Oekraïne roept nu mensen met het syndroom van Down op voor de frontlinies omdat Zelensky geen valide rekruten meer heeft voor de slopende oorlog met Rusland.

Op een schokkende nieuwe video is te zien hoe een verstandelijk gehandicapte man aan het front van de Oekraïense oorlog wordt bespot door andere soldaten, bericht Thepeoplesvoice.

In de clip, die op X is geplaatst, is te zien hoe de man in een loopgraaf zit met wat lijkt op een stok.

Een andere soldaat die hem filmt zegt: “Kijk eens wie ze ons net gestuurd hebben!” voordat hij lacht en zich richt tot de mentaal gehandicapte man.

“Voha, wat gebeurt daar jongen?” vraagt de soldaat.

“Ik heb dienst,” antwoordt de verstandelijk gehandicapte man, voordat hem wordt gevraagd: “Waar is je geweer?”

“Ze hebben me er nog steeds geen gegeven!” antwoordt hij.

Dan wordt hem gevraagd of hij hier is om “Moscals te doden”, waarop hij bevestigend antwoordt.

De soldaat die de video filmt haalt vervolgens een wrede grap uit door te doen alsof er een artilleriegranaat binnenkomt, waardoor de mentaal gehandicapte man dekking probeert te zoeken.

De video eindigt met andere soldaten die hem uitlachen.

Respondenten reageerden op de clip door erop te wijzen dat het opnieuw bewijst dat Oekraïne steeds minder soldaten heeft om in de gehaktmolen te stoppen.

Zoals eerder werd benadrukt, zei Sascha Lehnartz, hoofdcorrespondent van de Duitse krant Die Welt, dat het Oekraïense “tegenoffensief lijkt te zijn mislukt” en dat er een gevoel was dat Kiev de oorlog “al had verloren.”

  De waanvoorstellingen van CIA-chef William Burns

“De ruzie tussen de president en de topmilitair laat zien dat het verenigde thuisfront in Oekraïne aan het afbrokkelen is,” schreef Lehnartz. “En elke twijfel die in Kiev wordt geuit over de vooruitzichten van Oekraïne op succes wordt versterkt in de wandelgangen van Europese en Amerikaanse regeringshoofdkwartieren.”

Eerder deze maand smeekte de Oekraïense president Volodymyr Zelensky de westerse leiders om al hun geld naar Oekraïne te sturen. Hij beweerde dat ze geen “wegen moesten bouwen”, maar in plaats daarvan wapens voor Kiev moesten financieren.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Een zwangere Oekraïense vrouwelijke soldaat werd krijgsgevangen genomen door Russische soldatenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe mensen worden wakker! 2023 was het jaar dat samenzweringstheorieën feiten werden
Volgend artikelTop cardioloog: Vaccin-pushers zijn “medeplichtig aan misdaden tegen de mensheid”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

  • Ja dat zal hij die clown als eerste opgeroepen gaan worden want hij lijd aan dat syndroom want hij begrijp nog steeds niet dat hij gebruikt wordt door de elite.

 1. Ik heb het filmpje bekeken, dit moet humor zijn maar ik kan het alleen maar een belediging vinden voor medemens die het downsyndroom heeft, maar ja we weten dat het Kievregime nazi’s zijn dus krijg je ook hun humor, de ondergrens is bereikt!!!

  • Mensen met Down zijn veelal de rijkste mensen onder ons:
   Ze lachen eigenlijk altijd, spiegelen loyaliteit en stralen onvoorwaardelijke liefde uit, leven in een bijzondere eigen wereld en genieten vaak intens van (in de ogen van velen) onbelangrijke en kleine eenvoudige dingen.
   Angst zit er vanuit de basis vaak niet eens in, nieuwsgierigheid wel
   Bovenal: het zijn mensen die snel tevreden zijn.

   Ik vergeet nooit hoe tijdens mijn werk zo’n 20 jaar geleden, er ineens een klein meisje met Down stond te kijken in een tuin waar ik op dat moment met een minishovel aan het werk was. Haar blik volgde mij met iedere keer dat ik langsreed tot ik een onbeschrijvelijke glimlach van haar ontving en bij haar stopte. Ik nodigde haar uit om een keer mee te rijden en naast me begon zij te praten in een voor mij onverstaanbare taal. Ze had schik voor honderduizend man. Weer terug met haar naast me bij het ‘opstappunt’ stond haar bezorgd kijkende moeder en zij barstte vervolgens in tranen uit. Wat bleek, dit was één van de weinige keren dat haar dochter spontaan begon te praten. Geweldige ervaring. Goud!
   Bij de koffie hebben haar moeder en ik vervolgens heel interessante gesprekken gehad en haar dochter heeft de onvoorwaardelijke glimlach gehouden gedurende de dagen dat ik daar bezig ben geweest.

   Dat het syndroom van Down volgens de inhoud van het artikel zó wordt ingezet vind ik allerminst terecht en ik kan me ook niet voorstellen dat dit op waarheid gebaseerd is. Uit ervaring weet ik dat onder bepaalde stress omstandigheden mensen totaal kunnen veranderen in het veld. Veelal wordt voorbijgegaan dat geestverruimende middelen hier ook een grote rol in spelen. Mensen die menen dit voor het oog van de camera belachelijk te maken hebben waarschijnlijk zelf te maken met een tekort of handicap.

    • That’s right Erik.
     Ik neem regelmatig nieuwsgierige kinderen (van mijn opdrachtgevers) mee omhoog in de hoogwerker. Dát zijn momenten die voor de kids onuitwisbaar op de harde schijf blijven hangen. Ik weet wat het teweegbrengt omdat me de kansen ook geboden werden toen ik zo’n 8 jaar oud was. De lichaamstaal van die kinderen maken mijn hele dag goed.
     Ook een hoogbejaarde dame van 97 jaar oud kan ik hierbij vernoemen die uit bewondering voor ons werk een keer een blik vanuit 26 meter hoogte wilde ervaren op haar landgoed.

 2. en daar klapte onze regering voor en de meeste mensen stonden achter de kutrainers walgelijk geef mij de russen maar dan mogen de mensen die klapten achter de eu vk usa aan lopen ja onze REGERING VAN ONBENULLEN

 3. Zie je wel, had het van de week nog gesteld hier. De volgende stap is de gehandicapten oproepen nadat het bejaardentehuis is leeggeroofd om mee te gaan vechten. Walgelijk gewoon wat daar gebeurd. Tis gewoon keizielig om die zieltjes daar naartoe te sturen.

 4. Zojuist volgens Dima… military summary channel… grote mensenmenigtes voor de Pools oekrainse grens van vluchtende Oekrainers. Daarom wilden ze zo graag in de EU… dan konden ze eruit… dat was in 2014 al

 5. Het zal mij niet verbazen dat er straks westerlingen uit verschillende europese landen verplicht gaan worden om zich in oekraine dood te laten schieten voor het ‘algemeen belang’!
  Ze doen er echt alles aan om de russen maar niet te laten winnen, want dat staat uiteraard een wereldheerschappij in de weg…dus offeren ze gewoon iedereen op die zo stom is om gehoor te geven aan oorlogsoproepen van regeringen!
  Ze geven geet reet om de bevolking, dus waarom zou ik me eigen als schietschijf laten gebruiken omdat een ander ruzie zoekt in het buitenland. Want immers als het te gevaarlijk wordt zijn het juist degene die jou een oorlog in hebben gestuurd die het eerste in het vliegtuig zitten om hem te smeren!

 6. ik geloof er geen knijt van.
  mensen met zo’n handicap horen niet aan het front.
  ze zijn eerder een last dan een hulp , dat komt voor de gewone soldaat niet ten goede.

  • Vergelijk het met nazi-trekjes. Nazi’s gebruikten de gaskamers voor een zelfde doel. Dat gaat Zelensky niet doen want concentratiekampen vallen op door de satellieten en idem gaskamers. Dus een hele goedkope zet is door deze medemensen de oorlog in te sturen. Ruige en boude uitspraak he van mij!

   Gestoorde denkwijze ?? Misschien, maar bedenk die dat ooit verzonnen heeft zo’n 80 jaar terug ook al gestoord was. En dat de AGENDA precies past in het plaatje van decimering wereldbevolking. En wij als Nederland faciliteren dat ook nog eens indirect!

   Helder bekijken en nadenken en je in een rol verplaatsen brengt je tot de meest schrikbarende conclusies!!!

 7. Laat die geesteszieke Zelensky zelf naar het front gaan, de lafaard. Misschien wil Rutte wel met hem mee. Kaag maakt dan wel een pannetje soep en Hugo zorgt voor onderdak.

 8. Zwendelenski is een zieke geest die hoopt op een NATO-OTAN overwinning zodat hij naam kan maken als dappere strijder en een topfunctie bij de EU of NATO-OTAN. Door geestelijk gehandicapten als levend schild te gebruiken is hij meteen van deze kostenpost af. Precies dezelfde gedachtengang als de nazi’s met aktion T4.
  Poetin had toch wel gelijk dat het Azovstal bataljon nazi’s zijn ookal is deze misdadiger Zwendelenski van Joodse afkomst. Dat zegt niets, de Joodse elite verrijken zich in WO2 ook ten koste van Joods bloed. Verraad door broeders is erger dan de vijand.

 9. Gelukkig hebben wij een grote voorraad downies in den haag, Het binnenhof zit er vol mee….en vergeet alle departementen niet…..enkeltje oekrinaziland….bye bye…zwaai zwaai….

 10. Larie verhaal. Ze hebben die jongen gewoon meegenomen naar een loopgraaf om hem soldaatje te laten spelen, stok voor geweer, en dan de draak steken met hem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in