Advocaat legt het Coronabedrog schandaal bloot: PCR-test positieven zijn niet geïnfecteerden

7
Fotomontage Wochenblick; elementen: Freepik, kjpargeter (Corona), man: Freepik

In Coronatijden worden superlatieven niet gespaard. De media overbieden elkaar in de wedloop om de meest angstaanjagende aantallen, en houden zo grote delen van de bevolking in angst. Maar hebben we echt de “dodelijkste pandemie aller tijden”? De Duitse advocaat Ralf Ludwig bewijst het: precies het tegenovergestelde is het geval. Het verzet neemt toe – inmiddels zijn al talloze rechtszaken aangespannen.

Het is duidelijk dat Corona de komende jaren, zo niet decennia, rechtbanken over de hele wereld zal bezighouden. Het aantal juristen en deskundigen uit andere disciplines dat zich intensief bezighoudt met het tegengaan van de steeds ernstiger wordende represailles van de staat tegen burgers neemt continue en snel toe, schrijft auteur Siri Sanning op Wochenblick.

In Oostenrijk werd een paar dagen geleden de Buitenparlementaire Corona Onderzoekscommissie Oostenrijk ACU-A opgericht – een vereniging van advocaten voor grondrechten – en het Platform Respekt. (Wochenblick meldt: Herstel van de rechtsstaat, advocaten helpen tegen Corona-willekeur).

In een interview met Punkt.Preradovic vertelt magistraat Beneder dat een van de doelstellingen van de commissie is om de rechtbanken te overtuigen om de feiten van de zaak te behandelen. Dan zou de Testpandemie, zoals Beneder het noemt, snel voorbij zijn, en hij voegt eraan toe dat hij er vertrouwen in heeft dat deze zaak snel voorbij zal zijn.

Rechtszaak aangespannen

Tegelijkertijd heeft Dr. Reiner Fuellmich, die openlijk spreekt over een ‘Corona-schandaal’ en de initiatiefnemer is van het Corona Ausschus, in Duitsland namens Dr. Wolfgang Wodarg een rechtszaak aangespannen tegen drie auteurs van het medium “Volksverpetzer” [een linkse groepering die politieke feitencontroles en kadercontroles uitvoert, red.] – het kan als een document worden gezien op de website van de Club der Klaren Worte (Club van de duidelijke woorden), de procedure is openbaar.

Deze rechtszaak, waarvan het kernelement de zogenaamde Drosten PCR-test is, is de opmaat naar vele andere rechtszaken in Duitsland en gaat vooraf aan de Corona-groepsrechtszaak, die de komende dagen door bekende advocatenkantoren in de VS zal worden aangespannen.

  Covid-19 studie onder bijna tien miljoen mensen vindt geen bewijs van asymptomatische verspreiding - oorverdovend stil in de mainstream media

Ontelbare PCR-test positieven, nauwelijks geïnfecteerden

Zijn collega Ralf Ludwig postuleert ondertussen niets minder dan het einde van de pandemie. In zijn analyse (vanaf minuut 21.30 ) op 10 november heeft hij de volgende drie aspecten gecombineerd:

Ten eerste: de studie

Van de 42.000 test-positieven zijn er slechts 94 geïnfecteerd, schrijft een studie van het bedrijf Biontech, dat samen met het Amerikaanse farmaceutische bedrijf Pfizer een Coronavaccin zal lanceren.

Zoals het Pfizer studieprotocol aantoont, werden in de periode van april tot november 2020, ondanks de 42.000 test-positieve deelnemers aan de studie, slecht 94 daadwerkelijk geïnfecteerde mensen onder hen gevonden, aldus Ludwig.

Aangezien een statistisch correcte uitspraak over de effectiviteit van het vaccin echter alleen kan worden gedaan aan de hand van een aantal van 164 daadwerkelijk geïnfecteerde deelnemers aan de studie, moest de duur van de studie worden verlengd. Oorspronkelijk werd aangenomen dat het onderzoek in juni 2020 zou zijn afgerond.

Bijna alle positieve testresultaten kunnen vals zijn

Dit is de reden waarom er bij zo’n hoog aantal testpositieven slechts een verwaarloosbaar klein aantal daadwerkelijk geïnfecteerde mensen zal kunnen worden gevonden, vervolgt Ludwig. De juiste procedure is het publiceren van de studie, zodat deze op alle niveaus door de wetenschappelijke gemeenschap kan worden bekeken en besproken. Het geeft ook een goed inzicht in hoe moeilijk het eigenlijk is om vaccins te produceren, zegt Ludwig.

Dr. Mike Yeadon, voormalig wetenschappelijk directeur van Pfizer, heeft er ook al lang op gewezen dat er heel wat fouten gemaakt kunnen worden in de massaproeven. Hij gaat er zelf van uit dat bijna alle positieve testresultaten fout zijn.

Farmacie-insider onthult: Bijna elke positieve Coronatest is vals

Ten tweede, de PCR-test

Het besef dat deze test niet in staat is om infecties op te sporen, maar alleen voor onderzoeksdoeleinden mag worden gebruikt, wordt nu steeds duidelijker. Een Hooggerechtshof  in Portugal heeft onlangs de quarantainemaatregelen om deze reden opgeheven.

Portugese rechtbank vonnist: PCR-tests “onbetrouwbaar” en quarantaines “onwettig” – totaal zwijgen in mainstream media

80 procent van de laboratoria doen te veel cycli

  VN-rapport: 650.000 migranten wachten om Libië te verlaten voor Europa

Een ander zeer belangrijk aspect krijgt ook steeds meer aandacht: het aantal cycli, waarmee het materiaal van een persoon wordt afgenomen, neemt exponentieel toe.

[Bij het uitvoeren van PCR-tests met 35 cycli of meer – daalt de nauwkeurigheid tot 3%, wat betekent dat tot 97% van de positieve resultaten vals-positief zou kunnen zijn, red.]

Als onze laboratoria slechts dertig cycli zouden maken, zoals aanbevolen door het Robert Koch Instituut – 80 procent van de laboratoria doen meer – zou 80 procent van de testpositieven verdwijnen. In plaats van 15.000 zouden we slechts 3.000 testpositieven hebben in heel Duitsland, berekent Ludwig.

Geen gevarenrisico

Als men met deze 3.000 testpositieven ook nog een virusteelt zou uitvoeren om te controleren of er daadwerkelijk een infectie aanwezig is, zou het resultaat rond de 5 à 7 procent liggen. Dat betekent dat we thans ongeveer 150 tot 180 geïnfecteerde mensen in Duitsland hebben. Dat is het werkelijke aantal, verklaart Ludwig.

En als dit voor elke 100.000 inwoners zou worden berekend, zou het duidelijk zijn dat er zelfs onder de door de wetgever vastgestelde regels geen enkel gevarenrisico bestaat. “Dat is het opwindende dat uit deze studie naar voren kwam”, zegt Ludwig.

Ten derde: de Wet op de infectiebescherming

PCR-test kan geen actieve virussen detecteren die in staat zijn om te repliceren.

De wet op de preventie en bestrijding van infectieziekten bij de mens /Infektionsschutzgesetz – IfSG): §2 Definities

Voor de toepassing van deze wet

1. “ziekteverwekker”: een reproductief agens (virus, bacterie, schimmel, parasiet) of een ander biologisch overdraagbaar agens dat bij de mens een infectie of een overdraagbare ziekte kan veroorzaken

2. “infectie”: het opnemen van een ziekteverwekker en de daaropvolgende ontwikkeling of vermenigvuldiging ervan in het menselijk organisme

Aangezien enerzijds een PCR-test geen bewijs kan leveren voor een “reproductief agens” en anderzijds, volgens het IfSG niet de testpositieven maar alleen degenen die daadwerkelijk geïnfecteerd zijn in aanmerking komen – wat volgens de bovenstaande verklaringen bijna nooit het geval is – is er geen sprake van een epidemische situatie van nationaal belang, verklaart Ludwig.

  Spraakverbod geëist: Duitsers moeten wegens Corona zwijgen in de bus

Nieuwe IfSG zelfs een voordeel?

Ludwig ziet zelfs een voordeel in de nieuwe versie van het IfSG die onlangs in Duitsland is besloten, zo vertelt hij tijdens een bijeenkomst in Kulmbach (vanaf min. 35,50). Want daarmee is de pandemie de jure [volgens het recht, red.] voorbij.

Vanaf morgen [vanaf 19-11-2020, red.] moeten de gezondheidsautoriteiten verplicht  bewijzen dat er niet alleen positieve testresultaten zijn, maar dat degenen die een positieve PCR-test hebben, ook een zogenaamd verwijtbaar agens hebben en dus infectieus zijn.

Zonder dergelijk bewijs “is er geen infectie”. En als er geen infectie is, mogen er geen maatregelen worden ondernomen. En dat is vereist vanaf morgen, want dat is wat de wet nu zegt.

Alle maatregelen zijn onwettig

Elke medewerker van de gezondheidsdienst is strafrechtelijk aansprakelijk als hij maatregelen afdwingt zonder te kunnen bewijzen dat een positieve test ook infectieus is, gaat Ludwig verder.

Tot nu toe had men kunnen zeggen dat men dit niet wist. Deze wet betekent echter dat geen enkele rechter of politieagent nu kan zeggen dat hij er niet van wist. Iedereen kan in de wet lezen wat een infectie is. En dan weten ze dat er geen infecties zijn in dit land. Als gevolg daarvan zijn alle genomen maatregelen illegaal, concludeert Ludwig, met de belofte om “een einde te maken aan deze onzin”.

Artikeln van Siri Sanning:

Rechtsanwalt belegt: Ohne PCR-Test keine Pandemie

Pfizer-Vize bekräftigt: PCR-Test alleine sagt nichts über Infektion aus

Rechtsstaat wieder herstellen: Anwälte helfen gegen Corona-Willkür

Wetenschappers schrijven hoge hoeveelheden aluminium in de hersenen van autistische kinderen toe aan vaccins

 

Vorig artikelBazen farmagigant Pfizer verkopen hun aandelen tegen recordprijzen
Volgend artikel“Europa is de gaskamer van Soros”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Dit wist ik al na 3 maanden dat het onzin was, ik heb namelijk met mijn vader ook ander half uur voor een zieken huis maasstad gestaan i n een ziekenwagen wachtend op een bed dat was in 2016 en 2018 copd dan zou je gaan denken ze gaan de bedden en pers aanpassen maar nee hoor nog meer bezuinigen zelfs het ambulante pers sprak er schanden van en die testen heb ik ook van dicht bij gemaakt mijn dochter hat een burn out werd verkoden en werd nog banger dus een test positief nog banger mijn kleinkinderen ook thuis van hun werk en mijn schoonzoon ook alleen die is zzp ook allemaal getest de twee mannen negatief en mijn klein dochter pocitief geen van alle ziek geweest alleen doodsbang en een hoop geld gekost het is gewoon mensen piepelen en bang maken zelf de media en dokters doen mee kijk naar kuipers en gommers die horen voor het pers en bedden op te komen en Rutte daar over aanspreken meiden die nu voor verpleegster leren zitten allemaal thuis vanaf begin van hun studie had ze in de ziekenhuizen geplaats voor ervaring maar nee hoor lekker thuis ,er zijn er inmiddels al een hoop afgehaakt terwijl we zoveel pers nodig hebben, de heren in den haag hadden anderen bedoelingen met het volk in nederland, en voor de duidelijkheid ik ben geen complot gekkie die naam krijg je al gauw als verder onderzoek doet ,en overal na toegaat en een hoop mensen spreekt. zelf ziekenhuis pers moest komen werken met een positiefe uitslag

  • Het zou prettig zijn als je nieuwe zinnen begint met een Hoofdletter en afsluit met een punt.
   Dat maakt dat het verhaal beter te lezen is, wat nu niet zo is.
   Nu is het 1 lange zin van 20 regels.

   • @BertG. – Waar een wil is, is een weg. Jij hebt de wil niet dus is er voor jou geen weg. Wanneer de wil er zou zijn en je tevens het begrijpend lezen onder de knie zou hebben, kun je lezen dat je met een generatie te doen hebt die ouder is dan jijzelf. Andere tijden, andere scholing, vaak zelfs niet. Mijn oude moeder schrijft op dezelfde wijze. Er is zelfs de overlappende wijze van het gebruik van komma’s. Dus wat mij betreft zou het prettig zijn, om in de door jou aangeslagen toon te blijven, wanneer je de inhoud van het verhaal stelt boven de vorm en de verpakking. Uch, ik heb gezegd.

    • Mijn pa is gisteren 84 jaar geworden:,en op 1 of andere manier hebben ze het hem wel bij gebracht waarom er hoofdletters, komma’s en punten bestaan.
     Of bedoel je nog een oudere generatie.

 2. De PCR test kan de prullenbak in, samen met de daarop gebaseerde verwoestende noodwet. Dat de politiek en de msm de waarheid blijven ontkennen hoeft geen betoog. Er moet tenslotte een geheel andere agenda uitgerold worden, waarbij het nog nooit wetenschappelijk aangetoonde sars-cov.2, dat covid 19 zou veroorzaken, slechts dient als dekmantel. (Hopelijk beoordeelt BertG mijn reactie op de inhoud, en niet op mijn schrijfwijze.)
  https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/11/29/pcr-test-van-de-baan/
  https://cormandrostenreview.com/report/

 3. Je hebt in ieder geval nog een beetje je best gedaan om het leesbaar te houden.
  Ik geloof dat jullie het verschil niet kunnen maken met een vriendelijk verzoek en een taal nazi.
  Maar doe er verder mee wat je er maar van wilt maken.

 4. ‘Peter filmde het hele gesprek met her RIVM op zijn mobiele telefoon, plaatste het op facebook en binnen een dag werd het 2 miljoen keer bekeken. Daarna volgde een totale hetze van de media zoals De Volkskrant, die het massaal als fakenews afserveerden. Het RIVM ontkende dat het gesprek had plaatsgevonden, en Peter vond het eerst ook niet terug in zijn gespreksgeschiedenis. Pas eind oktober kreeg hij na veel duwen en trekken het bewijs op zijn factuur dat hij met het RIVM had gebeld. Maar De Volskrant rectificeerde haar onzin niet. Ondertussen ging de aanval op Peter verder: zo werd zijn baas gebeld over zijn werknemer.
  In de studio zitten Peter en Ferdinand om de hele gang van zaken te fileren.’

  Peter Grootswagers belt RIVM. Die geeft zelf toe dat covid-19 vrijwel geen tot milde klachten geeft.
  02/12/2020
  https://www.youtube.com/watch?v=RLx9bFn94IA

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in