Bodo Schiffmann op een Querdenken-bijeenkomst in Ulm, © Wald-Burger8, / Wikimedia (CC BY-SA 4.0) [afbeelding bijgesneden]

De Duitse arts Dr. Bodo Schiffmann is een bekend gezicht van de Querdenken-beweging. De bank annuleerde zijn rekening, zijn praktijk werd beëindigd, en nu kan hij zijn licentie voor het uitoefenen van de geneeskunde verliezen.

Eerst werd Bodo Schiffmann de vestiging van zijn praktijk in Baden-Württemberg opgezegd, nu moet hij ook vrezen voor zijn medische licentie om zijn dokterschap uit te oefenen. Zoals hij in een Telegram-video uitlegt, had de vergunningverlenende instantie ook contact met hem opgenomen met het vermoeden dat Schiffmann “onjuiste gezondheidscertificaten” had afgegeven. De beschuldiging is dat er certificaten van vrijstelling van mondkapjes zijn afgegeven zonder voorafgaand onderzoek. Hij wordt ook beschuldigd van het aanzetten tot het verspreiden van “valse informatie” over de Coronavaccinatie.

Praktijk beëindigd wegens “Querdenken”

Reeds medio november had het ziekenhuis van Sinsheim Schiffmann op uitzonderlijke wijze en met onmiddellijke ingang op de hoogte gesteld van de beëindiging van zijn praktijkruimte. Een van de redenen was dat zijn activiteiten in de Querdenken-beweging de reputatie van het ziekenhuis konden schaden.

“Uw positie als een van de pioniers van de Querdenken-beweging en haar nauwe band met de politiek rechtse scène in de publieke waarneming zal waarschijnlijk de reputatie van het Sinsheim Ziekenhuis schaden. Als ons clientèle met u in contact wordt gebracht, is er ook een verband met dit politieke spectrum”, aldus een advocatenbrief.

De medisch specialist is onder meer een van de oprichters van de Corona-kritische partij WIR 2020 en is inmiddels zelfs federaal voorzitter. Schiffmann heeft al bezwaar gemaakt tegen het uitzonderlijke ontslag. Het ontslag zou niet alleen gevolgen hebben voor hem, maar ook voor zijn meer dan tien werknemers.

  Coronafeest in België: Afrikanen lopen twee politievrouwen simpelweg omver

Vanwege de mondkapjes-attesten was er in oktober al een inval gedaan bij Schiffmann. Er liep ook een onderzoek bij het Openbaar Ministerie. Alsof dat nog niet genoeg is, heeft Deutsche Bank ook zijn rekening opgezegd.

Waarschuwing: hoofd van de Duitse gezondheidsdienst geeft op voorhand toe: mensen zullen sterven aan de inenting 

Vorig artikelDe Grote Transformatie “The Great-Reset” – De weg naar het digitale concentratiekamp
Volgend artikelMannen worden aangeraden om sperma in te vriezen voor Covid-19 vaccinatie – vrees bestaat om steriel te worden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

  • 50 jaar terug was er maar een halve pagina woorden uit nederlands overgenomen in duits woorden boek.
   Nu een belangrijk onderdeel in het woordenboek van Nazistan , het land van Adolfina merkel.

   • Wat een stomme reactie! Je weet het verschil tussen Adolf en Merkel niet eens! Merkel is een DDR communist en Stasi agente en haat haar eigen volk! Adolf daarin tegen hield van zijn volk en was fel anti globalsten communisten, zionisten en satanische pedo’s!

   • Quer ken ik als woord niet.
    Denken zal nog wel hetzelfde betekenen, neem ik aan.
    Als je gaat zoeken op querdenken kom je enkel bij Duitse sites uit.
    Is querdenken soms een Duits woord.

     • Rommel, heb je soms ook nog een reden om werkelijk alles waar ik jou attent op maak (Tupac afbeelding) of aan je vraag totaal te negeren?
      Dit speelt al een tijdje dus er zal wel wat aan de hand zijn dan.
      Dan weet ik tenminste waar ik aan toe ben hier.
      Is wel zo eerlijk lijkt mij.

      • Eigenlijk ken ik dat niet meer reageren op iemand alleen van zwaar beledigden gelovigen.
       Zal dat er misschien achter zitten.
       Na een opmerking van mij over het geloof zijn toevallig wel de enige keren dat Rommel wel een reactie geeft op mij.
       Of zal Rommel verlegen zijn geworden op ze oude dag.

 1. De DDR is springlevend.
  Heeft zich even verscholen na de val van de muur maar is al enkele jaren volledig terug, nu op het hele Duitse grondgebied en ook in de provincie NL en de rest van Europa.
  Dankzij merkill, ssoross en vele andere communisten.
  Bedankt!

  Schudden wij dit linkse monster niet af? Is het gedaan met NL en onze “vrijheid”.
  Linksfascisme, linkse corruptie, valse vlag agenda’s, etc. vieren hoogtij!
  Links is een criminele samenzwering tegen de gewone burger die op geen enkele wijze wordt vertegenwoordigd.
  Al onze instituties zijn gekaapt door ssorosoide opportunisten.
  Zij zullen gezamenlijk alles vernietigen wat eerlijke burgers hebben opgebouwd.
  Alles.

  • Als ik het niet gelezen had, was ik geen woord tegen gekomen waarvan mij de betekenis niet bekend van is.
   Het verhaal is wel duidelijk verder.
   Dit flikken ze je dus tegenwoordig als je kritisch bent.
   Er veranderd niks als ik er schande van spreek van wat ze deze arts aandoen.

  • Als je je nog maar kritisch opstelt tegen de plandemie corona crisis dan sluiten de bank u rekening af??dit is dus duidelijk de nieuwe dictatuur van de toekomst voor iedereen want cash geld willen de facisten weg. Dus aan iedereen die geen graten ziet van altijd alles en nog wat te betalen met de bank kaarten word is eindelijk wakker want cash geld is de enigste vrijheid nog van het systeem …WAKE UP!!

   • Zonder bank rekening kan je niet eens je huur betalen en komt er ook geen huurtoeslag meer binnen.
    Je kan niet bij de balie je huur contant betalen, of je energie rekeningen.
    je bent dus je huis kwijt zonder bankrekening in deze tijd.
    En dan kan ik wel een oude sok op zolder hebben hangen, maar als ze het morgen ongeldig verklaren heb ik niks meer.
    Zo ver zijn we al een tijdje. Met een klik op een knop is het afgelopen met je.

 2. De man in kwestie is een voortrekker om de planmatigheid achter het covid verhaal te openbaren.
  Dat het de overheid niet zint en dat er eigenbelangen ,zoals de reactie van het ziekenhuis laatblijken ,spelen is hier zonneklaar.
  Waarom de bankrekening is afgesloten is duidelijk, maar wie daar opdracht heeft toe gegeven wordt niet beantwoord.
  De bank in kwestie, Deutsche bank, is een infuusbank van het IMF en de ECB, ook hier een aanwijzing dat er veel meer achter steekt dat het daglicht niet kan of mag zien.
  Wat ook per direct opvalt is dat het anti corona denken automatisch een rechtse denkpiste wordt toegeschreven.
  De man heft gestreden voor een waarheid die niet mag geweten zijn ,de tegenstanders hebben hun volle gewicht tegen hem en iedereen die kritisch durft te denken gebruikt.
  Als er echt niets zou aan de hand zijn en er geen pplandemie zou zijn dan zouden dergelijke acties nooit gebeuren, om hun geheim te bewaren en elke tegenstand zo klein mogelijk te houden hebben ze veel meer dan de dokter getroffen.
  Ze treffen ons allemaal, dus het maakt niet uit welke taal deze man spreekt, beter zou zijn te kijken naar de taal van verlichting die hij spreekt.

 3. De gehele medische wereld draait allang het niet meer om de gezondheid van de patiënt, maar om zoveel mogelijk te verdienen aan die patiënt. Iedereen die dat medische verdienmodel kan beschadigen wordt als volksvijand behandeld door de staat en medici. De huidige medische wereld is nog steeds in handen van de oprichter ervan en dat zijn de Rockefellers. De spaansegriep van 100 jaar terug kon zoveel doden veroorzaken, omdat er toen ook een experimenteel vaccin door de Rockefellers werd geïntroduceerd zogenaamd tegen de spaansegriep. Elke militair werd toen verplicht gevaccineerd. We weten allemaal wat de resultaten ervan waren. De zelfde Rockefellers hebben er ook voor gezorgd dat alle medicijnen op natuurlijke basis uit gefaciliteerd werden, omdat deze een concurrentie vormde voor zijn kwakzalver praktijken. Want zijn medicijnen zijn alle synthetisch, die van oorsprong afgeleid zijn van de natuurlijke werkende stof of ingrediënten. Hierdoor kan je ze gaan patenteren en zo mega veel verdienen. Tevens worden nog steeds de natuurlijke biologische werkende ingrediënten in voedingspreparaten verboden om hun genees werkende kracht voor bepaalde ziektes te omschrijven op het label. Nu met de corona griep die al in de jaren ’60 van de vorige eeuw zijn ontdekt, om die vervolgens in 2015 te patenteren genaamd covid-19. Zo ook met de PCR test die ook al gepatenteerd werd onder de noemer covid-19. Dus we kunnen met zekerheid zeggen dat het corona crisis niets anders is dan een verdienmodel van de Rockefellers. In tijden van een pandemie heeft de WHO alle zeggenschap over de te nemen stappen in de gezondheidszorg bij de aangesloten leden. Daar de WHO geen onafhankelijke organisatie meer is. Wordt er nu grof misbruik gemaakt om het verdienmodel de wereld op te leggen als een feit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in