49-jarige Duitse vrouw overlijdt na AstraZeneca vaccin – aanwijzingen voor een verband met de vaccinatie

2
1616

In het Universitair Medisch Centrum, Unimedizin, in Rostock is een 49-jarige vrouw overleden elf dagen nadat zij was ingeënt met het AstraZeneca-vaccin. Volgens Unimedizin zijn er aanwijzingen voor een verband met de vaccinatie. Dit is echter nog niet definitief opgehelderd, meldt Politikstube.

Volgens Unimedizin overleed de vrouw woensdagavond in de kliniek voor neurologie. Ze was een werkneemster van het universitair ziekenhuis. Er waren aanwijzingen voor een “door vaccinatie veroorzaakt incident in de nasleep van een Covid-19 eerste vaccinatie met het vaccin AstraZeneca”, aldus het universitair ziekenhuis in een verklaring. “Het verband is nog niet onomstotelijk opgehelderd”, zei president-directeur prof. dr. Christian Schmidt donderdag. Het incident is gemeld aan de bevoegde autoriteiten en het Paul Ehrlich Instituut. Het is het eerste sterfgeval in het Universitair Medisch Centrum Rostock, dat mogelijk verband houdt met een vaccinatie tegen Covid-19.

Het EU-geneesmiddelenbureau (EMA) had het Corona-vaccin van de Brits-Zweedse fabrikant AstraZeneca ongeveer een week geleden na een evaluatie als veilig geclassificeerd. De voordelen wegen op tegen de risico’s, aldus de Commissie.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

EU geeft het AstraZeneca-vaccin weer vrij – ondanks wetenschappelijke vaststelling dat het potentieel dodelijk kan zijn

Amerikaanse werkgevers die COVID-vaccins verplichten, kunnen aansprakelijk worden gesteld voor "elke bijwerking"

2 REACTIES

  1. Hou toch eindelijk een keertje op met dat oeverloos bekritiseren van , en kwaadspreken over de corona vaccins. Zelfs de meest erudiete wetenschapper van b.v. de Pinkster Gemeente of een willekeurige
    Godsdienst fanaat zal dit het werk van de Duivel vinden, maar gelukkig wordt de rationeel denkende mens hier alleen maar blij en gelukkig van.
    Dus hou er in Gods naam mee op !!!
    drs.e.s.rijsdijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here