Twitter meldt dat het alle berichten zal verwijderen waarin wordt beweerd dat vaccins mensen kunnen schaden

5
To Kill a Tweetybird (CAGEPOTATO)

Twitter heeft verklaard dat het alle berichten zal verwijderen die suggereren dat er “negatieve gevolgen of effecten van het ontvangen van vaccinaties” kunnen optreden, ondanks berichten die al te voorschijn zijn gekomen van gezondheidswerkers die ziek worden van het nemen van Pfizer’s Coronavirus injectie.

Twitter kondigt aan dat het vanaf volgende week berichten in een geheugenbank zal onthouden die over vaccins “een opzettelijke samenzwering oproepen” of “schadelijke, valse of misleidende verhalen naar voren brengen”.

“Door een combinatie van technologie en menselijke controle te gebruiken, zullen we dit bijgewerkte beleid op 21 december beginnen af ​​te dwingen en onze acties in de weken daarna uitbreiden”, verklaart het bedrijf.

Twitter voegt eraan toe dat het berichten over vaccinaties “in nauw overleg met lokale, nationale en globale volksgezondheidsautoriteiten over de hele wereld” zal monitoren.

De techgigant zal ook alle berichten wissen die suggereren dat vaccins “worden gebruikt om opzettelijk schade te veroorzaken”, “de bevolking onder controle te houden”, of “overbodig zijn”.

De mededeling merkt ook op dat berichten worden verwijderd die op grote schaal zijn  debunked (ontkracht) over de schadelijke gevolgen of effecten van het ontvangen van vaccinaties.

Wat debunked precies betekent, wordt verder niet opgehelderd. Vermoedelijk betekent het alle beweringen over vaccins waar Twitter het niet mee eens is, schrijft Newswars.

The New York Times en anderen meldden woensdag dat gezondheidswerkers in Alaska in het ziekenhuis zijn opgenomen met een ernstige allergische reactie na het nemen van het Covid-19 vaccin van Pfizer.

  Trailer voor het nieuwe "Call of Duty" computerspel waarschuwt voor cultureel marxisme

De ontwikkeling volgt op berichten van vorige week uit Groot-Brittannië waar sommige gezondheidswerkers ernstige allergische reacties van het vaccin meldden, wat de Britse medische toezichthouder ertoe aanzette mensen met een voorgeschiedenis van allergieën te waarschuwen om zich niet te laten vaccineren.

Er is een berg gedocumenteerd bewijs dat sommige vaccins schade kunnen veroorzaken en nadelige gevolgen kunnen hebben, en vergeleken met eerdere vaccins is het Coronavirus-vaccin relatief ongetest, zelfs zes mensen zijn overleden tijdens de haast om het te ontwikkelen.

De toezichthouders van de Food and Drug Administration (FDA) hebben ook onthuld dat sommige mensen die tijdens de proef het Coronavirus-vaccin van Pfizer kregen, sindsdien de verlamming van Bell hebben ontwikkeld, een vorm van gezichtsverlamming.

Zowel de regeringen van de VS als van het Verenigd Koninkrijk hebben technologie ingezet die specifiek gericht is op het monitoren van de negatieve effecten van het vaccin, omdat ze weten dat er vele, vele gevallen zullen zijn.

Toch blijkt Twitter het nodig te vinden om te beslissen dat elke suggestie dat het vaccin schade kan veroorzaken, moet worden beantwoord met strenge censuur.

Waar het niet kan bewijzen dat iets is “debunked” en het bericht volledig kan verwijderen, zegt Twitter dat het van plan is “waarschuwingslabels” aan tweets te bevestigen die “ongefundeerde geruchten, betwiste claims en onvolledige of niet-contextgebonden informatie over vaccins naar voren brengen”.

Vorige maand verklaarde Twitter dat het een waarschuwing zal sturen naar iedereen die een bericht liked dat naar de mening van het bedrijf “misleidende informatie” bevat.

Facebook stuurt nu meldingen die gebruikers aanmoedigen om groepen te verlaten die “desinformatie” over Coronavirus posten

Vorig artikelFranse infectieziekte-expert waarschuwt voor gevaren van Covid-19 vaccin
Volgend artikelStaat president Trump op het punt de “Insurrection Act” in te roepen en regeringsfunctionarissen die betrokken zijn bij de verkiezingsfraude te arresteren?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Je account daar verwijderen, net zo bij Facebook, en niet verder nog over nadenken.
    Wat ze er voor vangen is meer dan de boetes die ze er voor kunnen krijgen.

  2. Het links facisme afdekken met de mantel ter liefde zal zeker niet lukken want meer en meer mensen hebben hun al door en als er niets te verbergen is dan was er nooit zoveel censuur als nu

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in