Slachtoffers WO I

Laat ik voorop stellen dat er veel dappere, moedige Oekraïense soldaten zijn die vechten voor hun land. Helaas zijn veel van deze soldaten onverbeterlijke fanatici. Het staat buiten kijf dat velen in de gelederen van het Azov-regiment de nazi-“theologie” huldigen en Adolf Hitler omarmen. Het herschrijven van de geschiedenis kan de bloedige erfenis die Hitler tijdens de Tweede Wereldoorlog in het land en de volkeren van Europa heeft gekerfd niet uitwissen, schrijft Larry Johnson.

Wat moeten we nu denken van Justin Banse? In de volgende video maakt u kennis met hem. Hij lijkt me geen racist of antisemiet. Hij lijkt een vrij normale 22-jarige die niet diep nadenkt en niet goed opgeleid is. Misschien verklaart dat waarom hij zich heeft aangesloten bij enkele moderne nazi’s.

Als u de tijd neemt om de video te bekijken – waarschuwing, hij is meer dan 3 uur lang – zult u mijn verwarring begrijpen. Het is jammer dat de man die het interview afneemt zo dom is. Hij had Justin onder druk moeten zetten om uit te leggen hoe hij het nazi-geloof kon goedpraten en vervolgens aan de zijde van de Azov-mannen kon vechten. Maar dat deed hij niet.

In zekere zin is Justin het slachtoffer van zijn eerdere militaire dienst in de Verenigde Staten. Wat hij heeft ervaren als strijd tegen de Taliban (daar ga ik vanuit), was geen echte oorlog. Zijn getuigenis in deze video illustreert perfect een punt dat Andrei Martyanov herhaaldelijk maakt – namelijk dat de Verenigde Staten sinds Korea geen oorlog tussen gelijken meer hebben meegemaakt. Justin’s relaas bevestigt ook een punt dat ik in eerdere berichten heb gemaakt over het gebrek aan artillerie- en luchtsteun voor aanvallende Oekraïense eenheden. Zij vertrouwen uitsluitend op grondtroepen en voertuigen en die zijn niet opgewassen tegen zware artillerie, raketten, projectielen en beschietingen vanuit de lucht.

  Tijd voor nog een vernederende mislukking voor het verdwijnende Amerikaanse Imperium

Justin onthult onbedoeld de problemen waarmee de Oekraïense soldaten te kampen hebben. Hij zegt bijvoorbeeld dat de 200 man tellende compagnie waar hij bij was ingedeeld het bevel kreeg naar Mariupol te gaan. Hij werd achtergelaten en de compagnie werd weggevaagd. Niemand keerde terug, aldus Justin.

Ik heb medelijden met de jongen. Zijn ziel is getekend door deze ervaring en het zal hem de rest van zijn leven achtervolgen. Hij heeft de misselijkmakende realiteit van de oorlog ontdekt die veteranen van de Eerste en Tweede Wereldoorlog hebben meegemaakt, ongeacht voor welk leger zij vochten.

Justin Banse

Justin’s verslag van de verliezen die zijn eenheid heeft geleden, bevestigt de dagelijkse briefings van het Russische ministerie van Defensie. Sommige westerse analisten hebben volgehouden dat de Russen liegen of overdrijven. Op basis van Justins emotionele weergave van zijn ervaringen lijkt het erop dat het Russische ministerie van Defensie de slachtoffers van de Oekraïense eenheden onderschat.

Ik denk dat de oorlog in Oekraïne een nieuwe fase ingaat. Rusland heeft de troepen aan het front versterkt en van extra vuurkracht voorzien. Ik verwacht dat Rusland ergens voor het eind van het jaar een grootscheeps tegenoffensief zal beginnen. Hoe vasthoudend en dapper de Oekraïense troepen ook vechten, ze zijn in het nadeel. Ze beschikken over beperkte voorraden artilleriegranaten, een beperkte bewapening en geen luchtsteun. Hoewel het niet onmogelijk is, is het onwaarschijnlijk dat zij een volledige Russische aanval over een breed front kunnen tegenhouden.

Het dilemma van de Oekraïense troepen wordt nog verergerd doordat het steeds moeilijker wordt om hun frontstrijders te voorzien van munitie, wapens, voedsel en voertuigen. Rusland’s strategie om het elektriciteitsnet van Oekraïne lam te leggen werkt en dit maakt het op zijn beurt moeilijker om de communicatielijnen open te houden.

  Geef ons heden ons dagelijks GEÏNFLATEERD BROOD

Ik hoop dat u de tijd neemt om deze video te bekijken. Hoewel het het verhaal is van slechts één soldaat in de hel, denk ik dat het representatief is voor wat Oekraïense soldaten meemaken in hun gevechten met Rusland.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Zullen de NAVO en VS een oorlog tegen Rusland winnen? “Nope”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelValt de NAVO uit elkaar?
Volgend artikelOpnieuw massale raketaanvallen op Oekraïne – Lichten uit, geen water en binnenkort geen warmte (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Vechtend met de nazi’s …, zijn opa die op Omaha beach stierf tegen de nazi’s zal trots hem zijn.
  Wat een domoor zo een oorlog in te stappen en helemaal niet de achtergrond hiervan onderzoeken.

  • Hmmm, je hebt een punt, maar je ziet dit fenomeen her en der. Bovendien wordt een militair niet gevraagd vragen te stellen, maar om orders uit te voeren.

   Wat te denken van het verpkevend personeel, met knettervolle weekagenda’s (werk), steeds harder werken wegens de bezuinigingen. Ze komen doodop thuis om bij te tanken voor de volgende dag. Niet voor niets heeft de elite al decennia lang de werkdruk in het Westen stukhe bij beetje opgevoerd. Thuisgekomen moet je ontspannen en onstressen, wil je kunnen volhouden. Op die manier werden werknemers volgzame schaapjes, die steeds minder nadachten.
   Id dat dom? Jazeker! Maar er zit wel een reden achter. Croud controle, mind controle, Hegelian Dialectic, en ga zo maar door. Toen de CO2 onzin hoax werd ingevoerd, was het ooorverdovend stil in Nederland, hetzelfde met de Global Warming, de zgn evolutietheorie en ondertussen staan de sterrenkundige wetenschappers bij de NASA in grote stress. Eindelijk is er onomstotelijk bewijs gevonden, dat deze theorie 100% onzin is….
   Ik kan zoveel noemen, maar het was ook vroeger steeds stil…..

   Stiller dan stil zelfs en oh wee als je vast hield aan oude gedachten , Toen al werd de ‘intkenber’, de wakkere, als achterhaalde conspiracy theorie afgemaakt. De MSM deedhier toen al giga aan mee.

   Toen al werd er niet nagedacht en kon de elite de massa inpalmen en inpakken met de zgn wetenschap…..

   Ik ben daarom wellicht wat milder in mijn oordeel, hoewel ik vind, dat zij wel degelijk verantwoordelijk zijn voor hetgeen zij gedaan, gedacht en in werking gesteld hebben.

   De vraag is of wij zelf, de wakkere, ook niet schuldig zijn door het aanvaarden van al die hoaxes, die de elite de lastste tig decennia zonder enige weerstand hebben kunen invoeren…..?

   • “Op die manier werden werknemers volgzame schaapjes, die steeds minder nadachten.”
    De TV, die ik al 7 jaar niet meer heb, heeft een hoofdrol hierin gespeeld.
    Het lijkt wel alsof de tv hiervoor is uitgevonden (brood en spelen idee, Lenin)

    • “(brood en spelen idee, Lenin)”

     Serieus, Frank, Lenin? Die uitspraak is meer dan 2000 jaar oud komt van de Romeinen, maar bestond vermoedelijk al eerder.

   • Dat “Mein Kampf”verboden was, had een onderliggende reden.

    De mensen konden zien waarom er wat gebeurde in Den Haag.
    Een van die dingen is de methode om zonder schot de macht over te nemen.

    “maak honderden onbeduidende wetjes die ieder een stukje vrijheid ontnemen. tegen de tijd dat alle vrijheid weg is, en dat gezien wordt is het te laat”

    En een tweede;

    Als je wat crimineels hebt gedaan beschldig dan je tegenstander, hard en duidelijk; tegen de tijd dat de waarheid uitkomt, gelooft niemand je tegenstander”

    Voorbeeld: chemische aanval, in scene gezet door de Witte Helmen; defamilie van ‘slachtoffertje”was in NL, maar kwam niet eens aan het woord.
    “De Russen deden het”……

    Nog eentje:
    Wie de media beheerst, bepaalt wat waar is”Zie Corona, zie doodzwijgen van de nazi’s in Oekieland; zie het aanwijzen van Russen bij misdrijven.
    D66 heeft de media totaal in de hand; zie hun leugens.

    Nu net zo; de oorlogsmisdaden door de “Russen”………de russen verliezen…..de russen hebben geen ammo meer… het moraal bij de russen is laag….de massa gelooft het, na manipulatie door de media en de staat.

    • Je bedoelt dit dus,

     Waarheid,

     De beste manier om controle te krijgen over een volk een volk om hen uiteindelijk volledig te controleren, is hen telkens’n beetje vrijheid af te nemen.

     Om hun rechten met duizenden kleine en bijna onzichtbare stapjes te reduceren.

     Op deze manier zal het volk niet zien dat hun rechten en vrijheden worden verwijderd tot aan een punt waar deze veranderingen niet meer ongedaan gemaakt kunnen worden.

     Adolf Hitler
     Politicus.

 2. Dankjewel ontiegelijke onnozele Nederlandse Oekraine-vlagjevoerders en laffe hypokriete aanhang.
  Vanuit jullie ‘ver van bed denken’ en actievoeren :/. Meevechten….neu. Kinderachtige plakwerk-goede doelen steunen…ja.
  Jullie hebben middels butterfly-effect bij gedragen aan steun voor volkerenmoord.

  Psychopaten……..strik alsjeblieft jullie show-sjalen strak aan in de winter.

 3. Opgelet, wat vandaag in het Europees parlement zich heeft afgespeeld: Rusland werd tot een terroristische staat uitgeroepen. De voorlaatste stap om u en mij te vervolgen wegens het getik op deze site. Wie komt mij bezoeken in de gevangenis?

 4. Film niet bekeken; op de samenvatting
  Dappere moedige Oekraïners die vechten voor hun land. Ter vergelijking met de strijders / veteranen Wereldoorlog 1 en 2
  Helaas maar al te waar,

  Voor een depopupulatie agenda.
  En bussiness model van wereld
  ‘ leiders ‘ die ervan uitgaan dat ze God zijn en verder gaan met hun champagne verder op te zuipen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in