Ter herinnering, dit is niet de eerste keer dat de Spaanse regering in een chemtrail-schandaal verwikkeld is. In 2015 maakten vier medewerkers van de Meteorologische Dienst van de Staat via het Europees Parlement bekend dat vliegtuigen regelmatig zogeheten chemtrails over heel Spanje sproeien, en dat de concentratie giftige chemicaliën in bepaalde streken zo hoog was dat de plaatselijke bevolking verhoogde aandoeningen aan de luchtwegen kreeg:

De autonome gemeenschappen Murcia en Valencia en de provincie Almeria zijn het zwaarst getroffen, met geen druppel regen in meer dan zeven maanden, catastrofale “gota fría” stormen, en ademhalingsziekten bij de bevolking door het inademen van looddioxide en andere giftige verbindingen. Deze vliegtuigen stijgen op van de militaire luchthaven San Javier in Murcia.

Nota bene: het schandaal is enorm, aantoonbaar te groot en vooral te heet voor de mainstream media om er aandacht aan te besteden, laat staan er iets mee te doen, schrijft Jan Walter.

Nu verschijnt er een explosief pandemiebestrijdingsbevel in het officiële staatsblad van de Spaanse regering, waarin het gebruik van militaire vliegtuigen en het sproeien van biociden op de bevolking bevestigd wordt:

Besluit SND/351/2020 van 16 april, waarbij de strijdkrachten en eenheden en militaire noodeenheden toestemming krijgen om (…) biociden voor ontsmetting te gebruiken om de gezondheidscrisis COVID-19 het hoofd te bieden.

Tot de meest doeltreffende ontsmettingstechnieken behoort het gebruik van luchtgedragen middelen, waarbij dan technieken als verneveling, thermo-verneveling en micro-verneveling gebruikt worden om snel alle oppervlakken te bereiken, (…)

De CBRN-verdedigingseenheden van de strijdkrachten en de militaire eenheid voor noodsituaties (UME) beschikken over de menselijke middelen, het materiaal, de procedures en de voldoende opleiding om ontsmetting vanuit de lucht uit te voeren, (…)

Besluit SND/351/2020 werd bij Koninklijk Besluit goedgekeurd op 14 maart 2020; slechts drie dagen nadat de WHO de vermeende Covid 19-pandemie had uitgeroepen.

  Dr. Coleman - "We mogen hun verraad nooit vergeten - of vergeven"
Klik voor groot.

Zijn biociden gevaarlijk? Biociden worden gebruikt om schadelijke organismen te doden of af te weren. Zij werken bijvoorbeeld door het zenuwstelsel te verlammen of het vermogen van schadelijke organismen om zich voort te planten te belemmeren. Dat maakt ze tegelijk ook potentieel gevaarlijk voor de mens en het milieu. (zie bmuv.de)

Conclusie: deze onthullingen zijn explosief, want enerzijds geven zij een mogelijke verklaring voor de wijdverbreide luchtwegenziekten, en anderzijds vormen zij een officiële bevestiging van geheime en gevaarlijke chemtrailprogramma’s. Het is ook opmerkelijk dat na slechts drie dagen van “pandemie” het Spaanse koningshuis toeslaat met een decreet dat eens te meer illustreert hoe de staat mensen gelijkstelt met schadelijke organismen en ze dienovereenkomstig met pesticiden uit de lucht bespuit.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wetenschapshorror: Vaccin spike-eiwit dringt celkernen binnen, onderdrukt DNA reparatiemotor van het menselijk lichaam, zal explosie van kanker, immunodeficiëntie, auto-immuunziekten en versnelde veroudering ontketenenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPervers gentechnologisch experiment: Wetenschappers creëerden agressieve “zombiehamster”
Volgend artikelDuitse Hartstichting waarschuwt nu met flyers voor trombose na COVID-19 vaccinaties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

48 REACTIES

 1. Reactie verwijderd.
  FRONTNIEUWS is tegen geweld. FRONTNIEUWS streeft naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

 2. 👀👀👀 Na drie dagen….. Fijn, zo’n koningshuis als dekmantel voor duistere dingen zoals communisme. Maar gelukkig is Franco er niet meer. 🙄🙄🙄

 3. Ben benieuwd of er eigenlijk wel iets aan gedaan wordt.
  Wordt waarschijnlijk ide doofpot gestopt of moet ik zeggen beerput.

 4. Ik geloof nog steeds niks van chemtrails. Dit hele proces van chemtrails is zo omslachtig, duur en levert bijna niks op. Als ze ons willen vergiftigen dan zijn daar veel makkelijkere en goedkopere manieren voor.
  Chemtrails zijn simpelweg condensstrepen van vliegtuigen als de lucht vochtig is.
  Bij droge lucht zie je er namelijk geen enkele.

    • Nou ik geloof dat haar hersenen zijn aan getast door het vele gift dat ze in heeft laten spuiten, maar blijf rustig zij zal op korte tijd wel voorgoed haar mond houden want de schapen gaan allemaal dood, fijn toch.

  • (Ik geloof nog steeds niks van Chemtrails. Dit hele proces van chemtrails is zo omslachtig,)

   Toch raar, 20 jaar geleden zag je het nooit, en zeker niet in de vorm van een dambord. En condens lost op, en blijf niet als een deken in de lucht hangen.

   • Ik groeide op in de jaren 70 en verwonderde me destijds regelmatig over de streepwolken die vliegtuigen achter lieten.

    • ik groeide ook op in die tijd en zag ze nooit en groeide op in de natuur en lag vaak in het gras ogen gericht naar boven en nooit zag je in die tijd volop strepen zoals je ze nu ziet. Wel condens strepen die snel oploste en dat was het. Wat ze nu sproeien ik heb geen idee maar het is een vreemde zaak dat het gebeurt.

  • Sedert dit jaar zie ik ook in Bulgarije een enorme toename van die strepen, meestal over de gehele vluchtroute, soms tegelijkertijd enkele met heel korte strepen, maar gisteren zag ik zelfs één met zwarte lange streep, weet iemand iets hierover?

   • De lange strepen zijn chemtrails, de korte contrails. De zwarte chemtrails worden over de hele wereld waargenomen. Wellicht nanografeenoxide. Onder andere ik heb lange strepen door wolken gezien, niet gemaakt door een vliegtuig, gevolgd door een vliegtuig dat de streep dichtspoot met een chemtrail. Wat we vernemen via ‘alternatieve’ informatievoorzieningen is minder dan een fractie van wat er in de wereld gebeurt.
    Kijk als wilt naar mijn reactie op Anonymoes.

  • Wellicht vergeefse moeite Anonymoes, maar niet geschoten is zeker mis :
   – geoengineeringwatch.com
   – climateviewer.com
   – weathermodificationhystory.com
   – toxicsky.org

  • Correct Anonymoes. Ik (46 jr gewerkt in vliegtuigonderhoud) probeer al meerdere jaren uit te leggen hoe luchtvaart, vliegtuigen, atmosfeer functioneren maar tegen meestal dovemansoren. Het chemtrail geloof is inmiddels een strakke religie geworden waar steeds meer mensen in gaan geloven. M.i. behoorlijk zorgwekkend en schadelijk voor de ‘kompleet-denkers-gemeenschap’.
   Op de website geoengineeringwatch van Dane Wigington heb ik heel wat onzin gezien en gelezen.
   Ik steek er geen energie meer in.

   • AlbertV, geef het nog een laatste poging en bekijk onder andere de krantenberichten, documenten en patenten van de afgelopen tachtig jaar, te vinden op de website weathermodificationhystory.com
    De meeste chemtrailprogrammas worden uitgevoerd door militairen en hebben vele doelen. Tevens zijn er particuliere cloud seed bedrijven met websites in the VS die onder andere agrariërs kunnen contracteren wanneer ze minder of meer regen willen op hun akkers.

   • Wat een idioot ben je als je zegt 46 jaar aan vliegtuigen te hebben gesleuteld maar niet simpel kunt beoordelen dat die strepen kris-kras in de lucht helemaal niets met normale vluchtroutes te maken hebben. Geen normaal vliegtuig vliegt zulke rare routes!

    Dus inderdaad: Troll.

    • Inderdaad een troll die ze hier hebben losgelaten,, ppff. Als je op deze manier je geld moet evrdienen ben je inderdaad een zielig figuur. Net 2000 Euro voor te trollen whahaha. Terwijl je als goede poetsvrouw die ZZPer is meer verdient.

   • er is een tijd geleden een artikel geweest, meen zelfs hier in Frontnieuws, waarin het verschil getoond werd tussen chemtraillijnen en gewone uitlaat van vliegtuigen.
    Ook heb ik al een docu gezien over een vliegtuig dat geladen was met verschillende grote containers met chemisch spul en dat was NIET een sportvliegtuigje dat diende om gewassen te besproeien maar een serieus groot vliegtuig.

  • Ik heb de binnenkant van zo’n vliegtuig gezien.
   Het is ook gebeurt bij de olympische winterspelen om het te laten sneeuwen, ook zijn er paar satteliet systemen die op een website de exacte concentratie van stoffen in de atmosfeer boven gebieden laten zien die niet in de lucht horen.
   Je vind het te omslachtig en duur?
   Hoe noem je de wereldwijde georganiseerde plandemie crisis dan?
   De kosten daarvan doen die van chemtrials verbleken.

  • De waas in onze lucht is slecht maar,
   de waas in de hoofden van mensen die ervoor zorgt dat ze (oa.) dit ontkennen is nog slechter.

   Onze beschaving wordt niet van buitenaf veroverd voordat ze zichzelf van binnen heeft vernietigd.

  • Condens maakt geen hele rookgordijn over een groot oppervlak maar verdwijnt na korte tijd!
   De wereld wordt door de elite van alle kanten vergiftigd.

  • Zorgwekkend dat hier, een alternatief nieuws medium, precies hetzelfde gebeurt als in de corrupte MSM: als je een andere visie uit wordt je voor van alles uitgemaakt.
   Kijk eens op ‘flightradar24.com’ en zie hoe enorm veel vliegtuigen boven onze hoofden vliegen, allemaal burgerluchtvaart. Die verstoken kerosine, gemiddeld 1 kg per seconde per motor. 1 kg kerosine levert 1,4 kg water(damp) op dat in de ijskoude hoge atmosfeer wordt geloosd.
   En geo-engineering is gewoon een bestaande wetenschap maar dat heeft niets met die condensstrepen te maken. Condensstrepen hebben naar mijn mening trouwens wel enige invloed op het plaatselijke weer.
   Ben ik nu nog steeds een trol, of gewoon iemand die op basis van kennis en ervaring een andere mening heeft?

 5. De bedoeling van deze site zal wel zijn om mensen tegen elkaar op te zetten. Ik moet zeggen dat het aardig lukt.

  • Yep, maar deze site wordt dan ook net als 99% van de alternatieve nieuwssites beheerd/ gerund door de I.T. afdeling van het militaire complex. De elite voert haar oorlogen al sinds heugenis op exact deze manier: van binnenuit infiltreren en dan chaos creëren en mensen tegen elkaar opzetten, tot hele oorlogen aan toe. Zij gaan er dan altijd als derde met het bot of losgeld vandoor. Het is niet anders, maar hier vinden andersdenkenden elkaar (los van de trollen) elkaar tenminste nog wel.
   Af en toe klopt een artikel hier bijna 100%, maar vaak is het ook grotendeels onzin met slechts een vleugje waarheid. Er zijn minder bekende maar wel echte journalisten die exposen, maar dan moet je ze ook echt willen vinden. 🙂

 6. Een mooi voorbeeld hier van is de Vogelgriep en gedesoriënteerde vogels, vogels die dood uit de lucht vallen in combinatie met 5G.

 7. Het door tienduizenden vliegtuigen dagelijks miljarden kilo’s koolwaterstoffen, met wat nog meer, uitsproeien op 12 km hoogte kan eenvoudig nooit goed zijn voor het milieu. Je ziet dat binnen enkele uren een stralend blauwe lucht volkomen melkwit wordt, elke dag. Nooit in de geschiedenis voor 1960 voorgekomen. Dat kan nooit goed gaan.

 8. Het “dambord-chemtrail” ontstaat ook, wanneer de gemeente und der overheid HD foto’s maakt om een streek te controleren op wat er veranderd en/of (illegaal) bij-gebouwd is . . .
  En ja . . . als je dan toch bezig bent, gelijk maar ff sproeien dan 😁✌️

 9. Wel is door toename van co2 de natuur duidelijk verbeterd.

  Om het sprookje waar te maken moet daar wat tegen gedaan worden, anders kunnen ze het vergroenen wel vergeten.

  Opwarming aarde: we gaan een ijstijd tegemoet.
  Jammer toch: dus warmt de aarde van onder de opvlakte op.

  Als covid niet werkt, chem trails, worden we vanzelf ziek.

  Serieus zoek alles maar op.

  We worden vernietigd waar we bijstaan.
  De wereld moet vernietigd.

  Anders zouden er samenwerkingen zijn, die met respect voor alle leven op aarde opkwamen.

  Ziet u dat?
  Ik niet, zeker niet bij de geldwolven, regeringen en dergelijke.

  De gewone burger waardeert m.i.z. a lles meer als bovengenoemden.

  Het komt weer zoals altijd aan op de gewone mensen

 10. En hoe gaat het dan met de dames en heren in de achtergrond die ‘alle ongein’ organiseren. Blijven zij vrij van alle schades die zij veroorzaken? Zij worden niet ziek enz.?

  • Hun krijgen betere medicijnen voor geschreven dan wij en das geen grap. Omdat ze betere artsen kunnen betalen dan wij.
   Een leuk weetje die ik je nu geef.
   Weet dat allenieuwe dingen die wij burgers in handen krijgen dat, dat al bijna 100 jaar bestaat.
   BV de tv, mobiels, computers ect.
   Dus ook medicijnen die je echt beter maken.
   Nog een weetje; de pillen-mafia verdient niks aan gezonde mensen, dus geef ze pillen dat ze op de been blijven en blijf er lekker wat geld aan verdienen aan de zwakke mens.
   De echte rijke blijven buiten schot. Dit is al jaren zo en zal zo wel een tijdje blijven duren.

 11. Goh filmpje niet gezien van Gunther Tiersch op ZDF 14-01-2009?
  Weerman die de radarbeelden verklaarde;
  “de strepen die we hier zien zijn militaire vliegtuigen op 5a6 km hoogte. Dit heeft met meteorologie niks te maken”

 12. De Spaanse filosoof José Ortega Y Gasset (1883 – 1955) poneerde in zijn boek ‘De opstand der horden’ uit 1930 de stelling, dat Spanje het probleem was en Europa de oplossing. De goede man wist nog niets, denk ik, van de komende New World Order (NWO) die momenteel ook in Europa via EGKS (1951), EEG (1957), EU (1992), WEF (1971) & WHO 1948) sinds 11.03.2020 in versneld tempo wordt uitgerold.
  Ortega schreef het boek in de aanloop naar de Spaanse burgeroorlog (1936 – 1939) waaruit Francisco Franco (1892 – 1975) als winnaar te voorschijn kwam. Deze Franco was zo sluw om de Spaanse rk-kerk voor z’n karretje te spannen en naar zijn zeggen was hij een toegewijd dienaar van Christus Koning.
  In 1969 wees Franco eindelijk Juan Carlos (1937), kleinzoon van de laatste koning Alfonso XIII aan als zijn opvolger.
  Sinds Juan Carlos I op 22.11.1975 (precies 12 jaar na de moord op president Kennedy & dit is natuurlijk geen toeval) in de Cortes (parlement) is ingezworen hangt er een zweem van corruptie rond deze figuur. Pas een paar jaar geleden kwam – eindelijk – naar buiten dat hij van een Spaanse consortium ruim 100 miljoen euro aan steekpenningen heeft geïncasseerd vanwege bemiddeling bij de aanleg van een spoorlijn van Ryad naar Mekka en de levering van bijbehorend HSL-materieel.
  Om vervolging te voorkomen is hij naar belastingparadijs Abu Dhabi gevlucht. De Bilderberg-conferentie in 2014 in Kopenhagen heeft zijn afzetting bevolen en aldus geschiedde nog in datzelfde jaar.
  Zijn zoon Felipe V (1968) heeft zijn vaders erfenis bij voorbaat verworpen om de monarchie maar in leven te houden.
  En dan heb ik het niet over Juan Carlos’ speciale vriendin Corinna zu Sayn-Wittgenstein (1964) die zijn maitresse is en zijn jacht op wilde dieren als Spaans voorzitter van de Wereld Natuur Fonds (opgericht door o.a. Bernhard von Lippe (1911 – 2004) in 1911.

 13. This year i am 35 years in the airline business as a technician. I worked on civil and military aircraft from different manufacturers. I have seen a lot all over the world. Believe whatever you want but to me it`s all a bunch of crap.

 14. Wanneer ik een eind ga fietsen tegenwoordig …waarbij je dus veel buitenlucht inademt…
  ben ik daarna . na een dag of 2 vaak ziek…..
  ben er op gaan letten of er trails / rasters zijn en de dagen er na wel of niet ziek wordt.

  Nou ik geloof altijd wat ik zelf zie en hoor ruik proef en voel…dus
  Na zo een mooie dag met vet veel; strepen en rasters ben ik na een dag of 2
  1;misselijk
  2 heel moe
  3enorm zweten trillen
  4 pijn op de borst met inademen
  5 pijn en of kramp spieren en loodzwaar gevoel
  6 zere leverstreek

  Ok je denkt haaa die heeft covid {LOL}
  Of een hartprobleem….of die zuipt
  Nee ik ben gezond vaak naar de dokter geweest maar niks te vinden ook geen koorts

  nee geen niezen koorts en taart proef ik goed {LOL}
  Het duurt een dag of 4 en dan trek ik weer bij

  Ga maar niet meer fietsen alleen in de regen dan maar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in