Naast Morgellons zou Steriele EO ook in de Corona-tests zitten. Volgens verschillende bronnen is Steriele EO (Etheenoxide) niet geheel ongevaarlijk.

“In de EU geldt een volledig verbod op het gebruik van Etheenoxide in gewasbeschermingsmiddelen. In biociden is de werkzame stof toegestaan voor desinfectie, maar zonder contact met levensmiddelen. Ethyleen oxide is mutageen en carcinogeen”.

Video en berichtgeving via Politikstube.

Het Amerikaanse National Cancer Institute NIH noemt het ook een carcinogeen.

Wikipedia zegt:

“Etheenoxide is giftig en kankerverwekkend bij inademing. Symptomen van vergiftiging zijn hoofdpijn, duizeligheid en misselijkheid/overgeven. Als de dosis toeneemt, treden stuiptrekkingen op, en uiteindelijk coma. Het is irriterend voor de huid en de luchtwegen. De longen kunnen zich uren na het inademen met vocht vullen (longoedeem)”.

Maar ook:
Door wattenstaafjes met Etheenoxide gas te behandelen, kunnen DNA-sporen worden afgebroken, zodat zij met forensische methoden niet meer op te sporen zijn.

Kijk zelf maar naar deze tests uit China.

Coronatests “niet overtuigend” – nu anale uitstrijkjes op komst

  Noorse mainstream media zeggen dat sommige mensen "moeten sterven" aan Covid-19 vaccins als een offer aan de mensheid
Vorig artikel49-jarige Duitse vrouw overlijdt na AstraZeneca vaccin – aanwijzingen voor een verband met de vaccinatie
Volgend artikelFeit: Bill Gates financiert en beïnvloedt bijna elk instituut dat het ‘globale pandemie’ narratief aanwakkert
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in