De autoriteiten zeggen dat ze een 16-jarige (!) hebben gearresteerd die volgens hen de agressor is in een schokkende mishandeling die zich op vrijdag op een treinstation in Kortrijk, West-Vlaanderen, afspeelde, schrijft de Belgische media.

“Op het 28 seconden durende filmpje is te zien hoe een tienerjongen staat te bellen in een traphal aan de achterkant van het station in Kortrijk. Een zwaarlijvige jongen, van vreemde origine en in een training van Olympique Marseille, stapt op hem af en gooit hem van de trap. Hij geeft hem eerst een schop in de rug, daarna een slag tegen het hoofd en ten slotte nog een trap tegen het hoofd. Daarna wandelt hij weg, de jongen blijft zitten op de trap”, meldt het Nieuwsblad.

Beelden van het incident werden verspreid door Wouter Vermeersch, een partijlid van de patriottische partij Vlaams Belang.

Backup:

Reeds een lange duur aanvallen van migranten op jonge Vlaamse slachtoffers hebben de lokale woede aangewakkerd.

“Het is al het tweede filmpje van zinloos geweld in twee weken tijd dat voor ophef zorgt. In Puurs circuleerde een filmpje van een 15-jarige jongen die belaagd werd door vijf jongeren. Ook daar werden de verdachten geïdentificeerd”, schrijft het Nieuwsblad.

In september werd een 16-jarige jongen in een park in Sint-Niklaas bewusteloos geslagen door een migrantenbende die eiste dat hij hen sigaretten zou geven.

Belgische tiener bewusteloos geslagen en tanden uitgeslagen door migrantenbende die sigaretten eiste

  1400 Belgische artsen en gezondheidswerkers slaan alarm: "Er bestaat niet zoiets als een dodelijk virus"
Vorig artikelVN-chef eist na de islamitische onthoofding van Franse leraar respect voor moslims en hun “heilige symbolen”
Volgend artikelRassenconflicten in Frankrijk duren voort – Turkse moslims jagen op Armeniërs in Lyon: “Allahoe akbar”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Dit staat mee op de grote optelsom en zal in het kwadraat worden terug betaald. Inteelt honden, hun misdaden zijn mede op het conto van hen die ze hebben binnengehaald. Wat hun lot is zal met geen pen te beschrijven zijn.

    Bloed zal met golven van bloed worden vergolden….en veel spek.

  2. Klopt, en dan maar zeggen dat wij racisten zijn, die vetzak is niet eens in staat om tegen iemand van zijn postuur op te nemen, ammoniak over hem heen gooien, kan hij niet meer zien , horen of praten, en dan er opkloppen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in