Spanje gaat geheime databank aanleggen van mensen die Covid-vaccin weigeren en delen met de EU-lidstaten

5

Spanje heeft aangekondigd dat het een geheim register zal opstellen voor personen die weigeren het Covid-19 vaccin te nemen en deze informatie zal delen met de EU-lidstaten. De Spaanse minister van Volksgezondheid Salvador Illa zei maandag in een interview met La Sexta televisie dat de lijst niet openbaar zal zijn en dat het vaccin niet verplicht zou zijn.

Wat er zal worden gedaan is een register, dat zal worden gedeeld met onze Europese partners… van de mensen die het is aangeboden en die het gewoonweg hebben afgewezen.

Het is geen document dat openbaar zal worden gemaakt en het zal worden gedaan met het grootste respect voor de gegevensbescherming, verklaarde Illa.

Illa legt niet uit waarom Spanje een Covid-dissidentenlijst maakte als het vaccin niet verplicht zou zijn.

De regering verwacht naar verluidt 15-20 miljoen mensen van haar bevolking van 47 miljoen tegen juni te hebben gevaccineerd.

De manier om het virus te verslaan is om ons allemaal te vaccineren of hoe meer hoe beter, aldus Illa.

De verbluffende aankondiging van de Spaanse regering volgt op het initiatief van de WHO om een elektronisch vaccinatiecertificaat te lanceren met de eis dat het vaccinatiecertificaat de standaard wordt voor internationaal reisverkeer. Mensen die weigeren het Covid-19 vaccin te nemen, kunnen zodanig worden uitgesloten van vliegreizen.

Regeringen die een geheime lijst maken en delen van mensen die zich niet aan hun medische tirannie onderwerpen, is een voorbode van een ramp die aan de Sovjet-Unie doet denken.

Italië: “Wie zich niet laat vaccineren, wordt ontslagen”

  Trump: Tien jaar gevangenisstraf voor anti-blanke linksen die standbeelden vernielen
Vorig artikelCovid-19 studie onder bijna tien miljoen mensen vindt geen bewijs van asymptomatische verspreiding – oorverdovend stil in de mainstream media
Volgend artikelProfessor Genetica: “Afrikanen hebben meer aap gelijkende gen-varianten dan andere rassen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. De enige manier voor de Spanjaarden om dit soort staats terreur te stoppen os door politici die heraan meewerken thuis te bezoeken en van persoon tot persoon te vragen waarom ze aan dit soort zaken van terreur tegen de eigen bevolking meewerken.
  Ieder ander initiatief om registratie en de daaropvolgende beperkingen, uitsluitingen etc te stoppen zal mislukken, omdat geweld de basis is van alle macht. Regeringen rekenen op het leger en de politie om hun bevelen met geweld kracht bij te zetten en hun waanzin wetten door te drukken, en zolang als er lieden zijn die tegen betaling met geweld dat werk doen….

  Alles word verkocht met een gemeenschappelijk nut, maar tegelijkertijd door diezelfde toegevendheid misbruikt.
  Camera’s om de verkeersstroom te observeren en verder niks, op exact die en geen andere basis door het parlement goedgekeurd is daar een goed voorbeeld van. Daarna is het systeem gewoon beschikbaar gesteld aan belastingdienst en politie, voor onder andere opsporing doeleinden….
  Idem met anti terreur wetten, alle rechten worden opzij gezet in naam van onze veiligheid, maar dezelfde regering die onze veiligheid bewaakt schenkt miljoenen aan terreur organisaties in andere landen die tegen een gekozen regering vechten en moordpartijen organiseren op andere burgers….volgens mij is dat medeplichtigheid aan alle misdaden , maar niet in mijn naam….
  We moeten onszelf identificeren om op stráat te mogen lopen, een telefoonkaart te bezitten of een bankrekening, maar terroristen die vluchten en hier komen worden beschermd, krijgen een anonieme bankrekening en kunnen zonder documenten een identiteitsbewijs krijgen met een naam naar keuze…we kunnen dit soort voorbeelden nog met een hele lange lijst aanvullen, maar het komt er simpelweg op neer dat de eigen regering met hulp van de pers in vele vormen terreur bedrijft op de eigen bevolking en er geen sprake is van het beschermen van de belangen van de bevolking maar van het knechten en structureel in slavernij brengen van een bevolking.

  En ik zou erop moeten vertrouwen dat een vaccin er is om mij te beschermen…het is er om een reden te hebben om mij binnen een steeds beperkte wordend gebied op te sluiten en mij uit te sluiten. Mij word met een lijst bijhouden wie wel en niet is ingespoten en de daarop volgende uitsluitingen het recht op leven en vrijheid, het recht op mens zijn ontnomen.
  In gesprek gaan met de hulptroepen van de overheid zijn nutteloos, het zijn al die parlements leden die persoonlijk instemmen met dit soort maatregelen die men moet aanspreken. Die kunnen het stoppen, niemand anders.

  Aanspreken werkt enkel persoonlijk van mens tot mens, een e mail is de verpersoonlijking van desinteresse in het geschreven onderwerp, een petitie aanbieden het symbool van totaal gebrek aan realiteit en het aanvaarden van de regels van de slaaf…

  We zijn als mens geboren, we hebben van onze voorouders het principe vrijheid en menswaardig leven meegekregen, en we gaan nu feitelijk een grote versnipperaar in, na al hun bloed en afzien…

  Als we werkloos dit alles aanzien zijn we niet die erfenis waard, zijn we niet waard mens te ijn, is vrijheid een woord uit een sprookjesboek.

  Een volk wat zwicht voor tirannen, ongeacht of deze tirannen uit eigen gelederen komen, is zijn vrijheid niet waard.
  En zij die meewerken aan de knechting van het eigen volk moeten worden gezien als verraders en als zodanig worden behandeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in