De Oekraïense minister van Defensie Alexey Reznikov en ambassadeur in het Verenigd Koninkrijk Vadim Prystaiko probeerden de NAVO over te halen meer wapens te sturen door de nadruk te leggen op de status van Oekraïne als de proxy van die groep, in de hoop de populaire westerse perceptie aan hun kant te krijgen, terwijl de laatstgenoemden ook bijdroegen aan de vrees van de voormalige Amerikaanse minister van Defensie Robert Gates en de voormalige minister van Buitenlandse Zaken Condoleezza Rice dat Rusland de controle over uiterst strategisch gebied zou behouden als dat niet zou gebeuren. Alle vier topambtenaren hebben eerdere narratieven doorbroken door de proxy-rol van Oekraïne toe te geven en/of het succes van Ruslands speciale operatie tot nu toe te erkennen, schrijft Andrew Korybko.

Zelensky’s reis naar DC vorige maand was niet het succes dat de Mainstream Media (MSM) van het door de VS geleide Westen ervan maakten, zoals blijkt uit de paniek die sindsdien heerst onder Oekraïense en voormalige VS-functionarissen. Zij zijn begonnen met een offensief voor informatieve oorlogvoering, waarin wordt beweerd dat de ongeveer 100 miljard dollar aan Amerikaanse hulp die Kiev tot nu toe heeft ontvangen niet genoeg is om Rusland volledig te verdrijven van de grenzen van de voormalige Sovjetrepubliek van voor 2014, laat staan om zich te verdedigen tegen eventuele komende offensieven.

De Oekraïense minister van Defensie Alexei Reznikov vertelde vorige week op de nationale televisie (video hier, nieuwsbericht hier, analyse hier) dat “Oekraïne vandaag de dreiging (van Rusland) aanpakt. Wij voeren vandaag de missie van de NAVO uit, zonder hun bloed te vergieten. Wij vergieten ons bloed, dus verwachten wij dat zij wapens leveren.” Dit werd gevolgd door de Oekraïense ambassadeur in het Verenigd Koninkrijk, Vadim Prystaiko, die kort daarna iets vergelijkbaars in de geest aan Newsweek vertelde.

Volgens hem “heeft het Westen nu een unieke kans. Er zijn niet veel naties in de wereld die zich zouden permitteren zoveel levens, gebieden en decennia van ontwikkeling op te offeren om de aartsvijand te verslaan… Dit is wat ik bedoel: Alle hens aan dek, alles wat we kunnen missen om Oekraïne te helpen winnen.” Hij toonde zich ook bezorgd dat het Westen Kiev onder druk zou kunnen zetten om in te stemmen met een staakt-het-vuren met Rusland als de huidige impasse niet snel wordt doorbroken.

  Het Paddestoelprincipe of Hoe de Anglo-EuroZionistische "democratieën" werken: Het volk in het donker houden en ze stront voeren

Voormalig minister van Defensie Robert Gates en voormalig minister van Buitenlandse Zaken Condoleezza Rice schreven vervolgens samen een opiniestuk voor de Washington Post (voor sommigen hier achter betaalmuur, maar hier in zijn geheel opnieuw gepubliceerd) op zaterdag met de dramatische kop dat “De tijd staat niet aan de kant van Oekraïne”. Hun narratieven staan volledig haaks op de “officiële” narratieven die populair zijn bij de meeste westerlingen en die stellen dat Rusland onvermijdelijk zal instorten naarmate zijn speciale operatie langer duurt.

In plaats daarvan waarschuwden Gates en Rice dat “zonder een nieuwe belangrijke doorbraak en succes van Oekraïne tegen de Russische strijdkrachten, de westerse druk op Oekraïne om te onderhandelen over een staakt-het-vuren zal toenemen naarmate de maanden van militaire impasse verstrijken”, wat ertoe zou leiden dat Rusland “een groot deel van [Oekraïnes] minerale rijkdommen, industriële capaciteit en aanzienlijke landbouwgrond” zou behouden als de frontlijn (LOC) wordt bevroren. Dit is een belangrijk punt dat ook door Prystaiko werd bevestigd.

In zijn eerder geciteerde interview met Newsweek voorspelde hij dat “als we nu stoppen voor enige vorm van vredesonderhandelingen, de Russen zullen proberen hun gestolen land te behouden, wat ze tot nu toe hebben weten te bereiken. En de meeste van deze gebieden zijn vrij cruciaal. Bijvoorbeeld deze landbrug naar de Krim.” Samen erkennen hij, Gates en Rice allemaal dat de speciale operatie van Rusland zeer succesvol is geweest wat betreft de strategische overwinningen ter plaatse, in tegenstelling tot wat de MSM beweert.

Met dat in gedachten zeiden deze twee uiterst invloedrijke voormalige VS-functionarissen dat “de enige manier om een dergelijk scenario (waarbij Rusland die overwinningen behoudt) te voorkomen, is dat de Verenigde Staten en hun bondgenoten Oekraïne dringend voorzien van een drastische toename van militaire voorraden en capaciteit – voldoende om een hernieuwd Russisch offensief af te schrikken en Oekraïne in staat te stellen de Russische troepen in het oosten en zuiden terug te dringen.” Ze vergeleken het Oekraïense conflict ook belachelijk genoeg met de Eerste Wereldoorlog, de Tweede Wereldoorlog en 9/11.

Deze drie laatste stukken informatieoorlog van deze vier huidige en voormalige ambtenaren bewijzen dat er de afgelopen week een nieuw offensief van perceptiemanagement is ingezet. Het opkomende narratief is dat Kiev dringend behoefte heeft aan een drastische verhoging van de militaire steun van de Gouden Miljard van het door de VS geleide Westen, anders is dat de facto Nieuwe Koude Oorlogsblok gedoemd te worden verslagen in zijn anti-Russische proxy-oorlog die het via die voormalige Sovjetrepubliek voert.

  Genderoorlog: Poetin noemt gender vloeibaarheid-propaganda een MISDAAD TEGEN DE MENSHEID

Reznikov en Prystaiko probeerden de NAVO over te halen meer wapens te sturen door de nadruk te leggen op de status van Oekraïne als de proxy van die groep, in de hoop de populaire westerse perceptie aan hun kant te krijgen, terwijl de laatstgenoemden ook bijdroegen aan het angst zaaien van Gates en Rice dat Rusland de controle over uiterst strategisch gebied zou behouden als dit niet zou gebeuren. Alle vier topambtenaren hebben eerdere narratieven doorbroken door de proxy-rol van Oekraïne toe te geven en/of het succes van Ruslands speciale operatie tot dusver te erkennen.

De onnoemelijke bedragen die de afgelopen 10,5 maand zijn geïnvesteerd in de anti-Russische informatiecampagne van de Gouden Miljard waren dus allemaal voor niets nadat slechts drie perceptiemanagementproducten alles wat zij tot nu toe hebben beweerd, in diskrediet brachten. De enige reden waarom Reznikov, Prystaiko, Gates en Rice de reden van president Poetin voor de lancering van de speciale operatie met betrekking tot de status van Oekraïne als een NAVO proxy zouden rechtvaardigen en de successen tot nu toe zouden toegeven, is omdat ze erg wanhopig zijn.

De New York Times (artikel hier en analyse hier) legde eind november de beperkingen van het militair-industrieel complex van de NAVO bloot, wat opnieuw een onverwachte breuk betekende met de tot dan toe “officiële narratieven” van de MSM en de populaire Russische perceptie versterkte dat de tijd inderdaad niet aan de kant van Oekraïne staat. Tenzij de NAVO-leden hun voorraden verder verminderen tot onder het niveau dat nodig is om hun minimale nationale veiligheidsbehoeften te waarborgen, wat militair en politiek riskant is, kan Kiev in de problemen komen.

De reden voor deze prognose is dat haar troepen een hoop munitie en wapens verbranden in een onhoudbaar tempo, zonder zelf nauwelijks iets te produceren. Gates en Rice gaven in hun opiniestuk allebei eerlijk toe dat “de militaire capaciteit en economie van Oekraïne nu bijna volledig afhankelijk zijn van de levensaders uit het Westen – in de eerste plaats de Verenigde Staten”, maar dat datzelfde de facto Nieuwe Koude Oorlogsblok het tempo, de omvang en de reikwijdte van zijn bestaande steun niet onbeperkt kan volhouden.

  Democraten in het Congres zwaaien met Oekraïense vlaggen en scanderen 'Ukraine First' terwijl ze 61 miljard dollar steun goedkeuren

Dit “politiek ongemakkelijke” feit maakt het scenario geloofwaardiger dat alle vier topambtenaren ofwel suggereerden, ofwel expliciet aanstipten met betrekking tot westerse druk op Kiev om in te stemmen met een staakt-het-vuren met Rusland, teneinde het grondgebied dat zij nog onder controle hebben te behouden in plaats van het risico te lopen het te verliezen naarmate het conflict langer duurt. In weerwil van de valse verwachtingen van de MSM al die tijd, heeft Rusland geen gebrek aan munitie, wapens of troepen en is dus in staat om in de nabije toekomst een nieuw offensief te lanceren.

Dit is geen zogenaamde “pro-Russische samenzweringstheorie/hoop of wensdenken” zoals degenen die verbonden zijn aan het door de SBU gesteunde fascistische trollennetwerk NAFO” instinctief zouden kunnen beweren wanneer zij kennis nemen van deze beoordeling, maar de officiële waarschuwing die vorige maand werd gedeeld door de Oekraïense opperbevelhebber Valery Zaluzhny. Hij vertelde The Economist (achter betaalmuur hier en gerapporteerd door Oekraïense media hier) dat Rusland een nieuw offensief voorbereidt “vanaf januari, maar waarschijnlijker in het voorjaar.”

Zonder tientallen miljarden dollars meer aan militaire noodhulp aan Kiev van zijn westerse beschermheren is de kans groot, zoals deze vier Oekraïense en Amerikaanse topambtenaren impliceren, dat Moskou door de LOC kan breken en/of met succes een nieuw front elders in die voormalige Sovjetrepubliek kan vormen. Een van beide, laat staan beide, resultaten zou de proxies van de Gouden Miljard in een veel nadeligere positie brengen wanneer Moskou hen de volgende keer een olijftak aanbiedt.

De enige twee manieren om dat scenario realistisch gezien af te wenden, zijn dat het Westen ofwel capituleert voor hun eisen voor tientallen miljarden dollars meer militaire noodhulp, ofwel Kiev onder druk zet om in te stemmen met een staakt-het-vuren dat de LOC bevriest om niet nog meer grondgebied te verliezen, maar ten koste van de stilzwijgende erkenning van Ruslands strategische winst ter plaatse. Beide hebben hun voor- en nadelen, maar de VS moeten nog beslissen wat ze zullen doen, vandaar het nieuwste informatie-oorlogsoffensief om het te beïnvloeden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Gonzalo Lira – Wie is Zelensky? Een marionet en dit is waaromVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTweede golf: Massa’s Russische troepen dringen Khreshchenivka en Noord-Soledar binnen – Ze controleren 80% van de stad – Meer dan 1000 Oekraïners dood (Harde beelden)
Volgend artikelBye Bye 1991-2022: Het harde werk begint nu – Welkom bij het Nieuwe Grote Spel op crack
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Heel belangrijk en informatie artikel.

  Het was al duidelijk, maar nu wordt door steeds meer en belangrijke [ex-] politici gewoon bevestigd,
  dat dit een proxy war door V.S., U.K. en Nato is, tegen de Russische Federatie.

   • Zoals “Deepstate”, de vrijmetselaars te doen gebruikelijk; minimaal drie vliegen in een klap. 1. De dood aan Europa 2. Mega inkomsten voor de VS wegens gedwongen afname van minimaal 4 x hogere prijzen voor Amerikaans gas en aardolie 3. ca 70% van Oekraïense landbouwgrond inmiddels in handen van Blackrock, Vanguard, Bill Gates en Monsanto, gefinancierd door het IMF. 4. Oekraïne als strategisch Amerikaanse militaire basis aan de grens van Rusland. 4 raket minuten tot Moscow.

 2. Kijk maar op Zwitserse banken, daar gaat het geld heen. Net als goede doelen, projecten ect ect. Het is een leugen.
  Want hoe kan het dat ‘ elite’ rijken ‘ gewoon criminelen steeds rijker worden en de plebs steeds minder en minder te besteden hebben.
  Heb je nu door? You’ re own nothing and be Happy!
  Het wordt steeds duidelijker niet dan?
  Niet vergeten 18 Januari 2023 gaat nazi’s Rutte, Hoekstra, Kaag naar Davos! Eigen land is niet belangrijk want dat dienen ze allang niet meer. En in Maart ook geen hoop om te stemmen.
  Even heel duidelijk:
  De overheid, de coalitie, eerste kamer, tweede kamer. Zelfs het koningshuis. De nep elite/ tuig/ reptielen dienen ons niet. Alleen hun eigen zakken!

  • @ Martie januari 8, 2023 at 12:02,
   Er is zoveel mis in de postzone Nederland. Het private bedrijf van Willem Alexander State of the Nederlands gevestigd in Washington DC. Dit moeder bedrijf waar de coöperatie Staat der Nederlanden onder vallen, alle alle provinciën, gemeentes, de belastingdienst, gehele overheid is failliet. Het faillissement is op 02-12-2020 uitgesproken.

   Op 19-07-2021 verliep het lease contract van de coöperatie Staat der Nederlanden over dit grondgebied van bezet Amerikaans grondgebied. Daarmee hebben advocaten, notarissen, deurwaardes, incassobedrijven en rechters e.d. geen bevoegdheden meer. Met de donorwet is iedere inwoner in de postzone Nederland weer levend verklaard, omdat alleen levende mensen organen kunnen doneren. Dat de status Dead – At -Sea gecorrigeerd werd. Daarmee is iedere inwoner van zijn status van de natuurlijke persoon af. Heb jij keuze 2 ingevuld en zodanig geregistreerd bij jij onbedoeld een soeverein geworden. Heb je geen keus gemaakt of keuze 1, 3 of 4 gekozen, ben je eigendom geworden van de Staat der Nederlanden.

   In 2013 zijn alle geboorte trusts vrijgegeven door het Vaticaan door de vorige paus, de geboorte trusts hadden uitbetaald moeten worden door de coöperatie staat der Nederlanden in september 2013. Dit is verzaakt door de overheid. In mei 2022 is er met een WOB bekent geworden dat het bewijs van “de gratie Gods” waar alle wetten mee ondertekent zijn door de koning ontbreekt. Daarmee zijn alle wetten met terug werkende kracht alle ongeldig en heeft Alex niet de bevoegdheid om wetten te ondertekenen. Daar ook alle belastinginstellingen een ANBI status hebben, omdat deze los staat van de coöperatie staat der Nederlanden en rechtstreeks naar het private bedrijf van het koningshuis gaat via een omweg. Vandaar dat belastingen aangifte worden genoemd omdat is zogenaamd vrijwillig is. Daar wordt bewust verzwegen voor de bevolkingen.

   De mogelijkheid om door te mogen regeren op dit grondgebied door de coöperatie Staat der Nederlanden waar Rutte de CEO van is, moest iedere inwoner 3x consent voor geven. Dit is gedaan door de misleidende experimentele injecties, die ze vaccins noemde. Door ze gratis aan te bieden. Iedereen die tot de booster vrijwillig hebben gehaald, hebben onwetend ingestemd om af te zien van hun recht op zijn geboorte trusts en zijn weer opnieuw in het nieuwe slavensysteem opgenomen. Waardoor ze al hun eigen autoriteit weg hebben gegeven aan het Rothschildsimperium. Waar de WEF de uitvoerende instantie van is.

   Het hekelpunt zijn de ongevaccineerde in combinatie met de orgaandonor keuze 2, want die hebben hun rechten behouden om hun geboorte trusts op te eisen. De zogenaamde basis inkomen van de WEF is niets meer dan dat je een aalmoes krijgt uit je eigen geboorte trusts. Die ruim 1,5 miljoen euro per jaar opleveren.

   In dit kader begrijp je van waarom de bijeenkomst van de WEF belangrijker is, dan wat hier in de postzone Nederland gebeurt.

   • Qvic januari 8, 2023 at 14:18

    “Dit is gedaan door de misleidende experimentele injecties, die ze vaccins noemde. Door ze gratis aan te bieden. Iedereen die tot de booster vrijwillig hebben gehaald, hebben onwetend ingestemd om af te zien van hun recht op zijn geboorte trusts en zijn weer opnieuw in het nieuwe slavensysteem opgenomen”

    Mooi Qvic, tevens door het vrijwillig aanvaarden van de Gentherapieën bent u ook niet meer de eigenaar van uw DNA deze rechten vervallen aan Moderna & Pfizer.

    Over orgaan donatie gesproken, denk dat je bekend bent met het Zwartboek Orgaan donatie.

    https://centrum-cam.nl/wp-content/uploads/2018/02/zwartboek-Orgaan-Donatie.pdf

    • @ Adriaan W. januari 8, 2023 at 16:51,
     Ik ben op de hoogte van deze praktijken en heb van dichtbij in de familie kring mee kunnen maken, wat het is om een familielid die een donor nier kreeg te zien veranderen. Daarvoor was mijn zwager een zachtaardige man die geen druppel alcohol dronk. Hij was dan ook lid van de blauwe knoop. Na de donatie krijg je als ontvanger prednison om afstoting te voorkomen. Na een paar weken begon hij ineens spontaan een biertje te drinken en al gauw werd dat een krat in de week en nog later 2 tot 4 liter per dag als het niet meer was, sloeg mijn zus blond en blauw als hij weer eens bezopen was. Zeer agressief werd als hij zijn zin niet kreeg. Na navraag van wie hij die donor nier van gekregen had, bleek dat het van een Duitse agressieve alcoholist die een verkeersongeval afkomstig was. Na meerdere naslag werk naar andere orgaan ontvangers bleek dat ze alle de karakter eigenschappen van de donor over te nemen en hun eigen karakter door de prednison onderdrukt werd.

     Zo ook dat het bij de nog levende slachtoffers bewust zonder verdoving uit het lichaam gehaald wordt. Want bij verdoving zijn de organen niet meer bruikbaar voor her implantatie. De slachtoffers overlijden vervolgens door missing van hun organen. Deze lugubere mensen slachterij brengt miljarden op voor de desbetreffende ziekenhuizen.

     Hoe gezonder de slachtoffers hoe meer de organen e.d. opleveren, vaak worden de slachtoffers op bestelling vermoord en leeg geroofd. Vooral als jij bekent bent bij je huisarts, dat jij super gezond bent met de bloedgroep nul negatief. Want dan kunnen alle ontvangers van alle bloedgroepen jouw organen gebruiken. Laat nu net deze bloedgroep alleen bij het blanke ras voor te komen. Daarom wil de satanische cultus club enkel blanke gezonde kinderen die bloedgroep nul hebben zogenaamd offeren. Hun bloed kan zo iedereen drinken (wat hen weer verjongd) en alle organen voor de hoogste bieder verkocht worden.

     De gehele medische wetenschap is een slagerij, niet voor niets dragen zij witte jassen. Want opperen is eigenlijk overbodig, maar levert miljoen op en daarom doen ze het. Zo brengt een kunstheup of kunstknie ruim 30.000 euro in het laatje van de ziekenhuizen. Dit wordt veroorzaakt door fluor in ons drinkwater en onze deo’s/cosmetica en tandpasta en tandhygiëne dat ons kraakbeen verhardt en zo het verslijt. Tevens zorgt fluor er voor dat onze neuronen verdoofd worden, waardoor we gemakzuchtiger en volgzamer van worden. Nu in het selfie tijdperk verbruikt de jeugd veel meer van deze troep om hun tanden spierwit te houden.

 3. Geen paniek, Tjoerd Sjoersma,Patternotte,Wobke,Rutte en Jetten en al die andere oorloghitsers vormen een speciale eenheid die straks achter de linies worden gedropt. Ze zijn specialisten om van achter aan te vallen en diep te penetreren.

  • Oekraïne heeft wapens en munitie van het Westen nodig, maar gisteren weer 1000 dode soldaten en de Russen die 500000 extra mobiliseren.. Het tekort aan troepen zoals ook in dit artikel genoemd… Kan ze de das omdoen. Hoe ga je een gebied zo groot als Oostenrijken Zwitserland samen veroveren en bezetten met 200000 soldaten? Ze staan er nu slechter voor dan in 2014 toen de oligarchen nog iets van controle hadden

 4. En dan te bedenken dat 50% van de usa bevolking rond de armoedegrens moet leven. In usa leven ca. 330 miljoen burgers.
  Dat zijn ca. 150 miljoen burgers. Daarnaast nog eens 40-50 miljoen burgers die van de voedselbronnen leven. En daarnaast 1% super, superrijken.
  Kijk eens naar de film” Poverty in usa” . Te zien op yt.
  Die miljarden hadden heel nuttig besteed kunnen worden ipv aan deze krankzinnige oorlog. Die ook nog eens door de achterlijke sancties van Brussel ook Europa naar de donder helpen. En dat laatste is m.i. Bewust gecreëerd door het usa gespuis.
  .

 5. Tussen al dat geld wat richting de UA gaat zit ook veel ‘kick-back’ money!
  Zo van: wij sturen je 100 miljoen. In de bijlage zitten 10 banknummers. Gelieve op elk banknummer 2 miljoen te storten…

  Net als die corrupte Quatar voetbal EU functionarissen.

 6. Frontnieuws:
  Reactie verwijderd en ban. Als u de mainstream media volgt, vind ik dat best, zolang u hun onzin maar niet in de commentaarsectie gaat papegaaien, wat ik beschouw als opzettelijke vervuiling van de commentaarsectie. Dat zal u een ban opleveren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in