Kennelijk zonder enige reden is de Oostenrijkse politie-eenheid “Luchs” zaterdag tijdens de demonstratie tegen de Coronamaatregelen in Innsbruck tot geweld overgegaan: omdat een oude man “zich niet aan de Coronamaatregelen had gehouden” en zich bij de identificatie niet positief had opgesteld, hebben zij hem bloedig geslagen en op brute wijze op de grond gevloerd. Het is zelfs niet zeker of de reden die aan de ORF is gegeven voor de officiële handeling, wel waar is, bericht het Oostenrijkse nieuwsorgaan Wochenblick.

Tegenover de vreedzame mensen die in Innsbruck demonstreerden voor “vrede, vrijheid, soevereiniteit” en protesteerden tegen de arbitraire maatregelen tegen in hun provincie, werd blijkbaar toch een politie-eenheid gevonden die de gemelde instructies van ÖVP-minister van Binnenlandse Zaken Nehammer uitvoerde om onverbiddelijk streng op te treden. Erg genoeg vielen ze een oude man aan. Er wordt gezegd dat het een 81- of 82-jarige man is. Op nieuwe videobeelden is te zien hoe een blonde dame luid en wanhopig “Pappa, Pappa” roept in een poging bij hem te komen. De vrouw werd ook op grove wijze aangepakt. (Zie audio boodschap hieronder).

Is de uitleg waar?

Een officieel persbericht van de politie is er nog niet, maar de ORF, die zich op een politiewoordvoerder beroept, licht het incident als volgt toe: “Op de Landhausplatz ontstond vervolgens een woordenwisseling tussen de leidinggevende en verscheidene deelnemers aan de demonstratie. De aanleiding was een persoon die zich niet aan de Coronavirus-maatregelen had gehouden, aldus de politie. Tijdens het identificatieproces werkte de man niet mee, wat eindigde in een poging tot verzet tegen het gezag”.

Maar in feite is het goed te zien dat de senior, die zinloos en wreed door de politie werd verwond, op de grond nog steeds een FFP2-mondkapje droeg. Om welke reden doet men dit een bejaarde medeburger aan – behalve om de Corona-politiek van ÖVP-kanselier Kurz en de minister van Binnenlandse Zaken te  behagen? Evenals in Wenen gingen sommige “ervaringsgerichte” ambtenaren in de latere uren van de demonstratie, toen minder verzet werd verwacht, over tot geweld tegen vreedzame mensen. Aan de markeringen op de uniformen is te zien dat het om de “Lynx” politie-eenheid uit Karinthië gaat. Het is vaak een tactiek van de politie om eenheden uit andere federale deelstaten in te zetten, omdat zij daar niet zo emotioneel aan gehecht zijn als aan mensen uit hun eigen provincie.

  Terrorisme-alarm in Wenen: daders exploderen bomgordel - meerdere dodelijke slachtoffers

De omringende demonstranten drongen er bij de agenten op aan de man met rust te laten. Zij vroegen de agenten of zij zich niet schaamden – en hoe zij dergelijke daden tegenover hun gezinnen en kinderen zouden rechtvaardigen. Sommigen maakten ook veronderstellingen over het beroep van de moeders van de agenten terwijl hun woede groeide.

Dochter spreekt geschokt over het gebeuren

In een audiobericht dat naar Wochenblick is gelekt, spreekt de dochter van de senior geschokt over de scène. Haar vader zou “tot nu toe in orde zijn”. Op het moment van opname stond de man nog steeds onder arrest en zou de recherche zou hem reeds enkele uren hebben ondervraagd.


Videobeelden van beveiligingsspecialist Thomas Schaurecker bieden ook een ander, zeer uitgebreid perspectief:

ORF meldde opnieuw plichtsgetrouw maar onwaarachtig dat “enkele honderden mensen” in Innsbruck aan het demonstreren waren. Het vrije medium Compact schatte daarentegen ter plaatse dat ten minste 1.000 en ten hoogste 5.000 mensen demonstreerden voor hun grondrechten.

Nog een video van het incident:

Nog een inzending van een lezer:

Hier wordt de oude heer door de jonge agenten afgevoerd.

Net als vorig jaar: Coronalockdowns eindigen op tijd voor de Ramadan

Vorig artikelSchandalig: Duitse huisarts weigert AfD-politica te behandelen
Volgend artikelSterfgevallen, verlamming, invaliditeit: bijwerkingen van vaccins worden nog steeds ontkend
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Ach, polite, als ze oudere mensen mishandelen of kinderfeestjes proberen te verstoren en bang zijn voor agressieve immigranten, dan ben je een grote lafbek! Ook al beveeld het communistisch regime in wording dit!

 2. “Oostenrijkse Coronapolitie slaan oude man bloedig in elkaar”

  Klaarblijkelijk komt het beleid van de Oostenrijkse bondskanselier Sebastian Kurz als geroepen om weerloze oude demonstranten geweld en de schrik van hun leven aan te doen, Sebastian Kurz is ook een van de vele handlangers van George Soros, welke overal in de westerse wereld van plan zijn om democratieën om te keren in een strikt gedreven nieuw soort van communisme.

  Voordat deze Brave New World klaar gestoomd is door de-populatie van alle westerse natie volkeren, door ophanden zijnde genocide op een ongekende grote schaal, zal het leed dat deze oude man aangedaan is vergeten worden. Het bewust vernietigen van de vele westerse culturen (etnocide) is reeds in volle gang bezig als men de conclusie kan trekken uit het Amerikaanse en de Europese Unie gevolgde immigratie en asielbeleid.

 3. Hetzelfde gedrag als die ëuropol”tegen de gele hesjes in Frankrijk. Schrik inboezemen door bejaarden total loss te slaan.
  Zijn altijd wel wat linksen die dat doen.
  Ontbreekt:SA embleem….

 4. Laat de dictators maar doorgaan dan komt misschien de dag dat de opstand uitbreekt tegen de Davos en Bilderberg fascisten en wordt er grote schoonmaak gehouden, ik verlang ernaar om dat tuig als Merkel, Macron, Rutte, Tiimmerclown. Obama, Clinton, Biden en de rest van dat duivelse nageboorte tuig op het schavot te zien staan bibberen, de grote helden van nu die zich veilig verborgen houden achter de linies van hun nieuwe SA/SS troepen. Al die politiemensen en soldaten die deze schooiers de hand boven het hoofd houden moeten maar eens goed gaan nadenken over hun toekomst als de opstand eenmaal uitbreekt. Wat willen jullie: dienen jullie het volk of dienen jullie die omhooggevallen neplinkse kankercriminelen die jullie bazen zijn. Helden tegen ongewapende oude mensen. Hoe voelt het om oudjes en vrouwen met je wapenlat in elkaar te rossen met z’n tienen, hoe voelt het om met zijn tienen om op een op de grond liggende weerloze persoon te staan trappen, lekker jullie frustratie op een weerloos mens afreageren. Mensen die dat doen zijn geen mensen maar stukken vuilnis. En dan wensen jullie ook nog beter betaald te worden.

 5. Politiekers uit hun kot halen er juist hetzelfde met hun doen, geen genade tonen , hebben zij ook niet met een ons, een weerloze oude man, aanpakken alsof hij een crimineel zo zijn, dat is dan politie, terroristen zijn het, behandelen met dezelfde munt.

 6. Reactie verwijderd.
  FRONTNIEUWS is tegen geweld. FRONTNIEUWS streeft naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in