Ivan Radic / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

Uit nieuwe gegevens blijkt dat bestuurders van elektrische auto’s meer ongevallen veroorzaken dan bestuurders van auto’s met een verbrandingsmotor. Elektrische auto’s veroorzaken ook meer ongevallen waarbij voetgangers betrokken zijn. Dit komt door het gebrek aan motorgeluid en de schokkerige acceleratie. De verkeersveiligheid neemt af, schrijft Report24.

Een onlangs gepubliceerd Brits onderzoek zorgt voor opschudding. Volgens de studie worden voetgangers ongeveer twee keer zo vaak aangereden door elektrische auto’s als door benzine- of dieselvoertuigen. Volgens de wetenschappers is een van de redenen hiervoor dat elektrische auto’s aanzienlijk stiller zijn dan voertuigen met een verbrandingsmotor. Maar dit is waarschijnlijk niet de enige reden.

Volgens een analyse van de verzekeringsgroep AXA veroorzaken elektrische voertuigen over het algemeen ook aanzienlijk meer ongevallen dan voertuigen met een verbrandingsmotor. Het bedrijf geeft hiervoor echter niet de voertuigen zelf de schuld, maar de bestuurders. Ze worden gewoonweg overweldigd door de sterke acceleratie van deze voertuigen in vergelijking met diesel- en benzineauto’s. Zelfs een lichte druk op het gaspedaal kan leiden tot schokkerige acceleratie en controleverlies, vooral bij krachtigere modellen. Dit leidt er ook toe dat de meeste ongelukken met elektrische auto’s gebeuren tijdens het accelereren in plaats van remmen, terwijl het omgekeerde geldt voor auto’s met verbrandingsmotoren.

Dit maakt ook duidelijk dat elektrische voertuigen een groter risico vormen voor de verkeersveiligheid dan auto’s met een verbrandingsmotor. Extra rijcursussen voor kopers of eigenaars van elektrische voertuigen kunnen echter maar in beperkte mate helpen, omdat de meeste mensen in het openbaar gewend zijn om niet alleen met hun ogen, maar ook met hun oren op het verkeer te letten. Net zoals fietsers eerder over het hoofd worden gezien dan motorrijders door het gebrek aan motorgeluid, is dit ook het geval bij elektrische auto’s.

  Nederlandse "boerfamilies huilen elke dag aan de keukentafel", zelfmoorden vanwege globalistische klimaatveranderingstirannie, waarschuwt Nederlands parlementslid Robert Roos

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Ontvoerd door een elektrische auto: Stroom versnelde tot 160 km/u en liet zich niet meer afremmen!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom Poetin misschien de voorkeur geeft aan een compromis-vrede boven een eeuwigdurende oorlog
Volgend artikelInsider Pfizer geeft toe dat ‘pandemie een ontvolkingspoging’ was
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Een belangrijke reden vergeten ze nog: de bestuurders van elektrische auto’s zitten vaker met hun eigen besturingssysteem te klooien.
  Sommige van die bakken hoor ik trouwens duidelijker dan een nieuw Japans autootje op benzine, en je hebt ook geen last van uitlaatgassen met dat nieuwere spul.

 2. JA EN DAN AL DAT GEMAAKT WORDT VAN GRONDSTOFFEN DIE ILLEGAAL GEDOLVEN ZIJN OM DE ACCU DIE ,,,,TROUWENS LOODZWAAR,,,, IS TE MAKEN,,,,,,, HOE DE MENS OOK PRAKISEERT OM UIT DE OVERVOLLE WEGEN TE KOMEN EN MINDER VERVOER TE KOMEN DAAR IS MAAR EEN OPLOSSING VOOr…… minderen van de welvaart idealen die de pan uit rijzen!!!!! Als je op de A2 rijdt dan wemelt het van de auto´s die als mieren colonnes over de weg rijden…. Dus als er meer electrisch rijdt dan gaat het steeds meer regenen zoals nu al het geval is…… door de uitstoot en productie van het hebbedingetje voor de jagende mens die geen rust meer kent dan presteren en verdienen….. Ook grote distributie centra die uit de grond gestampt worden die nu het verre uitzicht op die wegen belememerd is een aanslag op de natuur omdat provincie bestuurders alleen maar geld zien en het welzijn van de gebruiker naast zich neerleggen en brengen geen verbetering!!!!!!!!!!!! Het akkoord in Parijs is niet nageleefd,,,,,, dat er besloten is dat de mens stappen terug moet doen en daarom zoekt men uitwegen om daar verandering in te brengen Maar ook dat gaat het niet worden!!!!!!! Dus electrisch rijden is niet de oplossing die het leefklimaat verbeteren gaat!!!!!

 3. “Veiligheidsrisico van elektromobiliteit: meer ongelukken en meer voetgangers gewond”

  Natuurlijk zijn deze auto’s en fietsen een onderdeel van de grote reset, iedereen behalve de halfgare groene idioten weet dat deze techniek zeer vervuilend is en een aanslag op moeder aarde is, de kinderarbeid die verricht moet worden om de grondstoffen te winnen die nodig zijn voor het maken van deze ondingen, vervuilen de aarde, net zoals de zonnepanelen, regenwater vervuilt de grond dat naar beneden loopt over de panelen, de bladen van de windmolens zijn van een komposiet kunststof gemaakt en niet recyclebaar ect, ect zoek op wat die multi miljardair van Jeff Bezos zich voorstelt, de globalisten willen de aarde niet delen met 8 miljard inwoners simpel.

   • Greet mei 24, 2024 Bij 10:46

    Juist Greet daarom zet de overheid zo drastisch in om meer en meer windmolens en zonnepanelenparken te maken, er is straks geen genoeg stroom, en iedereen die droomt van een groen en schone wereld komt bedrogen uit, bij mij in de gemeente waarin ik woon zijn ze aan het graven, maar wel in de buurt waar dure villa’s en bungalow’s staan krijgen die voorrang op stroomvoorziening als het zó ver is, o ja in de gemeenteraad is besproken en aangenomen dat op veel straatlantarens 5G kastjes worden gemonteerd om zgn. betere en snellere verbinding te kunnen maken voor de mensen, de glasvezelkabels kunnen enorme communicatie snelheden bereiken, waarom 5G kastje op de lantarenpalen? Velen trappen er door egoïsme er wéér in, zonder nadenken en ageren tegen de boven ons gestelde komen we in de globalistische hel.

    • Om geluidshinder te voorkomen, mag een windmolen gemiddeld niet meer dan 47 decibel geluid maken en ’s nachts niet meer dan 41 decibel. Deze waarden worden gemeten bij de gevels van nabijgelegen woningen volgens het Besluit wijziging milieuregels windturbines. Windmolens kunnen ook slagschaduw veroorzaken, wat hinderlijk kan zijn. Een gevel met ramen mag niet meer dan 17 dagen per jaar en 20 minuten per dag slagschaduw ontvangen. Bewolkte dagen met korte slagschaduw worden niet meegeteld. Windmolens moeten meestal minimaal 600 meter van woningen staan, afhankelijk van hun hoogte.

     De 5G kastjes en 5G-lantarens ben je straks overal te volgen Als je volledig gevaccineerd en geboosterd bent. Je nummer begint met 5AAA00000A…..
     Laatste is mijn waarneming.

   • Om tegemoet te komen werden hiervoor meer steenkool- en bruinkoolcentrales opnieuw in dienst genomen of hun vermogen opgevoerd. (Duitsland en Frankrijk). En met de slimme electriciteits-meters zal straks een rantsoenering ingevoerd worden, als voorbereiding op de 15 minuten steden.

 4. -Als de hv batterij gemaakt zou worden van henneovezel…..
  – Als deze hennepvezel hv accupack gelpaden word door een onboard waterstofcel

  Dan heb je de beste uitvinding op het gebied van automotive ooit.
  Ik rijd voor mijn werk verplicht een id4 van het svw platform en het enige waar ii moeite mee heb zijn:
  – de assists
  – alle knoppen zijn geen schakelaars, maar tiptoetsen en kunnen allemaal siftware matig, dus ook op afstand, geschakeld worden.

  Beide bovenstaanden zijn ronduit leip. Lane assist is ronduit gevaarlijk en zet ik altijd uit. Binnenspiegel (bionetrue caneras) heb ik afgeplakt.

  Dus het idee is goed, alleen zoals het idee nu rond rijd is het voor een ander vliegt doel bedoeld. En dat is controle.

  Paar wijzegingen in het concept en je hebt wel echt iets wat werkelijk verschil kan maken. Een ev rijd zeer relaxed, je word niet oogenaaid door een opzwepend toerental en zitten er te kutten bij een op of afrit, dotje gas en je zit er voor. Het is ook geen rijdende magnetron. Ik kom uitgerust uit een ev in tegenstelling tot de zeurende diesel.

  Het heeft potentie. They are just doing it wrong, on purpose.

  • Mooi kan je na het roken van je joint ook meteen de batterij vullen!! Hennepbaterijen!!! Wat een uitvinding Coffeeshop en tankstation in 1…..

   • Jij bent echt de meest domme ongeschoolde staatstrol die ik ooit gezien heb.

    0 inhoud, beetje zeemeeuwen is wat je doet, rondcirkelen, beetje scheiten en weer weg.

    Je moeder zal zo trots zijn op jou

 5. gewoon een auto op gas , benzine , diesel.
  dacht je nu werkelijk dat de fabrikanten van van deze auto,s ze niet schoner krijgen natuurlijk wel.

  dus ophouden met het gekwijl en gewoon terug naar deze auto,s , niks mis mee.

  • Genoeg,staan stijf van de sensoren, gedownsized net turbo, distributieriem IN de olie???? Kettingen die rekken (deden ze vroeger nooit)

   Niet ZOMAAR een brandstofauto, dan ook een NA uit ninimaal 94, liefst nog ouder. Minimaal 6 cilinders. De 3 en 4 cilinders zijn zenuwleijers.

   Er is niks mis met het ev idee als het niet geboren was onder de 2030 agenda met alle vervuiling erbij.
   Heeft niks net kwijlen te maken. Je moet gewoon nadenken en niet roeptoeteren.

 6. Vergeten we even dat eleteische auto’s onzettend veel straling geven ? En je zit in de kooi van faraday. Dus die straling kan dus ook nergens heen. Over tien jaar zal dit allemaal naar buiten komen hoe ongezond dit wel niet voor je is .

 7. Het narratief van duurzaamheid vd ev is altijd een grote leugen geweest. Oa 2 ton gewicht, met veel zeldzame en giftige grondstoffen, stroom dat elders opgewekt moet worden ( distributieverliezen !), problematische reclycling, brandgevaar, veiligheid etc. Duurzaamheid is technisch mogelijk via de ontwikkeling van een licht gewicht 400 tot 500 kg auto met aandrijving door een kleine moderne diesel/benzinemotor. Helaas zal een dergelijke lichte auto niet snel toegelaten worden ivm financiele belangen en belastingen.

  • Klopt rrr

   Als de ev geboren was met een waterstofcel als energiebron, accus van hennepvezel (onderdrukte technologie) dan was het duurzaam geweest, en ook deugdelijk. De ev van nu staat stijf van software die alles kan controleren en dat is ronduit gevaarlijk. Geen enkele schakelaar zit niet achter software. De ev van nu heeft een heel ander doel

 8. Ìn het geval van een vaccident van de bestuurder beuken deze 3 ton zware golfkarretjes er nog eens extra hard in.

 9. Ik heb een Suzuki Alto en voel me eigen de koning te rijk. De kosten zijn ook nihil. Voor mij geen elektrische auto de grootste bron van vervuiling. De accus’s gaan geen leven lang mee . Als die vervangen moeten worden kost je een godsvermogen. Als dat ding in de fik vliegt kan het alleen maar geblust worden in een afgesloten ruimte waar op een gegeven moment de zuurstof op is . De elektrische’s auto’s bezitters kunnen straks lachen als ze wegenbelasting moeten gaan betalen. Die grote bakken wegen nogal wat. Elektronica in auto’s zijn ook hele gevoelige items. En wat ik hier boven allemaal heb zien schrijven zitten er natuurlijk nog veel meer gevaarlijke items in de auto om je te kunnen controleren en je eventueel tot stilstand te brengen als het de heren niet uitkomt. Omdat je , je eigen niet slaafs genoeg op steld. Maar iedere normaal denkend mens , hier hoef je geen eens een IQ van 100 te hebben, want daar zitten juist de dombo’s die alles netjes volgen wat hun is ingegeven in hun opleiding. Nu hebben we ook het gelazer met de zonnepanelen dat de burger het teveel aan energie wat ze terug leveren kunnen gaan betalen. Ik heb een huurwoning waar ze ook op geplaatst zijn. De gene die het kwam plaatsen zei al tegen mij zoek de gunstigste energie leverancier uit en zorg dat je hem lang vastzet. Want je bent geen goede partij voor hen want ze verdienen niks aan je, je kost geld. Zijn ze niet helemaal blij mee. Ze zijn ook nog eens brandgevaarlijk zoals we de afgelopen tijd wel gezien hebben. Plus ook deze dingen zijn geen langleven beschoren. Maar toen de eerste zonnepanelen er waren werden zij ook al beboet als ze teveel terug leverde. Dus eigenlijk niks nieuws onder de zon. Alles wat onder het mom van schone energie wordt gebracht zijn de grootste vervuilers van onze aarde. Schone energie is er wel maar daar kunnen ze niks aan verdienen. Maar ja dat weten de gene hier ook wel. Voor mij geen gadgets, houd het graag simpel. Dat heb je meer onder controle dan al die gekkigheid. Zelfs de QR-code heb ik niet eens. Betaal contant. Buiten je vastenlasten natuurlijk dat kan niet anders dan via het internet. Onze samenleving loopt helemaal via het internet of je het nu wilt of niet. We zijn te afhankelijk geworden hiervan. Een druk op de knop en heel de samenleving ligt plat omdat echt alles in verbinding staat met dit. Je kan het zo gek niet opnoemen of het staat in verbinding hiermee. Internet had zo mooi kunnen zijn maar wordt door de Elite misbruikt voor hun doelen. Maar een ding zijn ze vergeten .Niet alleen ons kunnen ze in de gaten houden, maar wij ook hun. Alles van hun staat er ook op en veel ook nog eens op beeld en dat is hun grootste valkuil geworden. De vele processen die al tegen bewindslieden lopen in NL daar hoor je niks van. De enigste wat publieke wordt getoond is dat van Gideon van Meijeren, want die zou staatsgevaarlijk zijn. Maar niks van dat smerige kliekje wat er zit. Waar teveel bloed en leed aan de handen kleeft. Maar KARMA is een Bitch ook hun dagen zijn geteld.

  • Maar het loopt wel. Er is beweging. Kwestie van tijd tot het ontploft em msm het niet meer onder de pet kan houden. Bijna elk land is aan het vechten tegen de who as we speak. Houd moed

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in