Naast Morgellons zou Steriele EO ook in de Corona-tests zitten. Volgens verschillende bronnen is Steriele EO (Etheenoxide) niet geheel ongevaarlijk.

“In de EU geldt een volledig verbod op het gebruik van Etheenoxide in gewasbeschermingsmiddelen. In biociden is de werkzame stof toegestaan voor desinfectie, maar zonder contact met levensmiddelen. Ethyleen oxide is mutageen en carcinogeen”.

Video en berichtgeving via Politikstube.

Het Amerikaanse National Cancer Institute NIH noemt het ook een carcinogeen.

Wikipedia zegt:

“Etheenoxide is giftig en kankerverwekkend bij inademing. Symptomen van vergiftiging zijn hoofdpijn, duizeligheid en misselijkheid/overgeven. Als de dosis toeneemt, treden stuiptrekkingen op, en uiteindelijk coma. Het is irriterend voor de huid en de luchtwegen. De longen kunnen zich uren na het inademen met vocht vullen (longoedeem)”.

Maar ook:
Door wattenstaafjes met Etheenoxide gas te behandelen, kunnen DNA-sporen worden afgebroken, zodat zij met forensische methoden niet meer op te sporen zijn.

Kijk zelf maar naar deze tests uit China.

Coronatests “niet overtuigend” – nu anale uitstrijkjes op komst

De Britse regering en corrupte wetenschappelijke adviseurs moeten terechtstaan voor "Misdaden tegen de Mensheid en Massamoord"

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here