Het in 2015 gepubliceerde boek ‘Oekraïne: ZBIG’s Groot Schaakbord & Hoe het Westen Schaakmat werd gezet’ spreekt in de inleiding over de historische en geostrategische stappen van het Westen om de Euraziatische landmassa te controleren: de verbroken beloften en verdragen, de geostrategische misstappen en, ten slotte, hoe het fundamentalisme van het Groot Schaakbord feitelijk de wederopstanding van Rusland als wereldmacht katalyseerde, de geostrategische macht naar het Oosten verschoof en, spreekwoordelijk, de nederlaag uit de klauwen van een overwinning van de VS en de NAVO wegrukken, schrijft Joachim Hagopian.

Zeven jaar later lijkt het bovenstaande scenario op het grote schaakbord van vandaag een uitgemaakte zaak te zijn. Een vrijdag 23 september kopte Mike Adams van naturalnews,com, die beweerde dat de Derde Wereldoorlog er al is:

De Derde Wereldoorlog is al begonnen. Dit wordt u gewoon niet verteld omdat uw regering en oneerlijke media u in het ongewisse willen laten.

Hoewel sommigen dit verhaal kunnen opvatten als sensationeel clickbait, lijkt het er helaas op dat de Derde Wereldoorlog nabij is.

Met het hectische tempo van de doemscenario’s die zich de afgelopen week ontvouwden, in combinatie met de gehypte social media-aandacht voor cryptische voorspellingen voor 24 september, waaronder de “dood van Amerika”, lijkt de wereld op de rand te staan van een wereldschokkend onheil.

Op vrijdag 23 september kwamen er meer berichten uit China dat een 80 km lang militair konvooi op weg is naar de Chinese hoofdstad Peking en dat alle vlieg- en treinverkeer is stilgelegd.

De Chinese social media worden overspoeld door onbevestigde geruchten over een staatsgreep waarbij Xi Jinping, die nu huisarrest zou hebben, ten val wordt gebracht. Er wordt gespeculeerd dat leden van de oude garde van de CCP de macht hebben gegrepen en dat een aanval op Taiwan aanstaande is. Op zaterdag 24 september verscheen in Newsweek een artikel dat volgens onbevestigde berichten de bevelhebber van het Chinese Volksbevrijdingsleger, generaal Li Qiaoming, Ji Jinping heeft vervangen.

Mutual Assured Destruction (MAD) van kernwapens die de aarde vernietigden in de dagen van de Koude Oorlog tijdens de wapenwedloop tussen de VS en de Sovjet-Unie, is vandaag vervangen door krankzinnige neoconmarionetten uit DC die de “Nuclear Primacy” van de VS promoten, oftewel het voordeel van een first strike van het Westen, waardoor de mensheid halsoverkop in een “einde van de wereld”-gevarenzone terechtkomt, met het risico van een dreigende nucleaire holocaust.

En nu we het tijdperk van de hypersonische technologie zijn binnengetreden, waarin raketten vijf keer de snelheid van het geluid kunnen bereiken, speelt het Westen momenteel een inhaalslag ten opzichte van Rusland en China. Talrijke militaire analisten voorspellen dat het Westen de Derde Wereldoorlog tegen het Oosten zal verliezen.

Sinds 30 juni 2022 meldt CNN dat de VS, op basis van hun laatste hypersonische tests in de beginfase, worstelen met de ontwikkeling van een volledig gamma hypersonische oorlogsvoering dat kan concurreren met Rusland. Ondertussen, aangekondigd op vrijdag 23 september 20022, heeft het Pentagon zojuist een contract van bijna 1 miljard dollar toegekend aan Raytheon-Northrop voor de bouw van hypersonische aanvalskruisraketten voor de Amerikaanse luchtmacht, die in 2027 moeten worden geleverd. Het probleem is dat mensen waarschijnlijk zullen uitsterven in de komende wereldoorlog.

Onze vijandelijke bloedlijnen staan momenteel aan de vooravond van de derde wereldoorlog en hebben door een kwaadaardig ontwerp de oorlogsoperaties West versus Oost in gang gezet, die woeden in een Europees en Pacifisch theater, dat zich uitstrekt van het zich snel uitbreidende Oekraïne conflict naar het grotere Europa tot aan Taiwan in Pacifisch Azië. Het globalistische plan lijkt ophanden om de oosterse machten Rusland, China en Iran in te zetten om een reeds verzwakt Westen, dat momenteel in een vrije val verkeert, opzettelijk te vernietigen. De weg van de Luciferianen naar de ondergang is het opofferen van het westerse blok van naties op het huidige hakblok met twee fronten. Dit sombere eindspel scenario wordt verder ondersteund door overheidsgegevens op deagel.com (zie Frontnieuws De globalisten zijn de moordfase van de Grote Reset ingegaan; Herinnert u zich de bevolkingsvoorspelling van Deagel nog?) Het is nu volkomen logisch, die voorspellen dat de bevolking van de VS in 2025 65 miljoen mensen zal tellen, een kolossale afname van meer dan 80% van de huidige bevolking van 332 miljoen.

De VS/NAVO hebben hun eigen wapenvoorraad bijna opgebruikt en naar het regime in Kiev gestuurd, waar minstens 70% op de beruchte zwarte markt van Oekraïne wordt verkocht. Nu het wapenarsenaal van het Westen bijna leeg is en de Amerikaanse strijdkrachten ernstig zijn verzwakt door de COVID-mandaten voor biowapens, is het Westen vrijwel weerloos geworden in een wereldoorlog tegen de gecombineerde krachten van Rusland en China op twee fronten, zodat de enige haalbare optie nucleair is, zoals in Israëls Samson-optie. Als dat het geval is, verliezen we allemaal. Dit gevaarlijke eindspel is het laatste verzet van de elites.

Op 15 september, minder dan een week voor Poetin’s nucleaire oorlogswaarschuwing op woensdag 21 september, werd een artikel van Business Insider gepubliceerd met de titel “Moskou kan worden aangezet tot ‘nucleaire escalatie’ als de VS te sterk reageert op Ruslands rampzalige invasie van Oekraïne, waarschuwt een nieuw rapport.”

Op dinsdag 20 september berichtte CNN, het nieuwsnetwerk dat u graag slecht nieuws brengt dat bijna allemaal leugens zijn:

Amerikaanse en Canadese oorlogsschepen zijn dinsdag door de Straat van Taiwan gevaren, nadat president Joe Biden in het weekend had gezegd dat de VS Taiwan zouden verdedigen als het door China zou worden aangevallen.

In de aflevering van 60 Minutes van vorige week werd Biden onomwonden gevraagd of de VS Taiwan zouden verdedigen als het door China werd aangevallen. Hij herhaalde nadrukkelijk zijn eerdere toezegging om Taiwan te verdedigen en zelfs Amerikaanse troepen te sturen, iets wat hij in Oekraïne niet doet.

De zwakzinnige president beweert ook in één adem dat de VS nog steeds vasthouden aan hun “één-China-beleid”. Biden heeft een ambivalente puinhoop gecreëerd, die in alle uithoeken van de wereld tot onrust leidt, wat de agenda van de elites ten goede komt en de kans op een vreedzame, onderhandelde regeling tussen de twee Chinese naties minimaliseert, vergelijkbaar met de verdeel-en-heers-elementen die de twee Korea’s uit elkaar houden. Poppen dansen altijd naar de pijpen van hun poppenspelers.

Het moedwillig schenden van andermans luchtruim, territoriale grenzen en het schenden van de nationale veiligheid van vijandige landen zijn steevast vooroorlogse indicatoren die vergezeld gaan van oorlogszuchtige retoriek van wereldpoppenleiders, gecombineerd met het opvoeren van mondiale spanningen en conflicten. Aan de ene kant zijn deze schendingen kinderachtige intimidatiespelletjes met “mijn wapen is groter dan het jouwe”, speciaal uitgevoerd om de vijand kwaad te maken en de omstandigheden naar een hoger niveau te tillen. Aan de andere kant zijn ze ook een zekere markering en voorloper van de volgende grote oorlog.

Deze en komende maand al zien we een toevloed van nog een andere voorspelbare markering voor een oorlog – meerdere grootschalige gezamenlijke militaire oefeningen. De laatste tijd zijn er meer aan de gang dan ooit tevoren. Momenteel nemen de zeemachten van China en Rusland samen deel aan operaties op zee.

China is nu ook verwikkeld in een gezamenlijke oefening met India, terwijl India volgende maand een training op grote hoogte heeft gepland met het Amerikaanse leger in de buurt van de fel betwiste grens tussen India en China. Een andere gezamenlijke oefening van de VS en India in de bergen eind augustus heeft de Chinezen tot grote woede gedreven, maar India probeert de dunne lijn van neutraliteit met zowel het Oosten als het Westen te bewandelen.

  In Poetins Rusland is politiek oorlog met andere middelen, en oorlog revolutioneert Russische militaire zaken

Eerder deze maand leidde Rusland, terwijl het in Oekraïne was ondergedompeld, de Vostok-2022-oefening in Noordoost-Azië, waarbij 50.000 troepen van de strijdkrachten van China, India, Laos, Mongolië, Nicaragua en Syrië waren betrokken. Voor het eerst heeft China troepen van al zijn geledingen ingezet in één multinationale gezamenlijke operatie met een half dozijn andere landen. De VS en Zuid-Korea, niet ver weg en op precies hetzelfde moment, voerden gezamenlijke manoeuvres uit met artillerie, tanks en aanvalsvliegtuigen. Dit wakkert natuurlijk Noord-Korea aan, dat altijd op één lijn heeft gestaan met Rusland en China.

Ondertussen reageert de Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un begrijpelijkerwijs geagiteerd, aangezien het ooit op tafel liggende plan voor de hereniging van Korea steeds verder terzijde wordt geschoven wanneer de VS en Zuid-Korea weer een krachtmeting uitvoeren. Kim Jong-un zei onlangs dat hij zijn kernwapens en raketten nooit zal opgeven zolang de VS als zo’n grote bedreiging voor het voortbestaan van zijn natie worden beschouwd. De verdeeldheid tussen Oost en West is exponentieel toegenomen sinds enkele jaren geleden, toen Trump erin slaagde de wrijvingen met zowel Rusland als Noord-Korea te stabiliseren. Telkens wanneer de betrekkingen van de VS verzuren ten opzichte van naties, motiveert hij hen uit zelfverdediging om de onderlinge banden aan te halen. Maar de controleurs van de City of London en het Vaticaan hebben de Verenigde Staten altijd gebruikt als hun stormram om de wereld te intimideren, waarbij ze 93% van hun bestaan oorlog voerden tegen andere landen.

Op dinsdag 20 september werd aangekondigd dat vier referenda in de Volksrepublieken Donetsk en Lugansk, om te beslissen of zij deel willen uitmaken van Rusland, zouden plaatsvinden van 23 tot 27 september.

Aangenomen dat de bevolking van Kherson, Donetsk, Lugansk en Zaporozhye ervoor kiest zich weer bij Rusland aan te sluiten, zou dit in de toekomst betekenen dat elke aanval op deze gebieden een directe aanval op Rusland zelf is. Hoewel dit een belangrijke stap in de goede richting is om eindelijk politieke stabiliteit in de Donbas-regio tot stand te brengen, hangt er een enorme prijskaartje aan.

Als dit meer dan 8 jaar geleden ook was gebeurd toen de Krim in 2014 voor annexatie koos, waren misschien miljoenen levens gespaard gebleven. Dit bevestigt dat de terughoudendheid van Poetin op zijn minst een enorme beoordelingsfout is.

In ieder geval is het referendum een enorme, beslissende positieve stap. Paolo Raffone, directeur van de CIPI Foundation, een in Brussel gevestigde geopolitieke denktank, geeft zijn mening:

Zodra de Volksrepublieken Lugansk en Donetsk en de regio’s Zaporozhye en Kherson zijn opgenomen in de Russische Federatie, is het spel uit. De Amerikaanse president heeft herhaaldelijk gezegd dat zijn land niet in oorlog is met Rusland en dat hij geen Amerikaanse troepen op de grond wil inzetten om Rusland te bestrijden en ook geen niet-conventionele wapens wil gebruiken. Door de binnenlandse problemen in de VS zou het moeilijk zijn om een dergelijke aanpak om te draaien, tenminste tot de presidentsverkiezingen in 2024.

Ondertussen heeft Biden’s “expert” op het gebied van buitenlands beleid, minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken op Twitter zijn afkeuring uitgesproken over de aankondiging van Poetin’s referendum: Russische “schijnreferenda” in Oekraïne zouden onwettig zijn en een belediging voor de beginselen van soevereiniteit en territoriale integriteit …

De hoeveelheid nooit aflatende overmoed en pure hypocrisie die uit de smerige monden van deze zielige marionetten komt, is ongelooflijk. De regering van de VS, als eeuwige pion van de planeetbeheersers, heeft eeuwenlang elk beginsel van soevereiniteit en territoriale integriteit van de rest van de wereld op de meest gewelddadige, boosaardige en brutale manieren geschonden. De VS hebben sinds de Tweede Wereldoorlog 75 landen omvergeworpen of militair binnengevallen en daarbij 30 miljoen mensen vermoord. Toch preekt Blinken zelfingenomen en veroordeelt hij Rusland omdat het zijn nationale veiligheid beschermt. De totale minachting van Washington DC voor de onschendbaarheid van het leven en de “soevereiniteit en territoriale integriteit” van alle andere naties is episch in de annalen der schande.

Poetin’s televisietoespraak tot zijn natie werd deze week een dag uitgesteld en vond plaats op woensdag de 21e, waarbij hij zijn gedeeltelijke mobilisatie aankondigde en 300.000 reservisten opriep voor onmiddellijke actieve militaire dienst. Deze enorme militaire troepenmacht overtreft beslist wat nodig is om Oekraïne neer te halen, en dat kan niet van de ene op de andere dag. Dit suggereert dus dat het niet alleen om vechten in Oekraïne gaat, maar om de voorbereiding van een veel grotere oorlog in Europa met het Westen. Deze uitbreiding van de Russische strijdkrachten is de eerste keer dat er ooit een troepenmobilisatie in Rusland heeft plaatsgevonden sinds de Tweede Wereldoorlog, wat nog een ernstige herinnering is aan wat aan onze horizon opdoemt als onvermijdelijk en schijnbaar onvermijdelijk.

In een artikel op zerohedge.com van 21 september staat het volgende:

In juli 2010 bracht het Internationaal Gerechtshof een “Advisory Opinion” uit over Kosovo (voorheen deel van Servië) waarin het een paar belangrijke punten van internationaal recht vaststelde. Namelijk:

 1. Eenzijdige onafhankelijkheidsverklaringen zijn volgens het internationaal recht niet illegaal.
 2. Het zelfbeschikkingsrecht van het volk gaat boven territoriale integriteit.

Washington DC beschouwt zichzelf als boven alle internationaal recht verheven, en maakt zichzelf nog steeds wijs dat het de enige supermacht ter wereld is die in unipolair fantasieland leeft, waarbij het schijnheilig volhoudt dat zijn eigen verzonnen “op regels gebaseerde wereldorde” boven alle internationale rechtsregels moet staan, waardoor de VS zich automatisch niet hoeven te houden aan de internationale rechtsregels. Maar mocht een andere natie de arbitraire “op regels gebaseerde wereldorde” van de VS schenden, maar zich wel houden aan de internationale rechtsorde die de rest van de wereld volgt, dan stort de hel neer alsof de beleidsmakers in DC God zijn. Het oude semantische spel en het verwrongen morele principe van “wetten voor u, regels voor mij”.

De door Rusland en China geleide coalitie die snel een wereldwijde consensus bereikt, maakt deze magalomane idioten, die zich opwerpen als de marionettenleiders van het Westen, ruw wakker. Ze praten elkaar gedachteloos na en lezen uit hetzelfde globalistische script. Tijdens een recente militaire NAVO-conferentie sprak de Estse minister van Defensie Martin Herem de volgende woorden:

Samen moeten we Rusland de mogelijkheid ontnemen om de huidige op regels gebaseerde internationale orde te veranderen.

… waar de westerse marionettenmeesters en hun gescripte volgelingen de regels willekeurig mogen verzinnen terwijl ze bezig zijn. Nogmaals, ze leven allemaal in een waanwereld van letterlijke AI-gekte, waarbij ze mechanisch robotisch dezelfde fantastische leugens uitkramen. Deze nuttige idiote werktuigen zullen binnenkort door hun marionettenmeesters worden afgedankt of hun ongewenste lot tegemoet zien in een militair tribunaal, waar ze allemaal ter dood worden veroordeeld wegens verraad, inclusief de dag des oordeels voor hun meesters, nadat belastend bewijs tegen hen is verzameld door waarheids- en verzoeningscommissies.

Gewoon om te bevestigen hoe “vrij” deze nepdemocratie die Oekraïne heet, is, zal de wetgeving om elke burger in Oekraïne, inclusief de Donbas, die een Russisch paspoort aanvraagt of stemt in de komende referenda dit weekend, naar verluidt tot vijf jaar gevangenisstraf krijgen. Zo tiranniek en wanhopig is Kiev geworden nu het de oorlog blijft verliezen. Als het aan de winnende hand was, zoals de spottende westerse media nu allemaal [opnieuw] beweren, zou het niet uit wanhoop zijn toevlucht nemen tot deze extreme dreigementen van buitensporige straffen voor burgers die gewoon hun recht uitoefenen om hun eigen lot te bepalen door middel van een democratische stemming. Dictaturen die worden geleid door zwakke autocratische marionetten moeten hun hardhandige strafmaatregelen uitspelen als zij zelfs maar een beetje langer hopen te overleven, maar hun dagen worden steeds korter.

  Rusland waarschuwt: Amerikaanse M1 Abrams tanks die Oekraïne binnenkomen, "zullen branden"

Deze week zijn er geruchten dat de gouverneur van de aan Rothschild gelieerde Centrale Bank van Rusland, Elvira Nabiullina, haar ontslag heeft aangeboden aan president Poetin.

Kort na het begin van Poetins interventie in Oekraïne bleek uit een artikel van Bloomberg dat Nabiullina als hoofd van de Russische centrale bank in maart 2022 na negen jaar probeerde op te stappen, maar Poetin zou haar hebben gedwongen de laatste zes maanden aan te blijven. Het vermoeden dat zij nadelige gevolgen heeft ondervonden van de door de VS geleide economische sancties waarbij de buitenlandse activa van Rusland ter waarde van 630 miljard dollar zijn bevroren, kan een rol hebben gespeeld. Hoe dan ook, terwijl haar lot in de bankwereld nog steeds onbekend is, beschouwen de linkse westerse media de broche-dragende 58-jarige als hun lieveling voor haar monetaire vaardigheden om de Russische economie overeind te houden ondanks de onophoudelijke sancties sinds 2014, terwijl ze wordt bestempeld als een zeldzame “liberaal” te midden van het gedemoniseerde Poetin-regime. De ontslagspeculatie van deze week herhaalde zich nadat ze in maart was opgedoken, en een voorwaarde voor haar vermeende aanblijven bij Poetin was dat er geen militaire mobilisatie zou worden uitgevoerd.

In 2021 verscheen Vladimir Poetin nog op video (zie hieronder) op het World Economic Forum, waar hij na de introductie van de Russische president door Klaus Schwab, zijn toespraak in Davos opende met de mededeling dat hij en Schwab al sinds 1992 samen waren, en dat zij blijkbaar al 30 jaar bevriend waren. Kort na de kennismaking met Schwab begon Klaus’ mentor Henry Kissinger ook zijn kennelijke langdurige vriendschap met Poetin, wat wordt bevestigd door Kissinger’s rechterhand Steve Pieczenik die opschept dat hij en zijn baas in 1999 Poetin kozen om de alcoholische Boris Jeltsin te vervangen als Russische leider. De omgang met beruchte Rothschild-agenten impliceert zowel de aan Rothschild gelieerde Russische centrale bankier Elvira Nabiullina als Poetin.

Nadat Poetin woensdag de natie had toegesproken, waren volgens de westerse pers de vluchten van Moskou naar Jerevan en Istanbul uitverkocht. Landen waar voor Russen geen visum vereist is – Turkije, Armenië, Georgië en Servië – waren volgens Reuters plotseling veelgevraagde bestemmingen van burgers die Rusland proberen te ontvluchten. Als gevolg hiervan beval de regering van Moskou binnen enkele uren al haar luchtvaartmaatschappijen om onmiddellijk te stoppen met de verkoop van tickets aan mannen van 18 tot 65 jaar.

Om u een idee te geven hoe nieuwsdiensten die precies dezelfde gebeurtenis verslaan, volledig verschillen op basis van bepaalde vooroordelen: de voormalige nieuwsdienst in handen van Rothschild Reuters kopt zijn anti-Poetin: “Poetin escaleert oorlog in Oekraïne, geeft nucleaire dreiging aan Westen”, terwijl de veel neutralere Arabische nieuwsdienst Al Arabiya zegt: “Poetin tekent decreet over mobilisatie, zegt dat Westen Rusland wil vernietigen”. Beide geven een totaal verschillend verslag van dezelfde gebeurtenis. Poetin wordt geciteerd in The Guardian:

Aan degenen die zich dergelijke uitspraken over Rusland veroorloven, wil ik u eraan herinneren dat ons land ook verschillende vernietigingsmiddelen heeft, en voor afzonderlijke onderdelen en moderner dan die van de NAVO-landen, en wanneer de territoriale integriteit van ons land wordt bedreigd, om Rusland en ons volk te beschermen, zullen we zeker alle middelen gebruiken die ons ter beschikking staan – dit is geen bluf, eraan toevoegend dat Rusland veel wapens had om te antwoorden.

De Russische leider rechtvaardigt de mobilisatie als antwoord op “de gevaren van het Westen”, dat “ons land wil vernietigen”. Vanuit zijn perspectief opereert Poetin duidelijk met een gezond moreel oordeel ter zelfverdediging van zijn land. Maar vanuit het bedrieglijke standpunt van het Westen wordt hij altijd afgeschilderd als de “waanzinnige Rus”, de gevaarlijkste dictator en bloeddorstigste agressor in deze wereld sinds Adolf Hitler.

Poetin’s toespraak van woensdagochtend gaf een nauwkeurige beschrijving van enkele van de typische snode activiteiten die momenteel door het Westen worden uitgevoerd:

Westerse elites doen hun uiterste best om hun overheersing te behouden en met dat doel voor ogen proberen zij alle soevereine en onafhankelijke ontwikkelingscentra te blokkeren en te onderdrukken om op agressieve wijze hun wil en pseudo-waarden aan andere landen en naties te blijven opdringen.

Nogmaals, Poetin is vaak rationeel logisch. Maar de omgekeerde Luciferiaanse wereld waarin wij leven, draait alles om, zodat wat waarheid is, bedrog wordt genoemd en de leugens worden doorgegeven als waarheid. In de mainstream westerse media is dit 100% waar.

Onmiddellijk na de toespraak van Poetin was de Russische minister van Defensie, Sergei Shoigu, nog directer:

Ik kan alleen maar benadrukken dat we vandaag niet zozeer in oorlog zijn met Oekraïne en het Oekraïense leger, maar met het collectieve Westen. Op dit moment zijn we daadwerkelijk in oorlog met het collectieve Westen, met de NAVO, of andersom – met de NAVO en met het collectieve Westen.

Daar is het dus, de NAVO tegen Rusland en Rusland tegen de NAVO. Zeven maanden lang heeft de dagelijkse westerse propaganda Rusland belasterd als de “onuitgelokte indringer” van Oekraïne, terwijl alle historische feiten duidelijk aantonen dat het Westen al meer dan drie decennia lang illegaal elke belofte en formele overeenkomst die ooit is gemaakt, heeft verbroken, terwijl het weigert om ook maar één minuut respect op te brengen voor de herhaalde verzoeken van Rusland om zijn soevereine grondrecht te aanvaarden om zijn eigen nationale veiligheid te beschermen, zelfs tot en met de speciale operatie van 24 februari, terwijl het Westen non-stop op agressieve wijze spanningen heeft uitgelokt en Rusland heeft gedwongen om in te grijpen om de etnische Russen te redden, Oekraïne te denazificeren en te demilitariseren en de 8 jaar durende etnische zuivering in de Donbas te stoppen, sinds de VS in 2014 de regering in Kiev illegaal omver hebben geworpen.

Alsof al deze recente ontwikkelingen nog niet alarmerend genoeg zijn, maken de VS en de NAVO deze extreem drukke week overuren met het opvoeren van wat op dit moment onvermijdelijk lijkt – de Derde Wereldoorlog.

Op dinsdag 13 september publiceerde een groep voormalige premiers en ministers van Buitenlandse Zaken van NAVO-landen hun The KYIV Security Compact, een ondertekend pact waarin de NAVO steun toezegt aan Oekraïne en het land in feite tot feitelijk NAVO-lid verklaart dat marionet Zelensky al ijverig heeft ondertekend.

Deze oorlogszuchtige NAVO-haviken worden aangevoerd door de voorzitter, de voormalige Deense premier en NAVO-secretaris-generaal Anders Fogh Rasmussen, de voormalige premier van Australië Kevin Rudd, de voormalige Zweedse premier Carl Bildt, de voormalige Britse minister van Buitenlandse Zaken William J. Hague en voormalige ministers uit Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Hague en voormalige ministers van Frankrijk, Duitsland, Italië en Polen, die optreden als een formele delegatie namens de NAVO en het Oekraïne-conflict duidelijk naar een heel ander niveau tillen – van een VS/NAVO proxy-oorlog naar een VS/NAVO directe oorlog tegen Rusland, waarbij artikel 5 van het NAVO-Handvest wordt ingeroepen om rechtstreeks een strijdvaardige wereldoorlog tegen Rusland aan te gaan, waardoor officieel een veel grotere wereldoorlog wordt ontketend met het risico van nucleaire vernietiging. Daarom mobiliseert Poetin 300.000 extra soldaten in actieve dienst, omdat de VS/NAVO de hele tijd oorlog hebben gevoerd tegen Rusland en Oekraïne hebben gebruikt als springplank om de Derde Wereldoorlog te ontketenen.

Het Westen is dus al tientallen jaren consequent de enige partij die naar een kernoorlog snakt, en schijnbaar is Poetin nu als antwoord gedwongen zijn land en volk te verdedigen tegen vernietiging. Maar natuurlijk, als Vlad de Slechte slechts een gecontroleerde oppositieacteur van Kissinger is die in het geheim nog steeds samenwerkt met de Rothschild City of London cabal, dan is het allemaal gewoon groots schaaktheater, waarbij ieder zijn rol in het script speelt, wat heel goed zou kunnen, en met Chinese troepen die naar verluidt nu op de grond vechten naast het Russische leger, heb je het, een vooraf geplande geënsceneerde confrontatie tussen het Oosten en het Westen in de Derde Wereldoorlog die zich al voor onze ogen afspeelt.

  De Amerikaanse Abrams gevechtstank is niet wintergeschikt (Video)

Volgens een rapport van afgelopen zondag, 18 september, heeft voormalig lid van de FBI Joint Terrorism Task Force Hal Turner foto’s en een korte video geanalyseerd en vrijgegeven die hem door anonieme inlichtingenbronnen waren toegestuurd. Ze tonen duidelijk ten minste één klein konvooi van Humvees en voertuigen voor personeelstransport die toebehoren aan de Volksrepubliek China, dat op film is vastgelegd en Oekraïne binnenkomt vanaf de Russische grens. Hoewel dit bewijsmateriaal van geringe omvang is en er geen beweringen kunnen worden gedaan over een grote Chinese militaire aanwezigheid ter plaatse in Oekraïne, geeft het niettemin een duidelijk nuchter, alarmerend signaal af dat:

China heeft zojuist aan de hele wereld aangekondigd dat het nu militair aan de zijde van Rusland staat, binnen Oekraïne.

Dit wijst er sterk op dat de militaire Russische inval uitmondt in een veel breder internationaal conflict tussen de twee grootste oostelijke wereldmachten en de VS/NAVO-strijdkrachten. Bovendien had het hoofd van de Chinese wetgevende macht, Li Zhanshu, half september een ontmoeting met Poetin en met de leiders van de Doema:

Wij zien dat de Verenigde Staten en hun NAVO-bondgenoten hun aanwezigheid nabij de Russische grenzen uitbreiden, waardoor de nationale veiligheid en de levens van Russische burgers ernstig worden bedreigd… Wij begrijpen ten volle de noodzaak van alle maatregelen die Rusland neemt om zijn voornaamste belangen te beschermen… Wij verlenen onze bijstand.

Elke dag brengen de Luciferiaanse controleurs ons dichter en dichter bij een nucleaire wereldoorlog. Deze verontrustende ontwikkeling ging vooraf aan de top van de Shanghai Cooperation Organization (SCO) in Eurazië van vorige week, waar Poetin een ontmoeting had met Xi Jinping om verder te bespreken hoe China “hulp kan bieden”, nu met de kennis dat Xi al een militair contingent van zijn Volksrepubliek China naar het oorlogsfront van Oekraïne heeft gestuurd. Terwijl de Oosterse strijdkrachten zich opmaken voor een wereldoorlog in Oekraïne tegen het Westen, waarbij zij hun multipolair strategisch militair partnerschap met volle kracht vernieuwen en versterken, hebben zij duidelijk hun zinnen gezet op een confrontatie met het Westen in een komende wereldoorlog, waarbij het onvermijdelijke Oosterse oorlogsfront in Taiwan naar alle waarschijnlijkheid binnen enkele weken of maanden zal worden ontbrand.

Poetin keerde na de grote top van vorige week naar huis in Moskou terug, met hernieuwd zelfvertrouwen omdat hij blijkbaar had bereikt wat hij wilde, in ruil voor de verzekering dat zijn oorlog in Oekraïne “zo snel mogelijk” zou eindigen, wat bekend werd toen de Indiase premier Narendra Modi Poetin assertief tegemoet trad. Rusland lijkt unanieme steun te hebben gekregen van China’s Xi, India’s Modi, Turkije’s Recep Erdogan, Iran’s Ebrahim Raisi en zelfs de nieuwe Pakistaanse premier Shehbaz Sharif.

Terwijl Poetin zijn mobilisatie deze week aankondigde, voerde terug in China op een door Beijing georganiseerde defensieconferentie ook Xi het thema van de oorlogstrommel uit in zijn door Xinhua News geciteerde verklaring:

Het is absoluut noodzakelijk om succesvolle ervaringen met hervormingen gewetensvol samen te vatten en toe te passen, nieuwe situaties te beheersen en de vereisten van de taken te begrijpen, zich te concentreren op de voorbereiding op oorlogen, en de moed te hebben om te verkennen en te innoveren. [Bold voor nadruk].

Het lijkt erop dat er nu letterlijk stront aan de knikker is. Na meer dan een half jaar van vrijwel non-stop beschietingen van de kerncentrale van Zaporozhye door krankzinnige Oekraïense neonazi’s is het eindelijk zover. Nu lijkt het erop dat we op weg zijn naar een nieuwe Fukushima ramp, aangezien het koelsysteem van de centrale naar verluidt beschadigd en aangetast is. Een waterleiding naar het koelsysteem zou zijn geraakt door een raketlanceerder van een Amerikaans raketsysteem, afgevuurd door Oekraïne, gebaseerd op een granaatscherf van groot formaat die ter plaatse werd ontdekt. De gevolgen zijn verwoestend. Tass News Agency publiceerde het nieuws op woensdag 21 september. Het lijkt er echt op dat er nu grote catastrofale gebeurtenissen plaatsvinden en dat de recente sombere voorspellingen voor 24 en 25 september wellicht meer zijn dan alleen speculatie.

Behalve de eenzame stem van Modi die afgelopen vrijdag in een dialoog met Poetin opmerkte: “Dit is niet het moment voor oorlog”, is er absoluut geen enkele andere wereldleider die zelfs maar over vrede praat of de mogelijkheid onderzoekt van een geweldloze oplossing voor al deze uit de hand lopende geopolitieke spanningen en crises op onze planeet. Deze ziedende, klaar om te exploderen sfeer weerspiegelt de hele wereld die zich schrap zet voor de epische shitstorm van monumentale Bijbelse proporties die losbarst net nu de reset van de elites de economieën over de hele wereld doet imploderen. Het ziet er erg donker uit nu de misdaden van de eeuwen de genocidale elites ontmaskeren die ons in een wereldoorlog storten.

Er zijn slechts een paar westerse nationale leiders die eenzame stemmen in de afgrond zijn, namelijk die van Hongarije en Servië, als de enige leiders die de moed hebben om onder druk niet de lijn te volgen en te liegen, door geen acties te ondernemen die hun burgers alleen maar schaden. De Servische president Aleksandar Vucic verklaarde onlangs:

Ik ga ervan uit dat we de fase van de speciale militaire operatie verlaten en een groot gewapend conflict naderen, en nu wordt de vraag waar de grens ligt, en of we na een bepaalde tijd – misschien een maand of twee zelfs – een groot wereldconflict zullen aangaan dat we sinds de Tweede Wereldoorlog niet meer hebben gezien.

Rutgers University publiceerde vorige maand haar onderzoeksresultaten dat als er een kernoorlog zou uitbreken tussen Rusland en de Verenigde Staten, binnen twee jaar twee derde van de planeet, dat zijn 5 miljard mensen, dood zou zijn. Maar zal deze dystopische schokgolf van harde, ondenkbare realiteit waarmee de mensheid nu wordt geconfronteerd, op enigerlei wijze de dreigende waarschijnlijkheid dat dit zich als ons tragische lot zal manifesteren, veranderen?

De Russische geopolitieke strateeg en ultranationalist Aleksandr Dugin, wiens journalistieke dochter vorige maand tragisch werd vermoord, gaf onlangs commentaar op de onheilspellend duistere ontwikkelingen die de afgelopen dagen snel op de aarde neerdaalden:

We staan op de rand van de Derde Wereldoorlog, waar het Westen dwangmatig op aanstuurt. En dit is niet langer een angst of verwachting, het is een feit. Rusland is in oorlog met het collectieve Westen, met de NAVO en haar bondgenoten (hoewel niet met allemaal)… Toch komt de dreiging van een derde wereldoorlog steeds dichterbij. Of het tot het gebruik van kernwapens zal komen is een open vraag. Maar de kans op een nucleair Armageddon groeit met de dag.

Zoals actrice Betty Davis zei in haar filmklassieker “All About Eve” uit 1950:

Fasten your seat belts. Het wordt een hobbelige nacht.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Rusland en China zijn nog niet eens begonnen met het opdraaien van de pijnknopVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVN-voedselchef waarschuwt voor “chaos”, “hel”, “verwoesting” door HONGERSNOOD… verwacht prijscontroles, rantsoenering en criminalisering van preppers… VERBERG UW VOEDSEL
Volgend artikelHoe Amerika Europa vermorzelt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Zo wat zijn onze mogelijkheden:
  Optie 1) Hoogste tijd om met zijn alle te stoppen met wat we NU doen. Want dat, wat het ook is, wat we nu doen is onbelangrijk. Vervolgens te voet, te paard, als je kan per auto richting Den Haag. En met z’n alle daar de tent is goed schoonblazen. Kan dit nog? Ja, maar we zijn wel rijkelijk laat. Misschien beter om ieder in zijn eigen gemeente voor mobilisatie van de bevolking te organiseren en je eigen gemeente vrij te maken. Iets wat veel realistischer is. En uiteindelijk komt Den Haag vanzelf wel aan de beurt. En Brussel ook.

  Optie 2) Blijven doen wat we doen. Een dikke middel vinger naar alles wat er om eens heen gebeurd met de insteek van “we zien het wel”. Deze optie zorgt er wel voor dat iemand anders (mensen/instellingen) voor gaan bepalen wat onze toekomst is.
  Groet Ralph

  • Optie 1 – Als we stoppen met wat we nu doen dan valt alles stil… want als ik aan een waterzuiveringsstation werk dan heb je geen water meer uit de kraan… en val ik ook zonder loon.
   Stoppen met de PCR-test en Vaccins is een must.
   Je kan inderdaad naar Den Haag en Brussel om die poppenkast stil te leggen…
   Ben je slim dan breek je voor de rest niks af zodat al de rest blijft draaien.
   Probleem is dat tijdje later plots de Russen of Erdogan in je straten verschijnt…
   Daar draait die oorlog ook om.

   Optie 2 – Je kan niet blijven doen wat we nu doen!
   Binnenkort geen metaal meer, geen hout, kunststof, gas,… zelfs geen meststoffen of voeding meer.
   Dat zijn dus de nadelen van globalisatie. Je hangt af van iemand anders.
   China koopt nu alles wat bestemd is voor Europa en zet ons op droog zaad.
   Stel je hebt een bedrijf die fietsen verkoopt. Als de banden, metalen kader, alu velgen, de remmen enz. niet meer aankomen dan moet je sluiten.
   En als we er dan toch nog in slagen om verder te leven op eigen benen dan sturen ze ook de Russen of Erdogan.

   Dus… wat je ook doet je bent steeds de sigaar. Er moet een oplossing bestaan maar we hangen veel te hard af van anderen en vooral van China. En die 1% echte boosdoeners kan je slecht uitschakelen.

 2. WW3🤔 vraagje, hoe kan deze beginnen als WW2 nog steeds loopt want deze is nooit beëindigd, dat 1945 en vrede of capitulatie was voor de show dat is inmiddels wel duidelijk.

  • Is dit een vraag? Duitsland zou dit nooit hebben gewenst. Nederland daarentegen is een groot voorstander van vernieling. En met onze invloed zullen we de verenigde staten, engeland, frankrijk, en alle andere onder dompelen in terreur en rassenhaat.

 3. Mijn oom deed vrachtvervoer op naam van min. van defensie in de jaren 70; met gratis escort van de militaire politie.

  Mofrikana had zich niet overgegeven aan NL….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in