Ondanks de voortdurende propaganda: Slechts één op de zes Oostenrijkers wil de Corona-vaccinatie

2
1300
Foto ter illustratie © Freepik

De pleitbezorgers van een uitgebreide Corona-vaccinatie hebben geen rekening gehouden met de ontvanger. Want in werkelijkheid bestaat er onder de Oostenrijkers geen groot enthousiasme voor een Corona-vaccinatie – en dat geldt dubbel voor mogelijke verplichtingen om zich te moeten laten vaccineren.

Reeds maandenlang wordt de mantra als een gebedsmolen gepromoot : Normaliteit kan pas tot stand komen als het gevaar van besmetting is afgewend – en dat zou alleen het geval zijn als er een globale vaccinatie tegen het Coronavirus zou zijn. Uit een recente peiling van P8 Marketing onder 1200 Oostenrijkers blijkt dat de overgrote meerderheid van de Oostenrijkse bevolking kritisch staat tegenover de beweerde “verlossing” via de naald, meldt het Oostenrijkse nieuwsorgaan Wochenblick.

Weinigen willen de inenting, bijna niemand wil de inentingsverplichting

Meer dan tweederde (68,23 procent) zou in de huidige situatie niet gevaccineerd willen worden. Daarentegen is slechts één op de zes (15,78 procent) er zeker van dat ze van deze optie gebruik zouden willen maken. Een vergelijkbaar aantal mensen (15,99 procent) is nog steeds onbeslist. Volgens de Krone is de afwijzing van een verplichte vaccinatie bijzonder duidelijk: negen van de tien Oostenrijkers zijn fel gekant tegen zo’n verplichte vaccinatie.

Oostenrijkers steeds pessimistischer door de crisis

Deze cijfers zijn des te opmerkelijker omdat meer dan de helft van de respondenten er ook van uitgaat dat de Coronacrisis nog meer dan twaalf maanden zal blijven aanhouden. Ook de vooruitzichten zijn pessimistisch: slechts een derde gelooft überhaupt dat Oostenrijk uit de – niet in de laatste plaats verergerd door de lockdown van de turkooisgroene Kurz-regering – de crises zal komen. De consumentenbestedingen zijn ook gedaald: 40 procent koopt “alleen de noodzakelijke benodigdheden”. 53 procent vreest voor meer toekomstige stress op het werk.

BABYMOORD REGIME: C-19 vaccinschade overzicht onthult dat 82% van de gevaccineerde zwangere vrouwen in het eerste of tweede trimester een spontane abortus ondergaat

Hoewel de groene Minister van Volksgezondheid Anschober ontkent dat er überhaupt plannen zijn om vaccinatie verplicht te stellen, is het resultaat van het onderzoek ook een flinke domper voor zijn Corona-beleid. Op een persconferentie in mei hoopte Anschober dat de mensen en het land zich reeds belabberd genoeg zouden voelen om positief te staan tegenover het inenten. Hij zei toen letterlijk: “Mijn verwachting en hoop is dat de crisis zo duidelijk zal zijn dat dit op vrijwillige basis kan worden bereikt”.

Des te duidelijker worden de slechte waarden ook met betrekking tot de Corona-Ampel [Initiatief van de Oostenrijkse Corona-commissie met een kaart van Oostenrijk waarop men de risicobeoordeling en epidemiologische situatie voor de Oostenrijkse regio’s kan zien, red.] Het systeem wordt beschouwd als een prestigeproject van de regering, veel waarnemers zijn van mening dat de daaropvolgende landelijke aanscherping van de maatregelen tot een ad absurdum heeft geleid. Bijna tweederde (61 procent) is “zeer ontevreden” over de Corona-Ampel en nog eens 16 procent is ontevreden. Dit betekent dat bijna vier van de vijf deelnemers aan het onderzoek niet blij zijn met deze maatregelen: een goede politieke getuigenis ziet er anders uit.

“Te westers”: Sharia-politie tiranniseert vrouwen in Oostenrijk

2 REACTIES

 1. Vrijwaring mondkapje (!!!!) Met rechtermuisklik op te slaan en eventueel uit te printen en/of te fotograferen; aan u de keus.

  https://www.evernote.com/shard/s617/client/snv?noteGuid=f7c4baf9-155e-4882-bf54-933ab011177d&noteKey=ab26a6c0b4723fba3673366b1c02240f&sn=https%3A%2F%2Fwww.evernote.com%2Fshard%2Fs617%2Fsh%2Ff7c4baf9-155e-4882-bf54-933ab011177d%2Fab26a6c0b4723fba3673366b1c02240f&title=Vrijwaring%2Bmondkapje

  Aanvullende informatie: Betreffende artsen hebben aan tafel gezeten bij onafhankelijk jurist Sven Hulleman / yt – Een Oorlog Reeds Verloren https://www.youtube.com/channel/UCAS0LUTPa7b5l1pCJK7RqsQ

  Bron:

  Cassiere van Albert Heijn wordt door haar collega bedreigd omdat ze WEIGERDE een mondkapje op te zetten! 02/10/2020

  https://www.youtube.com/watch?v=A3pAGVjpVF0

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here