Op dinsdag 15 december stuurde president Donald Trump een reeks berichten die de openbare- en rechtsorde deed schudden en het gevoel wekten dat er meer wetshandhaving in het verschiet ligt om de integriteit van de Amerikaanse verkiezingen te behouden, nu en in de toekomst.

De president moet de grondwet verdedigen tegen alle vijanden, zowel de buitenlandse als de binnenlandse. Onvermurwbaar waarschuwde Trump dat de strijd nog niet voorbij is, dat er “nog veel meer zal komen”, schrijft auteur Lance D Johnson op Humans are Free.

Dominion Voting Machines produceren een ongekend aantal fouten, en maken de weg vrij voor fraude in meerdere staten. President Trump wees op een foutenpercentage van 68 procent in de stemmachines voor Michigan.

“Er zijn enorme problemen met stemmachines. Ze zijn zo ver weg dat het belachelijk is. Dit is niet waar het in de VS om gaat. Rechtshandhaving die machines beschermen. VERTEL NIET over een misdaad. Er komt nog veel meer in de toekomst!”, tweette president Trump.

Dominion Voting Systems in Antrim County Michigan onderging onlangs een forensisch onderzoek. Volgens de federale wetgeving staat de Federal Election Commission slechts een foutenpercentage van 0,0008 procent toe aan de machines.

Het Dominion Voting System had een foutenpercentage van 68,5 procent en alle beveiligingslogsbestanden waren verwijderd! Dit foutenpercentage heeft geleid tot een ongekend aantal stembiljetten, wat het voor Democratische verkiezingsfunctionarissen mogelijk maakte om elke afgewezen stembiljet achter gesloten deuren handmatig stemmen toe te wijzen.

Dit is de reden waarom duizenden stemmen werden overgeheveld van Trump naar Biden in dat district. Met dit bewijs alleen al zouden alle machines van Dominion Voting Systems in de hele VS in beslag moeten worden genomen en aan forensische controles moeten worden onderworpen.

  Zwarte militiegroep in de VS - kan zich voorstellen om naar Afrika te migreren

Als de eindtelling frauduleus is in dit district, waarom zou dan niet dezelfde tactiek worden geprogrammeerd in Dominion Voting Systems in provincies in het hele land? Deze tactiek maakt het mogelijk om na de verkiezingsdag de stemmen te wisselen – het beveiligingslogbestand wordt verdoezeld.

Militairen moeten worden opgeroepen naar alle provincies, vooral naar Georgië

Deze tactiek is gecoördineerde verkiezingsfraude. De militairen moeten worden opgeroepen om de machines in beslag te nemen en de stembiljetten confisqueren. De stembiljetten zouden kunnen worden onderworpen aan een kinematische controle die de wetten van de fysica en de mechanica gebruikt om het drukken van frauduleuze stembiljetten te bepalen.

De militairen zouden zeker naar Georgië moeten worden geroepen, waar gouverneur Brian Kemp en staatssecretaris Brad Raffensperger zinloze verklaringen hebben afgelegd waarbij ze steeds weer frauduleuze stembiljetten tellen, zonder dat de handtekeningen van de stembiljetten worden vergeleken met de handtekeningen op de enveloppen en zonder dat er een forensische controle van het stemsysteem van de Dominion wordt uitgevoerd.

President Trump heeft een verklaring van advocaat Lin Wood geretweet:

“President Trump is echt een goede man. Hij houdt er niet echt van om mensen te ontslaan. Ik wed dat hij er ook niet van houdt om mensen in de gevangenis te zetten, vooral ‘Republikeinen’. Hij gaf @BrianKempGA & @GaSecofState de kans om het juiste te doen. Zij weigerden. Ze zullen binnenkort in de gevangenis belanden”, tweette Wood.

Veel van Kemp’s collega’s, vrienden en familie zouden in de gevangenis kunnen belanden voor het vervalsen van de verkiezingen en voor het sturen van enorme hoeveelheden geld naar China voor “covid-leveringen” die uiteindelijk naar de familie van de gouverneur en collega’s werden gestuurd via smeergeld van het communistische China.

  VS' antwoord na de tweet van Iran over "oorlog tegen racisme": "Jullie lynchen homo's"

De staat begon de stemmachines van de Dominion te gebruiken voor de verkiezingen van 2020 en keurde stem-postbussen op onveilige locaties goed. Deze dropboxen zijn gevoelig voor stemfraude en er zijn duizenden gevallen van adres/ID-fraude geïdentificeerd in de staat.

Bereidt president Trump zich voor om een ​​beroep te doen op de Insurrection Act van 1807?

Dit zou de inzet van land- en zeetroepen op Amerikaans grondgebied toestaan om de opstand of obstructie van de wetten van de Verenigde Staten en de afzonderlijke staten te stoppen.

De president zou de milities kunnen oproepen om een dergelijke opstand te onderdrukken of om de wetten naar behoren uit te voeren.

President Trump heeft al een juridisch precedent geschapen voor het gebruik van de Insurrection Act, hij schreef ook:

“De kantelstaten waar massieve verkiezingsfraude heeft plaatsgevonden, en dat zijn ze allemaal, KUNNEN deze stemmen NIET WETTELIJK als volledig en correct bevestigen zonder het plegen van een ernstige strafbare misdaad. Iedereen weet dat dode mensen, minderjarige mensen, illegale immigranten, valse handtekeningen, gevangenen en vele anderen illegaal hebben gestemd. Ook, machine “glitches” (een ander woord voor FRAUDE), stemmen verzamelen, niet-ingezeten kiezers, valse stemmen, “vullen van de stembus”, stemmen voor betaling, geïntimideerde Republikeinse verkiezingswaarnemers, en soms zelfs meer stemmen dan mensen hadden gestemd, vonden plaats in Detroit, Philadelphia, Milwaukee, Atlanta, Pittsburgh, en elders. In alle gevallen van de kantelstaten zijn er veel meer stemmen dan nodig is om de staat en de verkiezing zelf te winnen. Daarom kunnen de stemmen niet worden gecertificeerd. DEZE VERKIEZING STAAT ONDER PROTEST!”.

Desondanks certificeerde de staten deze frauduleuze stemtabellen.

  YouTube verwijdert kritiek op de presidentsverkiezingen

De handschoenen gaan uit.

Eerste arrestatie wegens verkiezingsfraude na Amerikaanse verkiezingen – maatschappelijk werkster buitte gehandicapten uit

Vorig artikelTwitter meldt dat het alle berichten zal verwijderen waarin wordt beweerd dat vaccins mensen kunnen schaden
Volgend artikelZweedse staatsambtenaren hielden weddenschappen over hoeveel Zweden aan Corona zouden sterven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

31 REACTIES

 1. De alternatieve media staan bol van de verhalen over hoe nu eindelijk de cabal zal worden aangepakt, inclusief de Joodse mafia, door Donald Trump.

  Mensen zitten op het puntje van hun stoel, want Donald zal korte metten maken met al dat gespuis, maar helaas: hij is gewoon één van hen.

  Joden die eigenlijk Chazaren zijn en zich voordoen als bijvoorbeeld christelijk, katholiek of moslim noemt men Cryptojoden.

  • Klopt, de echte jood leeft grotendeels nog altijd in Palestina en zijn gewoon fatsoenlijke burgers! Je hebt daar 2 soorten tamoets, ndie men aanhangt de Jeruzalemse( veel al door de Palestijnde joden en degenen die de Babylonische aanhangen! De joden die in het westen wonen en oost Europa, zijn eigenlijk genetische echte joden, dat is al door DNA testen bewezen! De hierwonnde huidige joden zijn inderdaad nakomelingen van de Kahzars! Omstreeks1200na Christus, wilde de Koning van het Kahzaren volk een geloof kiezen voor zijn rijk tussen Rusland en Turkije, een zeer agressief volk, dat de omringende landen leegroofden en kinderseks heel normaal vond, een geloof uitzoeken, ofwel het christendom uit het noorden, de islam uit het zuiden ofwel de joodse religie!Ze kozen voor het judaisme met de Babylonische talmoet! Toen begon de ellende pas goed! Deze pepjoden vielen Rusland aan, maar die wist hun te verslaan en te verjagen, ze vluchtten alle kanten van de aarde op! De genen die richting Hongarije en Roemenie vluchtten, gingen als zigeuner verder! Dus het zijn inderdaad Kahzaren die hierin oost en west en nu ook in Israel de dienst uitmaken! Dus van anti semitisme kan heel geen sprake zijn, Palestijnen en Arabieren zijn ook semitische volkeren! Ik heb al 2 mensen ontmoet wiens oma een joodse zigeuner was, bleek ik dus toch gelijk te hebben! Ook de zigeuners hebben Kahzaren als voorouders! Hieruit blijkt dat joden helemaal geen ras zijn, je hdbt ook zwarte joden, maar een verderflijke ideogie of geloof, net als de moslims! De baylonische talmoet wil je niet eens lezen, wat er allemaal met niet gelovigen moet gebeuren, is te erg voor woorden, ook wordt pedofielie gewoon gevonden! Rituele Kindermoorden zijn niet zeldzaam! We hebben uiteindelijk met nepjoden te maken, die de wereld willen beheersen en dat via het communisme proberen te bereiken! (zie de geschiedenis van de Sovjetunie en nu de infiltratie van het westen door de Chinese communisten in bijna alle regeringen, vadaar die zg pandemie is een plandomie, mondkapjes,net als in China! Kijk uit mensen!

 2. Mag alleen maar hopen dat Trump alle registers open trekt.
  Maar zoals het er nu uit ziet gaat er dus helemaal niets gebeuren.
  Ssoros is niet aangepakt.
  Gatess niet.
  Al die miljoenen linkse corrupte ambtenaren niet.
  Antifa niet.
  Blm niet.
  Eu niet.
  Who niet.

  Effectief doet Trump helemaal niks.
  Slaat nog geen deuk in pakje boter!

  Mijn hoop is vergeefs.

 3. Dit gaat de paus met je doen

  “Ik beloof en verklaar dat ik, wanneer de gelegenheid zich voordoet, meedogenloze oorlog zal voeren, in het geheim of openbaar, tegen alle ketters, Protestanten en Liberalen, zoals ik geïnstrueerd ben te doen, om ze uit te roeien en te verdelgen van de gehele aarde; en dat ik geen leeftijd, sekse of stand zal sparen; en dat ik zal ophangen, verbranden, doen wegkwijnen, koken, villen, wurgen en levend begraven deze schandelijke ketters, de magen en baarmoeders van hun vrouwen zal openrijten en de hoofden van hun kinderen tegen de muur zal verpletteren, met het doel hun afschuwelijke ras voor altijd te vernietigen. Wanneer dit niet openlijk gedaan kan worden, zal ik in het geheim de beker met gif gebruiken, het wurgende touw, het staal van de lange dolk of de loden kogel, ongeacht de eer, rang, waardigheid of autoriteit van de persoon of personen (…) zoals ik, wanneer dan ook, geïnstrueerd zal worden door een agent van de Paus of Superieur van de Broederschap van het Heilige Geloof, van de Jezuïeten Orde.”

  Na het afleggen van de bovenstaande eed wordt dan gezegd: “Ga dan de hele wereld in en neem bezit van alle landen in de naam van de Paus. Laat hem, die hem (de paus) niet zal accepteren als de Plaatsvervanger van Jezus en zijn Plaatsvervangende bestuurder op aarde, vervloekt zijn en uitgeroeid worden!”

 4. Dit gaan de moslims met je doen

  1. Betekenis van het woord ‘jihad’
  2. Soorten jihad

  a. Jihad an-Nafas: de strijd tegen het verwaande zelf
  b. Jihad ash-Shaytan: verzet tegen Satan
  c. Jihad ahlu ath-Thulm: inzet voor sociale rechtvaardigheid en tegen onrecht
  d. Jihad al-Kuffar: indijken van ongeloof door verspreiding van kennis van geloof
  e. Jihad al-Bid’ah: zuiver houden van het geloof door afwijzen van afwijkende innovaties
  f. Jihad al-Munafiqeen: doorprikken van hypocrisie
  g. Jihad al-Asghar: gewapende strijd tegen aanval en bezetting – een ‘heilige’ oorlog?

  3. Middelen om jihad te beoefenen
  4. Beloning voor de Mujahid: hoop op Gods Barmhartigheid en toegang tot het Paradijs

  Epiloog

 5. Dit gaat de linkse kerk met je doen
  Op 8 januari zal de eerste vaccinatie tegen corona plaatshebben.

  Wat heb jij een hoop vijanden trol

 6. En na dit leven gaat Jezus de bokken en de schapen scheiden ,dan ga je naar de hel en kom je ze allemaal weer tegen ,je kan niet zeggen dat god geen humor heeft .

 7. Het is dat ik de beheerder belooft heb om geen opmerkingen meer te maken over geloofswaanzinnige.
  Maar ik betwijfel of ik dat volhoud met zo een mafkees.

  Even afwachten maar hoe lang wij dit nog allemaal moeten verdragen.
  Daarna ben je weer,als van ouds, zwaar de lul.
  Ik laat mij niet bedreigen door 1 of andere geloof mafkees.

  • Als je in een god gelooft mag je iedereen en ze malle moer beledigen, bedreigen en er bij halen.
   Zeg er nou maar niks van.
   Dat zou betekenen dat JIJ er niet zo goed mee om kan gaan en misschien wel nare ervaringen hebt met het geloof.
   En dat is zonloos om dat te uiten, je vreet jezelf er alleen maar mee op.

 8. Jijzelf BertG. bent telkens weer degene die ervoor kiest erop reageren en te blijven reageren door vooral te bitchen en waardoor jij degene bent die olie op het vuur gooit. Telkens weer en ondanks het verzoek welke de adminstrator je deed om ‘er simpelweg niet op te reageren.’ ‘Geen probleem’, stelde je en bracht daarop volgend een ‘MAAR’-serenade. Zelfreflectie is jou sterkste kant niet. Spelen op de man; de dingen persoonlijk maken, in plaats van op de inhoud te reageren of gewoon eens NIET te reageren; dezen ter trial willen brengen op dit blog waar jijzelf ondertussen de meest frequente reageerder bent en je imo zelfs bij tijd en wijle als een onverkozen moderator. De stellingen welke Edwin Vissers presenteert, hadden beter van de directe bronnen vermeld geweest dan had je wellicht begrepen dat hij deze niet uit z’n duim zuigt, maar slechts een weergave presenteert van wat feitelijkheden. Zaken die jijzelf wellicht nog niet was tegengekomen (?) en wat BertG niet kent, dat vreet ‘ie niet en resulteert in gekrijs. Dat is me ondertussen wel helemaal duidelijk. In mijn ogen ben jij het venijn. Dat te camoufleren (…) heeft aan mijn adres geen enkel nut; kijk ik al wat langer doorheen dan vandaag. Ik hoop @admin ook.

  • Greengo, het is mij allang bekend dat jij ook zo gelovig bent als de pest en dus altijd de kant van je geloof maatje zal kiezen.ik ben niet alleen venijn, ik ben de duivel zelf.
   ik ken jou ook langer dan vandaag en heb in een verleden uitstekende gesprekken met je gehouden hier.
   Onder andere over het niet aanwezig zijn van zelf ontplooiing omdat de staat dat hier tegen houd en jij daarom verhuist bent.
   Klopt dat.
   Als je het onthoud, onthou het dan wel goed.

  • En weet je dat ik mensen die zich niet met muziek bezig eigenlijk de grootste onbenullen zijn die er rond lopen. Het meest verdorven uitschot wat deze wereld heeft moeten door maken.
   Eigenlijk verdienen ze dan maar allemaal de eeuwig te branden in de hel.
   Ze hebben er zelf voor gekozen om het niet te doen.
   En telkens zal ik mensen hier weer opnieuw aan helpen herinneren, net zolang tot ze zich bekeren tot de god bachus, de enige ware god van de muziek.

 9. Laat ik je vertellen dat ik meerdere keren uitstekend heb samen gewerkt met geloof gemeenschappen.
  Onder andere 7de dag adventisten.
  Ik heb ze o.a. geholpen om de muzikale begeleiding te doen bij uitvoeringen van musicals, zelfs in een theater met 600 man. Geheel vrijwillig en belangeloos.
  Daar ben ik gewoon erg handig in.
  Zonder ook maar 1x lastig gevallen te zijn door iemand over mijn niet geloven.
  Ik kon uitstekend met deze mensen opschieten.
  Zelfs RK onderwijs heb gehad, zonder enige vorm van indoctrinatie.
  Ik ben nog nooit zo vaak lastig gevallen over een geloof dan op internet.

  • Is er nog iemand die durft te beweren dat ik een hekel aan gelovigen heb of gefrustreerd zou zijn vanwege nare ervaringen met het geloof?

 10. De bijbel leert ons dat Lucifer een hele mooie engel was, bedekt met allerlei kostbare edelstenen. Niet alleen was Lucifer een mooie engel, God heeft zelfs muziekinstrumenten in Lucifer’s lichaam gebouwd! Hij maakte niet alleen muziek voor God (aanbidding), eigenlijk was hij muziek!
  Lucifer was de engel die de aanbidding voor God verzorgde. Dat was zijn functie. Dat was waarvoor God hem geschapen had. De bijbel leert ons dat Lucifer een hele mooie engel was, bedekt met allerlei kostbare edelstenen. Niet alleen was Lucifer een mooie engel, God heeft zelfs muziekinstrumenten in Lucifer’s lichaam gebouwd! Hij maakte niet alleen muziek voor God (aanbidding), eigenlijk was hij muziek! God heeft Lucifer alle muzikale talenten gegeven die hij nodig had om zijn taak uit te kunnen voeren. We kunnen dit lezen in Ezechiël 28:13, Statenvertaling* (SV):

  • ik ken toevallig vrij veel gelovigen die met muziek bezig zijn.
   Die zijn dan wel heel erg fout bezig als ik jou zo hoor.
   Of nog even snel even langs komen om hun gitaar door mij te laten repareren voor een uitvoering in de kerk.
   Daar ben ik gewoon heel erg goed in. Ik zei het toch al, ik ben de duivel zelf.
   Ik kan inderdaad vrij veel instrumenten bespelen en vrijwel allemaal repareren.

  • Kijk, dat vind ik nou weer aardig van jou.
   Natuurlijk ben ik een mens want ik blijk ook nog eens gelovigen mensen te helpen als dat nodig is.
   En vaak geheel gratis of tegen de onderdelen prijs. Of het moet wel heel veel werk zijn.
   Ik hoef er nooit wat aan te verdienen, ik help gewoon graag andere.

 11. Trump had die act al moetenopentrekken toen sommige steden bezerka gingen en Antifa en BLM tolereerden en promootten.
  Kan nog; gelijk effe helemaal schoon schip maken; Antifa en BLM als terroristen registreren, al hun bezit, en bezit van hun leden in beslagnemen–dat zal nog niet genoeg zijn om de schade van brandstichting, plundering en moorden te compenseren maar is een begin

  Dan een stap verder: alle financiers van dat tuig arresteren en hun bezit in beslag nemen (bank saldi) zoals Soros, Biden, Clintons. hetzelfde voor de burgemeesters van die steden, die de bevoking niet beschermden.

  Laten ze maar jaren en vermogens spenderen om te proberen dat terug te krijgen!

  Feitelijk blijft voor mij:als Biden president zou worden valt USA uit elkaar in een burgeroorlog, en betalen wij ook ervoor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in