Aan het begin van het jaar voorspelde ik dat het Westen in een recessie terecht zou komen. (Oh, wat hebben ze gelachen.) Welnu, de recessie is nu behoorlijk aan de gang. Maar het zal niet bij een recessie blijven. De volgende stop zal stagflatie zijn en een depressie in de stijl van de jaren 1930. Wees er op voorbereid, schrijft Dr. Coleman.

Twee jaar geleden voorspelde ik een enorme inflatie en hogere rentevoeten. Men lachte ook om die voorspelling. Lacht er nog iemand? De inflatie in delen van de EU heeft de 40% bereikt. In Turkije is de inflatie 70%. De globale inflatie in de EU is 8% en toch heeft de ECB nog steeds een negatieve rentevoet. De inflatie in het VK is officieel ongeveer 10% – maar in werkelijkheid is zij veel hoger dan dat. Het overbetaalde personeel van de Bank of England heeft het blijkbaar niet zien aankomen en kan er ook niets aan doen. Zijn zij echt zo dom en incompetent? Of is deze verdorvenheid opzettelijk? Als een oude vent op een stoel het kon zien aankomen, waren de deskundigen bij de Bank of England dan echt te blind om te zien welke puinhoop zij aan het maken waren? De hypotheekrente in de VS is nu 5,78%. Hoeveel Britse huiseigenaren zouden kunnen overleven als de hypotheekrente in het VK tot 5,78% zou stijgen? Ik vrees dat de Britse regering, die bestaat uit halve garen, gekken en misdadigers, geen plan heeft om de economische crisis aan te pakken, want de economische crisis was gepland en verloopt volgens plan.

Racisme wordt aangemoedigd. Prins Charles (die zich met de dag een grotere en grotere vijand van het Engelse volk bewijst) zegt nu dat wij kinderen moeten onderwijzen over onze rol in de slavernij? Iemand zou voor die idioot een geschiedenisboek moeten kopen. Het waren de Engelsen die tegen de slavernij gevochten hebben en tot het einde ervan geleid hebben. Charles heeft nog steeds bedienden (wat een moderne versie van slavernij is) en zou moeten leren zijn grote mond te houden. Maar hij spuugt de officiële Grote Reset-lijn en scholen zullen binnenkort vijfjarigen leren om zich schuldig te voelen over de slavernij. Dit alles wakkert racisme aan – een essentieel onderdeel van het plan van de samenzweerders voor hun verdeel-en-heers-filosofie. En ondertussen neemt Charles zakken vol geld aan. Als u of ik zouden proberen een miljoen pond op de bank te storten, zouden wij in ernstige moeilijkheden komen.

Machtige krachten in Londen dringen er hard op aan om Brexit terug te draaien. De samenzweerders hebben (zoals ik in mijn boek Coming Apocalypse voorspeld heb) ervoor gezorgd dat Brexit een complete mislukking is geworden. Nu zullen ze het terugdraaien en ons weer in de Europese Unie duwen – de fascistische, door de nazi’s ontworpen voorloper van de Grote Reset. (Dit is wat ik zei in Coming Apocalypse, gepubliceerd in april 2020: “Als er al een Brexit komt, dan zal het waarschijnlijk een afgezwakte, verwaterde versie zijn van degene die ons beloofd was.”)

  Waarom Armageddon nodig kan zijn

De belastingdruk in het VK is de hoogste sinds de Tweede Wereldoorlog. Dit is opzettelijke waanzin. Wij moeten de economie laten groeien, de mensen aanmoedigen om te werken, de productie opdrijven en nieuwe bedrijven helpen om te groeien. De belastingdruk zal al die dingen tegenhouden en de ontwikkeling van de Grote Depressie bespoedigen. Precies wat de samenzweerders besteld hebben.

In het najaar van 2022 zal er zware promotie gemaakt worden voor de covid-19 prik en soortgelijke producten – mogelijk ook voor prikken die nooit getest zijn. De kans is groot dat er weer lockdowns en maskers zullen komen, omdat de samenzweerders met de misleidende en nutteloze PCR-tests kunnen beweren dat de coviddreiging terug is. Volgens expose-news.com hebben ongeveer 800 mensen die aan de proef met het covid-19 vaccin hebben deelgenomen de proef nooit afgemaakt. Sommigen stierven, sommigen trokken hun toestemming in en sommigen raakten gewond. Pfizer geeft zijn gegevens over de veiligheid van de vaccins natuurlijk slechts stukjes bij beetjes vrij – nadat een rechter hen dat had toegestaan. De grootste grap was jarenlang de bewering van het Imperial College dat de covidprikken in het eerste jaar 20 miljoen levens gered zouden hebben. Ze hadden net zo goed kunnen beweren dat het 200 miljard levens waren in de eerste week. Gelooft iemand anders dan Bill Gates en de BBC iets wat uit het Imperial College komt?

Sekseneutraal beleid wordt zwaar gepromoot en scholen lijken mij steeds meer bizar en onderdrukkend beleid in te voeren. Eén school heeft meisjes verboden rokken te dragen om “een meer genderneutraal uniformbeleid” tot stand te brengen. Wie heeft de leraren verteld dat iemand een genderneutraal beleid nodig heeft of wil?

Spaartegoeden worden vernietigd door een hele reeks wereldwijd gelijksoortige beleidsmaatregelen van de regering. In het VK zijn de aandelen ongeveer evenveel waard als in de jaren negentig. Velen die geld in pensioenfondsen hebben gestoken zijn veel armer dan zij wilden zijn – en armer dan zij een decennium of twee geleden waren.

Een schoolhoofd probeerde een regel in te voeren “niet aanraken, niet omhelzen” voor kinderen. Daar is van afgezien. Maar het zal wel weer terugkomen. Ik geloof dat andere leerkrachten het geprobeerd hebben. En er zullen er meer hetzelfde doen. Het resultaat zal massale ontmenselijking zijn en een enorme mate van geestesziekte bij kinderen. Als de scholen met dit krankzinnige beleid doorgaan, zullen zij psychopaten opleiden. Kinderen worden niet geboren met empathie of vriendelijkheid – zij leren het. Geen omhelzingsregels zal betekenen dat zij niets leren. Leraren die dergelijke regels invoeren zouden vervolgd moeten worden wegens wreedheid tegen kinderen. Ouders die het toestaan moeten zich schamen.

  Kijk: WHO-chef geeft toe dat infostrijders NWO-agenda hinderen

Hebzuchtige spoorwegarbeiders willen een loonsverhoging van 7,1% (hoewel het gemiddelde loon van een spoorwegarbeider 10.000 pond hoger ligt dan het gemiddelde loon in Groot-Brittannië) en hun stakingen zullen bijdragen tot de vernietiging van een toch al gebroken samenleving. Ook de advocaten gaan staken. (Tja, wie kan het hun kwalijk nemen? Het moet tegenwoordig moeilijk zijn om rond te komen van 500.000 pond per jaar). Onderwijzers en dokters en andere ambtenaren hebben het ook over stakingen. De luchthavens zullen gesloten worden wegens stakingen (hoewel het twijfelachtig is of iemand dat zal merken).

Er zijn meer dan vijf miljoen werklozen in het VK – die van een uitkering leven. En dat aantal zal nog stijgen. De schulden van de regering, die al zo hoog zijn als in de Tweede Wereldoorlog, zullen ook stijgen, als de rentevoeten omhoog gaan van een ongekend, absurd laag niveau. 50-plussers gaan massaal met pensioen, omdat zij het opgeven om te proberen om te gaan met nieuwe voorschriften en nieuwe belastingen. Tijdens de valse pandemie liet de Britse regering mensen thuis blijven met een uitkering en geen poging doen om werk te vinden. Dat gebeurt nog steeds. Voor bijna elke denkbare baan (behalve politicus zijn) is een vergunning nodig en een jaarlijkse bijdrage. De vereiste tests zijn grotendeels absurd. De rijbewijzen zijn een verspilling van tijd en geld. (Politici hebben geen licenties nodig, hoewel een strafblad of een criminele aanleg een vereiste voor de baan schijnt te zijn).

Een meisje mocht niet naar haar schoolbal omdat ze niet genoeg punten had. Dat is puur Chinees sociaal krediet. Als dat verhaal alleen u niet halfdood doet schrikken, dan vrees ik dat u niet goed hebt opgelet.

De EU heeft verklaard dat zij in oorlog is met Rusland. En politici scheppen voortdurend op dat de oorlog nog lang zal duren. Het resultaat zal zijn dat de honger in Afrika en Azië steeds verder zal toenemen en dat er overal meer oorlogen zullen uitbreken. Precies wat de samenzweerders willen, nu zij ons naar de Grote Reset leiden.

Hoewel ze veel gepromoot worden door liefhebbers van sociaal krediet, is het duidelijk dat gezichts- en stemherkenningsprogramma’s niet zo goed werken als ze zouden moeten. Naarmate de sociale kredietsystemen zich verspreiden zal er voor miljoenen ernstige fraude en chaos ontstaan.

De kosten van het geven van 120.000 pond aan iedereen die door de covid-19 injectie gewond is geraakt, zullen Groot-Brittannië verder in de richting van een faillissement duwen. Het spijt me dit te moeten zeggen, maar van nu af aan denk ik dat degenen die ervoor kiezen zich te laten prikken, op zichzelf aangewezen moeten zijn. De informatie over de gevaren van de covid-19-prik is nu al meer dan 18 maanden beschikbaar. Ik heb geen sympathie meer voor degenen die er nog steeds voor kiezen hun gezondheid op het spel te zetten door een giftige experimentele prik te aanvaarden. Achttien maanden geleden waarschuwde ik dat dokters en verpleegsters die de giftige prik gaven als oorlogsmisdadigers zouden worden berecht. De video is nog steeds beschikbaar op www.vernoncoleman.org – de titel is “Doctors and Nurses giving the covid-19 vaccine will be tried as war criminals“. De datum van de video was 2 februari 2021.

  Christine Anderson aan de "WHO Globalisten": "Wij zullen jullie ten val brengen"

Door belastingveranderingen en nieuwe voorschriften verhogen verhuurders de huren sneller dan ooit. Huisbazen klagen dat zij geld verliezen en degenen die huren beweren dat zij zich de nieuwe huren niet kunnen veroorloven. Het gebeurt allemaal met opzet. Het aantal daklozen zal stijgen.

Absurde toespelingen zijn overal. De BBC verontschuldigde zich nadat een 78-jarige man had gezegd dat hij nog nooit kroning kip had gegeten en zich herinnerde dat zijn oma het buitenlandse meuk noemde. Luisteraars klaagden, dus zond de BBC een verontschuldiging uit. Ik heb nog nooit kroning kip gegeten en de uitdrukking “buitenlandse meuk” lijkt ook geschikt als beschrijving van alle wetgeving die uit de EU is voortgekomen.

Het aantal oproepen van ambulances voor hartproblemen is onder alle leeftijdsgroepen verdubbeld sinds het begin van de covid-19 prikken. En een ziekenhuis in het noorden van Engeland heeft bevestigd dat het aantal mensen dat naar zijn diagnosekliniek voor hartfalen wordt doorverwezen meer dan verdubbeld is nadat de covid-19 prikken begonnen zijn. Toen ik, meer dan 18 maanden geleden, voor het eerst het nieuws bracht dat de covid-prikken myocarditis konden veroorzaken, werd ik – zoals gewoonlijk – venijnig aangevallen.

De onderdrukking van de waarheden wordt steeds erger. Op zaterdag 25 juni verhinderden regeringsinstanties mij om op TNT radio te verschijnen met Dolores Cahill, omdat ze bang waren voor de waarheden die ik van plan was te delen. Intussen besteedt de BBC (die de waarheid over vaccins opzettelijk verdringt en die een financiële partner is van Bill Gates – die waarschijnlijk de “vader” is van de huidige polio-uitbraak) veel van haar energie aan het promoten van het absurde Glastonbury Woke Festival. Het enige goede nieuws van daar was dat de bars “cash-only” werden toen het erg druk was. Hoera! Ik wed dat de wokey, samenzwering, nerds dat niet leuk vonden.

De EU heeft Oekraïne de status van “kandidaat” voor het lidmaatschap van de EU toegekend. Dit garandeert een langere, venijniger oorlog en veel meer doden, zowel in Europa als in Afrika en Azië. De EU doet natuurlijk precies wat de samenzweerders haar zeggen te doen. (In mijn boek The Shocking History of the EU uiteengezet).


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Waarom en hoe ze van plan zijn zeven miljard mensen te dodenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTop 7 ENGSTE COVID-19 na-vaccin “ongewenste bijwerkingen” die steeds vaker voorkomen
Volgend artikelEU gewaarschuwd voor economische mokerslag, vergeet “wild optimistische” plannen om Russisch gas te vervangen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

48 REACTIES

 1. Op Twitter gaat het bericht rond, dat een sportschoolhouder
  een brief van de overheid heeft gehad waar in staat, dat hij
  er rekening mee moet houden dat de QR-code in aug/sept
  weer opnieuw ingevoerd wordt.

  • Dat zei een medewerkster van de bron- en contactadministratie(of hoe heet dat ook alweer) van de GGD een paar maanden geleden al. Ze had nog geen ander werk nadat ze daar had gewerkt en ze hadden haar gevraagd voor komende september. Om dan weer te komen werken omdat dan het circus weer zou beginnen. Dat hadden ze tegen haar gezegd. Dus het is allemaal gepland joh! Geloof de rare onwaarschijnlijke theorieën nou maar, want alles komt gewoon uit. We worden genaaid waar we bijstaan.

 2. Als Rusland de Oekraine verovert zal de EU het kandidaat lidmaatschap weer moeten laten vallen. Anders komt Rusland nog in aanmerking voor EU lidmaatschap. En zo praten ze hele dagen in vergaderingen en verbuigt men regels en wetten en legt censuur op, maar de burger heeft er niks aan.

  En de elite wilde helemaal geen Brexit, da’s maar lastig voor de heerschappij. Gelukkig hebben nu een oorlog en een dreiging en dit en dat. “Laat ze maar snel samen gaan… integratie … stabiliteit… geen keus… Putin niet lief en poept moeilijk bla bla”.

  • Ik wil geen Poetin en ook geen Rutte. Ik wil gewoon vrijheid en bij beiden verlies ik mijn vrijheid ten behoeve van de democratie en om opa te beschermen tegen Covid…

    • Ow my een trol 🤣🤣🤣achter het ijzeren gordijn is propaganda. Uitgekotste propaganda opgezet door de cia.
     Alles wat de afgelopen 50 jaar over rusland is verteld is een cia leugen.

     • Inderdaad Greet,
      Onze familie en vrienden daar zijn niet geprikt, noch opgesloten geweest, hadden geen avondklok en hebben niet verplicht met bekpampers gelopen.

   • Nee, het is geen oorlog maar een militaire actie uitgelokt door USA toen ze de jood/komiek trekpop zelensky daar neergezet hebben en bijna 10.000 etnische russen vermoord hebben in het oosten van Oekraine… daarom is Putin begonnen, geen moment te vroeg!

    • FDV laat ook behoorlijke steken vallen en veel te wensen over…ondanks vele stemmen,bakken ze er in de 2e en de 1ste kamer niet echt veel van…

     • Ja helaas de meeste snappen niet dat Putin ook een vrijmetselaar is die achter de schermen bij hetzelfde ‘elite’ clubje hoort. Snappen ook blijbkaar niet dat de timing van dit gedoe absoluut geen toeval is. Allemaal tbv de Great Reset. Anders zou Putin de wereld wel even vertellen hoe het echt allemaal in elkaar steekt en de grote samenzwering ontmaskeren. Je zou toch denken dat ze met hun inlichtingendiensten meer moeten weten als de gemiddelde persoon die jaren bezig is met informatie van onafhankelijke bronnen via Internet.

     • Zeker raar dat mensen een ex-KGB’er geloven. Eentje met een enorm luxe jacht en een vrouw die geparkeerd is in een luxe villa in Zwitserland.

    • Poetin is braaf ordertjes aan het volgen…

     Deze machshift naar het Oosten is al zeer lang geleden besproken. Wie denkt u dat China en rusland gesponsord heeft ?

     • Poetin krijgt de Russische bevolking nooit zo gek als de Chinese of de onze, daarbij is dat land veeeeeeel te groot om op elke straathoek een camera te plaatsen zoals bij ons of erger nog in China. Ga even buiten de steden en in de kleinere dorpen is nauwelijks infrastructuur, hoe wou jij de sociale controle en sociaalcrediet daar laten functioneren? Nyet!

     • Ja man.. ….heeft niets met landen te maken. De allerrijksten van de wereld trekken aan de touwtjes. Die zitten ver boven de regering. Die worden gestuurd en gebruikt. De meesten weten het zelf niet eens…….

    • Er was zelfs in kpude oorlog–meer democratie in Rusland dan nu in NL. In de jaren 50 werd Chroetsov door zijn eigen partij afgezet.

     Kunnen wij dat met de landverrader? (rutte)Nee dus.
     Of vette Willempie, die zonderrecht van titel koninkje speelt?
     —————-
     In RU zijn er zeer goed georganiseerde commitees; Poetin kan geen besluit nemen zonder hun steun.

     Bij ons:kabinet weigert gewoon parlementaire besluiten uit te voeren.

     Wat nou democratie??????

  • Niet bang zijn is de enige oplossing. Wees niet bang om te verliezen. Strijd voor het goede. Al kost het je leven. Wees geen NSB’er.

 3. Maar als je dit zo leest beste mensen dan ga ik toch een beetje denken wat voor shit zitten we in en wat moet je nu gaan doen?

  • Viruswaarheid sponsoren zodat ze door kunnen gaan met wakker maken van de bevolking en procederen tegen de staat. Als je ze gevolgd had had je kunnen zien wat een enorme hoeveelheid goed en nuttig werk zij al verricht hebben. Je kunt ze verder ook helpen met het doornemen van dossiers of (WOB) stukken.

  • Uit NATO, uit EU, uit euro (en gulden terug), grenzen dicht islam verbieden, werkloze “vluchtelingen en meer dan een ëchtgenote”retour heimat, kabinet vervolgen voor landverraad, alle verplichtingen van en aan EU verbreken, zorg volkomen gratis; quantiteit afhankelijk van vraag, ziekenhuizen nationaliseren, medisch personeel in staatsdienst, apotheken: staatseigendom.

   Dwangarbeid weer instellen; met dicipline als destijds in Nieuwersluis; einde psychopaten zorg; (hun leven is veel luxer dan het mijne; alleen insluiten als zwaar gestraften–geen therapie.
   Doodstraf herinvoeren voor terroristen en psychopaten die gemoord hebben, en voor landverraders.

   Voordat je groente kunt kweken, moet je het land schonen.

 4. Ilpatino, voor het Ijzeren Gordijn zijn het chabbad lubavitch joden die hun rol vervullen in de duizenden jaren oude agenda betreffende wereldwijde hemonie over de overgebleven niet joden, achter het Ijzeren Gordijn idem dito.

 5. In de jaren 50, begin jaren 60 zouden we deze situatie niet gepikt hebben, en zouden figuren als Rutte, de Jonghe, Kaag, ollongren publiek gelynched zijn.

  Nu hebben we het te goed.
  ————————————–
  Ooit was de VVD partij voor de werkgevers; maar toen wisten ze goed, dat als de arbeiders het beter hadden, de werkgevers het ook beter kregen.
  Nu lopen ze als loopse teven achter een paar gekken aan; Zwabbertje en de demente pedo Biden

 6. Dr. Coleman, Ik ben blij met mensen die de moed nog hebben om de waarheid te vertellen maar let op wij weten wat er gebeurde in 1940 met mensen die de waarheid spraken het waren intellectuelen zij werden gemarteld en afgevoerd en uit eindelijk vermoord, maar dat gebeurd nu hoeveel profesoren zijn onder dwang opgenomen en als geestelijk ziek worden verklaart de geschiedenis herhaald zich wederom.

  • There were plenty of people speaking the truth before 1940, but that didn’t stop the bankers from getting their war. Churchill locked up many himself, including elected Members of Parliament. Many have said Orwell was writing fiction. It turns out that it became reality. Many claim Disraeli was writing fiction in Conigsby, but it turns out that it became reality.

 7. Rusland heeft Nederland ook bevrijd tijdens de 2e wereldoorlog met 21 miljoen doden.Sinds die tijd heeft Nederland met zijn grote brutale bek de Russen alleen maar gepest met
  sankties, ipv SAMEN te werken. Er worden zelfs stingerraketten op Rusland gericht als dank voor hun bevrijding van Nederland!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in