Kerkbezoekers onthoofd in Frankrijk: “Allahoe akbar”

8
Moslimaanslag in Nice, foto's via Twitter

Donderdagochtend vond er een nieuwe moslim-aanslag plaats in Frankrijk. Twee mensen zijn onthoofd en een ander gedood in een kerk in Nice. Volgens getuigen zou de dader “Allahoe akbar” hebben gescandeerd tijdens de executies.

De islamitische aanslag vindt plaats minder dan twee weken nadat de 47-jarige schoolleraar Samuel Paty buiten Parijs werd onthoofd door de 18-jarige moslim Abdulak Anzorov uit Tsjetsjenië. Dit na het gebruik van de karikaturen van Mohammed in zijn les over de vrijheid van meningsuiting. De moslimmoord heeft een groot conflict veroorzaakt tussen Frankrijk en de moslimwereld over kwesties als de vrijheid van meningsuiting en de beweerde anti-moslimagenda.

Leraar onthoofd door moslim in Parijs – schokkende beelden verspreiden zich op Twitter

Onthoofd in de kerk

Het was om 09:00 uur op donderdagochtend dat een moslim met een mes de kerk van Notre Dame, de grootste van Nice, binnenkwam en verschillende bezoekers aanviel. Er zijn drie mensen vermoord en verschillende gewond geraakt. De Britse media melden dat twee van de vermoorde mensen in de kerk zijn onthoofd.

Scandeerde “Allahoe akbar”

Bovendien scandeerde de dader “Allahu akbar” tijdens de executies. De Franse politie bestormde de kerk en schoot de moslim neer die daarna werd gearresteerd.

Het bommenteam van de politie heeft ook verdachte voorwerpen in de kerk tot ontploffing gebracht. De aanklagers zeggen dat het incident wordt onderzocht als een terroristische misdaad.

Peiling: 79% van de Fransen gelooft dat de islam hun land “de oorlog heeft verklaard”

  Frankrijk: de scholen zijn weer begonnen
Vorig artikelNa Italië nu ook in Spanje de Corona-revolutie: Het brandt in Europa!
Volgend artikelVeroordeeld tot geldboete na commentaar op hoofddoek van moslima
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. De man die woensdagavond in de Spijkerstraat in Arnhem zwaar werd mishandeld door vijf jongeren, is overleden aan zijn verwondingen. De daders zijn op de vlucht geslagen. De 73-jarige man raakte zwaargewond, werd nog naar het ziekenhuis gebracht, maar is daar enkele uren later overleden, aldus de politie.

  De mishandeling vond plaats rond 21.20 uur, waarna de jongeren vluchtten. Na het incident lag er een fiets midden op de Spijkerstraat, vermoedelijk was deze van het slachtoffer. De daders hadden volgens het burgernetbericht zwarte kleding aan. Wel droeg één van de jongens een trui met witte capuchon.
  https://www.ad.nl/arnhem/73-jarige-man-overleden-na-zware-mishandeling-arnhem-vijf-jongeren-nog-spoorloos~a1d7072f/

  Dit soort laffe aanvallen kun je ook bijna dagelijks in de media tegenkomen.
  En we weten allemaal dat het niet gaat om Klaas, Henk, Freek, Jan en Piet.
  Dit gebeurt om dezelfde reden als waarom er 1 Frankrijk mensen worden onthoofd.

 2. In Frankrijk wordt het wel heel erg.
  Maar neem van mij aan dat het dagelijkse kost wordt.
  Hoe meer moslim via immigratie hoe meer narigheid en aanslagen, geweldpleging en feitelijk alles waaraan de autochtoon momenteel dagelijks EU breed wordt blootgesteld.
  Ons land ontspringt de dans echt niet.
  Denk ook niet dat ze remigreren of integreren, nooit zullen ze dat doen met de in hun ogen ongelovige honden zoals ze ons zien. Ze zijn hier voor het goede rustige luie leventje, gesubsidieerd door de ongelovige staat.
  Lees Nostradamus over Europa. Wordt een hele klus maar de autochtoon zal wereldwijd zegevieren na een waanzinnige strijdt volgens de ziener Nostradamus.
  Denk ik!

  • Ons land doet allang mee.
   Hier worden mensen dood geschopt door een ploeg.
   En het zijn precies dezelfde daders.
   Zowel overdag als ’s avonds, geen mens is hier meer veilig, ook niet in je huis.
   Hier zoeken ze vooral de zwakkere op om te “oefenen”.

 3. De islam en de west europese cultuur ; dat is vuur en buskruit.
  Die twee moet je niet bij elkaar brengen.
  Er is één halvezool die het blijft proberen en dat is de lieve lieve lieve
  … ANGELA

 4. Daar zijn Merkel, Macron en consoorten weer met hun huichelachtige betuigingen van medeleven met de slachtoffers van de daders waarvoor zij zelf verantwoordelijk zijn dat deze in het land zijn.

  Diegenen die onze poorten open zetten (deugmensen, journalisten van de mainstream media, linkse politici en hun kiesvee) zijn even verantwoordelijk en schuldig als de daders zelf.

  Men zou mogen verwachten dat alle verantwoordelijken collectief ontslag zouden nemen of krijgen en gerechtelijk vervolgd zouden worden wegens schuldig verzuim.

  Niets van dit alles echter. Ze blijven mooi met hun hypocriete smoelen en hebberige poten op hun vet betaalde postjes zitten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in