Ik denk dat veel mensen geloven dat onze samenleving zo complex is geworden, met zoveel mensen en zoveel behoefte aan consumptie van natuurlijke hulpbronnen om comfortabel te zijn, dat wat de overheid ons nu oplegt nodig is om te overleven.

Dit omvat alle controle, beperkingen, gedwongen vaccinaties, lockdowns, censuur van vrije meningsuiting, 15-minutensteden en een groot aantal andere beperkingen en mandaten. Dit geloof is onzinnig dom, maar dom is zoals dom doet. Wat kun je zeggen? schrijft Todd Hayen.

Hé, ik ben het echt beu om om al deze onzin heen te draaien. Ik zeg nu waar het op staat en vergeet dat ik beleefd of politiek correct ben. Deze mensen die in deze poppenkast geloven, vernietigen onze levens en ook de mensheid zelf.

Ik wens hen geen kwaad toe (nou ja, de daders wens ik gerechtigheid toe) maar ik ben er klaar mee om te proberen aardig te zijn over dit alles. Luister naar me, verdomde SCHAPEN! Kom naar voren en doe waarvoor je door God gegeven hersenen ontworpen zijn. Stop met kwijlen aan de voeten van mama medicijn en papa dictator en neem je leven terug. Genoeg is genoeg.

Oef. Ik ben blij dat ik dat gezegd heb.

Ik heb de laatste tijd veel Patrick Wood gelezen, check hem als je dat nog niet gedaan hebt. Ik lijk een beetje traag te zijn met dit soort dingen en ben vaak de laatste die iets ontdekt wat de meesten van jullie al tientallen jaren weten.

Wood brengt ons helemaal naar boven voor een vogelperspectief van dit alles, wat voor mij erg nuttig is om een beter perspectief te krijgen. Natuurlijk was ik op de hoogte van het streven naar een mondiale centristische regering vanuit het perspectief van Klaus Schwab, maar ik was me niet echt bewust van het begin van dit alles met de Trilaterale Commissie, opgericht door onze goede vriend David Rockefeller en zijn maatjes Zbigniew Brzezinski en Jimmy Carter (wie had dat gedacht?) in de jaren ’70 van de vorige eeuw. En natuurlijk was er zelfs voor die tijd al heel wat gaande. De utopische/dystopische Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de VN, waaronder de smart city-initiatieven, Agenda 21 en de 2030 Agenda voor Duurzame Ontwikkeling, was niet eens iets waar ik me tot vrij kort geleden (2022 of zo) bewust van was.

  Wat is er mis met de Westerse politieke klasse?

Wat wel duidelijk is, in grote lijnen, is de onderliggende wortel/stok-benadering van dit alles. De wortel bungelt al tientallen jaren rond en we beginnen nu pas een klein stukje van de stok te krijgen. Echt goede wappies (wat ik niet ben, mijn neus is duidelijk niet scherp genoeg) wisten vanaf dag één wat er aan de hand was. Kortneuzige wappies, zoals ik, hebben een beetje van de stok nodig om het echt te begrijpen. Schapen moeten blijkbaar eerst in elkaar geslagen worden voordat ze het doorhebben. En het serieuze afranselen is nog niet begonnen.

Wood heeft het over Antony Sutton, een vroege feeks met een scherpe neus, die met “Sutton’s Paradox” kwam (eigenlijk heeft Wood misschien het adagium bedacht dat past bij Sutton’s werk en opvattingen). “De mate van persoonlijke respons is omgekeerd evenredig met de duur van de persoonlijke pijn. Dit zou “Het Credo van het Schaap” moeten heten. De schapen voelen dezer dagen weinig van de pijn.

Dit alles ziet er absoluut geweldig uit voor hen. Eerst krijgen ze te horen dat de planeet sterft door de klimaatverandering (en natuurlijk hebben we daar allemaal schuld aan), ze zijn zich duidelijk bewust van armoede, racisme, schendingen van mensenrechten en vrouwenrechten over de hele wereld, en natuurlijk de gevaren van ziekten, virussen en pandemieën. Vervolgens krijgen ze te horen dat hun GloboCap-organisaties zoals de VN, het WEF en de WHO er zijn om hen veilig en gelukkig te houden.

Kijk maar naar de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen. Wie zal beweren dat dit geen prachtige doelen zijn voor een betere wereld? Een einde maken aan armoede, een einde maken aan honger, gendergelijkheid bevorderen, schoon water voor iedereen – je moet wel erg kil zijn om het er niet mee eens te zijn dat de wereld een betere plek zou zijn als deze doelen zouden worden bereikt. Wat een lekkere vette sappige wortel. Het eerste teken van de stok is beseffen dat deze worteldoelen een beetje te mooi zijn. Klinkt een beetje utopisch, hè? En we weten allemaal, tenminste diegenen onder ons met hersenen ouder dan 10 jaar in hun mentale capaciteit – utopie = dystopie.

  Het establishment is het virus

Dus wat is het probleem? Als je een idealistische geest hebt, waarom zou je deze verheven doelstellingen dan niet nastreven? Ten eerste hebben de mensen die dit allemaal leiden hersenen die ouder zijn dan een 10-jarige. Ze weten dat dit allemaal onzin is. Ze weten dat het wortelmateriaal is, en het hele punt is om ons allemaal “7-jarige mentale equivalenten” aan boord te krijgen en te roepen, “vertel me, vertel me, wat kan ik doen om te helpen? Vertel me wat ik moet doen, alsjeblieft, alsjeblieft, ik wil al deze dingen ook!”

Het antwoord? Vertel het me. Je hebt het al gehoord, “minimaliseer je ecologische voetafdruk, koop elektrische auto’s, eet insecten, reis niet zoveel, leef in slimme steden, neem vaccins waar we geen zak van weten, recycle, pak je spullen en sterf, of pleeg zelfmoord…” Ga maar door. En dat is nog maar het begin.

Het probleem hier zijn allereerst de onrealistische doelen, dat zou de eerste aanwijzing moeten zijn. Maar zelfs als de doelen realistisch zouden zijn, is de manier waarop dit alles wordt uitgevoerd het grootste probleem. De doelen zijn een list, een wortel, want het echte doel is op zijn minst het creëren van een centrale, ongekozen, niet-representatieve, technocratische wereldregering die uiteindelijk elk aspect van ons leven zal beheersen – inclusief het creëren van een synthetisch lichaam. En ook niet in ons voordeel, het zal een wereld zijn die alleen is gecreëerd voor een zeer kleine elitegroep die controle heeft over elke kleinigheid van het leven op de planeet. Dit is nog maar het begin en het kan behoorlijk vreemd worden als je je erin verdiept, zoals velen van jullie hebben gedaan. Ik vertel jullie nog niet de helft. En als je afdaalt in dit konijnenhol krijg je het gevoel dat je in een zeer macabere sciencefictionhorrorfilm zit. Ja, zo erg is het. Het is bijna onvoorstelbaar.

  Globalisten terroriseren de mensheid met kunstmatige schaarste van alles: Voedsel, energie, meststoffen en nog veel meer... Wanneer wij de controleurs verslaan, ontketenen wij overvloed voor iedereen

“Oh, maar we moeten de planeet redden! Moeten we daar geen offers voor brengen? Moeten we niet bereid zijn, voor het welzijn van anderen, om te bezuinigen op onze consumptie, onze vrijheden te beperken, slaven te worden, eh, dienaren van dit systeem om een betere wereld te maken?”.

Nee. Dat hoeven we niet. Maar het lijkt er wel op, nietwaar?

Zeker, een deel van de effectiviteit in hun spel van manipulatie komt voort uit het feit dat sommige van de problemen waar de planeet mee te maken heeft met betrekking tot vervuiling, de moedwillige verkrachting van haar hulpbronnen, hongerende mensen, slecht water en het krankzinnige niveau van consumentisme dat we ervaren, een basis in de waarheid heeft. Voornamelijk omdat deze agenda precies die wereld heeft gecreëerd – een wereld waar al geruime tijd bewust en opzettelijk aan wordt gewerkt.

Maar veel van het afschuwelijke beeld dat door de agenda wordt geschetst is gewoon niet waar. En zelfs als het allemaal waar zou zijn, is de manier om de situatie te verbeteren niet hoe de globalisten te werk gaan. Hun agenda is slecht, het is genocidaal, niet alleen voor mensen, maar voor elk levend organisme op aarde, en het is volledig verzonnen als een middel om controle en uitbuiting te krijgen over de bevolking van de aarde – in ieder geval wat er van over zal zijn als de eerste ruimingsoperatie voltooid is.

Geloof de wortel geen seconde. De stok zal zeker volgen. En die stok is een dreun.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De psychologie van kwaadaardige narcisten – Mensen van de LeugenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTop cardioloog: Vaccin-pushers zijn “medeplichtig aan misdaden tegen de mensheid”
Volgend artikelOekraïne Situatierapport: Aanvallen op Oekraïense wapenproductie – Luchtverdediging ontbreekt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. It is all BS, The Elite just will to control the less rich people. BIG EGO’S with a very, anxious heart! They’ve planned this idea decades of not centuries ago!

 2. “Hun agenda is slecht, het is genocidaal, niet alleen voor mensen, maar voor elk levend organisme op aarde, en het is volledig verzonnen als een middel om controle en uitbuiting te krijgen over de bevolking van de aarde”

  Niet alleen over de bevolking, maar ook over de rijkdommen van de Aarde.

  Mooi artikel over de zwaar neurotische medemens!

 3. Voor deze gelegenheden wordt het vrouwenquotum zó erg hard gepusht

  Duitse tv promoot een geweldig vervangingsklimaatplan: stop met het hebben van ‘Arische CO2-uitstoters’ van blanke Europese kinderen, importeer in plaats daarvan migranten uit de derde wereld (video)

  De huidige politieke en demografische verschuivingen in Europa vormen een existentiële bedreiging voor de inheemse bevolking, die niet meer is gezien sinds de Poorten van Wenen in 1683, met zorgen dat de Europese identiteit, cultuur en geschiedenis met uitsterven bedreigd zijn als gevolg van de gezamenlijke inspanningen van links en de Islam.

  Een recente uitzending op ORF’s “Zeit im Bild” heeft een storm van controverse veroorzaakt, met in de hoofdrol Verena Brunschweiger, een klimaatactiviste die openlijk pleitte voor het vervangen van Oostenrijkse kinderen door immigranten uit Afrika en het Midden-Oosten. Brunschweiger laat haar verhaal voortbouwen op een diepgewortelde schuldcultuur en probeert blanken en Europeanen ervan te overtuigen geen kinderen meer te krijgen, waarbij ze de daad van Europese voortplanting als inherent racistisch bestempelt. De ‘feministische’ auteur mocht haar globalistische plan zonder tegenstand presenteren op de meest prominente nieuwszender van Oostenrijk, omdat stemmen tegen de Grote Vervanging opvallend afwezig waren.

  Kinderen als “Arische CO2-uitstoters?” >>>

  https://rairfoundation.com/german-tv-promotes-great-replacement-climate-plan-stop/

 4. kinderen van de leugen van begin tot eind.

  als die einde wereld bull-shit uh ..
  baal-shit is net zo als alles ideologische subversie.

  ze gaan en ze weten het.
  ze wisten dat ze zich aan wetten dienden te houden,
  maar ze kozen voor de baal-phometh of baphomet
  en gingen tegen hun eigen “schepper”in.

  zie protocollen zion a.pike

  nb niet het echte Sion

 5. Extreemrechtse extremisten organiseren landroof op het platteland in heel Duitsland

  De Reichsbürger-beweging streeft ernaar parallelle samenlevingen op te richten door scholen, clubs en openbare kantoren te infiltreren

  Kate Connolly in Rutenberg
  wo 27 december 2023 10.45 CET
  Volgens de binnenlandse inlichtingendienst en de ministeries vindt in heel Duitsland een strategische landroof door rechtsextremisten plaats met het gezamenlijke doel om gemeenschappen te creëren die onafhankelijk zijn van de staat.

  Autoriteiten en NGO’s die toezicht houden op extreemrechtse groeperingen zeggen dat de leden van de Reichsbürger-beweging, die de Duitse staat van na 1945 afwijzen, een gerichte poging doen om parallelle samenlevingen op te richten en bestaande structuren te infiltreren, waaronder scholen, clubs en openbare kantoren.

  Volgens een recent verzoek om informatie aan het federale ministerie van Binnenlandse Zaken door Martina Renner van de linkse oppositiepartij Die Linke, hebben rechts-extremistische organisaties de afgelopen twee jaar in heel Duitsland veertig eigendommen gekocht. >>>

  https://www.theguardian.com/world/2023/dec/27/far-right-extremists-reichsburger-rural-land-grab-germany

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in