De Russische president Vladimir Poetin verwees onlangs speciaal naar de nieuwe westerse leveringen van nieuwe wapens aan Oekraïne en verklaarde specifiek dat de westerse tanks die aan de Oekraïners geleverd waren een “prioritair doelwit van de Russische strijdkrachten” waren, bericht Pronews.

“Westerse raketten richten ongetwijfeld schade aan, maar er wordt niets wezenlijks opgemerkt in de oorlogsgebieden waar ze zijn gebruikt. Hetzelfde geldt voor de tanks die door de Westerse strijdkrachten in Oekraïne zijn geleverd en die voor ons het belangrijkste doelwit zijn,” zei Poetin op de publieke televisie.

Hij herhaalde zijn verzet tegen het NAVO-lidmaatschap van Oekraïne en zei dat dit de internationale spanningen zou kunnen verergeren en de veiligheid van Rusland zelf zou kunnen bedreigen.

“Ik weet zeker dat dit de veiligheid van Oekraïne niet zal verbeteren en dat het in het algemeen de wereld veel kwetsbaarder zal maken en tot extra spanningen op het internationale toneel zal leiden,” benadrukte Poetin.

Tegelijkertijd voerden Russische strijdkrachten aanvallen uit met supersonische Zircon-raketten, waarbij ze gisteren grote Oekraïense depots met westerse munitie vernietigden als onderdeel van de speciale militaire operatie in Oekraïne, zei de woordvoerder van het Ministerie van Defensie, luitenant-generaal Igor Konashenkov, donderdag.

  Het ware belang van de valse vlag van Boetsja: een verandering van het narratief

“Gisteravond hebben de Russische strijdkrachten meerdere aanvallen met langeafstandsraketten uitgevoerd op de munitieopslagplaatsen van het Oekraïense leger. Het doel van de aanval is bereikt. Alle aangewezen doelen werden vernietigd,” zei de woordvoerder.

Russische troepen vernietigden munitiedepots van twee brigades van het Oekraïense leger in de Volksrepubliek Donetsk, zei Konashenkov.

“In gebieden bij de nederzettingen Kurdyumovka en Yampol in de Volksrepubliek Donetsk werden munitiedepots van de 28e Gemechaniseerde Brigade van het Oekraïense leger en de 125e Territoriale Verdedigingsbrigade vernietigd,” zei de woordvoerder.

De Russen vernietigden ook met Iskander-raketten een munitiedepot van de 33ste gemechaniseerde brigade van het Oekraïense leger in Zaporizhzhya.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Indrukwekkende Russische aanval: Hel van vuur met Terminator en BTR-D elimineert Oekraïens peloton in Kreminna (Video)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBig Pharma wetenschapper bekent: “Ze stoppen kankerverwekkende chemicaliën in de COVID-prikken”
Volgend artikelEen leuke dag
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

  1. Zionistische, Angelsaksiche idioten met hun gegijzelde vazallen kijken wel uit om hun parade paardjes in te zetten terwijl de germaanse katten een voor een worden verbrandt, de geschiedenis herhaalt zich, deze Speciale Militaire Operatie wordt gewonnen door artillerie-vuur, slimme drones, hypersonische raketten en onverschroken inzet van de Russische jongens.

  2. …n AANBEVELING ….als je écht ns wil misselijk worden worden van westerse propaganda dan moet je absoluut het Franse LCI (staatszender) ns bekijken, bijna 24/7 subjectieve Nato info over de oorlog in Hoerkraiene…ik kijk elke dag wel ns , al was het maar om m n bloeddruk omhoog te krijgen … echt waar misselijkmakend en ongelofelijk wat n bullshit daar verkondigd wordt( ik krijg LCI op de kabel sinds ik Orange klant ben ) …je moet uiteraard de Franse taal machtig zijn ….

    • ik kijk zoiets niet meer, wordt er inderdaad kotsmisselijk van……ik kijk alleen maar RT, natuurlijk FN, en Russia 1, Russia24, zvezda etc etc.

    • ‘K woon in frogland en kijk helemaal hun nieuws dribble niet meer. Soms wel even Meteo France, en daar klopt te vaak ook geen ruk van.

  3. Hopelijk weet Putin de door Biden geleverde cluster munitie ook te vinden voordat ze worden ingezet!
    Z’ on voorraad onschadelijk maken is pas echt vuurwerk❗️

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in