De autoriteiten zeggen dat ze een 16-jarige (!) hebben gearresteerd die volgens hen de agressor is in een schokkende mishandeling die zich op vrijdag op een treinstation in Kortrijk, West-Vlaanderen, afspeelde, schrijft de Belgische media.

“Op het 28 seconden durende filmpje is te zien hoe een tienerjongen staat te bellen in een traphal aan de achterkant van het station in Kortrijk. Een zwaarlijvige jongen, van vreemde origine en in een training van Olympique Marseille, stapt op hem af en gooit hem van de trap. Hij geeft hem eerst een schop in de rug, daarna een slag tegen het hoofd en ten slotte nog een trap tegen het hoofd. Daarna wandelt hij weg, de jongen blijft zitten op de trap”, meldt het Nieuwsblad.

Beelden van het incident werden verspreid door Wouter Vermeersch, een partijlid van de patriottische partij Vlaams Belang.

Backup:

Reeds een lange duur aanvallen van migranten op jonge Vlaamse slachtoffers hebben de lokale woede aangewakkerd.

“Het is al het tweede filmpje van zinloos geweld in twee weken tijd dat voor ophef zorgt. In Puurs circuleerde een filmpje van een 15-jarige jongen die belaagd werd door vijf jongeren. Ook daar werden de verdachten geïdentificeerd”, schrijft het Nieuwsblad.

In september werd een 16-jarige jongen in een park in Sint-Niklaas bewusteloos geslagen door een migrantenbende die eiste dat hij hen sigaretten zou geven.

Belgische tiener bewusteloos geslagen en tanden uitgeslagen door migrantenbende die sigaretten eiste

Belgische rechtbank: COVID-vaccinpaspoorten zijn onwettig

3 REACTIES

  1. Dit staat mee op de grote optelsom en zal in het kwadraat worden terug betaald. Inteelt honden, hun misdaden zijn mede op het conto van hen die ze hebben binnengehaald. Wat hun lot is zal met geen pen te beschrijven zijn.

    Bloed zal met golven van bloed worden vergolden….en veel spek.

  2. Klopt, en dan maar zeggen dat wij racisten zijn, die vetzak is niet eens in staat om tegen iemand van zijn postuur op te nemen, ammoniak over hem heen gooien, kan hij niet meer zien , horen of praten, en dan er opkloppen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here