The Presidential Office of Ukraine / Wikimedia (CC BY 4.0 DEED)

Gonzalo Lira is woedend over de wreedheid en verdorvenheid van het Zelenski-regime. Volgens hem doet Zelinski Pinochet in zijn geboorteland Chili lijken op een koorknaap. Lira is ondergedoken en vreest voor zijn leven, schrijft Doug Plumb.

Zelinsky, een biseksuele komiek die de oppositiepartijen, kerken en media heeft verboden, is TIME’s Man van het Jaar. Dat vertelt ons waar we naartoe gaan.

Samenvatting:

– Denk altijd aan Tiffany Dover. Als u niet weet wie dat is, zoek het dan op. (De suggestie is: Tiffany Dover was een van de eersten die de vaxx kreeg, viel direct daarna flauw en werd vervangen door een dubbelganger. Goede zaak IMO, maar ik heb er niet naar gekeken)

– Zelensky is een tv-acteur en komiek die nu een miljard dollar waard is. Hij wordt gecontroleerd door een miljardair met de naam Igor Kolomoyskiy.

– Igor Kolomoyskiy is een monster dat Pinochet doet lijken op een padvinder, buitengewoon ijdel is en de Russen haat. Igor Kolomoyskiy gebruikt misdadige methoden in het bedrijfsleven om geld te verdienen, niet alleen om ideologische redenen. Hij heeft bedrijven gestolen via doodsbedreigingen. Hij is een miljardair-oligarch die paspoorten heeft voor Cyprus, Israël en Oekraïne, terwijl het in Oekraïne legaal is om slechts twee paspoorten te hebben. Hij is een intelligente ingenieur die gelooft dat macht goed maakt. Lira zegt dat hij de video’s van de martelingen heeft gezien.

– Zelensky werd aan de macht gebracht door de propaganda van het media-establishment toen hij als acteur een rol speelde als redder van het volk in de fictieve Oekraïense tv-sitcom “Servant Of The People”. Dit was allemaal opgezet door Kolomoyskiy, links. Deze show is opgezet om het Oekraïense volk zover te krijgen dat het lid wil worden van de EU en de NAVO als een manier om hun problemen op te lossen.

  Zelensky's oproep tot een kernoorlog

– Twee derde van het kabinet Zelensky is Joods.

– De Russen hebben gezegd dat ze alle neo-nazi’s in het Zelensky-regime zullen doden, dus ze zijn wanhopig en het verlengt de oorlog. Deze schurken weten dat ze dood zijn en niet langer gecontroleerd worden door Kolomoyskiy en zullen vechten tot de dood.

– Hij beweert dat Zelensky profiteurs de kerncentrale van Zaporizja hebben aangevallen om een valse vlag operatie op te zetten. Hij legt uit dat de Russen de centrale veroverden nadat een groep Oekraïners vanuit de centrale op de Russen begon te schieten om een nachtmerrieachtig public relations incident te creëren waarbij de Russen die vrijdagochtend om 2 uur op de centrale schoten.

– Een paar dagen geleden was er een raketaanval in het midden van Kharkiv, die een administratief overheidsgebouw verwoestte, ongeveer anderhalve kilometer van waar hij woont. De aanval vernietigde het lege gebouw tegenover het centrale plein in Kharkiv. De video van het incident die opdook was perfect gecomponeerd.

– Hij zegt dat er andere valsevlagoperaties zijn geweest en dat de video’s die daarvan zijn opgedoken zo goed gecomponeerd zijn. Vaak gaan er bommen en raketten af, maar zijn er geen vliegtuiggeluiden te horen, diep in Oekraïne.

– Bij de aanval op Snake Island waren geen dertien Oekraïners betrokken die stierven voor Oekraïne. Er waren daar meer dan tachtig soldaten en geen van hen stierf. Het Zelensky-regime is goed in PR en gebruikt het om het Westen bij de oorlog te betrekken. Kolomoskio gebruikt PR om zijn zin te krijgen en Zelensky is een acteur; de schurken hebben het effectief overgenomen. Het spook van Kiev, de piloot die meerdere Russische vliegtuigen zou hebben neergeschoten, allemaal pure onzin.

  Video: Russische TV bespot Biden voor het kiezen van "zwarte lesbische drugsverslaafde" boven marinier Paul Whelan in ruil

– Zelensky gaf een toespraak voor de Europese Unie, hij was stoned. Lira zei dat hij eruit zag alsof hij coke gebruikte en bijkwam na een lang feest tijdens de toespraak. Lira zei dat dat zijn veronderstelling is, maar hij heeft de levenservaring om het te weten. Poetin zei dat het regime een stelletje drugsverslaafden is, dit was geen hyperbool, zoals velen dachten.

– Wanneer je Zelensky ziet is hij omringd door schurken. De Russen zien er totaal anders uit dan Zelensky’s protegé. Het zijn goed opgeleide, welopgevoede rustige grijze mannen die zelf ook rustig gevaarlijk zijn, maar dan in conventionele zin. Zij zullen hun vijanden wettelijk de hel in sturen als de gelegenheid zich voordoet. Zelensky’s entourage had tijdens de onderhandelingen hun mobiele telefoons aan, zittend aan de tafel, vermoedelijk zodat mensen als Kolomoyskiy kunnen meeluisteren.

– Bij de eerste onderhandelingen in Kiev waren er de Russen die eruitzagen als diplomaten en daarna de partij van Zelensky die eruitzagen en zich gedroegen als schurken, ze zagen eruit als de entourage van een blanke rapper. Ze zijn onwetend, dom en wanhopig.

– Mensen ontvluchten het land; er heerst veel chaos. Mensen verliezen elkaar uit het oog. Mensen verdwijnen en er gebeuren vreselijke dingen met hen. Lira gelooft dat er misdadigers naar hem op zoek zijn en daarom heeft hij zijn kinderen laten onderduiken, en zichzelf ver van zijn kinderen verwijderd.

– Het nieuws in Oekraïne is dat de pro-Russische burgemeester Struk van Kremina, een kleine stad met 18.600 inwoners, uit zijn huis is gehaald en later dood is aangetroffen, doodgeschoten op straat midden in Kremina. Een ambtenaar uit Oekraïne beweerde dat hij was veroordeeld en schuldig bevonden door een rechtbank van het volk. Er zijn mensen gemarteld, aan kruizen genageld, enz. en er zijn video’s vrijgegeven, die Lira heeft gezien. Sindsdien is het inmiddels veroverd door Russische troepen.

  De 21-jarige lekker - Er klopt iets niet

– Nestor Shufrych, een pro-Russische Oekraïense politicus, werd gevangen genomen door een misdadiger die er een video van maakte. Shufrych had een foto genomen van een controlepost in Kiev. Lira heeft de video vrijgegeven van Shufrych die met een mes tegen zijn keel is gevangengenomen. Shufrych was een voorstander van vrede en wilde dat er een einde kwam aan de vijandelijkheden.

– Er zijn de afgelopen dagen veel mensen verdwenen en/of doodgeschoten. Lira vreest voor zijn leven door de verspreiding van zijn video’s in Rusland.

– Deze misdadigers zijn ratten op een zinkend schip, ze zijn krankzinnig en zullen Oekraïne met zich meesleuren. Zolang deze oorlog voortduurt, zullen deze schurken overleven. Ze weten dat ze dood zijn als het allemaal voorbij is.

Oekraïne heeft de oorlog verloren en het is tijd dat de vijandelijkheden eindigen, en dat deze schurken ophouden te bestaan. De Russen zullen na de oorlog humanitaire hulp organiseren. Lira is geen Poetin-apologeet, maar gelooft dat Oekraïne en deze oorlog worden geleid door misdadigers in plaats van staatslieden.

Gerelateerd – Today – Russen hebben een half miljoen troepen en voeren een uitputtingsslag. Oekraïne wordt in de houtversnipperaar gestopt

Oekraïners vechten en sterven voor niets.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wij zijn brave schaapjesVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelProfessor legt uit waarom hij geen gevaccineerd bloed wil
Volgend artikelRacistische Rutgers Universiteit professor roept in walgelijke tirade op tot een “einddatum” voor blanken, beweert dat zij een ras van “schurken” zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Waar ik woon zijn nu veel Ukrainers. Veel jonge mensen. Ook veel jonge mannen die hun land ontvlucht zijn omdat zij niet willen sterven. Ik heb met veel van hen gesproken. Zij haten de Russen, maar zij haten hun leiders nog meer om hun misdadigheid en corruptie en omdat zij hun mensen regelrecht de dood in sturen.
  Verder is het over het algemeen een aardig en warm volk, zo heb ik mogen ervaren.

   • Veelal vanwege het Sovjet verleden en omdat zij een valse geschiedenis geleerd hebben die hun banden met de Russen ontkent. Ik laat het daar maar liever ook bij als ik met hen praat, want het heeft echt geen zin om daar verder op in te gaan. Ik heb gemerkt dat zij een hele andere voorstelling van de geschiedenis hebben dan de Russen.
    Ook heb ik gemerkt dat zij hun buren om zich heen veelal niet erg mogen. Het is echt Ukraine first!
    Ik merkte eens op dat mij toen ik internationaal chauffeur was, in Polen werd verteld dat ik op moest passen voor Ukrainers omdat zij de grens over trokken en alles stelen wat los en vast zit. Zo kende ik een chauffeur wiens schoenen waren gestolen en mijn dieseltank was zomaar leeg toen ik weer onderweg wilde. Dit gebeurde ook nog eens op een ‘bewaakte’ parkeerplaats. Ik vertelde dat verhaal en die Ukkie was heel erg verontwaardigd en beschuldigde de Polen van de diefstallen. (Wat immers ook heel goed waar kan zijn).

    • Grappig dat u dit zegt.
     Dit is ook mijn ervaring met de “ gevluchte ukrainers”
     In het begin dacht ik “ ach wat zielig ze moeten geholpen worden “ en materieel heb ik dat ook flink gedaan ( met spullen )
     Toen ze echter kwamen, en hun EISEN HOORDE ging ik twijfelen, dit werd nog versterkt toen ik HUN AUTO,S ZAG, Mercedessen van een type waarvan er misschien in Nederland 5 van rondrijden, Porsche Cyannes , Fords van een klasse die ik hier niet ken BMW s van een super klasse, en ga zomaar door.

     Als ik de beelden zag van mensen in donkere kelders en daar buiten de deur van hun schuilkelders hun potje kookten op de hout vuurtjes toen dacht ik………. OEI, DE UKRAINSE MAFFIA IS HIER NEERGESTREKEN . ❗️Oppassen geblazen……
     Ik begin het te snappen, dit land is inderdaad fascistisch…..

     • Anna
      Ben er 10 jaar terug geweest naar Melitopel met mijn vriendin om nieuwe tanden in Kieve toen auto’s gezien die niet in Europa te zien zijn corruptie tot en met journalist onlangs gedood reden bekend maken van zijn villa in Egypte staat op ex

 2. Khaki-T Z is a self-indulgent megalomaniac… A weenie-wagglin, WEF disciple/puppet on steroids. And like all self-hating, traitor-against-humanity Jews — like Soros, Noah Yuval Harari, and others of that ilk — he gives ALL Jews a “bad name”, providing unceasing anti-Semitic fodder to the intellectually-unwashed masses. And once again I will say that Ukraine is being victimized, decimated, and destroyed from within as much as from without.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in