Een studie in opdracht van de Italiaanse partij Forza Italia voorspelt een nieuwe verwoestende uitbraak van Covid-19 in Italië voor januari 2021 (“Covid-20”), zoals Voxnews.info ook meldt. De studie voorspelt een heropleving van de epidemie, met name door Afrikaanse migranten, als gevolg van de toegenomen opvang van asielzoekers.

Studie verklaart onvermijdelijk horrorscenario

Foto: Noborder Network / flickr (CC BY 2.0)

In de studie wordt ervan uitgegaan dat tegen het einde van het jaar zo’n 1,7 miljoen kleine en middelgrote bedrijven zullen worden getroffen door financiële wanbetalingen. Volgens de cijfers in de studie worden de officieel gerapporteerde cijfers aanzienlijk naar boven bijgesteld. Daarom moet worden aangenomen dat het bruto binnenlands product (BBP) met 14,7 procent zal dalen en niet met 10 procent, aldus Mitteleuropa. De werkloosheid zal ongeveer 6,5 miljoen Italianen treffen, wat volgens de studie overeenkomt met een percentage van bijna 20 procent. Dit alles voor het uitbreken van een tweede migratiegerelateerde infectiegolf.

Dit bedreigingsscenario is door Forza Italia besproken met de gouverneurs van de Zuid-Italiaanse provincies om tijdig passende gezondheidsmaatregelen te nemen in het licht van de hernieuwde dreiging. Het onderzoek en de schokkende bevindingen werden bevestigd door Forza Italia-vicevoorzitter Antonio Tajani.

30.000 doden door de toestroom van Afrikanen?

Het lijkt erop dat de Italiaanse regering niet heeft geleerd van haar fouten door Chinezen toe te staan na het Chinese Nieuwjaar (25 januari) naar Italië terug te keren en daardoor 25.000 doden te riskeren.

In de huidige situatie van Italië ten opzichte van de EU als verzoeker, om niet te zeggen “bedelaar” voor hulpgeld om de crisis te boven te komen, zal men zich waarschijnlijk ook moeten onderwerpen aan de dictaten van Brussel bij de verdere toename van de opvang van asielzoekers, met name uit Afrika.

  Studie: Coronavirusinfectie zorgt voor brede immuniteit

Dit zal op zijn beurt, zo voorspelt de studie, leiden tot een toename van het aantal sterfgevallen tot ruim 30.000 als gevolg van de hernieuwde opflakkering van de epidemie in Italië.

Interview met Antonio Tajani verklaart studie en behoefte aan actie

Politieke correctheid doodt

In een interview met de vice-voorzitter van Forza Italia, Tajani, op 22 april jongstleden, licht hij de bevindingen van bovengenoemd onderzoek toe en wijst hij op de dringende noodzaak om actie te ondernemen, met name voor een Italiaanse regering die op het punt staat failliet te gaan, in het bijzonder voor premier Giuseppe Conte.

In elk geval is een doelgericht beschermingsplan voor het zuiden van het land nodig om voorbereid te zijn op een nieuwe uitbraak, die tussen januari en februari 2021 wordt verwacht, aldus Tajani. Meer controles en overeenkomsten met de landen van herkomst van de migranten zijn daarom noodzakelijk om een levensvatbare strategie te vinden voor de bestrijding van het virus. Anderen moeten worden geholpen om de ziekte te identificeren en uiteindelijk te genezen om een catastrofe zoals die in Italië te voorkomen; Covid-19 en vervolgens de verwachte Covid-20 moeten niet worden onderschat totdat er een vaccin beschikbaar is, waarschuwde Tajani.

Volgens Tajani moeten sommige sectoren, zoals de landbouw, nu zonder meer snel nieuw leven worden ingeblazen om verdere verwoestende economische schade binnen de perken te houden. Tot slot vraagt Tajani om een nationaal strategisch plan, met inbegrip van een medische en economische analyse, als verdere basis voor beslissingen over de aanpak van de crisis.

  Weer een pandemie leugen ontrafeld: bezetting Duitse ziekenhuizen in 2020 gedaald

De migratiestromen die op de kusten van de Italiaanse Middellandse Zee aankomen, worden zo een nieuwe en gevaarlijke uitdaging voor het door de crisis geteisterde land en dus voor heel Europa.

Vorig artikelPolitie bestormt christelijke kerkdienst terwijl Ramadan-moslims het politiebureau in brand steken
Volgend artikel74-jarige moet woning verlaten – ruimte nodig voor asielzoekers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Ik ben niet voor massa immigratie maar vertel eens welk land zoveel Coronapatienten heeft die naar Europa migreren?
    Niet hè! In Africa valt het tot nu toe wel mee met de Corona. Ze hebben hier ook niet zo n rottige linkse propaganda. Dat scheelt een hoop ziektegevallen. Dus migratie nee. Italiaanse praat, onzin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in