Zoals Frontnieuws reeds heeft gemeld, zijn in Duitsland, net op tijd voor het begin van de moslimfeesten van de ramadan, de beperkingen versoepeld in de nasleep van de Coronacrisis. Dit gold uiteraard niet voor het christelijke Pasen, want het christendom is een doorn in het oog van regeringen en autoriteiten in heel Europa. Dit was ook het geval in Frankrijk, waar zelfs een katholieke dienst nu door de politie werd bestormd. Aan de andere kant sluiten de autoriteiten beide ogen dicht als het gaat om grote familie-ramadanfeesten uit Arabische en Noord-Afrikaanse culturen. En: bijna tegelijkertijd hebben migranten in Straatsburg rellen veroorzaakt en hebben ze daar een politiebureau in brand gestoken.

Kerk bestormd tijdens kerkdienst

Tijdens een misviering in een Parijse kerk, die via livestream op het internet werd uitgezonden, deed zich een ongelooflijk schandaal voor: de politie bestormde de kerk en vroeg de priester de dienst te stoppen, wat hij vervolgens weigerde. Hiervoor werd de priester een boete opgelegd.

In de kerk waren slechts zeven personen aanwezig: de priester, een misdienaar, een zanger, een organist en drie lectoren. Maar dit heeft blijkbaar niet verhinderd dat de politie de dienst onder dwang heeft beëindigd, aldus Unser Mitteleuropa.

Privé-missen toegestaan, kerk boos

Inmiddels heeft ook de aartsbisschop van Parijs, Michel Aupetit, zich uitgesproken en in een katholieke radio-uitzending eraan herinnerd dat de politie in Frankrijk de kerken niet met wapens mag betreden. “Anders zal men luidruchtig worden, heel luidruchtig”, zei de bisschop.

Bovendien zijn volgens het aartsbisdom nog steeds privé-missen toegestaan in Frankrijk en mogen enige helpers aanwezig zijn tijdens livestreaming.

  Ivermectin, het medicijn dat COVID heeft verslagen - "De waarheid zal uiteindelijk zegevieren"

Voor moslims gelden andere wetten

Natuurlijk zien de zaken er voor moslimburgers heel anders uit. Verschillende Franse media hebben al geklaagd dat moslims de Ramadan dit jaar niet zoals gewoonlijk kunnen vieren. De Corona-maatregelen zouden deze bevolkingsgroep natuurlijk “bijzonder hard” treffen. Er zijn ook krantenkoppen te lezen zoals: “De 700.000 moslims van Seine-Saint-Denis vrezen een Ramadan die “moeilijk te beleven is”.

In de straten van de migrantenwijken van verschillende grote steden heerst sowieso wrok en verzet tegen de maatregelen. Politieagenten worden aangevallen, evenals journalisten en willekeurige voorbijgangers. Hier zijn enkele video’s van “kleurrijk Frankrijk”, waaronder Parijs, Lyon en Saint-Denis:

Straatsburg: Moslims branden politiebureau af

In Straatsburg werd het begin van de Ramadan gevierd met een brand. De plaatselijke moslimjongeren brandden een politiebureau af met behulp van molotovcocktails, in hun ogen een “symbool van ongeloof”.

Een politieauto werd ook in brand gestoken. Brandende vuilnisbakken werden tegen de auto gerold.

  De Brusselaars laten het mondkapje zakken... De politie geeft het op

En al deze incidenten gebeuren in een staat die niet alleen christelijke kerken bestormt, maar ook helikopters gebruikt om mensen te achtervolgen die op het strand durven te wandelen.

“Wij zijn door een ramp getroffen want wij hadden de illusie dat wij de islam konden aanpassen”

Vorig artikelMerkel wenst moslims gezegend Ramadan – Met Pasen heeft ze geen woord gezegd tegen de christenen 
Volgend artikelStudie: Tweede Coronavirus-golf door Afrikaanse migranten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Macron liet de notre Dame in de fik steken, hij staat toe dat gemiddeld 4 kerken per dag worden aangevallen, hij haat autochtonen en Christendom.

  Hij zal wel een nummer account hebben in Frankrijk; de smerige gerontofiel/necrofiel.

 2. Goed gedaan van die moslims; had die stomme politie de christenen maar met rust moeten laten, dan was dat politiebureau niet in de fik gestoken… 🙂

  • Ik vrees dat ze ons op deze manier in een burgeroorlog proberen te dwingen. Ze hebben nu al jarenlang gewetenloze soldaatjes binnen gelaten (de laatste drie jaar 1,5 miljoen per jaar. Het werkelijke getal ligt hoger want van dit getal zijn de emigranten vanaf getrokken). Onder het mom van vluchtende immigranten. Ik vraag je welke immigrant vlucht nu precies naar die groep die je al jarenlang beschiet en bombardeert. Maar goed, dit zijn mensen die het gewend zijn om te doden om te overleven en dat ook doen zonder met de ogen te knipperen. De regeringen maken ons boos door allemaal berichten over vrouwen- en kinderverkrachting zonder een passende straf of uitwijzing. Door ongelijkheid te creëren en door onze huizen weg te geven voor een appel en een ei terwijl wij hier vijf tot vijftien jaar op een wachtlijst staan. Ik zeg niet dat ze allemaal zo zijn maar we hebben met onze medewerking aan nutteloze oorlogen zoveel kwaad bloed gezet dat de rest makkelijk is over te halen.

   De oorlogsmachine kan weer gaan draaien en de bevolking wordt flink uitgedund en mevrouw Merckel haalt weer haar oneliner van stal: “Wir haben es nicht gewusst”

   Het enige waar we ze mee dwars kunnen liggen is door er niet op in te gaan. Laat je niet uitlokken tot een burgeroorlog want dat is precies wat ze willen en dan hun handen in onschuld te wassen. Het is niet voor niks dat precies in januari 2020 besloten is om vrouwen ook dienstplichtig te maken. Kanonnenvoer is het want minder vrouwen is minder reproductie en minder bevolkingsgroei.

   Speel niet nog meer miljardairs in de kaart door de oorlogsmachine op te starten want zij zijn alweer de enigen die hier rijker van worden. Wij verliezen alleen alles. Noem me paranoia maar zo zie ik het.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in