landen waar de dood straf staat of lange gevangenis straffen voor homo,s ,zelfs bij ons in de tweede kamer zitten 16 homo,s en transgerder , om dat de kamer een doorsnee van de bevolking moet zijn daarom .en gaat het maar door met de instroom .

  3. Leger inzetten en iedereen doden die illegaal grens oversteekt, beperk geloofsvrijheid,.iedereen in eigen land, enkel reizen met visum.

  4. Om ons nog te kunnen weren, moeten we de zionisten aanpakken en de moslims er uit gooien! AH waarschuwde toen al voor de vernietiging van het blanke ras en het communisme, maar wordt alleen verketterd en voormassamooedenaar uitgemaakt, terwijl de groepen die hij bestreed, totaal 1 miljard slachtoffers gemaakt hebben, waarvan 66 mil. in Rusland! Als we dit niet willen inzien , zijn we voorgoed verloren!

  5. Er is een veel simpele oplossing, geef en gun ze niets! Geen geld, geen voeding, geen onderdak, geen medische ondersteuning, geen juridische ondersteuning, geen vooruitzicht om hier te mogen blijven op kosten van ons, geen enkele hulp (aan)bieden of ondersteuning, geen gezinshereniging aanbieden, geen voorrechten geven, helemaal niets geven en hen helemaal niets te gunnen. Want alleen dan haal je de voedingsbodem bij hun weg, dit kun je ook doen bij het linkse gedachte goed, zoals het socialisme of het communisme en wat we overheden noemen. Want zolang linkse overheid en moslims kunnen parasiteren op de gemeenschap, zullen zij net zolang doorgaan totdat alleen zij nog de gemeenschap zijn. Maar dan verhuizen zij weer naar de volgende gebieden, waar zij weer van voor af aan kunnen parasiteren op de gemeenschap. Het zijn net sprinkhanen vreten alles kaal en verhuizen vervolgens weer, naar groenere oorden om vervolgens weer alles kaal te vreten enz.. enz…Dat gebeurt nu al eeuwen. Vroeger was het midden oosten christelijk. Gebieden die hen niet goed gezind zijn, zie je dan ook geen enkele moslim of linkse gedachte goed.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here