© Freepik

Dr. Chris Alan Shoemaker, een Canadese arts met 45 jaar ervaring in spoedeisende geneeskunde, huisartsenpraktijken en op militaire bases, heeft een alarmerende uitspraak gedaan dat de vijfjarige overlevingskans van het Wuhan coronavirus (COVID-19) vaccin-geïnduceerde myocarditis bij kinderen slechts 50 procent is, schrijft Belle Carter.

Presentator Ben Armstrong deelde de bewering van Shoemaker in een aflevering van “The Ben Armstrong Show.”

De arts merkte op dat ongeveer 95 procent van de mensen op intensive care afdelingen volledig gevaccineerd zijn en dat dit komt omdat hun immuunsysteem al beschadigd is.

Shoemaker’s werk in de directe patiëntenzorg in de West Ottawa COVID Care Clinic en het Eastern Ontario Response Team voor COVID-19 hebben hem ervan overtuigd dat het vaccin meer toxisch is dan het virus – wat betekent dat ze giftiger, schadelijker en dodelijker zijn – vooral op lange termijn omdat het de T-cellen beschadigt.

“Uw T-cellen zijn een belangrijk onderdeel van uw immuunsysteem om virussen en kanker te bestrijden. Het zal u snel of langzaam doden,” legt Shoemaker uit. “Ze zorgen ervoor dat u vier keer meer kans hebt om COVID te krijgen. De afgelopen acht maanden is 95 procent van de mensen op de Intensive Care volledig gevaccineerd. De gevaccineerden zijn geschaad. Hun immuunsysteem wordt aangetast.”

Hij wees er ook op dat herhaaldelijk is bewezen dat de injecties schadelijk zijn voor de kinderen, en daarom riep hij het regime van premier Justin Trudeau op om alle COVID-19 injecties aan de jongere bevolking stop te zetten.

“Houd uw naalden uit de schouders van onze kinderen weg. De medische feiten hierover staan buiten kijf. Kinderen krijgen nul hulp van deze vaccins,” zei hij en benadrukte dat het vaccin binnen een jaar twee op de 1.000 kinderen doodt.

Het nieuws over de COVID-19 vaccins wordt steeds slechter

Het Britse Office of National Statistics heeft al een rapport uitgebracht over de schadelijke effecten van het COVID-19 vaccin op kinderen. De studie toonde aan dat in de eerste acht maanden na vaccinatie, dubbel gevaccineerde kinderen 5.200 procent meer stierven dan ongevaccineerde.

“Uw 10- tot 14-jarige heeft nu, volgens bewezen statistieken uit het Verenigd Koninkrijk, 100 keer meer kans om in de volgende zes maanden te sterven dan een ongevaccineerd kind. Dit is een verschrikkelijk getal,” zei Shoemaker.

Shoemaker: Vaccins schaden ontvangers meer dan het virus zelf

Shoemaker merkte op dat vaccins slechte dingen bevatten.

“De toxiciteit van dit door mensen ontworpen genoom dat in je schouder wordt geïnjecteerd is 100 keer erger dan het krijgen van het virus,” zei hij. “De injecties komen rechtstreeks in je bloedbaan terecht, in je beenmerg, hersenen, hartspierweefsel, eierstokken en testikels.”

Hij haalde landen als Zuid-Afrika aan, waar de vaccinatiegraad slechts zes procent bedraagt en de gerapporteerde COVID-19-gevallen toch zeer minimaal zijn. In landen met een hoge vaccinatiegraad, zoals Israël en Nieuw-Zeeland, nemen de infectiegevallen echter een hoge vlucht. Dit zijn ook dezelfde landen waar het Vaccin Acquired Immunodeficiency Syndrome voorkomt.

De vaccins doden ook jonge artsen in Canada, waar 38 artsen onder de 50 jaar in 40 dagen tijd stierven. “Velen van hen stierven binnen 10 dagen na hun vierde prik. Ze hielden zich gewoon aan de regels. Het waren goede mensen,” betreurde hij.

In een toespraak in september ging Shoemaker in op de gevaren van het vaccin voor zwangere vrouwen, de enorme toxische belasting die elke prik met zich meebrengt en het normaliseren van myocarditis, plotselinge dood bij volwassenen en een groot aantal andere ziekten bij verder gezonde mensen.

The Independent: "Woede over poging van samenzweringstheoretici om de dood van Lisa Marie Presley in verband te brengen met vaccins"

“Ze zijn dodelijk voor mensen, zowel op korte als op lange termijn. Ik moet tegen onze minister, de heer Ford, en tegen onze premier, de heer Trudeau, zeggen: maak alstublieft een verbod op deze vaccinaties in Canada, net zoals ze in Denemarken zijn verboden,” zei hij. “U vermoordt kinderen in Canada door hen deze vaccinaties op te dringen.”

Shoemaker spoorde zijn mede-Canadezen ook aan om op te staan en zich te verzetten tegen het narratief van de regering. “Ze geven u een narratief. Ze houden een mythe in stand. Ze maken u niet veiliger,” zei hij.

Bekijk deze aflevering van “The Ben Armstrong Show” waar de gastheer de verontrustende onthulling van Dr. Chris Alan Shoemaker deelt.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het grote sterven: “Enorm aantal sterfgevallen door vaccin en het wordt nog veel erger” – Dr. Pierre KoryVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVideo: Verrassingsontmoeting van Oekrainse tank met Russische vrachtwagens aan de frontlinie van Kherson
Volgend artikelGeneraal Surovikin nam de scalp van Zelensky: Enorme Oekraïense nederlaag bij Kherson – Russische luchtlandingstroepen & mariniers verpletterden golven van Oekraïense tegenaanvallen (Video’s)
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

25 REACTIES

 1. Hulde aan degenen die de waarheid spreken en verkondigen!
  Amen!

  Dit soort video opnamen zouden in alle talen van de wereld te begrijpen dienen te zijn om het bereik te vergroten. Ik kom teveel mensen tegen die het Engels niet verstaan omdat ze het zo gewoon zijn om de ondertiteling te lezen. Afijn. De boodschap is duidelijk tevens hartverscheurend.

  Let them coming!

  • Ook ik ben het Engels niet machtig maar op youtube kan je alle talen naar het NLs zetten.
   Klik eerst het blokje aan met streepjes erin.
   Ga daarna naar het wieltje en daar verder klikken tot je de NLse taal hebt. Soms is het wel zoeken maar je kan het daar gewoon vinden.

 2. Het is zinloos. Niemand gelooft het, niemand interesseert het en in de realiteit hoor ik er weinig over. Ik woon in een volledig gevaccineerd dorp en er is niks aan de hand… geen rare sterfgevallen, geen miskramen, geen verlammingen of andere bijwerkingen. Iedereen hier loopt gewoon blind de fuik in. Ik krijg steeds meer de indruk dat ALLES fake is… dat ALLES één grote psyop is om ons al onze rechten te ontnemen. De mensen om mij heen zijn cognitief inmiddels helemaal kapot. De planeet gaat tenonder in waanzin, maar iedereen om mij heen lijkt op roze wolken door de wereld te lopen. Ik zie overal drama, ellende en onrecht en ik lees alleen maar horror verhalen, maar NIEMAND om mij heen ziet, hoort of leest wat ik zie. Om mij heen plannen mensen non-stop verbouwingen, wereldreizen en feestjes en de meesten consumeren harder dan ooit tevoren. Waar ik de hel op aarde zie ontstaan, ziet bijna iedereen om mij heen een hemel op aarde. De waanzin van polarisatie en totale hypocrisie en krankzinnigheid is niet meer te beschrijven.

  • Nomijt:Je zegt precies wat ik denk…. ik zie hetzelfde om me heen, vrouwen lopen met volle buiken of pasgeborenen, ze kopen huizen, ze plannen lange reizen, ze zien een mooie toekomst. Ben ik nou gek, of zijn zij blind? Ik vertoef in cirkels waar niemand enige interesse heeft in wat er in de wereld speelt. Ik praat nergens meer over, ik kijk alleen nog maar. De waanzin is niet meer te volgen.

  • Je bent gezegend dat er in jouw omgeving weinig mensen geleden hebben met die prikken want in mijn omgeving is het geheel anders. Helaas 2 doden en vele zijn moe, mijn nichtje en (mijn moeder heeft bijna twee maanden moe in bed gelegen, meer klachten had ze niet moe, moe, moe, ze zat geheel zonder energie) en mensen met huid problemen en mijn schoonbroer is dit weekende naar het ziekenhuis voor zijn oog gemoeten.

   • People taking the shot are suicides, they should read about science, the expert physicians that are NOT working for NWO and globalization. If people trust in the good intentions of guys like Gates, and W:H.O. they will suffer bad consequences. Read about the evil Khazarian maffia that rules the world, in articles written by Preston James.

  • Ik als opgeprikte ben letterlijk door het oog vd naald gekropen. De politie moest bij mij inbreken want de overbuurvrouw zag al een paar dagen lang bij mij geen licht meer branden. Ik heb er niets van gehoord, toevallig was ik bij kennis toen een agent opeens in mijn slaapkamer stond.
   Kort daarna verloor ik weer het bewust zijn. Politie heeft ziekenwagen besteld en ben afgevoerd naar ziekenhuis. Niets van gemerkt.
   4 dagen onder narcose gehouden in het ziekenhuis.
   Totaal 1,5 maanden daar door gebracht en nog eens 1 maand in de revalidatie. Ik ben sinds eind februari weer thuis. Alle was weg, mijn conditie, spieren, geheugen, noem maar op. Moet alles opnieuw opbouwen tot op heden is er nog geen blijvende schade bij mij ontdekt. Ik ben letterlijk door het oog vd naald gekropen en heb een goede beschermengel.

   Het is dus niet zo dat je alleen corona oploopt als je geprikt bent. Het is ook nog eens besmettelijk.

   • @ edgar rice burroughs

    Wat een uitzonderlijk en heftig verhaal !! Ik denk dat het met uw korte- en lange termijn geheugen al wel goed is gekomen en naar ik hoop gaat het verder ook de goede kant op. Ik vermoed dat men in het ziekenhuis waar u verbleef met verstand heeft gehandeld. En ja, een goede beschermengel !! Ik begrijp dat de diagnose ´corona/covid´ is geweest? Ik wens u geluk, gezondheid en Gods zegen. En dank voor het delen!

    • Het mooie van ons lichaam dat mijn herinneringen niet zijn gewist door covid doch weet alleen niet waar ik ze heb opgeslagen.

     De conditie valt nog zwaar tegen ondanks fitness-oefeningen bij de fysio.

     Het komt tzt wel goed, alleen met mijn geduld niet.

     Ik lig in ieder geval niet onder de groene graszoden.

     Thanks.

 3. Ja het is werkelijk bizar wat er nu gaande is en de tevredenheid van eenieder hierover.
  Ondertussen is vrijwel iedereen ziek of lijden inenen aan kwaaltjes die maar niet over gaan.
  “Ja want het is een vervelend virus die covid”.
  Mensen willen belogen en bedrogen worden geloof ik want anders stort hun eigen gefabriceerde wereld in.
  Zij die zelf willen blijven nadenken worden vervolgens neergezet als …
  Vul zelf maar in.
  Goebbels heeft destijd ‘goed’ werk geleverd…

 4. De ouders van zulke kinderen kunnen wel met veel trots op feestjes en op hun werk vertellen dat ze hun kind(eren) hebben laten injecteren met een gifinjectie tegen iets dat niet bestaat. Covid-19 is in werkelijkheid geherdifinieerde luchtweginfecties en vals positieven en is de moderne opvolger van Covid 1984 van George Orwell.

 5. Frontnieuws:
  Reactie verwijderd en ban. Zonder enige onderbouwing “FAKE!”schreeuwen, wordt beschouwd als opzettelijke vervuiling van de commentaarsectie. Dat zal u een ban opleveren.

 6. De mensheid is ver op zijn einde er is nauwelijks geen weg meer terug dat zijn feiten en ik kan dat zeggen omdat ik niet bang ben voor Rutte en zijn WEF, de vraag is nu is er nog iets te redden zolang er mensen zijn die niet achter het WEF aan lopen en hun eigen route blijft lopen is voor deze mensen nog een heel klein kansje om te overleven maar dan moeten wij wel snel het heft in eigen handen gaan nemen wij moeten het WEF en zijn parasieten ( DE OVERHEDEN ) ja er zullen doden gaan vallen maar liever ten strijde onder dan als een schaap het veld te moeten ruimen. wees niet bang om te vechten wees een mens en vecht tegen het kwade en dat is zeker allen die lid zijn van het WEF behoren in de hel.

  • Je kan vechten tot je een ons weegt tegen die lui in DEn Haag HELAAS want als wij wappies te vechten gaan kunnen we alleen de makkelijke te grazen nemen, maar dan zet de top weer andere smeerlappen neer. Dat is het hele probleem. Las eens op ninefornews dat men zei dat je eerst de pliesie moest pekken, de uitvoerders dus plus de burgermeesters en zo omhoog moest gaan werken. Dat kan een idee zijn als men de vuile walgelijke orders niet meer durft aan te nemen. Maar je kan ook gewoon niet meer aan meedoen met deze gekte. BV betaal een paar maanden je energie rekening niet meer en met dat geld dan zonneenergie totaal pakket voor campers aanschaffen. De maand erop weer zo’n pakket en deze aansluitelen op oude vrachtwagen acu’s die je bij de sloop kan halen daarna de 1ste maand die je niet betaald hebt betalen en dat heel goed vermelden anders kom je in de problemen en dan snel alle achterstand inhalen en begin je opnieuw tot je genoeg Watt hebt zodat je kan leven zoals je wenst en je mobiel enz kan je altijd elders opladen. Sla een diepe put en neem een goede water opslag voor 1000 liter per persoon. Op youtube is te vinden hoe je water zuivert en leer eten uit het wild en daar zijn op facebook pagina’s groepen te vinden waar je het kan leren en word onafhankelijk en wil je nog bv wortels eten je hebt wilde wortels in de berm staan die het zelfde smaken of die haal je direct bij de boer en heb je geen geld vraag of je eten krijgt door bij hen te gaan werken en kachels die kan je metselen en ook dat is te vinden op youtube hoe dat te doen. Wat ik hier ooit bij de reacties heb je lezen is denk in oplossingen! Ik denk niet dat de jeugd en de sterken onder ons ooit naar geweld zullen grijpen ivm dat we nog te veel mens zijn. Al heb ik wel eens zin om een paar klappen uit te delen, maar daar ben ik weer te fatsoelijk voor zoals vele met mij.

 7. Ik zat net te kijken naar een oude film World War Z (Z=Zombie) uit 2013 met o.a. Brad Pitt. Hoe die zombie Apocalyps is ontstaan wordt niet vermeld in de film.
  Maar die film bracht mij op het idee dat waarschijnlijk alle grote ziektes met opzet zijn gecreëerd in een lab. Vandaag de dag is Corona gecreëerd in een lab om de meerderheid van de mensheid te elimineren.

  Nu vraag ik mij af is er ergens een website daarover te vinden? Want via google vind je het antwoord natuurlijk nooit. Wie oh wie weet waar je wat meer info daarover kan vinden op het web.

  • Google oculta mucha información porque son del mismo grupo que los que causron lapandemia, son jázaros o sus descedientes. Por ejemplo si pones en el buscador de Google ” vacunados muertos con Covid” te muestra casi puras paginas que dicen lo contrario, o sea dicen que las Unidades de Cuidado intensivo estan llenad de gente que NO se vacunó. esto espara que la gente no vacunada se asuste y corra a vacunarse.SI hacas la busequeda en otros buscador pueden ponerte resultados más reales, con articulos que hablan de que la mayoria de muertos ahora son gente YA VACUNADA.
   Ademads si hay 5 milone sde paginas con información sobre el tema. te pone casi las mismas paginas aunque estes revisanso la pag 1 la5 la 9la 15o 38. casi solo repite las mismas paginas. ¿por que, si hay muchisimas paginas diferentes? porque quieren que solo veas las que opinan a favor de la vacuna. .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in