Of het nu gaat om royale subsidies voor het Imperial College in Londen, de London School of Hygiene, of het Amerikaanse Center for Disease Control (CDC), of Anthony Fauci’s National Institutes of Health (NIH), The Wellcome Trust, GAVI the Vaccine Alliance, Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI), het World Economic Forum en de Wereldgezondheidsorganisatie – er is één gemene deler achter de schermen die al deze instellingen financiert en invloed en controle uitoefent over al deze instellingen die vanaf de eerste dag van de crisis het narratief van de “globale pandemie” hebben aangezwengeld.

Het antwoord: de Bill en Melinda Gates Stichting.

De beruchte monopolist en zijn vrouw beweren dat zij alleen de wereld willen redden van allerlei dodelijke virussen, maar is dat werkelijk hun ware motivatie? Zorgt hun extreme rijkdom voor een gevaarlijk niveau van macht en invloed over de “globale volksgezondheid” (een term die nu synoniem is met massavaccinaties, farmaceutische distributie en bevolkingscontrole)?

Sinds de eerste dag van de crisis, en terwijl de halve wereld gedwongen werd tot lockdown vanwege een vermeend ‘nieuw’ Coronavirus, is Bill Gates non-stop te zien geweest op de mainstream media en YouTube, pleitend voor nog draconischer lockdowns, bedrijfssluitingen, schoolsluitingen, verplichte mondkapjes, en eisend dat het publiek zich schikt naar een ongekende massale vaccinatiecampagne, en ook aandringend op het accepteren van nieuwe digitale ID-vaccinpaspoorten om het verkeer van de ‘ongevaccineerden’ te beperken en om de wereldbevolking te volgen en te traceren.

Op dit punt is het ronduit belachelijk om te beweren dat deze man niet de drijvende kracht is achter een globale agenda.

  Ik volgde alleen maar bevelen op

Bekijk deze korte compilatie:

Video’s en berichtgeving via 21stcenturywire.

In oktober 2019, vlak voor de Covid-19 uitbraak – in een van de grootste toevalligheden in de wereldgeschiedenis, hebben Bill Gates en andere machtige belanghebbenden die momenteel de ‘globale pandemie’ beheren en ervan profiteren – een massale ’table-top’ simulatie van een globale pandemie uitgevoerd, met een dodelijk Coronavirus. Het werd “Event 201” genoemd. Kijk:

Aangezien deze man zichzelf heeft gepositioneerd als de nummer één van het globale volksgezondheidsbeleid, zou hij zo snel mogelijk in een openbaar forum moeten worden ondervraagd over al zijn financiële belangen, alsmede zijn ideologische overtuigingen en belangen.

Kijk hoe Bill Gates zich ongemakkelijk voelt als hij wordt ondervraagd over de bijwerkingen van het vaccin

Vorig artikelSteriele EO (Etheenoxide) in Corona-tests: “Ze doden ons opzettelijk”
Volgend artikelStudie: Chemische stof die penissen doet krimpen, gevonden in mondkapjes
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Mensen die zo puissant rijk zijn en die zelden of nooit met enige tegenspraak te maken hebben, krijgen een soort God-complex en kunnen dat ook bekostigen. Money makes the world go round… en dan zijn er ook nog volgers zat die ook alleen voor centen gaan, ongeacht de consequenties. Deze mensen leven al zolang in een bubbel, dat er voor hen geen werkelijkheid meer bestaat en dat maakt ze dood en doodeng.

    Maar ja, wie gaat dit stoppen?

  2. Helemaal mee eens, maar als het volk als schapen blijft volgen, kan de enkeling niets beginnen. Wachtend op het moment van “no return”, wat met rasse schreden dichtbij komt, kunnen we niets daartegen doen. Zolang moet je jezelf maar beschermen en doen wat niet slecht is voor jou (en je inner circle). Dan maar dingen niet kunnen doen. Als we eenmaal in de Schwab wereld zitten is het te laat voor deze generatie. De vaccinaties doen hun werk al door de mens aan te passen, middels bijv. reduceren (minder vruchtbaar).
    Het enige wat kan is zichtbaar protesteren, geen mondkapjes, niet vaccineren, msm opzeggen, niet testen als je geen klinische klachten hebt, zoals Rutte doet en als je kunt/wilt doe dan mee met de grotere demonstraties. Niets is meer wat het lijkt. Volg je gezond en logisch verstand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in