Een van ’s werelds meest vooraanstaande cardiologen heeft de mensen achter de Covid mRNA-injecties gewaarschuwd dat ze “medeplichtig zijn aan een misdaad tegen de mensheid.”

De waarschuwing werd gegeven door Dr. Peter McCullough, een van de meest gepubliceerde hartspecialisten ter wereld, schrijft Frank Bergman.

McCullough slaat al enige tijd alarm over de impact van de injecties op de volksgezondheid.

De topexpert heeft opgeroepen tot het verbieden van de injecties omdat hij zich zorgen maakt dat Covid mRNA-injecties verantwoordelijk zijn voor recente pieken in bloedproppen, beroertes, hartfalen en plotselinge sterfgevallen.

McCullough heeft nu een directe boodschap afgegeven aan degenen die betrokken zijn bij de publieke verspreiding van de injecties.

“Elke persoon die ooit heeft aangemoedigd, onder druk gezet, gedwongen of gedreigd met represailles voor een van deze COVID-19 vaccins is medeplichtig aan een misdaad tegen de mensheid,” waarschuwt McCullough.

“Die misdaad is massale dood door schuld.”

Kijk:

De opmerkingen van McCullough komen nadat hij voortdurend wereldregeringen heeft gewaarschuwd voor de bijwerkingen van de injecties.

In november waarschuwde McCullough het publiek en overheidsfunctionarissen in niet mis te verstane bewoordingen dat Covid injecties gevaarlijk zijn en “niet veilig voor menselijk gebruik”.

Dr. McCullough getuigde voor het Europees Parlement tijdens een hoorzitting georganiseerd door vijf leden van het Europees Parlement (MEPs), zoals Slay News meldde.

De hoorzitting was bedoeld om de zorgen over de machtsgreep van de globalistische Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) aan de orde te stellen.

McCullough gaf bewijs van de enorme golf van schade die de Covid mRNA-injecties hebben veroorzaakt.

  Vleeseters gewaarschuwd voor apenpokken

De gerenommeerde hartexpert vertelde ambtenaren van de Europese Unie dat het verhaal dat Covid de schuld is van pieken in hartstilstanden, beroertes en plotselinge sterfgevallen niet klopt.

Hij vertelde wetgevers dat de stijgende gezondheidsproblemen en gerelateerde sterfgevallen waar zijn.

McCullough getuigde echter voor de hoorzitting dat de mRNA-injecties van Covid de oorzaak zijn van de explosief stijgende ziekte- en sterftecijfers, niet het virus.

“De COVID-19 vaccins en al hun opvolgers en toekomstige boosters zijn niet veilig voor menselijk gebruik”, aldus McCullough.

“De WHO staat achter deze vaccins,” voegde hij eraan toe.

Ik ben van mening dat de Europese Unie, de Verenigde Staten en alle belangrijke belanghebbenden zich eigenlijk volledig uit de WHO zouden moeten terugtrekken.

Aan het begin van de pandemie was er een onderzoek door de WHO naar de oorsprong van SARS cov2 en toen is het begin van de doofpotaffaire begonnen,” legde McCullough uit aan de leden van het Europees Parlement.

We wisten op dat moment … dat Anthony Fauci, Francis Collins, Jeremy Farrar die bij de Wellcome Trust zat [en] die nu de hoofdwetenschapper is bij de WHO, Kristian Andersen bij Scripps [Research], Eddie Holmes in Sydney, Peter Daszak bij EcoHealth Alliance – ze hebben allemaal samengespannen in januari 2020 om te verdoezelen wat ze wisten.

Dat het virus was ontwikkeld in een gezamenlijke Amerikaans-Chinese samenwerking in het lab in Wuhan China. En ze misleidden de wereld met 12 daaropvolgende frauduleuze papers in de peer-reviewed literatuur.

De vaccins hebben de wereldbevolking verwoest.

Wereldwijd nam twee derde van de mensen een vaccin … [het boodschapper-RNA-vaccin] is de code voor het potentieel dodelijke spike-eiwitdeel van het virus.

Het was het slechtste idee ooit om de genetische code via injectie te installeren en de ongebreidelde productie van een potentieel dodelijk eiwit in het menselijk lichaam toe te staan voor een ongecontroleerde tijdsduur.

  Dr Peter McCullough: "Dit is verreweg het meest dodelijke, giftige, biologische middel dat ooit in de geschiedenis in een lichaam is geïnjecteerd"

Alles wat we geleerd hebben over het vaccin sinds het op de markt is, is afschuwelijk.

In 3400 peer-reviewed manuscripten is bewezen dat het spike-eiwit vier belangrijke ziektedomeinen veroorzaakt.

Eén daarvan is hart- en vaatziekten, hartontsteking of myocarditis …

Het cardiovasculaire domein van schade in het menselijk lichaam door het vaccin is aanzienlijk groter dan alles wat we ooit hebben gezien bij cholesterol, hoge bloeddruk of diabetes …

We hebben hartstilstanden gezien twee jaar na deze vaccinaties.”

“Het tweede belangrijke domein is neurologische aandoeningen,” merkte hij op.

“Beroertes, zowel ischemische als hemorragische, Guillain-Barre syndroom, oplopende verlamming die tot de dood kan leiden [en] die tot de dood heeft geleid met boodschapper RNA vaccins, kleine vezel neuropathie, gevoelloosheid en tintelingen, oorsuizingen [en] hoofdpijn.”

“Deze komen vaak voor,” verklaarde hij.

“Het derde belangrijke domein zijn bloedstolsels – bloedstolsels zoals we nog nooit eerder hebben gezien.

Het spike-eiwit is het meest trombogene eiwit dat we ooit in de menselijke geneeskunde hebben gezien… het spike-eiwit veroorzaakt bloedstolsels.

Het vierde en laatste domein is immunologische afwijkingen.

Vaccin-geïnduceerde trombotische trombocytopenie [VITT] en spierstelselontstekingsstoornis zijn vroege acute syndromen.

“73,9 procent van de sterfgevallen na vaccinatie is te wijten aan het vaccin … bij verdenking op myocarditis … is het in 100 procent van de gevallen te wijten aan het vaccin.

Niet de Covid-luchtwegaandoening – het vaccin,” benadrukte hij.

“Het eerste valse verhaal was ‘het virus is onaantastbaar we moeten opgesloten blijven en bang zijn.

Het tweede valse verhaal is ‘neem een vaccin het is veilig en effectief’.

Het derde valse narratiefis nu ‘het is niet het vaccin dat deze problemen veroorzaakt, het is covid, het is covid dat we zagen in 2020 dat al deze problemen veroorzaakt in 2023’.

  Waarom de booster tredmolen een uitnodiging voor de dood is

Trap niet in het valse narratief … De vaccins veroorzaken deze enorme golf van ziektes.”

Dr. McCullough legde uit dat het erop lijkt dat ongeveer 30% van de mensen die een injectie hebben gehad geen bijwerkingen hebben, zelfs geen pijnlijke arm.

Iets minder dan 70% lijkt “wat gematigde bijwerkingen te hebben, wat problemen maar ze lijken niet echt ernstige voorvallen te hebben.”

En dan ongeveer 4,2% – “gaat door het dak, myocarditis, hartstilstand, bloedstolsels, hemorragische beroerte, handicaps, plotselinge dood thuis in bed.”

Het is hetzelfde in de Verenigde Staten zei Dr. McCullough.

“4,2 procent van de mensen in Europa zit op dit moment in de problemen omdat ze de pech hadden een batch met een hoog risico te krijgen.

De weg vooruit is duidelijk dat niemand nog een injectie mag nemen – niemand … de COVID-19 vaccins en al hun nakomelingen en toekomstige boosters zijn niet veilig voor menselijk gebruik …

Ik smeek u … om alle druk en de nodige urgentie uit te oefenen om de COVID-19 vaccins van de markt te halen.

De WHO staat achter deze vaccins.

Ze zijn veel meer een probleem dan een hulp …

En ik ben ervan overtuigd dat de Europese Unie, de Verenigde Staten en alle grote belanghebbenden zich eigenlijk volledig uit de WHO zouden moeten terugtrekken.”

Kijk:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Peter McCullough waarschuwt: Covid ‘gevaccineerde’ mensen zijn een gezondheidsbedreiging voor de ongevaccineerden (Video)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne roept mensen met het syndroom van Down op voor de frontlinie (Video)
Volgend artikelOpofferen voor het grotere goed
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. “Top cardioloog: Vaccin-pushers zijn “medeplichtig aan misdaden tegen de mensheid””

  Juist was ik reeds van dezelfde mening echter in het overbevolkte land Nederland is het demissionaire WEF-regime absoluut tegen het openbaren van de enorme oversterfte de nu plaats vindt, welterusten en morgen wéér gezond op.

 2. Long covid (hahahaha) wordt op deze wijze heel lang…..In Rusland wachten ze nog steeds op de tribunalen van Stalin’s moorden. t’Komt nooit. Mensen willen nu meer vergeten, het is al zo lang geleden. En iedereen voelt zich collectief schuldig want iedereen keek de andere kant. Dus waar begin je?

  • Jean-Marie december 31, 2023 Bij 12:58

   Ja logisch de Russische Federatie zit niet op herstelbetalingen te wachten hetzelfde geldt voor het taboe Slavernij verleden, deze imbeciliteit van zwart racisten krijgt nog een kans vermoed ik.

 3. denk even terug aan de SOFTENON kinderen werd verteld ja moeders het is heel gezond voor het kind en u zonder met hun ogen te knipperen dus wees GEWAARSCHUWD PRIK NIET we hebben antistoffen van onze ouders mee gekregen prima en de WHO ENZ OPDOEKEN ZIJN moordenaars

 4. Zoals ik al had gepost, de inschrijving voor de griepprik dwarrelde het kantoor binnen en prompt schreven 3 schapen zich in.
  2 daarvan volledig geprikt, 1 zelfs 3x en de andere denk ik ook 3x maar tenminste 2 omdat ie zo nodig door heel Europa moest kunnen rijden in vakantie tijd! Ja gaaaaaan met die banaaaaaan!

  Geen domme mensen maar vooral naïef. Ik vraag me of hoe ze mij werkelijk zien als collega. Ik ben recalcitrant maar weet mijn zaakjes meestal tot een goed einde te brengen en daarom had ik verwacht dat ze tenminste ietsje zouden luisteren…..maar nee hoor.

  Hoe zou ik nu moeten reageren? Griepprik = vergif? Geloven ze toch niet. Laat ze maar vaker ziek worden in dit plot en ik en mij nog gezonde collega lijden eronder.

  • Juist ja, ik en nog 1 collega lijden er onder. Want de geprikten zijn vaker ziek en wie kan de diensten op soppen?? Ik heb al verschillende keren nee gezegd. Vroeger maakte mij dat niet uit maar tegenwoordig rijst het echt de pan uit met de “zieken” om de haverklap zitten ze weer thuis. Ze kunnen me de pot op!

 5. de 70% die weinig last heeft zal stilletjes aan ook last krijgen het is een traag werkend gif, het moest zo anders ging het te snel en zou men wakker worden, nu hebben ze tijd genoeg om de meesten te prikken, er zullen enkel de niet geprikte overblijven en de zombie soldaten om hen te beschermen, die zich uiteindelijk ook tegen de elite zullen keren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in