Wat kunt u doen om de schade van covid-19 vaccins te beperken? Deze vraag wordt cardioloog en internist Peter McCullough vaak gesteld.

Veel mensen zijn in 2021 één of twee keer gevaccineerd en hebben daarna last gekregen van de bijwerkingen. Hoe meer vaccinaties u krijgt, hoe meer bijwerkingen er optreden en hoe groter de risico’s, aldus McCullough in gesprek met Laura-Lynn Tyler Thompson, schrijft Uncutnews.

Hij drong er bij mensen op aan om zich niet meer te laten vaccineren. Hij raadde mensen ook aan waakzaam te zijn, omdat sommige complicaties gemakkelijk te behandelen zijn.

Een voorbeeld: u stapt in een vliegtuig en na de landing is uw been gezwollen door een bloedstolsel. Studies hebben aangetoond dat 11 procent van de bloedstolsels in de benen, van de enkel tot de heup, fataal zijn, aldus McCullough. Hij noemde ook hartproblemen die kunnen optreden na vaccinatie.

Hem wordt ook vaak gevraagd hoe te ontgiften na een covid-vaccinatie, hoe het uit het lichaam te krijgen. De cardioloog verwees naar nattokinase, een enzym uit sojabonen. Uit preklinische studies blijkt dat dit enzym het spike-eiwit afbreekt. McCullough wees erop dat het een veilig supplement is.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-PRIK ONTGIFTING DOSSIER

Hoe te ontgiften van de COVID-prik – Het is tijd om oplossingen te verspreiden voor COVID-prik ontgiftingVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  De top 5 redenen om je NIET te laten vaccineren tegen Covid, nooit
Vorig artikelGeschiedenis schrijven met vleesschansen – C’est Bakhmut
Volgend artikelDerde Wereldoorlog alarm: De Russen maken een grote doorbraak en de Oekraïners worden steeds wanhopiger
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Nattokinase is perfect voor de bloedsomloop! Het verdunt het bloed en is ook goed voor mensen met trombose en hoge bloeddruk of slechte bloedsomloop. Gewoon online verkrijgbaar en niet duur. Ik gebruik het al jaren 😉

  • Ook HAMAMELIDIS-TINCTUUR OF TOVERHAZELAAR IS OOK GEWELDIG PRODUKT

   KAN SINDS JAREN NIET MEER STAPPEN, MAAR HEB MIJN BENEN NOG.

   PERFECTE BLOEDSEM OMLOOP GEEN GEVAAR BEROERTE ENZ

 2. Het zou mooi zijn als onderstaande de aangetroffen structuren en weefselklonters, kan verwijderen. De cardioloog verwees naar nattokinase, een enzym uit sojabonen. Uit preklinische studies blijkt dat dit enzym het spike-eiwit afbreekt. McCullough wees erop dat het een veilig supplement is.

  Onnatuurlijke, zelfassemblerende structuren
  Nanorouters in vaccinvloeistof
  Fauci kondigde “zelfassemblerende nanodeeltjes” aan
  https://www.ellaster.nl/2022/06/26/schokkende-weefselklonters-in-bloedbaan-is-dit-de-oorzaak-van-de-vele-plotselinge-sterfgevallen/

  • Bedankt voor je kennis, zelf geen covidvaccin of test maar ik heb 3 volwassen kinderen en m’n jongste heeft, ondanks mijn waarschuwing, toch 2 prikken gehaald. Zijn vriendin ook en ze was zwanger na een aantal maanden nadat ze 2e prik had..ik hou mijn hart vast.. ik heb, nadat ik wist dat ze geprikt waren direct NAC, zink d3 c ingeslagen en aan hun gegeven..mijn zoon heeft t genomen maar zijn vriendin niet en nu is zij zwanger en continu ziek..ze hebben zo’n spijt van de prik maar het mag absoluut niet besproken worden omdat ze bang zijn..heel fijn dat er mensen zijn die helpen om dit probleem op te lossen en dat gewoon delen.
   Ik ga je medicijn brouwen..nogmaals bedankt

   • Maar je hebt ook veganisten zoals ik die geen nep vlees eten, waarom zou ik met die flauwekul, wat ik dan wel af en toe gebruik zijn ambachtelijke waren zoals Seitan dat is gemaakt van tarwe, Of Tempeh. Gewoon ouderwetse makkelij van de oudheid zonder die nieuwe nep onzin.
    Die Albert Heijn nep vlees dingen is voor suffe schapen die niets van veganisme weten.
    Erover studeren is ook een vak.

  • Precies BIJNA alle soja. Als je nattokinase koopt moet je er wel op letten of het non GMO is. De meeste Soja voor menselijke consumptie is non GMO. Soja voor dieren voeding daarentgen is altijd GMO.

 3. Het spike eiwit word uit het lichaam verwijderd mooi, maar het vaccin is toch zo gemaakt dat door DNA aanpassing het lichaam weer nieuwe aanmaakt?
  Bij gefackcineerden is hun DNA aangepast en na mijn idee geen weg terug.

  Aspirientje voor de hoofdpijn wat weer terug kan komen.

 4. Even wat anders: Waarom besteedt de MSM hier geen aandacht aan? Aan die vreselijke ramp in Ohio.
  Het uitroeien van de mensheid (en de dieren en het vernietigen van hun habitat) gaat nu als een speer:

  Meer dan 43.000 dieren nu dood in Ohio, mysterieuze symptomen verschijnen, groot interview met Resistance Chicks

  Helaas worden er meer massale sterfgevallen gemeld waarbij dieren betrokken zijn in Oost-Ohio. We hebben verschillende belangrijke verhalen over de sterfgevallen van dieren en opkomende ziekten bij de mens hieronder.

  Ook dit weekend werd ik geïnterviewd door de Resistance Chicks die in Ohio wonen, en we bespraken de EPA-misdaden tegen de menselijkheid, dioxines, verhulling van opruimacties en nog veel meer. Zie dat interview op mijn Brighteon-kanaalpagina: https://www.brighteon. com/channels/hrreport

  Bovendien behandelt de Situation Update-podcast van vandaag de EPA die het transport van giftige chemicaliën naar Texas stopzet. Er is een enorme publieke verontwaardiging. En we moeten aan de bel blijven trekken.

  Bron: Brighteon.

 5. Wie brengt hun light = Veel eenzame jongeren lopen met hun ziel onder hun armen.

  De wereld staat vandaag de dag compleet op z’n kop.

  Geregeld hoor ik uitspraken als: had ik maar niet besloten om aan kinderen te beginnen of ik kijk wel hoe deze tijd afloopt, het zal vanzelf wel over waaien.

  Nog steeds halen mensen hun schouders op voor wat er nu speelt. Nog steeds!!! Terwijl juist in dit tijdperk het zo belangrijk is, de handen in één te slaan en samen op te staan voor wat er speelt.

  Het spel word op dit moment keihard gespeeld. Daar waar we vroeger ondergronds verzet hadden, zijn de nieuwe verzetshelden diegene, die alles via internet aan het licht brengen. Dat is het fraaie van deze oorlog… het lijkt er niet te zijn, dus moet de jeugd zich vooral maar niet aanstellen. Terwijl veel jongeren dondersgoed doorhebben of beginnen te zien wat er nu daadwerkelijk aan de hand is.

  Vele jongeren, dachten totaal niet na en hun jonge hersenen rijkten niet verder dan hun school, festival of vakantie.

  Juist deze generatie spreekt onderling met elkaar en sommigen lopen met het bewustzijn, dat ze compleet de verkeerde beslissing hebben genomen. En dan nog, is die beslissing verkeerd???

  Het ernstige van dit alles is, de schaamte is zo extreem groot, dat ze ervoor kiezen dit verdriet alleen aan te gaan, want bij ouders hoeven ze hiermee helemaal niet aan te kloppen.

  Naast het feit, dat het aantal zelfmoorden onder de omgebouwde gender kinderen extreem hoog is, neemt het aantal zelfmoorden onder jongeren, die loopt met vaccin-spijt giga toe. Niets komt hiervan ofcourse op tv, maar het is er wel en hoe…Soms is een gesprek al voldoende om gehoord te worden. Naar elkaar luisteren, jong en oud. Leren van wat er nu speelt in plaats van te denken, dat het er niet is. Jongeren hebben juist nu die arm nodig van een volwassene. We kunnen wel denken, het zal onze deur voorbij gaan, maar helaas werkt dat niet zo.

  Wat ik al eerder aangaf, je bent allereerst niet wie je denkt te zijn en onze enige echte missie op deze aardkloot is, datgene wat we allen te voltooien hebben, is te werken aan onszelf.

  Door aan onszelf te werken komt je dichter en dichter bij je Goddelijke zelf.

  Dat er steeds meer mensen ontwaken heeft puur en alleen maar te maken met een collectief bewustzijn. Wat zich nu afspeelt komt onder andere door de constant stijgende energieën, onze perceptie, frequenties die toenemen en het opengaan van ons metafysisch vermogen.

  Naarmate we meer aan onszelf werken, verandert wie we daadwerkelijk zijn en zul je gaan merken, dat er na deze transformatie een nieuwe jij opstaat. De oude jij bestaat dan zelfs niet meer.

  • Ja, je ziet het goed. Dit is allemaal 2000 jaar geleden geprofeteerd in de Bijbel, en het is LETTERLIJK aan het uitkomen. Daarom heb ik geen kinderen. Ik wil niets opdringen…. maar het wordt wel tijd dat de waarschuwingen en adviezen in dit Boek nu eens serieus worden genomen en er naar gehandeld gaat worden. Ik heb nog nooit zoveel bevestiging gehad van mijn geloof/Bijbel als de laatste paar jaar.
   Ik mag en kan mijn visie/geloof niet aan anderen opleggen… maar wel voorleggen.

   God bless iedereen.

 6. Niets gaat werken laat dat duidelijk zijn, hieraan is zoveel jaren gewerkt en niets is aan het toeval overgelaten en telkens wordt het vaccin veranderd en het vaccin is een kameleon en past zich ook telkens aan. De mensen die zich hebben laten vaccineren hebben zelf hun leven ingekort en alleen hebben zij deze deels niet zelf gemaakt, ik ben mensen om mij heen verloren door de vaccinatie en het was allemaal hun eigen keus, vooral blijven luisteren naar de overheid en de wetenschap die betaald wordt door de overheid of belanghebbende.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in