Zoals Frontnieuws reeds heeft gemeld, zijn in Duitsland, net op tijd voor het begin van de moslimfeesten van de ramadan, de beperkingen versoepeld in de nasleep van de Coronacrisis. Dit gold uiteraard niet voor het christelijke Pasen, want het christendom is een doorn in het oog van regeringen en autoriteiten in heel Europa. Dit was ook het geval in Frankrijk, waar zelfs een katholieke dienst nu door de politie werd bestormd. Aan de andere kant sluiten de autoriteiten beide ogen dicht als het gaat om grote familie-ramadanfeesten uit Arabische en Noord-Afrikaanse culturen. En: bijna tegelijkertijd hebben migranten in Straatsburg rellen veroorzaakt en hebben ze daar een politiebureau in brand gestoken.

Kerk bestormd tijdens kerkdienst

Tijdens een misviering in een Parijse kerk, die via livestream op het internet werd uitgezonden, deed zich een ongelooflijk schandaal voor: de politie bestormde de kerk en vroeg de priester de dienst te stoppen, wat hij vervolgens weigerde. Hiervoor werd de priester een boete opgelegd.

In de kerk waren slechts zeven personen aanwezig: de priester, een misdienaar, een zanger, een organist en drie lectoren. Maar dit heeft blijkbaar niet verhinderd dat de politie de dienst onder dwang heeft beëindigd, aldus Unser Mitteleuropa.

Privé-missen toegestaan, kerk boos

Inmiddels heeft ook de aartsbisschop van Parijs, Michel Aupetit, zich uitgesproken en in een katholieke radio-uitzending eraan herinnerd dat de politie in Frankrijk de kerken niet met wapens mag betreden. “Anders zal men luidruchtig worden, heel luidruchtig”, zei de bisschop.

Bovendien zijn volgens het aartsbisdom nog steeds privé-missen toegestaan in Frankrijk en mogen enige helpers aanwezig zijn tijdens livestreaming.

75 procent van de Israëli's zal weigeren het Coronavaccin te nemen

Voor moslims gelden andere wetten

Natuurlijk zien de zaken er voor moslimburgers heel anders uit. Verschillende Franse media hebben al geklaagd dat moslims de Ramadan dit jaar niet zoals gewoonlijk kunnen vieren. De Corona-maatregelen zouden deze bevolkingsgroep natuurlijk “bijzonder hard” treffen. Er zijn ook krantenkoppen te lezen zoals: “De 700.000 moslims van Seine-Saint-Denis vrezen een Ramadan die “moeilijk te beleven is”.

In de straten van de migrantenwijken van verschillende grote steden heerst sowieso wrok en verzet tegen de maatregelen. Politieagenten worden aangevallen, evenals journalisten en willekeurige voorbijgangers. Hier zijn enkele video’s van “kleurrijk Frankrijk”, waaronder Parijs, Lyon en Saint-Denis:

Straatsburg: Moslims branden politiebureau af

In Straatsburg werd het begin van de Ramadan gevierd met een brand. De plaatselijke moslimjongeren brandden een politiebureau af met behulp van molotovcocktails, in hun ogen een “symbool van ongeloof”.

Een politieauto werd ook in brand gestoken. Brandende vuilnisbakken werden tegen de auto gerold.

Bill Gates wil Corona-geïnfecteerden microchips implanteren

En al deze incidenten gebeuren in een staat die niet alleen christelijke kerken bestormt, maar ook helikopters gebruikt om mensen te achtervolgen die op het strand durven te wandelen.

“Wij zijn door een ramp getroffen want wij hadden de illusie dat wij de islam konden aanpassen”

5 REACTIES

  1. Macron liet de notre Dame in de fik steken, hij staat toe dat gemiddeld 4 kerken per dag worden aangevallen, hij haat autochtonen en Christendom.

    Hij zal wel een nummer account hebben in Frankrijk; de smerige gerontofiel/necrofiel.

  2. Goed gedaan van die moslims; had die stomme politie de christenen maar met rust moeten laten, dan was dat politiebureau niet in de fik gestoken… 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here