De gedwongen massavaccinatie van de mensheid zal worden beschouwd als een van de meest dodelijke en kostbare medische fouten in de geschiedenis, zei de gerenommeerde pionier in de vroege behandeling van de vermeende ziekte COVID-19, cardioloog en internist Dr. Peter McCullough uit Texas, bericht Dailyexpose.co.uk.

Onder verwijzing naar recente gegevens van het Amerikaanse Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), en uit Israël en Groot-Brittannië, waar COVID-gevallen zich vermenigvuldigen onder de gevaccineerden, zei McCullough, die hoofdredacteur is van twee medische tijdschriften en auteur van meer dan 600 peer-reviewed studies, waaronder 46 gewijd aan COVID-19, dat hij “diep bezorgd” is over de toekomst van Amerika.

“Amerikanen zullen de dupe worden van wat ongetwijfeld een mislukt massaal vaccinatieprogramma zal worden dat de geschiedenis zal ingaan als een van de meest dodelijke, een van de meest schadelijke en kostbare in de geschiedenis van de mensheid,” zegt McCullough in een recente podcast. .

Het Centers for Disease Control and Prevention (CDC) heeft in april aangekondigd dat het is gestopt met het bijhouden van COVID-gevallen onder gevaccineerden die niet tot ziekenhuisopnames of sterfgevallen leiden. Het agentschap beweert nu dat nieuwe gevallen zich voordoen onder ongevaccineerden, wat de cijfers vertekent en de ongevaccineerden afschildert als verspreiders van ziekten.

“Deze opzettelijk verkeerde informatie en propaganda zijn gebruikt om een ongelooflijke stormloop van vaccinatie-mandaten op gang te brengen voor overheidsinstellingen, veteranenadministraties en honderden scholen en hogescholen, ook al zijn er op deze plaatsen geen uitbraken geweest,” aldus McCullough.

Israël was het eerste land dat zijn bevolking massaal heeft gevaccineerd op grond van een overeenkomst met Pfizer om vaccinleveringen uit te wisselen voor volksgezondheidsgegevens in een experiment op het volk “om te evalueren of de bescherming en kudde-immuniteit wordt waargenomen tijdens de uitrol van het productvaccinatieprogramma”.

  Programmeren van angst

Tachtig procent van de volwassenen is daar volledig gevaccineerd, maar toch zijn het aantal  COVID-19 gevallen en het aantal ernstige ziekenhuisopnames sinds begin juli met een factor 20 gestegen. De media hebben benadrukt dat de meeste ernstige nieuwe gevallen zich hebben voorgedaan onder de ongevaccineerden, maar hebben verzuimd te melden dat de meerderheid (meer dan 80 procent) van de nieuwe gevallen die door het Israëlische Ministerie van Volksgezondheid zijn gemeld, zich voordoen onder gevaccineerde personen.

Als reactie daarop heeft Israël een derde “boostershot” van de mRNA-injectie van Pfizer geïntroduceerd, die vanaf 16 augustus aan meer dan een miljoen mensen wordt  toegediend.

In het Verenigd Koninkrijk heeft meer dan driekwart van de volwassen bevolking (76 procent) twee doses van een COVID-19 injectie gekregen en bijna 90 procent van de volwassenen heeft ten minste één dosis gekregen. Toch is het aantal COVID-19 patiënten dat in het ziekenhuis is opgenomen, sinds begin juni van dit jaar verzevenvoudigd.

Uit het meest recente Britse gezondheidsrapport over “variants of concern”, gepubliceerd door Public Health England, blijkt dat 58% van de sterfgevallen door COVID-19 zich voordoet onder volledig gevaccineerden, met een stijging tot 67% wanneer ook degenen worden meegerekend die een enkele dosis van een COVID-19 injectie hadden gekregen.

Die gegevens, aldus McCullough, “tonen in feite aan dat de vaccins falen.” Gevaccineerde personen kunnen het coronavirus oplopen en overdragen, en ziek worden en sterven aan Covid-19. “Geheel gevaccineerde personen geven het aan elkaar door,” zegt McCullough.

Niettemin wordt verwacht dat de -Biden-regering, onder verwijzing naar de nieuwe, circulerende Deltavariant, het voorbeeld van Israël zal volgen en vanaf september 2021 een derde boostershot voor alle verpleeghuisbewoners en gezondheidswerkers zal introduceren.

  Dr. McCullough: Vaccin veroorzaakte myocarditis moet worden overwogen nu de 24-jarige Damar Hamlin een hartstilstand kreeg

De vaccins zijn nooit getest op de Deltavariant, en hun bescherming heeft slechts enkele maanden geduurd. “Het is duidelijk dat we ons hier niet uit kunnen vaccineren,” zegt McCullough.

COVID-19, ongeacht de variant, is gemakkelijk thuis te behandelen met eenvoudige, beschikbare medicijnen, aldus McCullough, en verklaard dat “ongeveer 88 procent van de ziekenhuisopnames en sterfgevallen met een vroege behandeling kan worden vermeden”.

Sinds hij zich publiekelijk uitsprak voor een vroegtijdige behandeling van COVID-19 patiënten, waar het overheidsprotocol is om hen naar huis te sturen en te wachten tot ze ziek worden, is McCullough het doelwit geworden van volksgezondheidsinstellingen en de academische wereld.

Als afgestudeerde van de Baylor University die van januari 2014 tot februari 2021 werkte als vice-voorzitter van Interne Geneeskunde aan Baylor University Medical Center , sprak hij onlangs de Texas Senate Health and Human Service Committee toe over vroege COVID-19 behandelingsprotocollen.

Zijn contract werd vervolgens geannuleerd, en hij werd onlangs aangeklaagd door het in Texas gevestigde gezondheidssysteem Baylor Scott & White nadat zijn affiliatie met het systeem was opgemerkt tijdens een openbaar interview.

De rechtszaak valt samen met een besluit van BSWH om vaccinatie voor zijn 40.000 werknemers verplicht te stellen.

“Ik maak me grote zorgen over de toekomst van Amerika en ben ook erg bang voor het einde van de vrijheid van meningsuiting en van het wetenschappelijk debat,” zegt McCullough.

“Er zijn grote bedreigingen voor artsen die echt hun best doen om patiënten te helpen en levens te redden.”

Hij citeert een verklaring van 29 juli van de Federation of State Medical Boards waarin artsen die medische “desinformatie” over vaccins verspreiden worden bedreigd met het verlies van hun medische licentie. De federatie definieert wetenschappelijke informatie als “op consensus gebaseerd voor de verbetering van de volksgezondheid”.

  Dr. McCullough: mRNA-vaccins injecteren "vreemde genetische code" in mensen

McCullough uit openlijk kritiek op het “totalitaire” karakter van vaccinmandaten en wijst op gegevens van de overheid over ongewenste bijwerkingen van vaccins, waarbij hij opmerkt dat “al 11.221 mensen als gevolg van het vaccin gehandicapt zijn verklaard”. Dat aantal is sindsdien op 26 augustus 2021  gegroeid tot 16.044.

“Deze veiligheidsincidenten gaan veel te ver. Dit vaccin is bij lange na niet veilig. Iedere persoon die de naald neemt denkt aan het scorebord.”

“Amerikanen krijgen hier geen informatie over. Het is in principe onmogelijk voor hen om door deze vaccinbeslissing te navigeren. Ze zeggen simpelweg: ‘Neem het vaccin, en het maakt niet uit welk vaccin’.”

“Niets van dit alles is logisch in de zin dat het programma gaat over COVID-19; het lijkt bijna alsof het gaat over onderdanigheid, of dwang, of controle. De bevolking wordt in feite gedwongen tot massale vaccinatie.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Lezen! Erger dan de ziekte: wetenschappelijk artikel van MIT toont angstaanjagende risico’s van Covid-vaccins aan!Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBig Pharma ontwikkelt nieuw serum tegen bijwerkingen van COVID-19 ‘vaccins’ … omdat de waanzin nooit ophoudt
Volgend artikelItaliaanse prof volleybalster krijgt hartontsteking na tweede Pfizer mRNA-injectie, vraagt zich af “wie de prijs betaalt”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Kosten en verf o nesten vd big Parma komen uit de geboortetrusten, wederom geen eenheid voor de bevolking ,triest voor woorden dat het zooitje nog steeds erin trapt vd gif vaccins, Geen Virus maar Ontvolking zijn ze de labbekakken vd WEF mee bezig om een gevaccineerd volk Angstig te houden variantie columbiatje der in pleuren..door de lobbyisten de regeringslijers met het Volk waar ze voor weten en een dood steek te geven met de hoax codvod19 de grootste Hoax aller tijden na Mexicaanse en Spaanse griep hoax ,..en maar bang zijn voor de labbekakken

 2. Ahn hier Q sent me…Acties aan de gang en Trump is terug.
  Alle inhoud van de spuiten zijn veanderd naar HCQ en Zink zn2+
  Hier de link naar de 2020 Sars-Cov-2 GP-120HIV/ACE2 https://link.springer.com/content/pdf/10.1007/s00705-010-0729-6.pdf hier veel info
  https://brassballs.blog/home/usamriid-army-wuhan-china-bought-coronavirus-bioweapon-army-lab-ft-dietrich-unc-north-carolina-university-bat-labu-uncedu-partnerships-cdc-cease-desist-francis-boyle-nato-national-guard
  Let op komende week 2 weken veel warmte en liefde, Ahn

 3. Heb alleen de kop gelezen. Zegt me al genoeg. Dit vaccinatieprogramma is helemaal niet mislukt. Het is een groot succes. Mensen sterven toch? En er zijn toch genoeg idioten die zich laten vaccineren? Dus, prima resultaten voor de Schwab clan. Tenzij de doden niet snel genoeg komen en er nog niet genoeg idioten zijn die het gaan halen. Ja dan is het een ietsie pietsje mislukt. Maar verder werkt het zoals het ontworpen is.

 4. Hoe zit het in godsnaam met de eed van diamocles die iedere arts moet zweren te handhaven. Dat is gebaseerd op een oude griekse wetenschap. Ontstaan 400 jaar vc. Maar daarin wordt de eed afgelegd nooit een mensen leven in gevaar te brengen en alles te doen wat mogelijk is om de mensen te helpen bij het beter worden. Maar dat is op dit moment ver te zoeken. Er worden al detentie centra gemaakt om mensen die het niet eens zijn met het vaccineren te heropvoeden. In Nederland is het Zaanstad. En in vele landen zijn er al centra die origineel bedoeld waren om asielzoekers te helpen nu te gebruiken als heropvoeding kampen. De geschiedenis zal echt herschreven worden. Als er genoeg mensen zijn uitgeroeid en de jeugd die het overleven weer terug naar school kunnen zullen ze waarschijnlijk niet meer weten wat er gebeurd is. En ik ben juist zo gek op geschiedenis. Maar het vervelende eraan is dat geschiedenis geneigd is zichzelf te herhalen. Dat gebeurt nu. En ik geloof die viespeuk Klaus Shwab die al heeft gezegd..nee gedreigd dat het erger zal worden dan de 2e wereldoorlog. Wie dit niet inzien blijven stommetje spelen. Ik ben razend ondertussen. Ik hoop dat die globalistische gifmengers zelf zullen worden getroffen door corona. Maar dan in de ergste vorm. Die vorm die ze zelf geschapen hebben. Want de schappen liggen al vol met boosters en nu is er sprake van mondkapjes die je vertellen of je ziek bent? In de tests zaten ook al deeltjes die loskomen bij lichaam temperatuur. Ik denk dat daarmee zoveel positieve resultaten zijn gevonden. En nu gaat het van kwaad naar erger. De Nazi arts Goebels zal inderdaad versteld staan wat er nu mogelijk is. Dit is het kwaad in de ergste vorm. Namelijk nietsvermoedend mensen via de gezondheidszorg vermoorden en steriliseren. Zelfs in China hebben ze destijds vrouwen uitgenodigd voor een interview. Daar kregen ze dan wat geld voor. En niets vermoedend werd er op een knop gedrukt die zoveel straling afgaf dat ze steriel werden. Maar dit is nog 1000 maal erger. Hoe zei Fauci het? 2 generaties stil leggen. Dat is 2 maal 20 jaar. En ik geloof dat ze genoeg eicellen en zaad ingevroren hebben om een nieuw leven te starten nadat de wereld zo goed als leeg is. Maar zoals iedere tiran zal ook dit kwaad vallen. Maar ik weet niet hoelang dat nog zal duren. Maar ze zullen niet ontkomen aan gods oordeel. Dat weet ik zeker. Heel veel sterkte iedereen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in