Dinkun Chen / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0 DEED)

Nooit meer een elektrische auto: dat was de conclusie van een man in het Verenigd Koninkrijk wiens elektrische auto uit zichzelf accelereerde tot 160 km/u en vervolgens meer dan een half uur over de snelweg M62 raasde zonder te reageren op de pogingen van de bestuurder om te remmen. Het uit de hand gelopen voertuig leidde tot een grote politieactie, maar zelfs het rammen van een politieauto kon de auto niet stoppen, schrijft Vanessa Renner.

De 31-jarige bestuurder, Nathan Owen, was op 6 maart van zijn nieuwe baan op weg naar huis en reed op de snelweg bij Manchester toen zijn €93.000 kostende elektrische auto – een Jaguar I-Pace – uit zichzelf accelereerde en niet meer geremd kon worden. Toen hij zich realiseerde dat hij de controle over zijn voertuig had verloren, belde Owen de politie. Ze vertelden hem zijn alarmlichten aan te zetten, op de vluchtstrook te blijven en uit de buurt van andere voertuigen te blijven.

Owen vertelde de Daily Mail dat de auto in zijn eigen wereld zat: Hij had gewoon geen remmen meer. Het dashboard gaf aan dat de accu kapot was. Owen moest blijven wisselen tussen de langzame rijstrook en de vluchtstrook totdat de politie arriveerde, steeds in angst om zichzelf of iemand anders te verwonden of te doden. De snelheid van zijn auto lag tussen de 90 en 100 mijl per uur – 145 tot 161 kilometer per uur.

De agenten arriveerden met een konvooi van acht politieauto’s en namen de Jaguar in hun midden op om hem veilig te begeleiden. Twee van de vier rijstroken van de M62 werden afgezet voor het konvooi rond de onbestuurbare auto. De elektrische auto bleef de politieauto’s rammen en raakte de auto voor hem, maar remde niet af. “Het was eng, ik raakte de achterkant van deze politieauto, ik raakte hem met ongeveer 90 mijl per uur.” Owen vreesde voor zijn eigen leven en dat van de agent als hij de controle over zijn auto zou verliezen.

  Net als het "vaccin" zijn Chemtrails langzame genocide

De 31-jarige moest het in totaal 35 minuten volhouden achter het stuur tot de accu van de Jaguar eindelijk leeg was en hij begon af te remmen. Om hem tot stilstand te brengen remde de politieauto voor hem opnieuw en liet de Jaguar achterop hem rijden. De Jaguar ramde de politieauto meerdere keren tot hij uiteindelijk stopte. Owen vertelde de media dat hij zich een crimineel voelde in de escorte – het was alsof hij in een Grand Theft Auto videospel zat.

Niet de eerste keer!

Explosief: In december accelereerde de Jaguar plotseling naar 120 mijl (ongeveer 193 kilometer) per uur en startte een politieactie. Op dat moment was Owen echter in staat geweest om de elektrische auto in neutraal te zetten en snel tot stilstand te brengen. Natuurlijk kwam de auto meteen terecht bij Jaguar Land Rover in Bolton. Maar daar kon niets worden gevonden: Owen zou zijn auto korte tijd later ophalen. Hij heeft nu bittere spijt dat hij hieraan gehoor heeft gegeven. Een nieuwe elektrische auto is voor hem geen optie meer. Hij wil geen Jaguar meer rijden in het algemeen.

Het I-Pace-model wordt uit productie genomen voor de herlancering van Jaguar in 2025. Volgens de Daily Mail werd het model waarschijnlijk alleen verkocht zodat het bedrijf zijn emissiedoelen kon halen. Jaguar Land Rover zegt de zaak te onderzoeken.

Zelfde probleem met Chinese elektrische auto

Volgens de media veroorzaakte een soortgelijk geval vorig jaar afschuw: Toen was het een MG ZS EV (nieuwwaarde rond de 35.000 euro) die defect raakte en de bestuurder “ontvoerde”. De Chinese elektrische auto reed met een snelheid van net geen 50 kilometer per uur en moest worden gestopt door een politiebusje te rammen.

  Verzonnen klimaatmodel is gebruikt als bewijsstuk in duizenden rapporten

Tot nu toe haalden accu’s van elektrische auto’s de krantenkoppen omdat ze herhaaldelijk gevaarlijke branden veroorzaken die moeilijk te blussen zijn. Het feit dat een defecte accu er blijkbaar ook toe kan leiden dat iemand door zijn eigen auto wordt gekaapt, is alarmerend. Het roept de vraag op: hoe volwassen is deze technologie eigenlijk?


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

WEF-chauffeur geeft toe dat VIP-elites weigeren in elektrische auto’s te rijden en brandstof-auto’s eisenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAmerikaans ministerie van Buitenlandse Zaken waarschuwt voor dreiging van ‘uitsterven’ door opkomst van AI
Volgend artikelEen riskante lezing: De echte reden voor Oekraïne, Gaza, Jemen en onze ellende
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

  • Alle auto’s van nu …….met die electronica…….zijn te hacken. Dus ook die met verbrandingsmotor.
   Een paar jaar geleden is er een journalist met zijn auto met vol gas tegen een boom geknald…..en weggebruikers hadden hem gillend van angst voorbij zien scheuren.
   Hij had informatie bij zich waar de staat niet blij mee was
   Er hing een helicopter boven.

   • Dat alle auto’s nu te hacken zijn had ik niet bij stil gestaan, maar de accu op afstand laten exploderen is dan wel een extra gevaar.
    Ik heb al bijna 10 jaar geen auto meer maar als ik er nog eens een koop wordt het wel een ouderwetse 6 of 8 cilinder.

   • Dan draai je bij een benzine- dieselauto gewoon de sleutel om en is ie uit, of je zet ‘m in neutraal. Of je moet zo’n fijne “moderne” hebben met enkel een start/stop knop en/of automatische elektronische versnellingsbak… dan ben je de Sjaak… Daarom zal ik nooit zo’n nieuwerwets ding gaan rijden, ik wil zelf controle houden over mijn auto.

    • Helaas werkt dat ook niet altijd, de motor kan bv op hol slaan, of bv proberen de schakelpook in neutraal proberen te zetten kan ook lastig zijn als de toeren op vol staan, dan gaat dat lastig, helemaal als je de koppeling dan intrapt , dan gaan de toeren nog hoger en werkt het tegen en gaat zoiets lastig, het kan, maar dan moet je wat truckjes toepassen zeg maar.

     afijn, hoofd koel houden en idd dingen proberen 🙂

  • En als je bedenkt dat deze auto’s continue online zijn.
   Voor verkeers info
   En voor gebruiks monitoring: Snelheid, kilometers,
   electric verbruik, battery temperatuur per cel, motor temperatuur, hoe vaak en
   waar opladen, gps tracking,
   En voor het media center

   Putin !!!
   Oh the jag is een cloon van een chinese MG ZS
   Xi !!!!!

 1. Snap toch niet dat iemand een EV zou willen. Er is al lang bekend dat je er niks aan hebt al was het alleen maar door z’n actieradius en laadtijd. Nog maar niet te spreken over de leugen dat je een behoorlijke afstand kan afleggen wat in de praktijk nooit gehaald kan worden in normale omstandigheden. En dan nog het brandgevaar wat deze dingen met zich meebrengen, plus nog het milieu aspect. Wacht maar, als je ooit nog eens zo’n ding moet afvoeren kun je dik gaan betalen voor de demontage en afvoer van de accu.

  • Electric forkheftruck is wel lekker.
   Geen uitlaatgassen in magazijn
   Geen hitte geen lawaai
   Gewoon praten met collega naast apparaat
   En sterk genoeg.

 2. ‘Volgens de Daily Mail werd het model waarschijnlijk alleen verkocht zodat het bedrijf zijn emissiedoelen kon halen.’

  Dit is hoe de satanisten ons tegen onszelf opzetten. Zij creëren wetgeving rondom emissienormen, zodat fabrikanten wel mee moeten doen aan hun gestoorde plannen. Zo doen ze het op ALLE levels. Een school die alleen subsidie krijgt als de LGBTQXSTRX ideologie wordt uitgerold. De satanisten besturen alles via wetten, regels en andere technicaliteiten. Wij moeten stoppen om het werk te doen dqt de elites ons laten doen, we vernietigen onszelf. De Self Destruction Goals (SDG’s) zijn er om ons onszelf te laten uitroeien.

 3. In de film “Leave the world behind” worden we al gewaarschuwd voor zelfrijdende Ev’s (er zit sowieso veel predictive programming in deze film) Ze zijn op afstand te bedienen, dus als ze je willen pakken omdat jij een te grote mond hebt gehad online, gaan alle deuren op slot als je in je auto zit en rijdt hij je vanzelf naar het politiebureau. Alles wat elektrisch is is op afstand uit te zetten, dus zorg dat je niet teveel afhankelijk bent van elektrische apparaten.

 4. Ik was een jaar of 8 en had voor sinterklaas een afstand bestuurbare auto gehad. Heel de dag gespeeld natuurlijk tot ik moest slapen. Ik had wel de afstandsbediening uitgezet maar niet de auto zelf. Midden in de nacht schrik ik wakker door een raar, aanhoudend geluid in m’n kamer.. nadat ik moed had verzameld om het licht aan te doen (het was pikdonker in m’n kamer), sprong ik uit m’n bed en deed het licht aan.. wat was er aan de hand? M’n auto leide een eigen leven en scheurde door m’n kamer! M’n vader stelde me gerust de volgende dag..”dat zijn radiogolven waar je auto op reageert” zei hij.. dat was in 1981!!! Hoeveel radiogolven, en weet ik veel wat voor golven allemaal zoals 5g, vliegen er nu non-stop door de lucht? Nóóit een elektrisch hok voor mij! Ik heb mijn “les” al jong geleerd 😉

  • Ik had ook zo iets maar dan met een elektrische tandenborstel.
   Een paar maanden geleden nieuw gekocht.
   We hoorden een zoemend geluid uit de badkamer komen.
   Dat ding ging gewoon vanzelf aan. Uitzetten ging ook niet direct.
   Het gebeurde zo vaak dat we hem van het laadstation hebben gehaald en apart in een la hebben gestopt tussen de washandjes.
   Krankzinnige wereld.

   • Leg hem liever in een afgesloten metalen bakje, dan is hij niet op afstand te besturen en je loopt geen risico als de batterij van de tandenborstel, of eender welk elektrisch ding ook, uit elkaar knalt.
    Bij mij knalde de 1 jaar oude batterij van een bijna 8 jaar oude smartphone uit elkaar. Achterklep in barrels en diverse schroeivlekken, maar gelukkig geen brand.

 5. Kan nog veel erger.
  See China’s Abandoned EV Graveyard: Thousands Of Cars Rot In Huge Fields
  A YouTuber alleges that some Chinese carmakers are using deceptive tactics to balloon their sales numbers
  https://insideevs.com/news/672926/china-abandoned-electric-car-graveyard-byd-geely/

  China’s Abandoned, Obsolete Electric Cars Are Piling Up in Cities

  A subsidy-fueled boom helped build China into an electric-car giant but left weed-infested lots across the nation brimming with unwanted battery-powered vehicles.
  https://www.bloomberg.com/features/2023-china-ev-graveyards/

  • Je kan nu ook jezelf als man, electrisch bevredigen maar op vrij korte tijd neemt je lichaam zijn/haar innerlijke gevoelens weg én kom je als een in een Woestijn terecht, vanzelfsprekend is de lust het laatste..als dat gebeurt wordt je impotent en dan ben je begonnen aan je laatste 5 jaar van je actief leven…de Natuur vind je dan Waardeloos voor Voortplanting dus… DELETE…Ps..idem dito voor de zeer Schadelijke blauwe Pil..en alle andere gelijkaardige rommelige toestanden…

 6. ALLE elektronica gaat op de duur fouten maken en bij die elektrische auto’s is dat levensgevaarlijk. Mij krijg je niet in zo’n opgevoerde kruimeldief, NOOIT!

  • Is ook de reden dat elek. apparaten na een aantal jaren de geest geeft. Heb je bijna niet met mechanica, wel slijtage. En dat kan eenvoudig gerepareerd worden.

 7. Sadguru heeft het “goede” voorbeeld gegeven. Jaren geleden werd hij verdacht dat hij zijn vrouw vermoord zou hebben. Een slim verhaal en gebrek aan bewijs heeft voorkomen dat hij vervolgd zou worden.
  Bovendien vergeleek hij zich tijdens een van zijn video’s met Jezus. “Waarom aanbidden de mensen een dode persoon en niet een levende, zoals mij bijvoorbeeld”.

 8. Blij dat ik een antiekje uit 2002 rijdt met weinig eigen wil. Lekkere handpook met 5 versnellingen en een kleine pook voor hoge en lage gearing Niks moeilijke computers die wel even zullen bepalen wat een ander in z’n domme bolle kop haalt…….

 9. Als ik ooit gedwongen zou worden om me met een accu met wielen te verplaatsen, zou ik als eerste een CRASH-override switch monteren, die de gehele elektriek kan afschakelen. dus een HOOFDSCHAKELAAR !!

 10. met alle elektrische wagens Europese Amerikaanse Chinese noem maar op kan dat gebeuren er zijn geen onfeilbare auto,s maar het word je je strot in geduwd je MOET ze kopen nee ik moet ze niet

 11. Hij had zijn batterlij versneld kunnen doen leeglopen door de airco op maximale verwarming te zetten (desnoods gecompenseerd door het raam open te zetten indien anders te warm). Nou goed, niet dat dit de wagen na 3 km reeds tot stilstand had gebracht maar mogelijk toch bv. 10% eerder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in