Mensen die vanuit het Britse Heathrow met United Airlines of Cathay Pacific reizen zullen het nieuwe “paspoort” kunnen testen dat volgens sommigen de standaard van de toekomst kan worden. Hiermee kunt u laten zien dat u gevaccineerd bent en dus aan boord kunt komen en verder kunt reizen.

Het paspoort, dat bestaat uit een app, stelt de houder in staat om zijn Covid-19 test of bewijs van vaccinatie voor te leggen, zodat aan de voorschriften van de autoriteiten wordt voldaan.

De app maakt vervolgens een QR-code aan die het luchthaven- en grenspersoneel kan scannen.

Er wordt op gewezen dat men Covid-19 tests en vaccinatiebewijzen over de internationale grenzen heen niet vertrouwt en dat veel landen zich gedwongen zullen voelen om een volledig reisverbod en verplichte quarantaine te handhaven zolang de pandemie voortduurt.

Kan een voorwaarde worden om te reizen

De kwestie van mensen die weigeren het vaccin te nemen dat binnenkort zal worden aangeboden, wordt ook relevant geacht naarmate het dichterbij komt.

Reeds eerder heeft onder meer een Brits parlementslid gesuggereerd dat het verplicht moet worden gesteld zijn om een ​​vaccinatiebewijs te overleggen om internationaal te mogen reizen. Ook in Frankrijk en Duitsland hebben politici zogenaamde “gezondheidspassen” of “Coronakaarten” voorgesteld om te kunnen reizen.

Tommy Robinson confronteert tuig dat op oude mensen hoest en spuugt tijdens de Covid-19 uitbraak

  BBC trekt zijn keutel in - patriottische liederen in Last Night of the Proms gaan door
Vorig artikelTrump weigert digitaal debat met Biden
Volgend artikelNieuw rapport: kindermisbruikers werden beschermd door de Engelse kerk
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Feitelijk word hiermee een gevangenis gecreëerd zonder muren of hekken. Wie niet buigt mag niet meer reizen. Vervolgens niet meer naar de bioscoop, naar de winkel of met de bus…..

  Je mag jezelf dus straks laten volpompen met ziekten in de hoop dat je lichtaam er anti lichamen tegen maakt. Vaccineren is inspuiten met een afgezwakte vorm van een ziekte en hopen dat het lichaam sneller is in antistoffen maken dan het virus in vermenigvuldigen. Voor sommigen dus een spuitje des doods, en gedwongen toegediend want uitsluiting is ook een vorm van genocide….

  Tijd voor hooivorken en fakkels en geteerd touw.

  • We worden in een pak genaaid en blijven rustig zitten. Dit gaat niet weg door ons ongenoegen op internet te uiten of door te stemmen. Hoe krijgen we de luie mens achter de telefoon vandaan? Alleen gecoördineerde actie met miljoenen, liefst internationaal kan dit nog keren. Als het kan zonder geweld.

 2. Uitspraken van de heersende kaste:
  https://www.stopworldcontrol.com/rapport/

  Filmpje:
  ‘The Eugenics Crusade tells the story of the eugenics movement and its long history in the United States, from its beginnings in the study of heredity, to its rise as a popular movement promising to uplift the human race through state sponsored sterilization, to its influence on immigration laws designed to close our borders to groups deemed genetically inferior.’

  https://www.bitchute.com/video/1DWofmdd26Qb/

 3. Geweldloos verandering krijgen is complete onzin. Geweldloos is nog niets veranderd, ook Ghandi had zijn moordenaars….

  Geweld is een deel van het menselijk bestaan, en wie er het beste in is blijft bestaan.

  Zo simpel is het.

  Vreedzaam werkt enkel als alle partijen logica voor ideologie stellen. Dat vind je nergens.

  Leer te doden. Reset je normen en waarden op het niveau van je tegenstander en daarboven. Fatsoen is net als democratie en gelijkheid een droombeeld waarmee mensen stil worden gehouden. Onze “ elite” heeft geen geweten, enkel de leefregel meer meer meer….over mijn en jou lijk.

  Leer doden en ze je geest op overleven.

  Je zal het nodig hebben.

 4. Echt verschrikkelijk. En misschien nog wel erger hoe je dat vaccin aangesmeerd wordt door je eigen medemensen. Wat staan er voor straffen op die vliegtuigmaatschappijen, vraag ik me af, opgelegd door de roofdieren? Inzake het “volpompen met ziekte” door dat zgn vaccin, het is nog erger: het bevat materiaal dat jouw DNA onherroepelijk verandert. Dit stukje DNA codeert voor een protein dat de pijnappelklier beinvloedt op een verdovende manier. De pijnappelklier heeft niets te maken met de covid, of de bestrijding er van, maar alles met licht en energie die je nodig hebt om op aarde te leven. Zie het maar als een soort van antenne. Als de pijnappelklier niet goed werkt, kun je er bijvoorbeeld nachtblindheid door oplopen. En wie weet wat nog meer. Maar nog erger dan dat is, dit DNA gaat ook mee in je gameten, en komt in je kindjes terecht. Mogelijk wordt dit protein daar nog tien keer zo hard aangemaakt, wie weet. Hetzelfde gebeurde namelijk bij Monsanto, toen de mais plant een insectenbestrijder ging aanmaken, nadat er een stukje bacillus in zijn genoom werd ingebracht. Hij maakte zoveel van dat enzym aan dat baby’s geperforeerde darmen kregen toen ze de mais aten. Om maar een voorbeeld te geven. Er is een reden waarom “God” het DNA heeft gemaakt zoals het is, en daar moet niet mee geknoeid worden. En dat doet het “vaccin” dus wel. Vandaar dus ook dat de roofdieren je uit alle macht zover proberen te krijgen dat je die spuit toch maar neemt. De volgende generatie mensen, jouw kindjes, en jouw kleinkindjes lopen dan als versufte molletjes rond, die niet voldoende zonlicht en energie kunnen opnemen met hun pijnappelklier. Wat een vreselijk toekomstbeeld… en dat dankzij de spuit van Bill. Of is het de spuit van zijn vrouw?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in