Een video van de strijd aan het front in de richting van Nikolaev – Krivoy Rog is gedeeld door Russische en Oekraïense militaire bronnen.

De video is gefilmd door een bemanning van een Oekraïense tank die verrast werd door twee Russische Ural-43206 trucks met getrokken geschut en een MT-LB. De Russische militairen slaagden erin frontaal in te gaan op een Oekraïense tank, waarvan de bemanning waarschijnlijk vergeten was hoe te schieten vanuit een dergelijke stoutmoedigheid. De tankcommandant slaagde er niet in het vuur te openen nadat een kogel het machinegeweer had geraakt, hetgeen hem dwong zich te verschuilen en dringend de patronenband te verwisselen. De ontmoeting vond plaats onder artillerievuur, maar het is onbekend welke kant het vuur opende.

Tot nu toe zijn de lotgevallen van de tankbemanning en de Russische militairen onbekend.

Via Southfront.org.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Dr. Coleman: Waarom ik doodsbang ben – en waarom u ook doodsbang zou moeten zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Europese gasimporteurs geven zich stilletjes over aan Rusland en beginnen hun gas in ROEBEL te kopen... terwijl de economische oorlogssancties van het Westen rampzalig terugslaan
Vorig artikelHongaarse premier schetst dilemma EU
Volgend artikelCanadese arts waarschuwt dat 50% van de kinderen die myocarditis kregen door COVID-19 vaccins over 5 jaar DOOD zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Wat een hopeloos zooitje! Met je vrachtwagen in volle vaart op een tank afrijden? Uit de tank hangen terwijl de vijand schietend voorbij rijdt? Is dit nu Russische roulette? Het is maar goed dat wegmisbruikers er niet bij was.

 2. @Magere Hein,

  Beste,

  Denk niet dat dit iets met roulette te maken heeft maar meer met theater!!!!!!!!!!!!!

  Daar denk ik overigens al de hele tijd aan…..we worden niet alleen genaaid met dat achterlijke enge en zeer dodelijke “virus” maar met ALLES………en dat is natuurlijk ook nodig want wie geloofd dit nu nog….!!??

  En dan die zogenaamde tank!!!! Hemeltje…….de loop van dit vehikel is meer een ronde pijp welke ergens los op een vrachtwagen ligt…….met zoiets kun je natuurlijk niet schieten…..een loop hoort vast te staan en al heel zeker indien men in een zwaar terrein bezig is met een “echte” oorlogssituatie……daarbij wordt in een TANK een loop vastgehouden alsmede in de ALTIJD juiste richting en hoogte t.o.v. het terrein gehouden middels een gyroscoop………zodat deze altijd en uitsluitend in de juiste richting en hoogte kan vuren…..

  Dit is meer Alice in wonderland………….en dan die ezel in die koepel welke zijn geweer aan het tentoonstellen is……en er na een halve minuut nog steeds geen beweging in krijgt…..yep, het zal wel……

  Dit is theater en niets meer dan dat!!! Dat staat voor mij als een paal boven water!!!

  Gladiator (o.a. een ex-Huzaar van Boreel!! voor de niet kenners…..cavalerie dus en dat zijn de tanks)

  • @ Gladiator oktober 25, 2022 at 13:33,
   Precies zoals je zegt, dit is typisch knudde zoveel tegenstrijdigheden. Dit kan kan dan ook enkel een opbouw voor de filmset zijn.

 3. Als je dit bekijkt dan denk je inderdaad meer aan holywood
  Welke mongool rijd met ze vrachtwagen nou vol gas op de vijand ze tank af …… en daarna wat ..? Waar ging ie heen dan overgave kamp ukri 1 ???

 4. Ik zie in dat korte filmpje 4 of meer camera posities, rijdt elke tank van de oekies rond met 5 go pro,s aan boord of is dit een slechte scène uit een script.

  Hij steekt nog zijn duim omhoog, zit hij nou zijn vijand te groeten of omdat de scène gelukt is.

  In het verleden ben ik een paar keer in Oekraïne geweest, wat een aftands en arm land, het lijkt mij er op dat dit land uitgekozen is als playground om de wereld op zijn kop te zetten en die idioten hun agenda te laten uitvoeren terwijl wij arm getrokken worden en in een spiraal van angst gehouden worden.

 5. Bericht dat ik schreef aan een pro-Oekra persoon. Ik heb het niet aangepast om exact in dit kader te passen.

  “Beste Tom,

  Je analyses kunnen grotendeels juist zijn.

  Mijn bezorgdheid is niet of Rusland of Oekraïne aan de winnende hand is. Lig ik niet wakker van. Mijn bezorgdheid is dat de gewone mensen, de “jij” en “ik” van Oekraïne en van Rusland (in tweede instantie) die koude en honger lijden. De elite zit er ongetwijfeld warmpjes en weldoorvoed bij.

  Dat is jouw grote fout. Je kiest partij voor één van beide elites en door dat te doen, vergeet je het lijden van de gewone mensen en als je het niet vergeet, dan doe je als die elite. Je trekt je er geen bal van aan. Daardoor profileer jij je als een lakei van de elite van je keuze.

  O ja, één van je analyses in het verleden was dat Rusland bijna zonder geavanceerde raketten zat. Goed nieuws op dat vlak : Ze hebben er gisteren min of meer 100 van die, o zo zeldzame, dingen afgeschoten. Ze zijn terug een beetje verder gevorderd naar “bijna zonder zitten”. De pro-Russische kant van de Belgen en Nederlanders, die jij zo vervloekt, zeggen hetzelfde van de NAVO. Wat een klucht om te volgen als je “gewone-mens-denkt”. Maar het is zo tragisch dat je het lachen vergaat.

  Heel erg spijtig voor de gezinnen wier man of zoon in het leger dient of diende en nu ook nog in de koude mogen zitten. Misschien wel zonder eten erbovenop. Met “diende” bedoel ik niet dat manlief of zoonlief heelhuids thuis is gekomen, ofwel is hij dood, ofwel is hij fysiek en psychisch zo erg beschadigd dat hij niet meer bruikbaar is als soldaat.

  “Rusland heeft de Oekraïense energie-infrastructuur aangevallen met een “massale” raketaanval, maakte Kiev dinsdag bekend. Russische troepen “lanceerden 85 raketaanvallen op Oekraïne”, zei Zelensky dinsdagavond in een noodtoespraak. Zijn kantoor noemde de situatie na de aanval “kritiek” en voegde eraan toe dat de meeste aanvallen gericht waren op faciliteiten in het centrum en het noorden van het land. De situatie in Kiev is bijzonder moeilijk, aldus het plaatsvervangend hoofd van de presidentiële administratie, Kirill Timosjenko. De Oekraïense energieleveranciers hebben hun toevlucht genomen tot noodstroomonderbrekingen om uitval van het energiesysteem te voorkomen, voegde hij eraan toe.”

  Hebben jou pro-Oekraïense bronnen de moed gehad dit te melden ? Zo ja, ben ik zeker dat de uitspraken van de Oekra-elite geen nepnieuws is. De raketten wist ik gisteren al uit een pro-Oekraïense bron.

  Groet,

  Luc”

 6. Volgens mij was die tank defect! Kijk naar de loop die kaatst als een balletje op en neer als ie door een kuil rijd. Dat is abnormaal!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in