Traci Michele Johnson, een overigens gezonde professor die graag 10 kilometer per dag wandelde, blijkt plotseling en zonder verklaring te zijn overleden, precies één week op de dag nadat zij haar laatste injectie had gekregen. Traci klaagde slechts twee nachten voor haar dood dat ze geen slaap kreeg en zich niet lekker voelde, zozeer zelfs dat ze de volgende dag postte dat ze per ongeluk haar eten de hele nacht in de oven had laten staan, omdat ze ’s avonds flauwviel en pas in de late ochtend van 16 februari wakker werd. Dit bericht zou onheilspellend blijken, want daarin bedankte ze Jezus dat Hij haar in leven hield terwijl haar oven de hele nacht aan bleef. Helaas zou haar geluk binnen 24 uur opraken. In de ochtend van 17 februari werd mevrouw Johnson dood aangetroffen in haar slaap, vermoedelijk door haar inwonende partner Bill, schrijft Yournews.

Dit tragische verhaal lijkt in drie simpele delen te zijn verteld. Traci ontving haar eerste vaccinatie, de enkelvoudige injectie Johnson en Johnson in maart van 2021, vroeg in de uitrolperiode van de experimentele injecties. Om onbekende redenen besloot mevrouw Johnson een andere route te kiezen voor haar eerste booster, en werd zij in januari 2022 geïnjecteerd met Moderna. Uiteindelijk, na een negatieve COVID angst begin februari van dit jaar, werd Traci overtuigd om een derde injectie te ontvangen, haar tweede Moderna booster. Dit bleek fataal te zijn, want slechts 7 dagen later, zonder aanwezige onderliggende aandoeningen, zou mevrouw Johnson overlijden.

Dit verlies is des te tragischer gezien de carrière en diensten van mevrouw Johnson als docent gebarentaal, tolk en voorvechtster van de dovengemeenschap in de VS. Bij SUNY Oneonta, onderdeel van het State University System of New York dat het COVID 19-vaccin voor studenten en personeel verplicht stelde, was Traci een adjunct-professor en voorvechtster van de dovengemeenschap en het leren van de Amerikaanse gebarentaal. Zozeer zelfs dat zij in 2018 van de school de prijs voor uitstekende adjunct-docent ontving. Ook dit is een leven dat in de bodemloze put van nodeloze statistieken is gevallen. Mevrouw Johnson was zoveel meer dan een pion voor big pharma, ze was verliefd op het leven, op de schoonheid van de wereld om haar heen, sportte dagelijks en genoot actief van de verbouwing van haar huis. Net zoals een kaarslicht wordt uitgeblazen door een onverwachte wind, zo werd ook het leven van Traci Michelle Johnson zo plotseling gedoofd.

  Vaccinmandaatfascist Gene Simmons van KISS kampt met gezondheidsproblemen op het podium en annuleert show


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Andreas Noack vermoord door Duitse politie?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Sherri Tenpenny legt uit hoe de depopulatie Covid-vaccins binnen 3-6 maanden beginnen te werken
Volgend artikelTrump belooft binnen 24 uur een einde te maken aan het Oekraïne-conflict
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

  • De professor hoeveel heeft hij er inmiddels om het leven gebracht door deze spuit in hun lijf te jagen voor mij mag dat tuig allemaal kapot gaan heb er geen medelijden mee, helaas.

 1. Wat vreselijk is, is die foto onderaan het artikel met de duivel-hoorns-hand/vinger-gebaar.
  Zie ook haar sweater…

  It is a sick world!

  En vwb het sterven van deze idioot: in mijn beleving zijn we (ze) goed op weg met het elimineren van de nutteloze mee-eters.
  Want dat zijn het!
  Opgetiefd staat netjes 🙂

  Just my2cents!

   • Yup, uiteraard hoort die er ook bij.
    Wat een zieke wereld!

    Beste mensen, nu klink ik wellicht bizar, maarrrrrr……

    Even als advocaaat van de duivel:
    Zou het kunnen zijn dat de “elite” eigenlijk pcies doet wat wij willen?
    Zijn zij bezig om alle nutteloze mee-eters (NPC-‘s) op te ruimen, zodat wij (de bezielde mensen) eindelijk verlost van hen zijn?

    • Van mij hoeft er helemaal niemand weg. Globale overbevolking is een leugen.
     Maar de meeste mensen zijn het wel met die Wef eens, er zijn te veel mensen, en veel te veel mensen die het niet met hen eens zijn. Ze zijn niet zuinig genoeg, etc.

     • Mee eens Vince!
      Overbevolking is een leugen!

      Echter, waar ik het over heb, is het feit dat het gros NPC’s zijn.
      Gewoon opvulling.
      En daarnaast leven er echt bezielde mensen.

      En het sneue is, dat de NPC’s er voor zorgen dat het leven van ons (de bezielde mensen) tot een hel is verworden.

      Volgt iemand wat ik hier schrijf?

      • Maar die “NPC’s” zijn gehersenspoeld, je kunt ze dat niet aanrekenen. Ze zijn geen oorzaak maar het gevolg van het systeem dat wat kwaadaardige biljonairs verzonnen hebben.

       • Ik snap helemaal wat je schrijft.
        Echt helemaal!
        Wie ben ik om hen aan te rekenen voor wat ze doen (en daarmee ook ons), terwijl ze compleet gehersenspoeld zijn?
        Ik moet slechts dankbaar zijn dat ik “wakker’ ben geworden, dat ik gezegend ben dat ik eea doorzie etc…..

        Echter, dit gezegd hebbende; de echte vraag hier is eigenlijk deze: wat zijn NPC’s?

        A. zijn dat biologische robots?
        B. zijn het bezielde, maar ‘unrepairable’ gehersenspoelde mensen?

        • En dan vraag 2:

         Wat moeten we met deze NPC’s?

         Vallen ze onder categorie A?
         Hup, weg ermee.

         Vallen ze onder categorie B?
         Deze mensen zijn kansloos en een gevaar voor ons.
         En dat gevaar bestaat uit oa:
         Een direct gevaar als zij ons gaan zien als melaatsen in de nabije toekomst, je weet wel….
         Of heel simpel het gevaar dat zij ons meesleuren in alle maatregelen, restricties, etc…. omdat zij doodleuk alles omarmen en ervoor staan te applaudisseren…..

       • Ik ben dat met je eens en ze zijn ook zo gehersenspoeld dat je het er niet eens uit zou kunnen slaan. Deze mensen gaan op geen enkele manier meer zien of toegeven dat ze gehersenspoeld zijn waardoor ze continu mee zullen doen.

        Dat maakt ze tot last en een gevaar voor de vrijheid. Zou ik ooit bedenken dat ze opgeruimd moeten worden? Dat denk ik niet, van mij zou het zo ook niet hoeven maar zo creëren zij het voor zichzelf. Zij ruimen zichzelf op door hun blinde geloof en ik kan er niets tegen doen.

        Deze mensen zijn volhardend in hun keuze, ze zijn uiteindelijk een gevaar door hun volgzame gedrag en als het ze gevraagd wordt zullen ze mensen als ik gewoon verraden, zonder enige scrupules gelardeerd met een rabiate haat waarbij ik niet meer als mens gezien wordt.

        Dus zou ik het zo willen als ik een keuze had hierin? Nope, never, dan zou ik gaan voor het helpen ontwaken naar een echte samenleving waarin iedereen een plek heeft.

        Maar nu heel dubbel kan ik me vinden in het “nutteloze mee-eter”. Daar komt het namelijk wel op neer al zijn ze eigenlijk meer een gevaar voor de vrijheid.

        Het zijn bruikbare idioten die zich houden aan het narratief ook al laat je ze de onomstootbare waarheid zien.

        Nogmaals, het is erg dubbel maar ergens geeft het de ruimte voor anderen om elkaar te vinden en met werkelijk geïnteresseerde mensen een kans te vinden tot verandering.

        Ook de great reset sta ik niet achter maar er is wel een reset nodig willen we positieve verandering. Ergens valt het dus wel samen maar vanuit een andere hoek en intentie.

        Cheers

  • Is niet duivels gevaar. Is ‘love’ in gebarentaal. Bij duivel gebaar is duim gebogen/naar binnen voor ring en middelvinger niet naar buiten.

  • Is niet duivels gevaar. Is ‘love’ in gebarentaal. Bij duivel gebaar is duim gebogen/naar binnen voor ring en middelvinger niet naar buiten.

  • Buiten dat ook deze dame gelaas compleet de dood in is gehypnotiseerd, even ter info: het is gebarentaal voor ‘I love you’.

 2. Het zoveelste voorbeeld. Zucht,….

  Wat ik zo raar vind is hoe de grote massa zo gelaten met de gifspuitjes omgaat. Zelf zou ik woest of helemaal gek worden als ik er achter zou komen wat voor gif binnen is gespoten. Maar niets van dat. Zelfs als je voorstelt om je te laten ontgiften is dat al teveel moeite is me opgevallen.

  • Dat is de overlevingstactiek ‘ontkennen/negeren’ van de realiteit want dan hoef je je doodsangst niet te erkennen en hoef je geen verantwoordelijkheid te nemen.

 3. Helaas, moet je medelijden hebben met vaccinpushers die ongevaccineerden dood wensen. Als christen heb ik dit wel, maar vrees dat christenen niet gewenst zijn in de wereld van schwab en gates.

 4. Een zwarte, vrouwelijke, affirmative action, diversity-hire professor……levert het ultieme bewijs dat woke niet werkt.
  Ze had wel hart voor de zaak en daarom klopt het niet meer.

 5. Wij zijn over bevolk met het vele WEF tuig en GroenLinks idioten zij mogen voor mij samen met de elite op geruimd worden en ik zou er graag aan mee helpen. Hebben jullie de mail gelezen op facebook hoeveel gevangenis straf bij die linkse club zitten dan begrijpen jullie dan ook waarom zij voor pedofilie zijn en die zitten ook bij de PVDA.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in