Miguel Angel Moratinos © Fabio Rodrigues Pozzebom/ABr / Wikimedia (CC BY 3.0 BR)

De chef van een V.N. anti-extremisme orgaan drukte op woensdag “diepe bezorgdheid” uit nadat moslims over de hele wereld woedend op de Mohammed cartoons reageren en verklaarde “het beledigen van godsdiensten en heilige godsdienstige symbolen roept haat en hevig extremisme op”.

Miguel Angel Moratinos, die aan het hoofd staat van de United Nations Alliance of Civilizations, sprak te midden van de groeiende woede in de islamitische wereld over de reactie van Frankrijk op de beestachtige onthoofding van een leraar die zijn leerlingen de beelden had laten zien als onderdeel van een les over vrije meningsuiting.

De hoge vertegenwoordiger van de V.N. “volgt met diepe bezorgdheid de groeiende spanningen en de gevallen van onverdraagzaamheid die door de publicatie van de satirische karikaturen worden teweeggebracht die de profeet Mohammed afbeelden”, volgens de verklaring.

De “opruiende karikaturen hebben ook gewelddaden uitgelokt tegen onschuldige burgers die werden aangevallen vanwege religie, geloof of etniciteit”, zei Moratinos in de verklaring, zonder expliciet te verwijzen naar Macron’s verdediging van de beelden.

“Het beledigen van godsdiensten en heilige godsdienstige symbolen roept haat en hevig extremisme op extremisme dat leidt tot polarisatie en fragmentatie van de samenleving”, aldus de volgevreten socialistische globalist.

Binnen enkele uren na de oproep van Moratinos tot respect voor de moslims met hun “religie” en “heilige” symbolen, neutraliseerde de Franse politie een moslim na zijn bloedbad in een kerk in de stad Nice, waarbij ten minste drie doden en enkele gewonden vielen.

Een tweede, apart gebeuren volgde in de Franse stad Avignon. Daar schoot de politie een “Allahoe akbar” schreeuwende moordzuchtige moslim dood.

Frankrijk: de scholen zijn weer begonnen

In een derde moslimaanval deze donderdag werd een moslim gearresteerd die buiten het Franse consulaat in Saudi-Arabië een beveiligingsbeambte had neergestoken.

Wat als de VN-verklaring over de rechten van inheemse volkeren geldt voor inheemse Europeanen?

8 REACTIES

 1. Ik zou zeggen huisvest moslims in die V.N. torens. Daarna een zooi munitie er om heen en opblazen. Echt die hele V.N. is een farce. Opgericht zodat er nooit meer een oorlog zou. De conflicten zijn na de oprichting alleen maar toegenomen. En zaaien ook haat zoals die zwarte die onze zwarte Piet wilde verbieden. Dat is zeker geen tweestrijd zaaien.

 2. In hun eigen landen, alle respect. Als ze hier willen zijn, moeten ze maar tegen een geintje kunnen en anders gewoon vertrekken.

 3. Het hoofd van collaborateurs en verraders is wat moet rollen…ongevraagde gasten die zich ook nog misdragen, in geen enkele cultuur krijgen die respect.

 4. Hoe vaak plegen extremistische christenen of boeddhisten aanslagen en moorden uit naam van hun geloof?
  Er is maar 1 “religie” ter wereld die altijd zo haatdragend, intolerant en beledigd reageert op onbenulligheden zoals een cartoon.
  Die VN chef probeert oorzaak en gevolg om te draaien, zoals onze premier zei: gewoon je bek houwe

 5. Uhhhh….correct me when I am wrong.

  Die primitieve volgelingen van eeen psychopaat verpesten eerst met hun achtelijkheid en criminaliteit en barbarisme hun eigen land, dan komen ze onuitgenodigd naar west Europa, waar ze de vrouwen, het eten,honden, varkens, vrijheid, kinderen, werken, scholing haten, kleden zich aan als vermomde brievenbussen en willen ons dan vertellen wat wij wel en niet kunnen doen en zeggen???

  Jajaja…..maar ik mijn woordenboek doe IK wat IK juist acht en ik laat me echt niet door een post-nazi van de VN of een geitenneuker commanderen.

  Note: de VN was-net als interpol- een uitvinding van de nazi’s.
  Note 2; de VN zal altijd stemmen zoals de islam wil; merendeel van de landen is islamitisch.
  Note 3: de VN is voorstander vande NWO, en zit ook achter de Corona.
  Note 4: er zijn enorm veel sex schandaaltjes met de medewerkers van de VN

  Conclusie: laat die corrupte idioten van de VN barsten. Nog beter: hef de VN op; ze zijn alleen een kostenpost die zuip en sex feestjes organiseren voor medewerkers

 6. Man man man wat krijgt de gewone man en vrouw een berg stront over zich heen, wordt steeds duidelijker merkbaar dat de internationale organisaties waar de VN de uitvoerder of een belangrijke medewerker blijkt te zijn van de Nieuwe Wereld Orde de wereldburger steeds meer restricties wil opleggen, die natuurlijk heel omzichtig tot een of andere wet of dwingende maatregel oor het nationale kabinet wordt bekrachtigt.

  Miguel Angel Moratinos is ook zo’n typische hoog opgeklommen zeikerd welke door onpopulaire maatregelen te doen uitspreken zijn eigen positie in die gevaarlijke club van internationale zionistische Bilderberg nazi’s wil doen consolideren, nou Mr. Rutte c.s. er is werk aan de winkel om uw ongeschreven orders te gaan uitvoeren, als u zich kan losmaken van de Corona dictatuur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here