Terwijl de liegende, verraderlijke mainstream media ons allemaal vertellen dat Covid-19 vaccinaties volkomen veilig en “95% effectief” zijn, heeft de Britse regering een offerte en een aankondiging van een gunningscontract gepost, op zoek naar een Kunstmatig Intelligentie (AI) systeem dat de verwachte vloed van Covid-19 vaccin slachtoffers en neveneffecten kan verwerken.

Eenvoudigweg getiteld “Supplies – 506291-2020” en te vinden op deze link op Tenders Electronic Daily, bevestigt dit contract het gunningsbericht dat we oorspronkelijk hebben gepost op 19 oktober 2020 en is als volgt samengevat:

De MHRA zoekt dringend naar een Artificial Intelligence (AI) software tool om het verwachte hoge volume van Covid-19 vaccin Adverse Drug Reaction [ADR’s, schadelijke en onbedoelde reacties op geneesmiddelen, red.] te verwerken en ervoor te zorgen dat er geen details uit de reactie tekst van de ADR’s worden gemist.

Het verzoek voor het AI-systeem om Covid-19 vaccinreacties te verwerken komt van het Britse Medicines & Healthcare Products Regulatory Agency, de MHRA.

Verder in het document beschrijft de MHRA een “extreme urgentie onder Verordening 32(2)(c) met betrekking tot het vrijkomen van een Covid-19 vaccin” en zegt dat de verwachte vloed van bijwerkingen van het Covid-19 vaccin de huidige “legacy systems” zal overweldigen, schrijft auteur Healthranger op Distributednews.

Als de MHRA het AI-hulpmiddel niet implementeert, zal zij niet in staat zijn deze ADR’s effectief te verwerken. Dit zal haar vermogen belemmeren om snel potentiële veiligheidsproblemen met het Covid-19 vaccin te identificeren en vormt een directe bedreiging voor het leven van de patiënt en de volksgezondheid, legt de MHRA uit.

De extreem urgente status van dit bod wordt verder toegelicht:

Redenen van extreme urgentie – de MHRA erkent dat het geplande aanbestedingsproces voor het SafetyConnect-programma, met inbegrip van het AI-instrument, niet zou zijn afgesloten met de lancering van het vaccin. Dit leidt tot een onvermogen om de bijwerkingen van een Covid-19-vaccin effectief te monitoren.

Gebeurtenissen die niet te voorzien zijn – de Covid-19-crisis is nieuw en de ontwikkelingen in de zoektocht naar een Covid-19-vaccin hebben tot nu toe geen voorspelbaar patroon gevolgd.

  Konijnenholen en mannen achter gordijnen

Klinkt dit als een agentschap dat verwacht dat het Covid-19 vaccin veilig en effectief is?

Wat duidelijk blijkt uit de beschrijving in het gunningsdocument is dat:

 1. De MHRA verwacht dat Covid-19 vaccins een golf van bijwerkingen zullen veroorzaken.
 2. De MHRA is zich er volledig van bewust dat deze bijwerkingen veel patiënten zullen schaden en doden. Zij waarschuwen specifiek voor “een directe bedreiging van het leven van de patiënt”.
 3. De oudere systemen van de MHRA zijn niet in staat om het verwachte aantal meldingen van letsel door Covid-19 vaccins te verwerken, wat betekent dat het verwachte volume van dergelijke meldingen zeer groot en ongekend zal zijn.
 4. De MHRA erkent de “extreme urgentie” van het opzetten van een nieuw systeem om de bijwerkingen van Covid-19 vaccins te identificeren.
 5. De MHRA stelt dat als er niet dringend een nieuw AI-systeem wordt geïnstalleerd, het niet in staat zal zijn om veel van de bijwerkingen van het Covid-19-vaccin te identificeren en dat dit falen negatieve gevolgen zal hebben voor de volksgezondheid. (d.w.z. dat er mensen zullen sterven.)

Wat dit laat zien is de brutale eerlijkheid van de MHRA achter de schermen in hun contractaanbiedingsproces voor AI-systemen. Toch delen bijna alle regelgevende instanties van de overheid over de hele wereld – met inbegrip van die in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten – dergelijke details niet met het publiek en geven ze ten onrechte aan dat Covid-19-vaccins bijna 100% veilig en effectief zijn.

We weten nu dat zelfs de Britse MHRA beseft dat de Covid-19 vaccins extreem gevaarlijk zullen zijn voor het publiek en een catastrofale golf van bijwerkingen en dodelijke bijwerkingen zullen veroorzaken.

  Heeft de mensheid nog een pandemie nodig, voor ons eigen bestwil?

Dat roept de vraag op: Waarom zegt de MHRA niets van dit alles in het openbaar?

(h/t aan de maker van de volgende video op Brighteon.com, die deze bom voor het eerst onder mijn aandacht bracht).

Het doden van de menselijke bevolking met dodelijke biowapens en giftige vaccins: De “grote reset” is medische tirannie en economisch communisme.

Ongetwijfeld weet het CDC dit alles ook, en ze zenden niets uit dat het publiek op deze realiteit zou attenderen.

Het is duidelijk dat het publiek bewust in het ongewisse wordt gelaten over de gevaren van Covid-19 vaccins, en helaas, zelfs pro-Trump, zijn conservatieve media in de VS bezig met de propaganda van de vaccinindustrie om de mensen te laten denken dat Covid-19 vaccins de wereld gaan redden.

Houd in gedachten dat de verraderlijke tech giganten de afgelopen jaren allemaal hebben samengezworen om iedereen te censureren die twijfelt aan de veiligheid van de effectiviteit van vaccins. Dit betekent dat als mensen sterven aan het Covid-19 vaccin, niemand er over mag praten of alarm mag slaan. Alle sterfgevallen met het Covid-19-vaccin zullen in de doofpot worden gestopt en voor het publiek verborgen worden gehouden. De media zullen uiteraard alles doen om Big Pharma te beschermen, net zoals ze overuren hebben gemaakt om Joe Biden en de Biden Crime Family te beschermen tegen schokkende onthullingen over de controle van het communistische China over Hunter Biden.

In essentie verwachten Big Pharma en de globalistische controleurs dat de mensheid in de rij gaat staan, de shot neemt en in stilte sterft terwijl alles van ons allen wordt gestolen door de kwaadaardige globalistische “great reset” collaborateurs.

  Coronaregime: Duitsland schaft onschendbaarheid eigen woning af, de politie kan op elk moment elke woning binnenvallen

Vaccin injecties die hun doel van massale genocide en ontvolking bereiken, zijn slechts één laag van hun grootse plan dat ook de gecoördineerde, globale diefstal van alle particuliere activa inhoudt via een fiatvaluta-ineenstorting die alle in valuta uitgedrukte spaargelden en activa onmiddellijk waardeloos maakt.

Niet alleen zullen mensen die de injecties nemen gewond raken of gedood worden; alles wat ze ooit bezaten zal in beslag worden genomen en gestolen door dezelfde globalisten die op vaccins en censuur aandringen. Dit zijn dezelfde globalisten die net de verkiezingen van 2020 in de VS hebben gestolen, door de stemmachines van de Dominion te manipuleren en de hele natie te vergassen met hun nepnieuwsmedia.

De uiteindelijke oplossing tegen de mensheid is een combinatie van een globale economische reset, massale genocide via vaccins, gemanipuleerde uithongering via een gecontroleerde ineenstorting van de voedselvoorziening, en de totale controle over spraak en gedachten via Big Tech censuur en social engineering regelingen. Voor de globalisten ben je niets anders dan een landbouwhuisdier, en zij geloven dat het tijd is om alle dieren voor de slacht te verzamelen. Vandaar de noodzaak van het SARS-cov-2 coronavirus vanaf het begin: Het liet de globalisten toe om al hun agenda’s te ontketenen om de mensheid tot slaaf te maken en de menselijke vrijheid te vernietigen, terwijl ze beweren dat ze je “beschermen” tegen hetzelfde biologische wapen dat ze in de eerste plaats bouwden en vrijgaven.

Als je wilt overleven wat er komt, download dan mijn twee nieuwe audioboeken gratis: De Global Reset Survival Guide is te vinden op GlobalReset.news en je kunt Survival Nutrition (ook gratis) ophalen op SurvivalNutrition.com.

Corona-vaccinatietests met schokkende bijwerkingen – media hullen zich in stilzwijgen

Vorig artikelHongaarse veiligheidsdeskundige: Terrorismedreiging in Hongarije lager dan in Oostenrijk, Duitsland en Frankrijk door minder moslimmigranten
Volgend artikelDe aanklacht: moslimmigranten duwden een stok in de anus van de zweedse jongen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Vaccin wordt uiteindelijk verplicht.
  Gister een noodwetsvoorstel van CDU/CSU (Merkill) gelezen uit Duitsland en welk morgen in de Bundestag zeer waarschijnlijk gaat worden aangenomen.
  Als dat wet is, mogen de Uberlords naar believen bepalen welke zaken zij noodzakelijk achten om de “crisis” te bezweren.

  Bijv:

  Artikel 7 Einschränkung von Grundrechten:

  Durch Artikel 1 Nummer 16 und 17 werden die Grundrechte der Freiheit der Person (Artikel 2 Absatz 2 Satz 2 des Grundgesetzes), der Versammlungsfreiheit (Artikel 8 des Grundgesetzes), der Freizügigkeit (zelf bepalen waar je heen gaat) (Arti- kel 11 Absatz 1 des Grundgesetzes) und der Unverletzlichkeit der Wohnung (Artikel 13 Absatz 1 des Grundgesetzes) eingeschränkt.

  Zelf lezen?
  https://dip21.bundestag.de/dip21/btd/19/239/1923944.pdf

 2. Revolutie en wel nu.. Waarom de aanval niet starten tegen hun ? Waarom dit niet sturen naar alle regeringen of de wereld in helpen via de republikeinen in de U.S. en anti vaccinatie groepen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in