Beveiligingsbeambte neergestoken op Frans consulaat in Saoedi-Arabië

5

Een beveiligingsbeambte van het Franse consulaat in Jeddah, Saoedi-Arabië, is donderdag neergestoken. Er is één moslim gearresteerd.

Donderdagochtend werden drie mensen in een kerk in Frankrijk door een nu gearresteerde moslim vermoord die “Allahoe akbar” schreeuwde. Daarbij heeft de islamiet twee van de slachtoffers onthoofd. Het gebeuren wordt onderzocht als een terroristische daad.

Nu komt er opnieuw informatie over een andere aanslag op Frankrijk.

De Saoedische politie heeft een moslim gearresteerd die een beveiligingsbeambte heeft neergestoken op het Franse consulaat in Jeddah in Mekka, meldt het Saudische persbureau, schrijft i24 News.

Volgens de Franse ambassade is de beveiligingsbeambte naar het ziekenhuis gebracht, maar had hij geen levensbedreigende verwondingen oplopen.

Moslim inteelt is een groot probleem – en mensen willen er niet over praten

  Islamitische haatvideo die moslim "vluchteling" in Frankrijk aanspoorde leraar te onthoofden onthuld
Vorig artikelMet mes bewapende moslim doodgeschoten in Avignon: “Allahoe akbar”
Volgend artikelMaleisische ex-premier na islamitische moordaanslagen: “Moslims hebben het recht om boos te zijn en miljoenen Fransen te doden!”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Ik ben erg benieuwd wanneer Frankrijk zal zeggen : “genoeg is genoeg, en nú de hele moslim-gemeenschap het land uit”. Dit had járen geleden al moeten gebeuren; óók in Nederland.

  2. Misschien moet beveiligings-beambte op REFRESHMENT COURSE of zo……Blijkbaar was ie vergeten om zijn PBM’s = (Persoonlijk Beschermings Middelen) op de juiste wijze te gebruiken cq op-/aan te doen.

  3. Alle moslims over één kam scheren ? Jammer dat men geen kennis heeft! En Miranda, jou opmerking zegt meer over jezelf!! Wat een racistische opmerking!

  4. Alle moslims over één kam scheren ? Jammer dat men geen kennis heeft! En Miranda, jou opmerking zegt meer over jezelf!! Wat een racistische opmerking!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in