In onze geweldige democratie kunnen we met z’n allen kiezen wie ons mogen vertegenwoordigen. Wat is het leven toch fijn en wat hebben we het toch goed. Vertegenwoordigen, dus we hebben vertegenwoordigers. Zoals die vertegenwoordigers die langs de deuren gaan om hun zooi te slijten. Die gladjanussen, die mooipraters, die hun eigen dochters verkopen als het genoeg oplevert. Ja, die, schrijft gastauteur Niccos.

Valt er wat te kiezen dan?

Vraag: “Op wie ga jij stemmen 15 maart 2023?”

Antwoord 1: “Huh, zijn er verkiezingen dan?”

Dit antwoord is het eigenlijke probleem, want verkiezingen hebben alleen zin als het volk politiek is (Hannah Arendt). Wanneer het volk eens in de vier jaar haar stem weggeeft en dan verwacht dat vertegenwoordigers hun taak naar eer en geweten uitvoeren, dan komt het altijd bedrogen uit. Altijd.

Antwoord 2: “Geen idee, het is toch allemaal één pond nat.”

Dat klopt, uiteindelijk schuift alles op naar eigen belangen in plaats van idealen. Behoud wordt belangrijker dan resultaten. De politiek is vooral vorm geworden in plaats van inhoud. Je mag op poppetjes stemmen in plaats van op de inhoud. De inhoud achter al die poppetjes is allang bepaald.

Antwoord 3: “Op …, want daar stem ik altijd op.”

Een vergrijsde samenleving blijft lang hangen in hetzelfde. Ze hoopt dat het beter wordt als die ene partij aan de macht komt. Ze denkt dat wat ze beloven ook werkelijk is wat ze willen. Alsof je wat te kiezen hebt. Apathisch je macht doorschuiven naar misbruikers en het niet willen weten.

  Niccos: School en vervolgopleiding – Wat te kiezen?

Antwoord 4: “Ik ga niet stemmen.”

Je stem weggeven is ook zo’n beetje het domste wat je kunt doen, want je weet wat je bent als je niet kunt praten: stom. Je legitimeert zogenaamde vertegenwoordigers in het uitvoeren van hun eigen belangen. Door mee te doen aan hun circus hou je dat circus in stand. Hopen dat het eens goed komt. Ja ja.

Vraag: “Wat is de essentie van democratie?”

Dat is dat het volk bij meerderheid keuzes maakt die vanwege die meerderheid de beste keuzes zijn voor dat volk. Door mensen, voor mensen.

Het is ook heel bijzonder dat een groep mensen gezamenlijk altijd de beste keuze voor zichzelf maken. MITS !!! Mits die groep mensen Bewust Is én Goed Geïnformeerd. Deze voorwaarden zijn belangrijk, want anders krijg je zoals nu het geval is vertegenwoordigers die beter zijn in marketing en sales in plaats van bouwen en beheren.

Bewust Zijn betekent dat je betrokken bent en handelt vanuit een moraal die recht doet aan alle betrokkenen. Goed Geïnformeerd betekent dat je tijdig en volledig kan én wil beschikken over alle relevante zaken. Er zullen altijd mensen uitschieten naar de zijkanten en dus niet de beste opties kiezen, maar het gemiddelde zal altijd richting de beste oplossing wijzen.

Vraag: “Waar hebben we voor te kiezen? En welke keuzes krijgen we niet?”

Het volk mag nu eens in de vier jaar haar stem weggeven aan poppetjes die van alles beloven maar nooit echt verantwoording hoeven af te leggen over niet behaalde resultaten. We kiezen voor de Tweede Kamer, de Provinciale Staten, de Waterschappen en de Gemeenteraden.

  Niccos: Zoek de verschillen als je durft

Waarom de Waterschappen politiek zijn is mij een raadsel, laat ze lekker hun werk doen op de inhoud. De Eerste Kamer wordt gekozen door de Provincies, dus hebben we daar slechts indirect invloed op. Ook de Eerste Kamer is teveel politiek geworden, ze moeten vooral inhoudelijk toetsen aan de grondwet in plaats van de getrapte barricade uithangen.

Voor mijn gevoel wordt het hoog tijd het hele politieke stelsel te hervormen en echt democratisch te maken. We kunnen niet kiezen voor de Premier, niet voor de Burgermeester en niet voor belangrijke thema’s die zich aandienen en waar het volk iets over moet kunnen vinden.

In het verleden had het volk iets meer een stem via een raadgevend referendum, maar, dat kwam de machtshebbers niet zo goed uit waardoor het referendum werd afgeschaft. Stel je voor dat het volk een bindend referendum had gehad bij Corona of nu zou hebben bij het Oekraïne/Rusland conflict. Of dat het nu gevraagd zou worden of Mark mocht blijven of oprutte. Wat zou de meerderheid kiezen?

Heb ik het nog niet over het niet kunnen kiezen van ‘onze’ Koning. Of kunnen kiezen of we wel een koning willen hebben. En helemaal grappig zou het zijn als we konden kiezen of we wel een democratie zouden willen als bestuursvorm. Er valt echter bitter weinig te kiezen. In vier jaar tijd kun je drie keer je stem weggeven en dat is het dan. Alles wat je tussendoor vindt doet er niet toe. En eigenlijk alles waarvoor je hebt gekozen in verkiezingsbeloften kan tussendoor alle kanten opschuiven. Belangrijk hoor om die kieswijzer in te vullen om te zien of je aanname voor een voorkeur klopt.

  Het is tijdens onze donkerste momenten dat we ons moeten concentreren om het licht te zien

Op wie ga jij stemmen 15 maart 2023?

Het verschil tussen een democratie en een dictatuur is dat je in een democratie eerst stemt en later bevelen opvolgt; in een dictatuur hoef je je tijd niet te verdoen met stemmen. ∼ Charles Bukowski


Copyright © 2023 Niccos. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NICCOS DOSSIER

Heksenjagers in het klimaatkarretjeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDom en dommer – Scholz en Macron hebben een plan om vrede te brengen in Oekraïne
Volgend artikelMantra’s van de oorlog: De botsing tussen de Oude en de Nieuwe Wereld in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

60 REACTIES

  • Klopt helemaal, maar aan de andere kant kun je met elke stem op FvD een ander op GL, D66, VVD etc teniet doen… Ik heb vorige keer niet gestemd, ik heb 0,0 vertrouwen in het system, maar omdat het systeem er nu eenmaal is kun je met je stem wel iets veranderen, hoe klein ook. FvD zit er wel doordat er aardig wat mensen op gestemd hebben, zonder deze partij was ons land allang naar de Filistijnen geholpen. Dus ik zit in dubio, maar neig naar nu toch maar wel stemmen. Op FvD uiteraard.

  • Stemmen is een fabeltje. iedereen is al van te voren aangewezen. Alle politici zijn marionetten, ALLE!
   Weet je 2005 nog, enorme opkomst, kleine 63% zei nee, ze hadden lokaal en nationaal gedreigd met geen water, geen electra, oorlog, het moest 55+% zijn discussie, de hele mikmak.
   Ze veranderde de alinias en de nl grondwet werd also nog onder de eu bus gegooid, dat was mijn laatste keer.
   Niet stemmen dat zouden we allemaal moeten doen, maar het stemmen is niet eerlijk, DUS DAT ZET OOK GEEN ZODEN AAN DE DIJK.

 1. Stemmen middels een gefraudeerd systeem?
  Die je stem frauduleus omvormen?
  Die je stem misbruiken door je belasting geld te verkwisten aan zaken die je niet wenst of wil.
  Het is totaal nutteloos geworden, wel of niet stemmen, het zal altijd de wil van de “elite” als uitkomst hebben.
  We dienen dringend alternatieven te bedenken!
  Wat weet ik helaas zelf (nog) niet.
  Dringend noodzaak aan artikelen die hier op ingaan.

  • Een constitutionele republiek obv referenda in de blockchain. Geen politici meer, maar in referenda stemmen op problemen en oplossingen die vervolgens worden uitgevoerd obv de stemming.

   • Ik ga stemmen, om 3 kruizen te zetten. Stem ongeldig, zou iedereen moeten doen.
    Maar 85% denkt dat stemmen het verschil gaat uitmaken, tussen welles en nietes.
    Eén keer trek je de conclusie
    Stemmen is een illusie
    Stemmen is een droom
    Een pakketje schroot, met een dun laagje chroom.

  • Voorbeeld:
   In elk stemlokaal komt een digitaal bord.
   Breng jij een stem uit op partij X dan komt er een 1 te staan bij partij X.
   Zo is het traceerbaar waar jou stem daadwerkelijk heengaat.
   Is het allemaal minder anoniem, maar ja boeien.

    • Ik herinner me het votingproces in de U.S waar wakkere toeschouwers de getallen op de digitale borden zagen veranderd worden t.g.v. de demorats.

     Digitale borden in verkiezingslokalen waarop het stemgedrag wordt blootgelegd, zou wel eens leden van de fascistische en Soros gesponsorde antifa kunnen aantrekken. Er zullen rellen uitbreken in en nabij de stemlokalen en waar de ´controlerende macht´ en handhaving het zullen gaan opnemen voor wie? Er zullen stalkers tussen zitten die u huiswaarts volgen en op een later tijdstip zouden kunnen gaan lastig vallen.

 2. 50 euro en een krat bier dan gaan de meesten wel stemmen. In deze moderne tijd zou je met je smartphone moeten stemmen, dan stemmen de meesten wel. Is ook veel milieuvriendelijker.

  • Hoe minder met de “smart”phone hoe beter! Die koleredingen zijn de basis van al die spionage en QR praktijken. Ik heb hem nodig voor m’n werk, maar het liefst smijt ik hem nu ter plekke aan diggelen tegen de muur.

   • Een smartphone heb ik niet en stemmen ga ik ook niet haha. Ik weiger mijn stembiljet in een vuilnisbak te gooien. Ben wel voor de guillotine.

 3. Stemmen is een kleine moeite en kan dit horrokabinet vleugellam maken dat is voor mij genoeg reden om wel te gaan stemmen

  • Daarmee hou je het corrupte systeem in stand en ben jij niet degene waar we wat van moeten verwachten inzake verandering van het systeem. Waarom weiger je toch te begrijpen dat stemmen helemaal geen zin heeft en dat je de elite alleen maar in het zadel houdt die jouw blijven onderdrukken? Hou je niet van vrijheid? Welke loser had je op het oog om je volmacht aan weg te geven? Alles is één pot nat en jij denkt nog steeds het verschil te maken. Geez…

 4. Helaas is, zoals het artikel al aangaf, de grootste massa grijs, verstoken van correcte informatie anders dan het schaamteloos fout geïnformeerd raken door ‘nieuws’ diensten van NPO etc. Daarmee is een overwinning van de grootste vijand van de democratie, de VVD, waarschijnlijk wel weer zeker.

  Ga stemmen, en geef je stem aan alles dat het huidige systeem van ongekende leugens en bedrog tot op de grond, en dieper, wil slopen.

  • Nog één die niet van vrijheid houdt. Ga lekker stemmen en leef in onderdrukking! Ik ben een vrije geest en geef geen volmachten weg aan losers die de boel (al dan niet) opzettelijk naar de kloten helpen. Helaas ben jij geen medestander.

 5. Omdat de wereld veel democratischer is geworden bestaat er een veel hechtere relatie tussen de kiezer en gekozene. In Nederland als ze langs lopen en een opmerking geven alsof er een vuilniszak staat, zien ze dat als sympathie. Laat dit land gewaarschuwd zijn, en let op de kleinigheden, de rest heeft geen zin, en kom van de schofterigheid af. Want ze lopen hier ver achter in de afbetaling hiervan. De arrogantie heeft een niveau bereikt waar de misdadigers de politie naar je toe sturen voor hun eigen misdaden, en als humor. Let ook te allen tijde goed op wie je tegenkomt.

 6. Waarom wordt nog steeds met potlood en papier gestemd en gebruik gemaakt van stemcomputers met backdoors , terwijl het bijv. mogelijk is op een veilige manier grote geldbedragen online over te boeken. Een verifieerbare meerlaags online stemsysteem is technisch zonder meer mogelijk maar wordt nergens geïmplementeerd. Het huidige stemsyteem biedt.dusdanig veel mogelijkheden tot fraude dat het zgn. democratisch stemmen een illusie is.

 7. Hoooooo !!! Waarom de Waterschappen politiek zijn is mij een raadsel, laat ze lekker hun werk doen op de inhoud.”…

  Nee, nee, nee, waterschappen bepalen erg veel zaken, en ze zijn een grote werkgever, waar je bijna nooit een vacature van ziet of deze is bij publicatie al vervuld. Goed betaalde banen voor ons die ons kent, net als de landschapsstichtingen….gratis wonen op een landgoed of voor een symbolisch bedrag een monument woning bewonen, de “fringe benefits” van hen die politiek dezelfde lijn volgen. In gemeenten zijn al veel baantjes te verdelen na verkiezingen, onder andere iedere woningbouw coöperatie heeft enkele politiek benoemde figuren in de directie….er is veel meer….partijgenoot boven kundige persoon is dan ook de norm voor bijna ons hele landsbestuur….de motivatie is vreten uit een trog die constant word bijgevuld, en hoe meer van je eigen varkens naast je staan, hoe langer je aan die trog kunt hangen en jezelf volvreten.
  ( FRANSKE !!!)

  een drankenwinkel trek alcoholisten aan, een frietzaak pubers, de politiek alles wat niets kan behalve beloven en niet nakomen, bedrog is de term, alles in naam van zichzelf.

  Verkiezingen zijn een smerig spel geworden, waarbij het excuus is dat als je hebt gestemd je je zegje hebt mogen doen. 4 jaar lang moet je dan je bek houden…..wat ze in andere bewoording vertellen.

  Onze politiek is niet democratisch, dat is in iedere geval ergens eind jaren 80 begin jaren 90 al kapot gemaakt. Wat er nog aan restant was is op het mediapark vermoord door links tuig, met goedkeuring van de heersende strontzakken.

  Als je democratie wil en een functionele grondwet dan moet je de hele politieke bovenlaag uitsluiten van alle invloed en de grondwet herschrijven op de lest van die van de VS, Tsjechië, Bulgarije of een ander land dat de burgers ziet als eigenaar van de eigen leefomgeving.

  Het recht op het bezit van wapens en het principe “my house, my castle” is daarvoor noodzaak, wie niet het recht heeft zichzelf en familie te verdedigen is geen vrij mens maar een onderdaan, een voorwerp.
  De essentie van vrijheid is het recht op zelfbeschikking, niet gehoorzaamheid aan de staat en het gehoorzamen aan de huursoldaten van die staat. Dat is wat een dictatuur is.

  Nederland is geen democratie maar verkoopt zich als zodanig, wat uiteindelijk in een chaos gaat belanden. Op een of andere manier zijn bijvoorbeeld de Zwitsers al honderden jaren stabiel qua leven en vrijheid, en is men zich bewust van elkaar en de waarde van een samenleving. In Nederland moet iedere verbondenheid kapot omdat het de grondslag voor de nep democratie/ dictatuur aantast…verdeel en heers is de norm, niet samen sterk voor een toekomst door stabiel bestuur, door wetten die rechtvaardig zijn en niet onderhevig aan bevliegingen of een verdeelsleutel….

  Vrijheid is enkel afdwingbaar als de balans van geweld gelijk is tussen staat en volk, als er enkel verliezers kunnen zijn bij conflict. Dat is waarom iedere man en vrouw het recht moet hebben om een wapen te bezitten, om de toekomst stabiel en veilig te houden. als tegenbalans voor een kwaadwillende regering/ WEF overname, een verbod op wapenbezit en zelfbeschikking is hetzelfde als iemand tot dier of voorwerp degraderen. Het gooit zowel de de grondwet als het handvest voor mensen rechten direct de afvalbak in.

  ….het zogenaamde gewelds monopolie dat de staat zichzelf toeschrijft is volledig gebaseerd op geweld van diezelfde staat via ingehuurde krachten tegen hen die niet luisteren, dus geweld om te heersen, nul logische argumentatie…wetten die naar believen worden gepasseerd als er een politiek voordeel mee gehaald kan worden…..geweld tegen burgers die van hun grondwettelijke rechten gebruik maken…..het zou niet mogelijk moeten zijn…..ondenkbaar eigenlijk, maar toch doet overheid personeel precies dat, de rechten van de burgers op bevel schenden, met als excuus bevel is bevel, hoort bij het werk. dus de eigne3 verantwoordelijkheid kan gewoon worden afgekocht?

  Waarom dan nog een stembusgang?

  Een ding: wapenbezit volgens een grondwet moet een regelgeving hebben, en een bevolking die voldoende maatschappelijk is verbonden om de positieve weg van leven in te slaan. Dat vereist een goede scholing waarin les geven en een diploma toekennen niet moet zijn gebaseerd op het gemiddelde resultaat maar op het gewenste niveau. Als diploma of toelatings eisen worden verlaagd en verlaagd om iedereen een diploma te geven dan is het onderwijs of de toelating ziek en zal het verlies van kennis en waarde een nieuwe norm worden, een nieuwe standaard van degeneratie.
  Degeneratie is het einde van een volk /beschaving.

  Of ik ga stemmen? ik ben verkozen geweest en heb voor mijn leven mogen rennen, ik ben aangevallen gewest, bedreigd en hulp is door politie geweigerd. De daders: onder andere Groen links mensen die letterlijk de massa aanstuurden, onder toeziend oog van CDA, VVD, D66 en PVDA…..Nee, ik stem nooit meer, deze democratie is dood, over en uit.

  ….en voor dictators wil ik ook niet lopen.

  • Hulde voor je reactie ennuh… heb je het tijdstip gezien van de reactie? 11:11 …U hebt een hogere macht bij U. Uw reacties is spot-on in de bullseye. Het huidige systeem is voor 98% corrupt en dus terminaal. Ik ben heel benieuwd hoe lang het nog overeind blijft. De zombies geloven dat het huidige systeem voor eeuwig kan blijven bestaan. De wakkeren zien dat het één grote leugen is, maar weten niet wat ze moeten doen, dus modderen ze door met wat ze hebben. De bewuste mensen snappen dat WE moeten veranderen… WIJ zelf moeten veranderen, van daaruit verandert de wereld. Ik ben benieuwd of WE het gaan redden om na de dood van het ego, in een wederopstanding, een nieuwe aarde te creëren.

   • @Naam:*(De zombies geloven dat het huidige systeem voor eeuwig kan blijven bestaan.)

    Bijzonder om te zien dat
    17 miljoen mensen.

    Hun leven laten bepalen
    door 260 man in Den Haag.

    En dat die 17 miljoen
    mensen denken wat moeten
    we eraan doen dan?

    17 Miljoen!!!!!!!

    • @Discobol…bizar toch. Als wij ontwaken is al deze waanzin in een dag voorbij. Daarom heeft onze complete samenleving maar 1 doel… ons in slaap houden.

     • @Naam:* (Daarom heeft onze complete samenleving maar 1 doel… ons in slaap houden.)

      Opgeven is geen optie, maar word er ondertussen wel moedeloos van.
      Niemand wil ergens wat van horen ?

      • Herkenbaar Discobol… het begint bij mij ook op te raken. Daarom ben ik afstand aan het nemen van alle shit. We hebben gedaan wat we konden, ik geef nooit op, maar ik moet wel echt gaan rusten en mijn strategie aanpassen om dit vol te houden. Veel meditatie de komende tijd. De dualiteit begint me op te breken en alleen non-duaal kan ik overeind blijven. Pfff… ik ben zo ongeveer alles en iedereen verloren die ik voor 2020 kende. Ze zijn allemaal volledig gehersenspoeld en na 3 jaar hebben ze nog steeds geen flauw benul wat er gaande is en ze willen er ook niet over praten. Ik zag gister een filmpje van een cobalt mijn in Congo… pfff… daar komen al onze gadgets vandaan. Kinderen graven die cobalt op… met de hand. Iedereen hier doet juichend mee aan de duurzaamheidsleugens. Ze janken over slavernij van 300jr geleden, maar de cobalt mijnen in Congo zien ze niet. Pfff… ik ben zo klaar met de waanzin om me heen. Maarja… het gaat niet stoppen, het wordt alleen maar erger. Ik ga meer mediteren ipv fulltime deze hel aan te kijken.

 8. Waar ik me leve lang over VERBAASD.
  Als je een auto wil besturen, moet je 18 zijn, en een examen afleggen om deel te nemen aan het VERKEER.
  Een bewijs van “rijvaardigheid”, c.q. een bewijs dat je KENNIS hebt om deel te nemen aan het VERKEER.
  Bij verkiezingen kan iedereen boven de 18 KIEZEN, of je KENNIS heb van de politiek, of geen KENNIS hebt van politiek.
  In een stadion vol 18 jarige en oudere voetbal fans, ca. 20.000 fans, hebben ze bij de uitgang een KENNIS test gehouden m.b.t. over politiek.
  Vragen aan kiesgerechtigde voetbalfans:
  1. Wie is de huidige premier, 7% wisten niet wat een premier is.
  12% wisten het niet.
  36% zei, Rutte.
  18% zei, Kaag.
  9% zei, Lubbers.
  18% zei, wisten niet dat er verkiezingen komen.
  Zo zijn er div. vragen gesteld over politiek, met resultaten gelijkwaardig aan de uitslag als hierboven.
  Deze testen zijn ook bij andere sporten gehouden, met ongeveer gelijkwaardige resultaten.
  NU MIJN VERBAZING,
  MENSEN WORDEN 18 JAAR, EN KUNNEN ZONDER ENIGE KENNIS DEEL NEMEN AAN POLITIEK.
  ALS ZE KOMEN KIEZEN, WORDEN ZE NIET GEVRAAGD OF ZE WETEN WAAROP OF WAARVOOR ZE GAAN KIEZEN.
  WAAROM WORDT ER IN EEN STEMBUREAU NIET EERST AAN DE KIEZERS NAAR HUN
  “POLITIEKVAARDIGHEIDSBEWIJS” GEVRAAGD.
  OF DE KIEZER MOET IN HET STEMBUREAU EEN POLITIEKE “TEST/EXAMEN” AFLEGGEN, VOORDAT ZE MOGEN DEELNEMEN AAN HET POLITIEKE VERKEER.
  Ik ben overtuigd, dat wanneer iedere kiezer KENNIS heeft van het POLITIEKE VERKEER, er veel meer mensen gaan kiezen, en er een totale andere uitslag komt, dan met de vrije regels van nu.

  Daarom ben ik een groot voorstander, om alleen mensen met een “POLITIEKVAARDIGHEIDSBEWIJS” te laten stemmen.
  Ik sluit niemand UIT, net als bij het “DEELNEMEN” in het verkeer, kan iedereen “DEELNEMEN” aan de verkiezingen, met een “POLITIEKVAARDIGHEIDSBEWIJS”.

  • Ik weet ook weinig namen van poppetjes en hun functies boeien me al helemaal niet. Maar ik kan wel rapporten lezen, cijfers interpreteren en begrijpend lezen. Het gaat heel erg fout in de wereld en er zijn mensen in de politiek die dat ook zien en dat willen veranderen. Moet iemand politiek geïnformeerd zijn om te zien dat de wereld naar de klote gaat door al die psychopaten met hun idiote regeltjes? Nee, een bewijs is onzin, de wereld gaat kapot aan regeltjes, dus doe er niet nog een paar bij om te stemmen svp.

   • Ik ontmoet heelveel mensen (bijv. voetbalfans) die me zeggen, het gaat toch goed in Nederland.
    Als ik dan nog vraag, wat denkt U van de wereld, is het antwoord, dat is ver van m’n bedshow, en dan de mensen die me na roepen, (dit ga ik niet volledig citeren) het zal me …. roesten.
    Ik blijf overtuigd dat er weinig kennis en belangstelling is onder een zeer groot gedeelte van de kiesgerechtigden, mijn overtuiging blijft laat de domme niet mee doen aan verkiezingen.

 9. Heb jij je ooit afgevraagd, van wat bedoelen ze met elke stem telt?

  Als je de feiten bij elkaar optelt. In 1890 overleed koning Willem 3 en had geen levende nakomelingen meer. Zelf was hij al jaren onvruchtbaar door zijn geslachtsziekte. In 1896 is het handelsbedrijf Staat der Nederlanden opgericht, waar de 18jarige Wilhelmina in 1898 CEO van werd en zich zelf Koningin noemde. Maar volgens de toenmalige grondwet kon alleen de mannelijke lijn de familielijn doorzetten in het Koningschap en niet de vrouwelijke kant. Dit kon alleen als er een soort van staatsgreep is gedaan toendertijd. In de 2e WW is Wilhelmina gevlucht naar Engeland, toen heeft zij vrijwillig afstand gedaan van haar koningschap. Want het koningschap kon niet voortgezet worden in ballingschap, volgens de toenmalige grondwet.
  De Duitse rijksambtenaar heeft zich op 28-05-1940 zich hier in Nederland zich zelf als koning laten kronen, waardoor Nederland een autonome deelstaat van Duitsland werd. Daarmee is Nederland nooit bezet geweest in de 2de WW. Op 04-05-1945 heeft Duitsland zijn overgave getekend aan de Amerikanen en is sinds die dag tot heden bezet Amerikaans grondgebied inclusief de autonome deelstaat Nederland.

  Hoe kan het dan dat na de 2de WW het handelsbedrijf Staat der Nederlanden gewoon verder ging alsof er niets verandert was. Het handelsbedrijf Staat der Nederlanden heeft in 2015 zijn faillissement aan gevraagd en deze is in 2020 afgerond. Op 19-07-2021 verliep het leasecontract van 125 jaar over het voormalig Nederlandsgrondgebied voor het handelsbedrijf Staat der Nederlanden. Sindsdien is Nederland een volle deelstaat van Amerika en zijn alle inwoners officieel soevereinen geworden.

  Maar op een of andere manier gaat het handelsbedrijf Staat der Nederlanden gewoon door alsof er niets verandert is. Tenminste zo lijkt het. Wat achter de schermen is gebeurt is dat al in 1930 het handelsbedrijf failliet ging door de beurskracht van 1929. Vanaf toen is de bankier van de Rothschild bank te Engeland 49% eigenaar geworden van het handelsbedrijf. In het verloop van het 2015/2020 is de rest van het handelsbedrijf overgenomen door Blackrock en kon zo aangestuurd worden door het WEF waar de Rothschild bank en Citybank de financiële kant dekken. Alle ooit vrijgegeven geboortetrusts in 2013 zijn al in handen van deze banken. Iedereen die overlijd vervallen de miljoenen in hun geboortetrusts aan deze banken. Waar de WEF in de toekomst iedereen zijn basisbeurs uit wil betalen. Je krijgt dus gewoon een sigaar uit je eigen doos.

  Met de verkiezingen kun jij als inwoner al nooit kiezen. Want je het wel stemrecht, maar geen kiesrecht. Dus al die stemmen werden nooit mee genomen in de uitslagen. Met je stemrecht wordt jouw een handelsvoorstel gedaan. Jij kunt ervoor kiezen om het handelsvoorstel te accepteren of af te wijzen. Niets meer dan dat. Kies jij ervoor het handelsvoorstel te accepteren door te gaan stemmen of de stempas te houden, dan heb jij je eigen autoriteiten overgedragen aan het handelsbedrijf en die kan er mee doen wat zij willen. Accepteer jij het handelsvoorstel niet, dan moet jij deze binnen 3 dagen ongeopend retour sturen met het opschrift handelsvoorstel afgewezen. Een andere keus is er niet.

  Dus wat wordt er mee bedoelt, met elke stem telt. Dat is dat iedereen die het handelsvoorstel accepteert, dat hij/zij dan vrijwillig slaaf is geworden van het handelsbedrijf. Dat is de essentie van de zogenaamde verkiezingen. Je stemt niet voor de inhoud of voor dat poppetje, je stemt of jij je eigen autorisatie weggeeft aan het handelsbedrijf of dat jij het zelf behoudt. Daar stem jij voor.

  • ´Accepteer jij het handelsvoorstel niet, dan moet jij deze binnen 3 dagen ongeopend retour sturen met het opschrift handelsvoorstel afgewezen.´

   Aangetekend.
   (?)

   • @ Antichrist Zit in´t Vaticaan maart 6, 2023 at 12:48,
    Nee, je kunt de zelfde brief gebruiken, over je naam/adres plak jij retour afzender met de tekst handelsvoorstel afgewezen en gooi jij die brief weer in de postbus. Niet zelf afleveren bij het gemeente huis. Want de post is het hoogste bestuursorgaan ter wereld. Het zogenaamde U.P.U. zie https://www.upu.int

    • Heel interessant onderwerp.
     Neem nu dat we met zijn allen zo handelen, het handelsvoorstel terugsturen, wat is dan de rechtsgeldigheid en wat bereik je dan wezenlijk?
     Groeten

     • @ Joghe maart 6, 2023 at 15:52,
      Als ik dit ook op een presenteer blaadje jouw moet uitleggen. Wie ben je dan? een kleine kleuter die niets weet en niets zelf kan uitzoeken. Of je bent gewoon lui en gemakzuchtig. Als je dit niet begrijpt, dan ben je nog in diepe slaap.

  • Wat een onzin. Als dit al zou kloppen dan hoef je de stempas niet terug te sturen, want ongevraagde post mag ze houden of wegkieperen. Eenzijdige contracten zijn niet geldig. Bewijzen graag voor je wat roept, linkjes, boeken etc. En geen schimmige websites. Ik lees veel van deze verhalen, maar nog nooit een kloppend verifieerbaar verhaal gelezen van iemand die geen belastingen meer betaald zonder consequenties, niet meedoet met het systeem en zijn eigen huis heeft op een eigen stuk grond zonder hiervoor ook maar iets aan gemeente of rijk af te dragen. Geef mij hier in het openbaar een adres en naam als je beweert dat iemand het gelukt is.

   • @ Vrijheid is ver te zoeken maart 6, 2023 at 19:31
    Zo te lezen heb jij dat nog niet geprobeerd. Daar ongevraagde post is meestal niet van het handelsbedrijf Staat der Nederlanden en die andere bedrijven jouw ook geen onderliggende UCC sturen. Want andere bedrijven hebben die macht niet, die zijn alle ondergeschikt aan het handelsbedrijf. En waarom zou ik jouw bewijzen moeten sturen? Ik ken je niet eens. Zo ook waarom moet er altijd volgens jouw beredenering het ergens anders vandaan moeten komen, omdat jij om linkjes en/of boeken vraagt. Je kunt via internet alles over een UCC vinden, hoe dat werkt. Daar behoef ik jouw niet aan het handje door te verwijzen naar die bewuste sites.

    Wat ik wel weet vanuit deze reactie dat jij enkel de gebaande wegen bewandeld en angstig en bang bent om iets nieuws te proberen buiten die paden. Ik zou zeggen probeer het, dan weet jij het. Aan jouw de keus. Ik dwing niemand om het te doen. Maar als je nooit iets probeert, zul je er nooit achter komen of het werkt.

 10. Stemmen? velen hebben op Wilders gestemd en in Belgie velen op Vlaams belang. Vooraf werd al gezegd niet te willen regereren met deze partijen. Dat is dus het negeren van de wens van miljoenen landgenoten en dus ONDEMOCRATISCH. Daarom spendeer ik geen seconde van mijn kostbare tijd meer aan stemmen.

   • In (o.a.) Den Haag is men doof voor signalen en wanneer deze signalen publiekelijk worden, neemt men het buigijzer en buigt krom wat recht is of hoe het zo uitkomt. Van manipulatie en leugen is men niet vies en ´in liefde en oorlog is alles geoorloofd´, of zoiets, maar daarover zijn stevige handboeken geschreven.

 11. Democratie kan alleen maar werken als de mainstream media aan de kant van de kiezers staan en niet aan de kant van de verkozenen.
  De ‘waakhonden van de democratie’ (sic) staan niet meer ten dienste van de meerderheid van de kiezers maar staan ten dienste van politici en allerlei activistische rand-freaks.

 12. Er was pas een bericht op tv over mensen die niet weten waar hun partij nou echt voor staan. En toch stemmen op een partij terwijl men niet echt weet waarom, ben je dan niet tering krankzinnig? “maar als ik niet stem gaat het naar de hoogste partij.” Dat zou dan een van de redenen zijn dat je wel zou moeten, want je wordt vertegenwoordigd. Wat een idioot idee dat je een drang moet hebben om toch maar te stemmen, ondanks dat de beloften keer op keer decennia lang toch nooit waar gemaakt worden.

 13. Wijzigingen in de internationale gezondheidsvoorschriften geven de WHO ongekende macht om de nationale soevereiniteit op te heffen, waarschuwt een expert.

  ´Twee commissies van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zijn onlangs bijeengekomen om voorgestelde wijzigingen van de International Health Regulations (2005) (IHR) en het “zero draft” van een nieuw wereldwijd “pandemieverdrag” te bespreken.

  De media hebben zich voornamelijk gericht op het pandemische verdrag, waarbij de regering-Biden onlangs haar inzet heeft bevestigd om het af te ronden, en met The Associated Press (AP) die meldt dat het verdrag de nationale soevereiniteit niet zou bedreigen.

  Sommige experts waarschuwen echter dat het publiek zich meer zorgen moet maken over de voorgestelde IHR-amendementen – die waarschijnlijker zullen worden aangenomen – omdat ze de WHO ongekende macht over nationale regeringen zouden geven en de nationale soevereiniteit zouden opheffen.

  Experts zeggen ook dat er duidelijke verschillen zijn tussen de voorgestelde IHR-amendementen en het pandemieverdrag, hoewel de twee vaak worden samengevoegd in het publieke debat…´

  https://childrenshealthdefense.org/defender/who-international-health-regulations/

 14. Hans de Jonge maart 6, 2023 at 22:59
  Nog steeds geen enkele reaguurder die het woord “elite” of “parasieten” vertaalt met de vrijmetselarij, een joodse organisatie die zowat overal geïnfiltreerd is burgerlijke en militaire structuren zoals de koning en door de koning benoemde burgemeesters en rechters, politieke partijen, gemeenteraden, wethouders, politiecommissarissen en officieren van justitie, directeuren van bijna alle grote bedrijven rn woningcorporaties. Bij elkaar vormen die vrijmetselaars zo’n formidabele macht dat ze met z’n allen, als broeders van elkaar Nederland kunnen injecteren met een dodelijke injectie tegen een niet bestaand “virus” of als afleiding een atoomoorlog kunnen beginnen. Gelukkig schijnt Rusland met de val van het communisme (ook een joodse organisatie net als het socialisme) gelijk alle vrijmetselaars onder leiding van Rot Shit het land hebben uitgeschopt. Ze schijnen nu allemaal in Israël te wonen. De enige oplossing is mijns inziens een verbod op de semi geheime vrijmetselarij, waar ook de koning toe gerekend moet worden. Dit is al eens geprobeerd in 1735 in de Republiek. Helaas kwam de vrijmetselarij ongevraagd weer terug in de macht met koning Willem de Eerste na de nederlaag van Napoleon bij Waterloo. Sindsdien zitten we in Nederland met de vrijmetselarij in de vorm van Willem Alexander en Mark Rutte. We moeten echt van die vrijmetselaars af omdat anders Nederland letterlijk en sociaal ophoudt met bestaan. De voortekenen worden opgenoemd in het artikel van Frontnieuws. Het lastige is dat bij de komende verkiezingen voornamelijk op vrijmetselaars wordt gestemd omdat ze zo geheim zijn. Ik stel dan ook voor dat iedere verkiesbare persoon moet openbaar maken of hij/zij vrijmetselaar is. Dat is het begin van een verbod.

 15. Willen ze dit en gaan hier gewoon mee door ’15 minuten-steden’ – Grote leugens, big data en de opkomst van Bigger Brother. Tegen 2050 zal meer dan tweederde van de wereldbevolking in nauw bewaakte stedelijke centra leven, als veredelde ratten in krappe kooien. https://doezelfnormaal.nl/nieuws/15-minuten-steden-grote-leugens-big-data-en-de-opkomst-van-bigger-brother/

  Was dit het plan al in 2017 dus is het sowieso voorbedachte rade. Singularity University, three of the most important exponential trends that form the backbone of radical innovation in 2017 are biotech, neurotech and nanotech. Lees je op blade 93 dat er grafeen in zit.
https://blog.richardvanhooijdonk.com/en/biotech-neurotech-and-nanotech-3-big-trends-in-2017/ Sommige onderzoekers voorspellen dat de kleine deeltjes afkomstig van de productie van grafeen schade aan de natuur en de menselijke gezondheid zullen veroorzaken als er van tevoren geen maatregelen worden genomen. Moeten we ons zorgen maken? https://www.sg.uu.nl/artikelen/2019/07/de-schaduw-van-grafeen Staat er ook bij beschreven is een Gen-therapie….Je hebt hier gewoon honderd bladzijde bewijs wat het inhoud….kunnen hier geen excuus voor verzinnen hoor. Voorbedachte rade…..Beschrijft alles…..en schreven notabene zelf het script voor de hele wereld…..Welke plannen heeft het world economic forum met Nederland?
  https://youtu.be/3rc6YWOWgpM

 16. We komen verder = 17 maart a.s. BELANGRIJKE BIJEENKOMST in Zwijndrecht —

  Een bijeenkomst over het initiatief van een grote groep advocaten om de waarheid over Covid via rechtszaken aan het licht te brengen. Het is een avondvullend programma waarin het projectteam rondom de advocaat Arno van Kessel een presentatie zal geven met als titel: ” De huidige stand van zaken en de Oplossing.”

  Inhoudelijk wordt ingegaan op de rechtszaak die vorig jaar buiten beeld door Arno van Kessel is gevoerd en het geplande gevolg daarop. Bovendien de samenhang tussen grafeenoxide en 5 g en digitale en digitale euro. Oftewel bewijzen dat ze van de mens transhumane objecten willen maken….

  In het projectplan en de communicatie rondom de komende rechtszaak is een belangrijke rol weggelegd voor wakkere mensen en bestaande groepen in de regio.

  Vul de poll a.u.b. in als je wilt worden bijgepraat. https://t.me/c/1164857992/41152

  De Amerikaanse farmaceut Pfizer boekt een miljardenwinst met de vaccins die mede met belastinggeld werden ontwikkeld en ook met belastinggeld werden afgenomen. Maar zelf belasting betalen? Nee. Het ministerie van VWS sloot zonder aanbesteding al voor ruim 90 miljoen euro contracten af voor het project ‘Testen zonder toegang’. https://www.ftm.nl/artikelen/pfizer-sluist-miljardenwinst-weg-via-nederland?share=TGfNwfv4dbT5UDcoPTYeP8aiG92jZmwlUuiJxyOEdYIp2BNvq15S7qe48wMY138%3D

  Hebben ze hier ook last van die ongein = Het Vlaams Belang steunt onze boeren in hun strijd tegen de waanzinnige stikstofplannen van de Vlaamse Regering. We moeten de Vlaamse landbouw koesteren, niet kapotmaken! Onze voorzitter Tom Van Grieken gaat in gesprek met een landbouwer en geeft kort uitleg waarom we de boerenactie steunen. https://youtu.be/ymMYzrxJPJA

 17. “When do we deploy the new variant? We frighten the pants of everyone.” – British Government
  https://stopworldcontrol.com/variant/?inf_contact_key=79ad875ce7f8f865e1ff38544e9065d1b7af0999dac2af6212784c39e05d2aef

  Kan deze ook niet lezen Overtraden ze deze ruimschoots in alle opzichten = Hierbij een vertaling van de volledige tekst van de Code van Neurenberg zoals vastgelegd in de uitspraak van het Artsenproces:

  1. De vrijwillige toestemming van de proefpersoon is absoluut noodzakelijk. 
Dit betekent dat betrokken persoon wettelijk bevoegd moet zijn om toestemming te geven; in staat moet zijn zijn of haar vrije keuze te maken zonder tussenkomst van enig geweld, fraude, misleiding, of enige andere vorm van beperking of dwang; en moet voldoende kennis en begrip hebben van het betreffende onderwerp zodat hij of zij in staat is een onderbouwde keuze te maken. Dit laatste vereist dat voordat de proefpersoon zijn of haar keuze kan bevestigen duidelijk gemaakt moeten worden de aard, duur en doel van het experiment; de methode en middelen waarmee het uitgevoerd worden; alle te redelijkerwijs te verwachten ongemakken en risico’s; en de gevolgen voor de gezondheid of de persoon die mogelijk deel zal nemen aan het experiment.
De plicht en de verantwoordelijkheid voor het vaststellen van de kwaliteit van de toestemming ligt bij de persoon die het experiment initieert, aanstuurt of eraan deelneemt. Dit is een persoonlijke plicht en verantwoordelijkheid die niet ongestraft overgedragen kan worden aan een ander.
  2. Het experiment moet zo ontworpen zijn dat het vruchtbare resultaten oplevert voor de samenleving, die niet met andere methoden of middelen te behalen zijn, en niet willekeurig en onnodig van aard.
  3. Het experiment moet zo ontworpen zijn en gebaseerd zijn op de resultaten van dierproeven en kennis van de natuurlijke geschiedenis van de ziekte of een ander onderzocht probleem, zodanig dat de verwachte resultaten de uitvoering van het experiment rechtvaardigen.
  4. Het experiment moet zo uitgevoerd worden dat alle onnodige fysieke en mentale leed en letsel voorkomen worden.
  5. Een experiment moet niet worden uitgevoerd wanneer er a priori reden is om ervan uit te gaan dat overlijden of een handicap het gevolg zullen zijn; behalve misschien in het geval dat de uitvoerende artsen zelf ook als proefpersoon dienen.
  6. Het met het experiment genomen risico moet nooit groter zijn dan het humanitaire belang van het probleem dat het experiment moet oplossen.
  7. Degelijke voorbereidingen moeten worden getroffen, en adequate voorzieningen moeten worden aangeboden om de proefpersoon te beschermen tegen mogelijk letsel, handicaps of overlijden.
  8. Het experiment moet alleen worden uitgevoerd door wetenschappelijk gekwalificeerde personen. De hoogste graad van vaardigheid en zorg moeten worden vereist van de personen die het experiment leiden of uitvoeren, in alle stadia van het experiment.

 18. En hoe komen het dan? In NEDER-land heerst het sterkste ego in de mens en dat is beslist geen toeval. Hier denken de mensen dus het negatiefst, wat je absoluut terug kunt zien in de politiek. En de oude energie was Anderen de schuld geven, toe-eigening zonder maar enig recht, wet en regelgeving, dader/slachtofferrol eigen wil opleggen en controle houden zijn/waren de ingrediënten van de vorige cyclus die langzaam aan het veranderen is de Schumann resonantie.

  Opgelegd gedrag is (kindsgedrag) terwijl vrijheid zorgt voor de creatiespiraal die ons allen laat groeien in de wereld voor al wat leeft. Kortom je hebt niets totdat iemand anders zegt dat je wat hebt……zo ook Corona en in 2017 al verzonnen terwijl niemand wat had……lever wil niet geprikt worden en kan niet tegen liegen…..maar we doen het lekker toch en zadelen de hele wereld ermee op…..Minstens 1 miljard doden of gehandicapten….maar geven ze niet toe omdat ze slecht in zichzelf zitten en liever andere mensen manipuleren = De langste film ooit gemaakt in de geschiedenis door de mensheid waarin iedere fantasy van het ego er mocht zijn en Pfarma en velen anderen de macht pakte en de wereld wil regeren met opgelegd gedrag en controle houden met een virus en ook geschiede en nog steeds geschied momenteel…
  Een samenvatting van Media als oorlogswapen tegen bevolking https://youtu.be/YCzgdj2MBwA

  Van ANGST naar EIGENWAARDE | JANOSH | VIBESTALK https://youtu.be/vuGUvnYDaNU

  Als jij je bewustzijn wil vergroten en handvatten nodig hebt om dat in de praktijk te brengen, dan ben je hier aan het juiste adres! Begin hier je reis naar zelfliefde, vrijheid en een gelukkiger leven! Of ga, als je al op reis bent, dan voor verdieping! De drie Musketeachers gaan je daarbij helpen!
  Ben je klaar voor de quantumsprong?
  http://www.univibes.nl/Musketeachers/

 19. Je kon het niet weten als je het reeds eerder deed of van generatie op generatie doorverteld en gedrag hebt overgenomen van voorouders en/of ouders is energetisch loskoppelen en je eigen pad kiezen.

  Bewuste Leiders Podcast – #6 Maarten Oversier https://youtu.be/6Lz2P1HiImM

  LuMens #11 Maarten Oversier
  Alle menselijke trauma’s terug te voeren zijn naar dezelfde drie bronnen: oorlogen, de kerk en de onverwerkte ervaringen van onze voorouders. https://youtu.be/AsWoJ135FuM

  We’ve put together and commentated over a number of fascinating clips as to whether reincarnation is real. Please let us know in the comments as to your thoughts, we’d love to hear what you have to think. We’ll be sharing part two very soon! https://www.ganjing.com/video/1fkejpgohav68lutJkY88Fbrf1dp1c

  In “Onsterfelijke geest” leveren Ervin Lazlo en Anthony Peak het wetenschappelijk bewijs voor de continue aanwezigheid van bewustzijn met of zonder verbinding met een levend organisme.

  The Science of Reincarnation | Life after death
  In this video, we explore the scientific evidence behind reincarnation. From past-life memories to the study of consciousness and quantum physics, we examine the theories and research that support the idea of the soul continuing on after death. Join us as we delve into this fascinating topic and discover what science has to say about reincarnation.
  https://youtu.be/nNt47bHgO-s

  Ze onderzochten de snel groeiende hoeveelheid wetenschappelijk bewijsmateriaal voor de continuïteit van bewustzijn, met inbegrip van bijna-doodervaringen, communicatie na de dood, reïncarnatie en de neuro-zintuiglijke informatie ontvangen tijdens een andere staat van bewustzijn.

  Door te bewijzen dat bewustzijn aan de basis ligt van de kosmos en bovendien onsterfelijk is in de diepere, niet gematerialiseerde sfeer, laten Laszlo en Peake zien dat het doel van het bewustzijn is om zich te manifesteren in levende wezens om op deze wijze voortdurend te evolueren.

  Zij verklaren hoe de aanhoudende aanwezigheid van bewustzijn, ook al is het lichaam overleden, in wezen laat zien dat we onsterfelijk zijn wij blijven bestaan zelfs wanneer ons fysieke bestaan tot een einde is gekomen.

  De ziel, jouw hogere Zelf, is de beste coach die je je maar zou kunnen wensen. Zij kent jou veel beter dan jij jezelf kent, en zij kan jou de juiste weg aangeven om Wijsheid en Genegenheid te ontwikkelen. In feite is deze ontwikkeling het doel van ons leerproces. Dit is de reden dat wij op Aarde zijn.

  In het verlengde van leren samenwerken met de ziel, ligt het thema genezen van oude en diepe wonden die in de afgelopen eeuwen zijn ontstaan. De ziel heeft soms genezende vermogens en als je hier in de loop van de jaren mee vertrouwd bent geraakt, kun je samen met jouw ziel, meehelpen met de genezingsprocessen van anderen.

  De ziel kenmerkt zich door Wijsheid en Genegenheid.

  Terwijl we het schaduwwerk doen, genezen van trauma uit een vorig leven en onze verouderde programma’s herschrijven, moeten we beginnen met wat we zeggen en onze visioenen vliegen. We doen dit door onze realiteit te beheersen met een GOD-achtig vermogen door opzettelijke gedachten, woorden en daden.

  We zijn niet langer het slachtoffer van risico en toeval, we hebben onze intentie om op een heel andere manier te leven. We voelen ons niet meer zo aangetrokken tot de oppervlakkige realiteit die ons ooit aantrok en verlangen naar meer liefde en licht. Door keuze hanteren we onze soevereiniteit die vervolgens de vereniging met ons andere geheel magnetiseert.

  Spiritual Science History Reincarnation Culture by Rudolf Steiner
  https://youtu.be/2wH-1Xfs11I

  “Change your conception of yourself and you will automatically change the world in which you live.
  Do not try to change people; they are only messengers telling you who you are.

  Revalue yourself and they will confirm the change.”

  Neville Goddard

  https://www.bol.com/nl/nl/p/onsterfelijke-geest/9200000084827704/?bltgh=ulXdELF0AxVn-5rR6OdGlQ.2_17.21.ProductImage

 20. Maak je intuitie leidend!

  Je bent veel meer dan jij nu ervaart. Je hebt een lichaam, je hebt gevoelens, je ervaart liefde, je hebt gedachten, je hebt intuïtie. Echter dit heb je nu lang niet altijd door.

  Deze onderdelen blijven grotendeels onbewust in je dagelijkse ervaringen……..

  Door de Brain&Mind aanpak® ga je veel meer van jezelf bewust ervaren. Om vervolgens deze ervaring te gebruiken voor meer realisatie en manifestatie.
  Je gaat je brein en bewustzijn trainen zodat jouw authentieke zelf meer en meer de baas wordt.

  Dinsdag 7 maart 16:00-17:00 uur

  Jij weet wel hoe je zou moeten handelen, diep van binnen en intuïtief. Maar je doet het niet. Je laat je verleiden door marketing, door mooie campagnes, door mooie filmpjes. Of je wordt verleid door je onzekerheid en de continu stroom aan gedachten die je doen twijfelen.

  Vervolgens raak je teleurgesteld dat je niet datgeen realiseert en manifesteert wat je wilt zoals je omgeving, je werk, je bedrijf, etc verandert naar een mooier en liefdevoller geheel.

  Dit kan jij echt veranderen!
  https://www.valkleadership.nl/webinars/gratis-webinar-maak-je-intuitie-leidend/

 21. WEAKENING Magnetic Field & STRONGER Space Weather is impacting health and bioelectricity. As the Earth’s magnetic field continues to weaken and solar activity increase due to solar cycle 25, the impact of space weather and other energetic phenomenon on human health will continue to increase, placing greater stress and causing greater adaptations to the human bioelectric system (heart, brain, nervous system, etc). Learn the science of Earth-Human energetic coupling and what you can do to keep yourself healthy even during geomagnetic storms.https://youtu.be/ycBo7XTfTSc

 22. Dank weer voor zoveel reacties mét aanvullingen en informatie. Het doet goed om te merken dat zoveel meer mensen wakker zijn, veel meer dan het lijkt als je de main stream media zou moeten geloven. Zoals ze zeggen dat er honderd demonstranten waren, terwijl er duizenden waren. Wat voor geweten hebben die mensen die daar werken? Een volgend artikel gaat daar ook over. Groetjes, Niccos.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in