FENIXX KLASSIEKEN

Het is leuk om grappen te maken over politieke correctheid. Maar ze is niet alleen dom en lachwekkend, ze is soms ook puur fataal. In Italië verhinderde PC een snelle en effectieve actie tegen het Coranavirus.

De ziekte kwam waarschijnlijk naar Italië via Chinezen die in de kledingindustrie werken. Maar alle pogingen om hier iets aan te doen werden stopgezet omdat er naar geen enkele bevolkingsgroep mocht worden “gewezen”. Een Italiaanse viroloog, Giorgio Palù, heeft getuigd dat voorstellen om Chinezen die afkomstig zijn uit met de Corona besmette gebieden in China te isoleren, werden afgewezen omdat het als “racistisch” kon worden ervaren.

Politieke correctheid was belangrijker dan het redden van levens. Het doet denken aan een vreselijke gebeurtenis in Mekka in Saoedi-Arabië. In 2002 stierven 15 meisjes toen een school afbrandde. Ze werden door de religieuze politie verhinderd om aan het vuur te ontsnappen omdat ze niet correct gekleed waren. Zij hebben hun islamitische moraalpolitie, wij hebben onze antiracistische moraalpolitie.

In februari, terwijl de besmetting door Chinezen in Italië werd verspreid, werd er een antiracistische campagne georganiseerd. De mensen werden aangespoord om Chinezen op straat te omhelzen om “de haat te stoppen” en te laten zien hoe tolerant ze waren. God mag weten hoeveel er geïnfecteerd zijn geraakt door deze deugsignalering.

Florence Burgemeester Dario Nardella plaatste een video op Twitter waarin hij een Chinees omhelsde als een uiting van “solidariteit”.

In de mainstream media wordt vaak vermeld dat Italië zo hard getroffen is omdat 1) de bevolking oud is en 2) mensen en meerdere generaties samenleven. Men vermijdt te vermelden 1) de tienduizenden Chinese textielarbeiders die de ziekte ongehinderd verspreiden en 2) hoe de strijd tegen het virus werd gesaboteerd door de politieke correctheid en de antiracistische moraalpolitie.

Italië: "Ik ben een migrant en kan zonder vervoersbewijs in de bus stappen"

De Corona-uitbarsting in Noord-Italië valt samen met het Chinese nieuwjaarsfeest op 24 januari. Veel van de Chinese arbeiders reisden naar China om dit te vieren. Toen ze terugkeerden naar de fabrieken in Italië, begonnen ze de Italianen te besmetten.

In januari waarschuwde verscheidene mainstream bronnen dat “racisme” tegen Chinezen zich in Italië verspreidde. Dit leek een grotere zorg te zijn dan de verspreiding van de ziekte. En nog steeds lijkt voor de Washington Post (25/3) de verspreiding van “anti-Aziatisch racisme” bezwaarlijker te zijn dan het dodelijke virus.

“Niemand uit China mag hier binnenkomen”. Aldus een bericht, geschreven in zowel Engels als Chinees, in een bar in Rome. De bar is gelegen aan de Via del Lavatore straat, direct naast de wereldberoemde Fontana di Trevi fontein. Hier komen het hele jaar door toeristen en velen van hen zijn Chinees.

Wat heeft dit te maken met racisme? Er staat dat niemand uit China mag binnenkomen. Het is immers volkomen logisch als een epidemie China teistert. Het gaat om het beschermen van levens en het voorkomen van de verspreiding van infecties. Maar de politiek correcte deugmensen bestrijden liever denkbeeldig racisme.

De besmetting in de Verenigde Staten is te herleiden tot Italië. Het eerste bekende geval in New Hampshire had onlangs Italië bezocht en het eerste geval in Missouri had daar gestudeerd.

En zelfs in de Verenigde Staten heeft de politieke correctheid waarschijnlijk tot lijden en dood geleid. In februari werden New Yorkers uitgenodigd om deel te nemen aan een Chinese nieuwjaarsoptocht in Chinatown om het Chinese Coronavirus te “trotseren”. Duizenden mensen stonden op straat te zwaaien met Chinese vlaggen.

Vereniging van Italiaanse artsen behandelt COVID-patiënten met succes met vitamine D en hydroxychloroquine

Oxiris Barbot, de directeur van New York Gezondheidszorg (Health Commissioner), plaatste op 9 februari een tweet, waarin zij er bij de New Yorkers op aandrong om deel te nemen aan de Chinese parade, terwijl zij beweerde dat het advies om openbare bijeenkomsten te vermijden slechts “desinformatie” was:

“Vandaag viert onze stad de #LunarNewYear parade in Chinatown, een prachtige culturele traditie met een rijke geschiedenis in onze stad. Ik wil iedereen eraan herinneren om van de parade te genieten en geen plannen te veranderen door verkeerde informatie te verspreiden over het #coronavirus.”

New York is momenteel de staat van de Verenigde Staten die het meest getroffen is door het Chinese virus en wordt beschreven als het nieuwe epicentrum van de pandemie.

Als we echt van het Coronavirus af willen, moeten we de politieke correctheid van het denkvirus bestrijden. Er is een bekende remedie: correctheid.

In het voetspoor van de culturele verrijking: Kakkerlakken, wandluizen en vlooien

Vorig artikelIn het voetspoor van de culturele verrijking: Kakkerlakken, wandluizen en vlooien
Volgend artikelLinkse vrouw wisselt van kant: “Ik was een nuttige idioot in dienst van het globalisme”
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in