Eerste Coronavaccin-gewonden in de VS

5
© Anna Marchenkova (CC BY 4.0)

Volgens RT lijden twee mensen in Alaska aan een ernstige allergische reactie op het Pfizer-vaccin, waarvan er één op de intensive care wordt behandeld. Er zijn vergelijkbare meldingen uit het Verenigd Koninkrijk.

In de Amerikaanse staat Alaska hebben twee mensen ernstige allergische reacties gehad, slechts enkele minuten nadat ze gevaccineerd waren met het Coronavaccin van het Amerikaanse bedrijf Pfizer. Beide personen zijn gezondheidswerkers en werden op 16 december gevaccineerd in het ziekenhuis in Juneau, Alaska.

De New York Times meldt dat een van de twee mensen, een “vrouw van middelbare leeftijd” zonder bekende allergische voorgeschiedenis, slechts tien minuten na ontvangst van de vaccindosis een anafylactische reactie had. Er was een uitslag op het gezicht en het lichaam, kortademigheid en een verhoogde hartslag. Volgens Dr. Lindy Jones, hoofd van de spoedafdeling van het ziekenhuis, werd de patiënt onmiddellijk behandeld met adrenaline, wat op lange termijn geen effect had. Ze werd overgebracht naar de intensive care afdeling waar ze werd behandeld met steroïden en een infuus met adrenaline.

De reacties van de vergiftigingsslachtoffers is vergelijkbaar met de anafylactische reacties die twee zorgverleners in het Verenigd Koninkrijk ondervonden na de ontvangst van het Pfizer BioNTech-vaccin vorige week – beide hersteld. Opmerkelijk genoeg hadden beide een geschiedenis van ernstige allergieën. Een 49-jarige vrouw is allergisch voor eicellen. De andere, een 40-jarige vrouw, is allergisch voor verschillende medicijnen.

Conclusie: Het feit dat na minder dan een week reeds de eerste Coronavaccin-gewonden zijn geregistreerd is niet verwonderlijk, gezien de snelheid waarmee de goedkeuring is doorgedrukt. Daarnaast is het al geruime tijd bekend dat deze vaccinaties allesbehalve veilig zijn. Geen wonder, wanneer de goedkeuringsstudies door de fabrikant zelf worden uitgevoerd en dat ze niet eens kunnen worden aangeklaagd in het geval van schade door het vaccin.

  Trump's advocaat: we hebben het algoritme achter de verkiezingsfraude geïdentificeerd

Iedereen die zich laat vaccineren is in feite een laboratoriumrat.

Ernstige bijwerkingen gemeld voor Covid-vaccin

Vorig artikelNa Oostenrijkse “massatest” flop: geld geschenken moeten naar Coronavaccinatie lokken
Volgend artikelFranse infectieziekte-expert waarschuwt voor gevaren van Covid-19 vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  • Je bedoelt, de toon bevalt je niet van dit artikel.
   Het is nooit plezierig om als voorstander van het vaccin te lezen dat er mensen werkelijk doodziek van worden.
   Dat is ook veel te confronterend voor jouw tere zieltje.
   Wat vervelend om te lezen dat ze daar geen rekening mee hebben gehouden.
   En dat terwijl ze toch echt alleen maar goede bedoelingen hebben met dat vaccin en ons willen beschermen.
   Maar ik wens je veel plezier met je vaccin, en misschien heb jij mazzel en houd je er alleen maar een scheve bek aan over.

  • @ Patrickvdl op 17-12-2020 om 14.36 u.
   U vindt kennelijk dat er meer geloofwaardigheid zou moeten worden “gekweekt” rond het vaccin met zoetsappige commentaren ,, terwijl óók nu wéér blijkt dat het vaccin niet betrouwbaar is.
   U begrijpt dat ik anti-vaccin ben en dat zou beslist niet veranderd zijn als het bericht in andere bewoordingen de wereld zou zijn ingestuurd.
   Het vaccin is onbetrouwbaar , om die reden willen de “leiders” als eersten de ouderen en mensen in verpleeghuizen vaccineren, daar is men, met de mond, enigszins op teruggekomen; maar ook het medisch personeel heeft kennelijk weinig vertrouwen in deze vaccins want meer dan 50% wenst dit vaccin niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in