De mysterieuze Morgellons ziekteverwekkers blijken een mengsel te zijn van verschillende levensvormen, voornamelijk schimmels en microparasieten. Zij vertonen fysieke kenmerken gedragingen en reacties die vergelijkbaar zijn met die van protozoa, algen, schimmels, luizen, motten, vliegen, springstaarten, vlooien, en wormen…

Berichtgeving en video’s via PolitikStube.

Optimale leefomstandigheden voor Morgellons

Vochtige gebieden, zoals ogen, mond, neus- binnenkant worden bij voorkeur gekoloniseerd door Morgellons. Daar waar men snel zweet – b.v. oksels, nek, hoofd, rug, verschijnen ze ook bij voorkeur. Zij stellen een hoge vochtigheid en lagere temperaturen op prijs – zoals het geval is bij de schurftmijt of bacteriële/schimmelachtige levensvormen.

Vanaf ongeveer 12-16 graden omgevingstemperatuur wordt infectie in het algemeen gevaarlijk voor de mens. Temperaturen van 30-45 graden, die de mens nog net kan verdragen, zijn geen probleem voor Morgellons, zelfs niet gedurende langere perioden, dankzij hun chitine-achtige beschermlaag.

Morgellons zijn ook bestand tegen hoge temperaturen, bijvoorbeeld 90 graden voor wasgoed, gedurende ongeveer 30-50 minuten zonder schade. Wanneer zich extreme temperaturen of omstandigheden voordoen die ongunstig zijn voor hun leven en zij geen manier kunnen vinden om in de menselijke huid te ontsnappen, bekleden de Morgellons-organismen zich steeds meer met hun eigen slijm, dat zij snel verharden als chitine, zodat het hen beschermt….

Hier is nog een video:

En nog een op YouTube (zolang ie er staat):

Bewering: PCR teststaafjes kunnen “stervormige microdevices” bevatten die stiekem de “vaccin weifelaars” vaccineren

  Daarom kan de tweede vaccin injectie het gevaarlijkst zijn
Vorig artikelOndanks lockdown – Afrikanen reizen ongehinderd per trein uit Italië – “helpers” betalen tickets
Volgend artikelImmunoloog waarschuwt na sterfgevallen tegen vaccineren van mensen die al immuun zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Volgens Wikipedia zijn morgellons bekend onder de noemer parasietenwaanzin, en is het gevolg van een psychotisch beeld, waarbij de persoon het gevoel heeft dat er beestjes onder de huid friemelen.

  • Ja ze zitten ook in de anus en vormen de zogeheten kriebel in den bips als je gaat zitten om testresultaten af te wachten nadat je met wattenstaafje bent getest

  • Dat is het zeker. Waar iedere malloot zonder enige kennis, artikelen die in de basis misschien goed geschreven zijn en wetenschappelijk onderbouwd en/of onderzocht, gewoon dagelijks of wekelijks kan bewerken of veranderen naar eigen wens. Wikipedia is dus zeker geen goede info bron, al wordt dat door het gemiddelde onnozele publiek anders gezien. Wikipedia is ook zeer links georiënteerd.

 2. Wat is eitelijk en wat is niet zeker, maar te verwachten.

  –Teststaafje in de neus rammen is voor een covid test waanzinnig en onnodig; speechel is beter makkelijker en goedkoper
  –de testen an sich zijn volkomen waardeloos; 96% fout.
  –de fabrieken die diewattenstaafjes maken, zijn 100% hygienisch.
  –er komt NIETS op de staafjes wat niet bedoeld is om er op te komen.

  Wat als er een strategisch spel wordt gespeeld; datdatgene wat wordt achtergelaten in deneus het ECHTE wapen is, en de Covid alleen maar bijzaak?

  Degenen achter WHO en GR zijn waanzinnig, maar niet dom.

 3. Ik zag laatst iets soortgelijks via stewpeters.tv (ook via frontnieuws.com) over een militair die metalen draadjes uit zijn lichaam zag komen. In eerste instantie ging mij dit iets te ver om het te geloven maar nu kom ik het steeds vaker tegen. Zou het dan toch echt waar zijn en zo ja, wat is het nut van deze morgellons?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in