© Vincenzo Camuccini (1771-1844)

De gebeurtenissen in Washington zijn het resultaat van het feit dat de helft van de Amerikaanse samenleving jarenlang is vernederd door de liberaal-linkse mediamachine.

Tweehonderd jaar Amerikaanse democratie is zojuist geruïneerd. De gefraudeerde – of niet – presidentsverkiezingen waren in werkelijkheid slechts het laatste akkoord van de politieke strijd tussen twee werelden waarin de ene – de liberale en deels radicale linkse wereld – te vroeg geloofde dat het oude en het blanke Amerika, gebaseerd op vrijheid en christelijke wortels, uiteindelijk was verslagen, schrijft auteur Grzegorz Gołębiewski.

De aanval op het Capitool in Washington is geen oplossing voor de ongekende sociale verdeeldheid die in de VS heeft plaatsgevonden sinds de stadselites van de Oost- en Westkust hebben besloten dat Donald Trump koste wat het kost moet worden verslagen. Hij staat namelijk symbool voor de wereld die voor eens en altijd moet verdwijnen, zodat de Brave New orde van de liberale democratie de geschiedenis van de traditionele wereld, verdeeld in concurrerende naties, kan afsluiten.

Wat er woensdag in het Capitool gebeurde was niet alleen voorspelbaar, maar ook onvermijdelijk. De enorme mediamachine van liberale televisiestations en websites rolt al jaren niet alleen over Donald Trump en de Republikeinen heen, maar had de helft van alle Amerikanen verteld: u komt uit het zuiden en uit de plattelandsprovincies; u bent het ergst, en uw statuten verdienen het om te worden gesloopt en uw wereld is niets meer dan een anachronisme.

Dit gaat niet alleen over het in twijfel trekken van de uitslag van de verkiezingen.

Dit is rebellie tegen het totalitaire Amerika onder het teken van de Black Lives Matter-beweging, die in naam van de democratie, de gelijkheid en de strijd tegen het racisme een orde probeert te installeren die rechtstreeks uit de universiteitscampussen wordt gehaald waar de terreur van de politieke correctheid al jaren heerst.

  Donald Trump Jr.: "Biden is een moeraswezen"

Daarom kan de aanval op het Capitool ons niet verbazen, want de kiezers van Trump, en dat zijn er meer dan 70 miljoen, voelen zich sterk bedreigd en buitengesloten.

Misschien is dit een voorproefje van wat ons binnenkort te wachten staat in Europa. Niet overal en niet onmiddellijk, maar op een gegeven moment – ook door de uitputting van de pandemie – zullen de conservatieve kiezers niet langer de pogingen dragen om een nieuwe culturele orde op te leggen, een orde waarin je alleen vrij kunt zijn als je gelooft in het opgelegde waardesysteem dat je vaak volkomen vreemd is.

De honger naar culturele revolutie van de activisten rond de vrouwenstaking, Gazeta Wyborcza of de overgebleven elites, kan een soortgelijke reactie krijgen als die in Washington. Dit zou geen wenselijk scenario zijn voor Polen, en niemand die dat redelijkerwijze wil, maar op dit moment is het de moeite waard om naar Amerika te kijken, waar het liberale offensief de omvang van een culturele oorlog tegen het conservatieve deel van de samenleving heeft bereikt.

Wat er in het Capitool is gebeurd, is een historisch en symbolisch moment in de geschiedenis van niet alleen de Amerikaanse democratie, maar ook voor de wereld. Zelfs als de dramatische gebeurtenissen in Washington vreedzaam aflopen en Joe Biden de 46e president van de Verenigde Staten wordt, kan de deconstructie van de wereldorde die we kennen en waarin we leven sterk versnellen. Dit zal politieke gevolgen hebben die we niet kunnen voorzien.

We kunnen oproepen tot voorzichtigheid, en dit proces kan nog worden gestopt, maar ik ben persoonlijk bang dat niemand de machine zal tegenhouden die de oude orde gaat afschaffen.

Bestorming Congres: de verontwaardiging van de elite is belachelijk

Vorig artikelBestorming Congres: de verontwaardiging van de elite is belachelijk
Volgend artikelTrump supporters maken de balans op van 6 januari: “Dit gevecht is nog lang niet voorbij”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

33 REACTIES

 1. Ik hoop het nog mee te maken dat ze het Binnenhof eens schoon vegen en met pek en veren al die oplichters daar verwijderen.
  Dat zelfde moet ook gebeuren in Brussel waar ze al van af de oprichting maling hebben aan de bevolking.
  Zo als het er nou naar uit ziet gaan we een vreselijke tijd tegemoet van totale dictatuur.
  Rechten hebben we al jaren niet meer, die bestaan alleen nog op papier.
  En dat beetje vrijheid wat er nog over is zal compleet verdwijnen als ze hun zin krijgen.

  • Je moet zelfs verdomd goed uitkijken op welke manier je iets achter laat op internet, anders staan ze met 4 agenten voor je deur om je te bedreigen.
   En daar hoef je niemand voor te bedreigen, je mening kan tegenwoordig al als strafbaar op gemerkt worden.
   Desnoods nemen ze je mee voor een paar uur om je nog meer te intimideren.

   • Neem een VPN en/of gebruik eventueel TOR. Het verkleint de kansen aanzienlijk. Social media is zo wie zo spionage, dus niet aan te raden evenals zo’n smartphone (ik heb beide niet) alhoewel ik nog steeds niet begrijp wat er zo ‘smart’ aan is. Hooguit smart voor de instanties, maar niet voor de gebruiker.

    • Ik weet hoe het werkt en ben al praktisch onvindbaar op het internet.
     En als ze je willen volgen dan kunnen ze alles lezen en terug vinden.
     Ik heb dan wel een smartfoon maar daar staan nauwelijks app’s op .
     Enkele dingetjes omdat het wel handig is, zo als tv kijken en mijn mail.
     Blijft ook altijd in mijn huis liggen en staat amper aan.

     • Ik gebruik in ieder geval geen pc besturing van Bill Gates maar Linux.
      Dat scheelt al enorm aan info van wat ze van je weten.
      Linux stuurt helemaal niks door.
      Microsoft is bijna een open boek voor een instantie aan info.

      • Ik ben helaas gebonden aan Microsoft vanwege online gaming, Maar ik heb geen ‘social’ troep. Ik gebruik wel een VPN en TOR. Niet 100% veilig, maar ik maakt het ze i.i.g. niet te makkelijk.

       Trouwens, hoe verloopt je vrijstellingskaartje in de winkels?
       Doen ze moeilijk?

       • Ik heb nog wat veel beters bedacht.
        Om elke discussie uit de weg te gaan.
        Ik had nog ergens zo’n puf apparaat liggen (dat krijgt je bij moeilijk en zwaar ademen) en die laat ik zien.
        Niemand die gaat vragen of je dat echt nodig heb, anders krijg je niet zo’n een puffertje.
        Vorig jaar had ik die gehad toen ik ineens vrij ziek werd, maar komt nu mooi van pas.
        Ik heb dat puffertje 2x gebruikt en werd er alleen maar benauwd van, is dus nog vol.
        Kaartje hoef je dan niet eens te laten zien.

        • Sommige ouderen hebben er een aantal liggen ergens die ze nooit meer gebruiken omdat ze steeds een nieuwe krijgen.
         Stop er een lege vulling in en klaar.
         Vraag maar eens aan oudere of mensen met long klachten.

        • Ik heb ook zo’n puffie, maar die heb ik ook echt nodig. Desalniettemin loop ik gewoon de winkel binnen en niemand zegt er iets over. Sommige kijken me verbaasd aan, maar die negeer ik. Vandaag bij de viswinkel droegen ze die luiers allemaal niet; zelfs geen affiche op de deur. Hij weet blijkbaar hoe het werkt met de regels. Ik heb nog nergens dat kaartje nodig gehad.

       • En je kan er een computer naast zetten met Linux.
        Elke redelijke oude pc is goed.
        Voor internet heb je geen ingewikkelde computer nodig.
        1 voor games en 1 voor internet.

  • Ik slaap al maanden zeer slecht omdat ik niet meer weet hoe wij hier ooit nog moeten uitkomen zo als het er nu naar uit ziet.
   Dit gaat niet meer vanzelf over.

   • He wat leuk, erik is weer even terug.
    De man die iedereen hier op de site skiezooo noemt.
    Maakt niet uit waar het over gaat of welk onderwerp.

 2. De aanval op het VS Capitool was een opstand tegen een nieuwe culturele orde
  Nee het was een aankondiging ?
  “Symbols will be there downfall” on Pinterest. See more ideas about new world order, illuminati, conspiracy.
  en ik slaap heel goed want de waarheid maakt je vrij !

 3. Mysterie Babylon, Babylon betekent verwarring, chaos. Maar wat betekent “mysterie: dit is wat de Strong’s Concordance ons vertelt: G3466 Musterion – Van een afgeleide van muo ( om de mond te houden ); een geheim of “mysterie” ( is een stilte opleggen) –Het woord “mysterie” in de Bijbel heeft te maken met het sluiten van de mond als iemand een geheime verborgen religieuze inwijding ondergaat. Mysterie (babylon) is een verborgen doel of raad; geheime wil.
  God heeft een plan en het maakt Hem niet uit wat de plannen van mensen zijn want Hij die in de hemel zetelt lacht en Hij zal hen verpletteren met een ijzeren knots, hen stuk slaan als pottenbakkerswerk.

 4. forever faithless ,insomnia ,dit recept is gratis van dokter ed

  De meest voorkomende oorzaken van insomnia zijn:

  Stress: vaak ontstaat slapeloosheid in een stresserende periode. Sommige mensen blijven last hebben van insomnia, zelfs als de oorspronkelijke aanleiding al voorbij is.
  Verstoorde waak- en slaapcyclus bv. na shiftwerk of door een jetlag
  Geneesmiddelengebruik
  Roken, gebruik van alcohol en cafeïne
  Medische achterliggende problemen zoals:
  Rusteloze benen syndroom waarbij krampen in de benen ons ’s nachts wakker maken en houden
  Slaapapneu en andere ademhalingsstoornissen
  Neurologische aandoeningen
  Rug- en nekklachten
  Psychologische problemen zoals angststoornissen, stemmingsstoornissen, depressies, …

  Er is momenteel geen behandeling voor FFI. Hoop voor de toekomst is gevestigd op gentherapie,

  Dus gaan we een meisje van je maken Betsie

  • He he, het heeft even geduurd, maar het heeft dan toch zin gehad, Edwin een beetje pesten.
   Eindelijk begint Edwin dan ook een beetje bijdehand te reageren en komt eens niet met een bijbel tekst aan waaien.
   Maar lang kan het nooit duren.
   Zo’n godsdienstwaanzin gaat nooit helemaal over.

  • Maar je hebt wel gekeken. Wat vond je van de muziek Edje?
   Die buren van jou weten nog niet wat ze meemaakten
   Mijn smaak is het ook niet maar vond het wel toepasselijk.

 5. Jan V, je kan altijd eerst proberen met Linux Mint.
  Vaak werkt het al uitstekend op een computer zo als jou laptop. Je weet het echt nooit.
  Draait het niet lekker, loopt het vast of is erg traag, probeer je de nog lichtere versie van die 3 die ik opschreef.
  Gewoon uitproberen. Je merkt vanzelf wel wat wel goed werkt. Succes.
  En als je nog vragen heb, ik ben er al een tijdje mee bezig.
  En waarschijnlijk wel meer reageerders hier op de site.
  Een ISO (is een gedownloaden linux versie) kan je goed branden met ,
  https://www.gratissoftwaresite.nl/downloads/imgburn-cd-dvd-brander-audio-video-burner
  Een ISO op een USB stick zetten heb ik minder goede ervaringen mee, een CD/DVD is beter.

 6. De democraten en de valse republikeinen juichen nog te vroeg dat hun droom kandidaat Joe Biden de nieuwe president wordt. Want ze hebben zich uit de tent laten lokken door Trump, om openlijk valsheid in geschriften te plegen, wat gelijk staat aan hoogverraad. Nu Trump nog president is tot 19 januari 2021 en hij het opperbevel heeft van het Amerikaanse leger, kan het maar zo zijn dat de Deep State met al hun handlangers als nog opgepakt worden en berecht. Dan kan er 20 januari wel eens een andere president worden van Amerika, dan Joe Biden. De bestorming van het congres is opgeëist door de antifa, dus niet door de Trump aanhangers zo als er wordt beweerd. Dit was een vals vlag operatie. Want precies op het moment dat er beslist moest worden in het congres over wel of niet onderzoeken van ongeregeldheden bij de verkiezingen, werd buiten de aanval geopend. Dit moet wel van binnenuit het congres aangestuurd zijn geweest, want anders kan het nooit zo exact op dat tijdstip plaatsgevonden hebben.

 7. @Qvic

  storming of the congress has been claimed by Antifa / bestorming van het congres is opgeëist door de antifa

  Heb je daar een bron van? Mijn zoekactie levert niets op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in