De Daily Telegraph gaf WhatsApp-berichten vrij van de voormalige Britse minister van Volksgezondheid Matt Hancock, die in 2021 ontslag nam vanwege een kantooraffaire.

De Britse Telegraph heeft 100.000 tekstberichten van de voormalige Britse minister van Volksgezondheid Matt Hancock verkregen, waaruit blijkt hoe de Britse regering samenspande om “iedereen de stuipen op het lijf te jagen” en te vragen “wanneer zetten we de nieuwe variant in?” schrijft Thegatewaypundit.

The Telegraph ontving de WhatsApp-berichten van journaliste Isabel Oakeshott, die samen met Hancock een boek schreef genaamd “The Pandemic Diaries”. Ze tonen de voormalige minister van Volksgezondheid Matt Hancock in gesprek met zijn media-adviseur Damon Poole op 13 dec. 2020, die waarschuwde dat Tory parlementsleden “nu al woedend waren over het vooruitzicht” van strengere lockdown maatregelen tijdens de kerstdagen en suggereerde “in plaats van te veel vooruit te seinen kunnen we het veld voorbereiden met de nieuwe variant.”

“We jagen iedereen de stuipen op het lijf met de nieuwe variant,” schreef Hancock terug.

“Yep dat is wat zal goed gedrag [sic] verandering zal krijgen,” antwoordde Poole.

“Wanneer zetten we de nieuwe variant in?” vroeg Hancock.

“Ik heb hierover nagedacht en denk dat we voorzichtiger moeten zijn. De stam is dat,” schreef Poole terug. “Denk dat je het punt eerder maakte, maar we moeten scholen buiten het papierwerk / de agenda houden.” De kerstmis lockdown 2020 werd verrassend aangekondigd op 19 december.

In jan. 2021 besprak Hancock verdere maatregelen met Cabinet Secretary Simon Case, waaronder “meer maskers dragen … in alle instellingen buitenshuis”. Case schreef dat “de angst/schuldfactor van vitaal belang” is om meer lockdown-naleving te krijgen.

Clif High: Deep State deceptie misleidt ons in te denken dat ze aan het winnen zijn

“In principe moeten we zorgen voor een betere naleving,” schreef Case, maar hij zei dat sommige maatregelen – zoals een verbod op vissen – “een lachertje zullen worden als het lijkt alsof we plotseling hebben besloten dat vissen de eerste stap is naar niveau 5!”.

“Ik zou eerlijk gezegd geen kleine dingen aanpakken tenzij we veel aanpakken. De enige grote overblijvende [sic] dingen zijn kinderdagverblijven en werkplekken,” schreef Hancock.

“Ik ben het ermee eens – ik denk dat dat precies goed is. Kleine dingen zien er belachelijk uit. Het opvoeren van de berichtgeving – de angst/schuldfactor van vitaal belang,” reageerde Case.

In juni 2021 moest Hancock aftreden als minister van Volksgezondheid nadat foto’s waren opgedoken waaruit bleek dat hij de sociale afstandsregel had geschonden om een buitenechtelijke affaire na te streven met Gina Coladangelo, medewerkster van het Britse ministerie van Volksgezondheid, die 15.000 pond per maand verdiende. Hancock en Coladangelo waren toen allebei getrouwd en hebben sindsdien hun gezin verlaten.

Premier Boris Johnson moest 6 september 2022 aftreden wegens de zogenaamde Partygate-affaire, nadat zijn medewerkers feestjes hielden in Downing Street 10 terwijl het land volledig in lockdown werd geplaatst.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Uitgebreid bewijsrapport: Miljoenen sterven door de injectiesVolg Frontnieuws op Telegram

EINDELIJK!! Bij het Internationaal Gerechtshof is een rechtszaak aangespannen wegens overtreding Neurenberg-code door Israëlische regering

Lees meer over:

16 REACTIES

 1. Denk maar niet dat het hier heel anders is gegaan met Hugo de snuivert en Mark de sociopaat. Van Dissel, die vuile kutheks Koopmans, smeerzak Marc Bonten, geldwolf Osterhaus en dat stuk genetisch afval Pierik. De afrekening volgt nog wel, ook al denken ze zelf boven elke wet te staan.

 2. Everybody knows the boat is leaking,
  Everybody knows the captain lyes..
  En op een dag verging het schip De Zekerheid…

   • Klopt als een bus, het zou me ook niet verbazen dat dat een baan vereiste is…..Net zo als in de medische wereld, ook al ver pre corona, waren ze er al.
    Ik denk aan mijn oma in 2001 en mijn moeder in 2009, waar we toen al tegen aanliepen is met geen pen te beschrijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here