Een Amish-gemeente in Pennsylvania is de eerste in de VS die kudde-immuniteit tegen Covid-19 heeft bereikt. Toen de leden afgelopen voorjaar de erediensten hervatten, was naar verluidt 90 procent van hun gemeente geïnfecteerd met het virus.

Een Amish-gemeenschap in Pennsylvania is de eerste subpopulatie in de V.S. die naar verluidt kudde-immuniteit tegen Covid-19 heeft bereikt. De beheerder van het medisch centrum in het hart van de Amish gemeenschap in New Holland Borough schat, zo meldt de Daily Mail, dat tot 90 procent van de families daar sindsdien tenminste één geïnfecteerd familielid heeft gehad, en dat deze religieuze enclave iets heeft bereikt wat geen enkele andere gemeenschap in de V.S. heeft bereikt: kudde-immuniteit.

Allen Hoover, een Amish man en beheerder van Parochial Medical Center – een kliniek die voornamelijk omliggende Amish gemeenschappen bedient – zei, zonder specifieke aantallen te noemen:

“Je zou denken dat als Covid zo besmettelijk is als ze zeggen, het ons zou treffen als een tsunami; en dat deed het ook”.

Volksgezondheidswerkers en epidemiologen bevestigden de uitbraak in Corona die Hoover vorig jaar beschreef. Zij toonden zich echter bezorgd dat nu een verkeerd beeld ontstaat van de kudde-immuniteit bij een bevolking die 8% van Lancaster County uitmaakt, “maatregelen ter bestrijding van de Coronapandemie” in gevaar kunnen komen.

Hoover merkt verder op dat het geloof in kudde-immuniteit ertoe heeft geleid dat leden van de Amish belangrijke maatregelen om de ziekte in te dammen, zoals verplichte mondkapjes en “sociale distantie”, hebben laten schieten. De Amish, die al terughoudend waren met vaccineren, zien nu des te meer reden om het niet te doen.

  De oorlog tegen de ongevaccineerden is verloren, en daar moeten we allemaal dankbaar voor zijn

Kudde-immuniteit treedt op wanneer een voldoende aantal mensen immuun is voor een ziekte om te voorkomen dat een virus nieuwe gastheren vindt, en aldus de bevolking als geheel beschermt.

De Amish-gemeenschap in Lancaster County, die zowel Amish als Mennonieten omvat, is niet onaanzienlijk. Volgens schattingen van het Young Center for Anabaptist and Pietist Studies van Elizabethtown College maken zij samen bijna 8 procent uit van de bevolking van het graafschap op een totaal van iets meer dan 545.000 inwoners.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dokter sloopt Gates’ Covid-vaccin in vernietigende analyse

Vorig artikelTwijfelachtige werking, steeds nieuwe virussen en ziekteverwekkers: worden we straks dagelijks gevaccineerd?
Volgend artikelStatistisch effect van vaccinatie tegen Corona: sterfgevallen nemen toe met vaccinaties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Mag ‘kudde’ ook ‘groep’ heten? Kudde betreft dieren. Je mag het niet helemaal eens zijn met de Amish cultuur, maar om ze op niveau van dieren te plaatsen vind ik wat te ver gaan.

  2. Verder natuurlijk prachtig bewijs dat de natuur gewoon zijn werk doet. En dat deed het al lang voordat er vaccinaties waren.

  3. Groeps-immuniteit laat ons al meer dan 200.000 jaar overleven. Dan komt er zo’n pak rijke debielen + een nutty prof die niets kan, Fauci ( die nooit één patient heeft behandeld voor eender wat, die man kan echt niks, zoals ene Marc Van Ranst) natuurlijk en een rijke psychopaat Bill gates en totaal gedegenereerde families’, de Rothschild’s, de Rockefellers en een nazi- jood Soros en het spel zit op de wagen dankzij een totaal verwend volk zonder weerstand!

    • je moet niet kwaad zijn op de kudde, maar op de herders. De herders zijn de vijand, niet de schapen. Maar je hebt gelijk, het volk is dom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in