Moslimmoorden in Nice beschreven als “horrorscène”

2

De politie beschrijft de islammoorden in Nice op donderdag als een “horrorscène”, meldt The Guardian. Tegelijkertijd laat een video zien hoe de politie het vuur opent in de kathedraal tegen de terrorist.

Het was op donderdagochtend dat een moslim twee vrouwen en een man vermoordde in een kathedraal in Nice, Frankrijk.

Tenminste één van de vrouwen werd onthoofd, volgens verschillende media.

De dader is vervolgens door de politie neergeschoten en is ernstig gewond geraakt.

Een recente film van het gebeuren laat zien hoe de politie het vuur in de kathedraal opent.

“Oh verdomme!”, hoort men een vrouw in de video in het Frans zeggen.

De politie beschrijft de islamitische moorden als een “horrorscène”, schrijft The Guardian. Volgens de burgemeester van Nice, Christian Estrosi, zou de dader herhaaldelijk “Allahoe akbar” hebben geschreeuwd terwijl hij door de politie werd gearresteerd.

Belgische politiek leider voorspelt Europese burgeroorlog nabij is, omdat overheden de controle verliezen

  Schokkende onthulling collega onthoofde leraar: "Autoriteiten lieten het gebeuren, we zijn allemaal lafaards, we hebben het bloed van zijn onthoofde hoofd aan onze handen"
Vorig artikelMaleisische ex-premier na islamitische moordaanslagen: “Moslims hebben het recht om boos te zijn en miljoenen Fransen te doden!”
Volgend artikelVN-chef eist na de islamitische onthoofding van Franse leraar respect voor moslims en hun “heilige symbolen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. De vijand moet men uit zijn land houden, niet binnenhalen, vertroetelen, begunstigen, meer voordelen geven dan de eigen mensen, niet te bevatten. wat een gelul hier in Europa. Een schande.

  2. De volksvertegenwoordigers verliezen de controle over de immigranten en vooral over de moslims.
    Volgens mijn optiek, zijn ze allemaal verantwoordelijk voor de ontstane situatie.
    Je kan niet ongelimiteerd mensen van een achterlijke ideologie hier naar binnenhalen.
    Er zit gespuis bij dat vreselijk crimineel is.
    Volgens mij moet men als regering overwegen om de VN akkoorden ongedaan te maken en zeker op vluchtelingen gebied. Dit is de oorzaak van grenzeloze immigratie van deze lange stroom vreemd ideologisch volk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in